SAMBATA, 2019-04-20, 3:13 PM


Main
Registration
Login
Welcome Guest | RSS  
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Cyrus83  
Forum » MONDENII » POVESTI SAU ADEVARURI » Noi dezvaluiri despre 2012,anul schimbarilor dramatice
Noi dezvaluiri despre 2012,anul schimbarilor dramatice
riana18Date: SAMBATA, 2010-01-16, 10:25 PM | Message # 1
Major
Group: Members
Messages: 15
Status: Offline
“Pe masura ce ne apropiem de anul 2012, vor avea loc mai multe schimbari la nivelul planetei, care vor provoca modificari radicale si bruste de clima, timpul va ajunge la zero, clima se va schimba dramatic, iar ADN-ul uman va fi reprogramat”, se arata intr-un raport al Pentagonului. Teoria este sustinuta de mayasi, care prevad ca “sfarsitul timpului” va avea loc pe 21 decembrie 2012.

Exceptionali matematicieni si astronomi, ei au conceput unul dintre cele mai precise calendare cunoscute de om, mai exact chiar si decit cel gregorian utilizat azi. Calendarul lor a fost alcatuit in urma observarii minutioase a soarelui, a planetelor si a stelelor din Calea Lactee. Astronomii maya cunosteau locatia exacta a centrului galaxiei, dand o importanta deosebita nasterii si disparitiei stelelor.

Bazandu-se pe o combinatie intre divinatii si calcule matematice, indienii Maya au aflat, inca de acum 4.000 de ani, ca pe 21 octombrie 2012 va incepe alinierea soarelui nostru cu Ecuatorul Galactic si cu stelele din centrul Caii Lactee. Astronomii moderni au confirmat ca, la data solstitiului de iarna, in 21 decembrie 2012, soarele se va afla in aliniament galactic, pe aceeasi linie cu Ecuatorul Galactic (linia care imparte in doua Calea Lactee, divizind-o in doua emisfere), calendarul Maya terminandu-se la aceasta data.

Chiar daca nu au trecut testul anului 2000, teoriile sfarsitului lumii cunosc acum un reviriment legat de anul 2012. Se pare ca tot mai multe argumente converg spre concluzia ca in acel an ceva cu totul surprinzator si inimaginabil se va petrece cu planeta noastra si implicit cu noi, locuitorii ei. inainte de a accepta sau respinge aceste teorii, e bine sa le cunoastem.

Nu va fi sfarsitul lumii

Potrivit mayasilor, anul 2012 nu va fi sfarsitul lumii, ci momentul cand adevarul ne va fi revelat. Toate aceste schimbari dramatice vor avea efecte serioase si asupra ADN-ului uman, care va fi suferit o reprogramare si va fi imbunatatit, avand 12 spirale in loc de doua. Oamenii vor depasi tehnologia, asa cum e cunoscuta azi. Cea de-a 5-a Lume se sfarseste in 1987. A Sasea Lume incepe in 2012. Deci, acum suntem intre doua Lumi. Acest timp este numit “Apocalipsa” sau “Revelatia”. Acest lucru inseamna ca Adevarul ne va fi revelat, nicidecum “Sfarsitul Lumii”.

24, 16, 0

Planeta Terra se comporta ca un imens circuit electric. Intre suprafata si ultimul strat al ionosferei, la aproximativ 55 de km distanta de suprafata, exista un fel de cavitate electromagnetica. Proprietatile rezonante ale acestei cavitati magnetice au fost descoperite de fizicianul german W. O. Schumann, intre 1952-1957 si permit masurarea frecventei vibratorii medii a planetei Terra. Timp de mii de ani, Rezonanta Schumann sau pulsul Terrei, a fost de 7,83 cicli pe secunda. Insa, din 1980, rezonanta a inceput sa creasca incet, acum fiind de 12 cicli pe secunda.

Cresterea frecventei vibratorii a planetei noastre face ca 24 de ore de viata pe Terra sa corespunda de fapt cu numai 16 ore reale, in termenii timpului terestru. (Pare o explicatie destul de plauzibila pentru criza acuta de timp cu care ne confruntam…)

Curgerea timpului terestru se va mai accelera, pe masura ce ne apropiem de “Punctul Zero”, momentul in care planul Sistemului Solar, se va suprapune pe planul Galaxiei. Deci daca 24 de ore ale zilei reprezinta acum 16 ore efective, diferenta dintre acestea se va mari exponential, astfel incat la trecerea prin “Punctul Zero” 24 de ore din anul 1980 vor corespunde la 0 ore efective. Altfel spus, timpul terestru nu va mai exista! Consecintele acestui fenomen sfideaza orice putere de imaginatie: intreaga planeta si toti locuitorii ei vor trece intr-o alta dimensiune!

Omul este supus, ca toate creaturile Terrei, efectelor acestei schimbari: simptome fizice cum ar fi migrenele, oboseala cronica, crampele musculare, simptome ale gripei, vise intense mai degraba fanteziste decat minunate. Si mai cu seama, corpul uman devine din ce in ce mai sensibil. Modificarea cea mai spectaculoasa are loc insa la nivelul ADN-ului uman, care pare a fi acum reprogramat de Inteligenta Cosmica. Ca urmare, intuitia se dezvolta mai repede, ca si toate capacitatile paranormale ce deriva din ea. Al treilea ochi incepe sa se deschida si chiar ochii fizici se transforma pentru a se adapta Luminii si frecventelor ei mult mai elevate.

Inversarea polilor magnetici

La nivel planetar, avem de-a face cu o inversiune a polilor magnetici, fenomen care se petrece o data la 13.000 de ani, deci de doua ori intr-un mare ciclu cosmic de 26.000 de ani.

Polul nord magnetic terestru este intr-o constanta deplasare. La ora actuala, tinde sa se apropie de polul nord geografic. Unii oameni de stiinta considera ca aceasta inversare a polilor magnetici ai Terrei va avea loc in curand.
Extras din revista “Sciences et Avenir” (Stiinta si viitorul) din Iunie 2002: “Analizand datele culese de doi sateliti: Oersted, lansat in 1999, si Magsat, lansat cu 20 de ani mai devreme, o echipa de specialisti de la Institutul de Fizica Pamantului din Paris a remarcat variatii importante ale campului magnetic terestru. Sa fie acesta semnul inversarii polilor magnetici ai Pamantului? Nu putem afirma aceasta cu certitudine. Mai degraba putem banui ca intensitatea campului magnetic fluctueaza, scazand si apoi revenind, fara a se modifica polaritatea campului magnetic terestru. Astfel de fluctuatii au mai avut loc in trecut. Inversiune sau fluctuatie, nucleul terestru pare a fi agitat insa de furtuni intense.”

Schimbare radicala de clima

Previziunile sunt sumbre pentru perioada premergatoare anului 2012. Dupa 2010, Europa va suporta o schimbare radicala de clima. Pana in 2007, se anunta furtuni violente care vor distruge bariera de coasta a Olandei, determinand pierderea unor vaste teritorii. India, Africa de Sud si Indonezia vor fi distruse de revolte si conflicte interne, iar granarele lumii vor fi golite de seceta.

Verile vor fi din ce in ce mai calde, provocand o si mai rapida topire a ghetarilor, cu consecinte grave asupra climei, la extrem, se poate ajunge la ierni cu temperaturi foarte scazute, similare Siberiei, in tarile limitrofe Atlanticului de Nord.

Incepand cu 2012, procesul de racire globala va cuprinde Pamantul, iar la mijlocul secolului 21, intreaga planeta va fi cuprinsa de temperaturi scazute, aprecia un expert al Observatorului Academic al Rusiei. Cauza acestei scaderi a temperaturii este micsorarea fluxului de radiatii solare, aprecia Habibulo Absudamatov, citat de NewsRu.
“Am fost martorii unei asemenea raciri in Europa, America de Nord si Groenlanda in 1645-1705, cu canale inghetate in Olanda, si oameni care si-au abandonat casele din cauza ghetarilor. Aceasta este ceea ce ne asteapta in cateva decenii”, afirma specialistul.

Analize ale fluctuatiilor radiatiilor solare care influenteaza climatul pe Terra arata ca planeta se afla acum la varful procesului de incalzire globala. Acum, odata cu scaderea radiatiei solare, temperaturile globale vor scadea si ele, crede Absudamatov. “In secolul 20, activitatea solara putea fi caracterizata de o crestere generala a cantitatii de energie radiata, de aici incalzirea globala. Aceasta nu este nicidecum o anomalie, ci un fenomen normal. incalziri globale, ca si raciri globale, au mai avut loc”. Potrivit lui Absudamatov, racirea va incepe in 2012 -2013. Pana in anul 2035, nivelul radiatiilor solare va atinge minimul, iar 15 ani mai tarziu se asteapta o racire accentuata a climei.

Added (2010-01-16, 10:25 Pm)
---------------------------------------------
Ce mai spun Mayasii despre 2012:

- vom depasi tehnologia, asa cum o cunoastem noi azi;
- vom depasi cunostiintele actuale despre Timp si Spatiu;
- dupa ce vom trece rapid prin Dimensiunea a 4-a, vom intra in Dimensiunea a 5-a;
- planeta Terra si intreg Sistemul Solar se vor sincroniza cu Galaxia si intregul Univers;
- ADN-ul uman va fi reprogramat si imbunatatit, si va avea 12 spirale in loc de 2.

Alte efecte ale marilor transformari cosmice la care asistam, sunt atmosferele planetelor Sistemului Solar:
- Atmosfera lui Marte creste rapid;
- Luna isi “fabrica” atmosfera proprie compusa din compusi ai sodiului;
- Atmosfera Terrei se schimba si ea, in straturile superioare formandu-se un nou gaz, care pana acum nu exista;
- Venus ne arata o crestere marcanta de intensitate luminoasa;
- Jupiter sufera o modificare atat de puternica, incat s-a format un tub de radiatie ionizata, intre el si satelitul sau Io. De asemenea campul lui magnetic a crescut in intensitate de 2 ori;
- Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli si acum isi intensifica campul magnetic si devin tot mai stralucitoare.

 
MORENADate: MARTI, 2010-03-02, 2:46 PM | Message # 2
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Nu va fi sfarsitul lumii

La nivel planetar, avem de-a face cu o inversiune a polilor magnetici, fenomen care se petrece o data la 13.000 de ani, deci de doua ori intr-un mare ciclu cosmic de 26.000 de ani. De asemenea, asistam la o crestere a rezonantei magnetice a Pamantului, care a inceput din 1980. Prin urmare, in anul 2012, timpul va atinge valoarea zero. In prezent, ziua are de fapt doar 16 ore, in loc de 24, din cauza faptului ca rezonanta are 12 cicli pe secunda, fata de 7,83 cicli pe secunda. Tot in 2012, planul sistemului nostru solar se va alinia peste planul Galaxiei, Calea Lactee.

Potrivit mayasilor, anul 2012 nu va fi sfarsitul lumii, ci momentul cand adevarul ne va fi revelat. Toate aceste schimbari dramatice vor avea efecte serioase si asupra ADN-ului uman, care va fi suferit o reprogramare si va fi imbunatatit, avand 12 spirale in loc de doua. Oamenii vor depasi tehnologia, asa cum e cunoscuta azi si va avea loc o trecere rapida prin dimensiunea a patra si intrarea in cea de-a cincea.

PS DECI NU VOM MURII AM MAI TRECUT NOI SI PRIN ALTE GREUTATI FAPTUL CA AR FI POSIBIL CA IN 2012 SA NE MAI INCERCE CEVA PE MINE NU MA SPERIE EU UNA NU SUNT PREGATITA SA MOR . smile smile smile


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
Forum » MONDENII » POVESTI SAU ADEVARURI » Noi dezvaluiri despre 2012,anul schimbarilor dramatice
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright by MORENA © 2019