MARTI, 2020-07-07, 7:13 AM


Main
Registration
Login
Welcome Guest | RSS  
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Cyrus83  
Forum » MONDENII » POVESTI SAU ADEVARURI » IERUSALIM (Femeile, atacate daca indraznesc sa poarte pantaloni)
IERUSALIM
MORENADate: VINERI, 2010-04-16, 4:26 PM | Message # 1
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Femeile din Ierusalim care indraznesc sa poarte pantaloni sunt terorizate de grupuri de ultraortodocsi din Orasul Sfant care patruleaza pe strazi.

Din cauza prejudecatilor, de cateva saptamani, israelienele din Ierusalim care poarta pantaloni traiesc sub amenintarea continua a grupurilor de fanatici religiosi, care nu se dau in laturi de la niciun fel de violente pentru a le "convinge" sa respecte ad litteram ancestrala lege evreiasca.

Ei le ataca pe femeile care indraznesc sa poarte pantaloni, asa cum a fost cazul unei tinere de 28 de ani care, la inceputul acestei saptamani, a fost prinsa de un astfel de comando. "M-au batut, m-au legat si m-au amenintat cu moartea", povesteste M., transmite The National.

"Nu stiu de ce am meritat un astfel de 'tratament' si nici de ce pe acesti indivizi ii intereseaza viata mea privata", se intreaba tanara, acuzata ca s-a intalnit cu diversi barbati si ca a purtat pantaloni, legea permitandu-le femeilor sa poarte doar rochii lungi. Ca ea au patit mai multe femei, in ultimele zile.

Attachments: 1424300.jpg(10.9 Kb)


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
Forum » MONDENII » POVESTI SAU ADEVARURI » IERUSALIM (Femeile, atacate daca indraznesc sa poarte pantaloni)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright by MORENA © 2020