POEZII DE DRAGOSTE
| |
MORENA | Date: LUNI, 2009-06-08, 4:19 PM | Message # 1 |
OWNER
Group: Administrators
Status: Offline
| Cu dor nebun tânjeste inima mea dupa tine, Cu dor nebun inima mi te cheama-nnecata în suspine, Cu dor nebun... te iubesc si te mistui în al meu piept, Cu dor nebun... clipa revederii astept... astept ! Am strigat catre tine cu sufletul îndurerat de plâns, Dar tot zbuciumul meu n-a fost înca de ajuns, Te vreau... ceresc Ierusalim... primeste-mi dorul în tine, Si naste-te cu dorul tau sfânt aievea în mine... Te simt în fiecare trista tacere, pe tine, locas nemuritor, Te ard... în fiecare durere cu flacara aprinsului dor, Te chem... cu glas de sânge, te strig... te doresc, Te iubesc... cu fiorii iubirii alerg sa te regasesc...! Ne poate desparti spatiul, sau timpul, sau chinul ?! Ne poate desparti întunericul, hâdul, meschinul ?! Nu ! Rugul Iubirii nu cunoaste limite prestabilite Ci arde în continuu prin zari netarmurite ! Nu... cu lacrimi de sânge tânjesc al meu dor, Si catre cerul tau macar cu gândul zbor !
I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
|
|
| |
Bossy | Date: MIERCURI, 2009-06-10, 8:34 AM | Message # 2 |
ADMIN
| Scumpa mea, pentru mine esti tot ce am visat, Esti tot ce am asteptat, Esti universal cunoscut si nedescoperit, Esti soarele ce-mi lunineaza viata. O fi bine, o fi rau, Asta nu am de unde sti, Dar cred ca distanta ce ne desparte Ne-a unit mai mult. Nu am putut niciodata sa-ti spun cat te iubesc, Sau poate nu am avut curaj, Dar in sufletul meu, in inima mea, Am doare iubire de dat. Iubirea ce o port, E doar pentru tine. Doar langa tine pot darui iubire, Pentru ca langa tine stiu, Ca voi primi pe veci iubire.
We Ride Together We Die Together
|
|
| |
Bossy | Date: MIERCURI, 2009-06-10, 8:38 AM | Message # 3 |
ADMIN
| Seara se asterne peste sufletul meu Cand tu nu esti aproape Iar soarele imi incalzeste inima Cand tu esti mereu aproape De cate ori tu ma saruti Simt vraja iubirii cum mi se scurge-n vine De cate ori ma strangi in brate Simt pulsul tau in inima mea cum bate Pe pietul tau fierbine Sa pun capul incetisor Sa-mi maingai incet obrazul Sa te sarut cu drag de mii de ori In ochii tai frumosi ma pierd adesea Visez ca tu sa-mi fi aproape Si imi doresc cu nemarginire Ca trupurile noastre calde sa se inlantuie Sa simt caldura ta in mine Si sa ne iubim pana la moarte.
|
|
| |
MORENA | Date: JOI, 2009-06-11, 1:59 AM | Message # 4 |
OWNER
| Of cum este viata, Când iubesti intruna, Nu mai stii când trece noaptea, Când se stinge ziua, Când apune soarele, Când trec anii, Când iti trece tineretea, Când te loveste tristetea, Când te gândesti la mine, Când ma gândesc la tine, Oricum iubeste ca asa-i frumos, Nu te mai amagi ca nu are rost, Sa-ti faci din liniste un haos, Gândeste-te la doi,nu te gândi la unu, N-o mai face pe nebunu, Nu te da lovit in spate, Iubeste si o sa ajungi departe, Departe de realitate, Intr-o lume ca in carte, Fara griji,fara suspine, Te iubesc intoarce-te la mine.
I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
|
|
| |
Bossy | Date: VINERI, 2009-06-12, 7:58 AM | Message # 5 |
ADMIN
| In noapte,in noapte stiu ca cineva imi este aproape Si o cunosc si o iubesc,toate pacatele i le platesc Am grija sa indrept tot ceea ce ea a gresit,ca totul sa fie bine la sfarsit Si am grija sa o iubesc,fara de ea nu pot sa traiesc Si am o obsesie pentru ea,ea a dorit sa fie asa Nu pot sa traiesc,nu pot sa mai gandesc,cand ea imi spune ca ma iubeste,totul in jur se prabuseste Totul se usuca si moare,a inimii suflare,si eu stiu ca ma iubeste,si eu stiu ca ma doreste,natura-n jurul nostru clocoteste,iar eu stiu ca ma doreste Poate sa para un pic pervers,dar de fapt e un fapt divers Eu o iubesc pe ea pana la capat,ea ma iubeste pana la sfarsit,in final e cum ne-am dorit Nu e nici un pacat,e doar iubire,sublima iubire,iubire care sta alaturi de nemurire,la suflet mereu tineri,noi vom fi mereu niste tineri indragostiti,de iubire atrasi mereu, doar pentru ca asa mi-am dorit eu
|
|
| |
Bossy | Date: VINERI, 2009-06-12, 7:59 AM | Message # 6 |
ADMIN
| Sunt o fantana fara apa, daca nu simt a ta soapta. Daca nu simt a ta mangaiere, sunt intr’o continua cadere Fara privirea ta, nu ma mai simt ca o stea Sunt ca un soare la eclipsa, atunci cand tu esti lipsa. In jurul tau eu orbirez, mi se pare ca visez, Dar nu vreau sa ma trezesc si vraja sa risipesc. Esti centrul universului meu, fara tine mi’ar fi greu Eu nu pot sa te refuz, niciodata sa te’acuz, Iti ofer ceea ce iti pot, chiar si atunci cand vad ca’i tot; Ca sa’ti vad zambetul o data, sunt in stare de-orice fapta, Te voi iubi cu blandete, ca sa nu stii ce’i aia tristețe Pentru ca te iubesc si te voi iubi mereu, asa am fost lasat de Dumnezeu, Voi fi pe veci al tau, pana nu va mai fi nici macar sufletul meu. Nu vreau sa pacatuiesc, dar la tine jinduiesc Si nu’mi pasa de pedeapsa, cata vreme te voi avea, Si te voi baga intr’o cutie doar pentru a mea bucurie, Si nu te voi da nimanui, pentru ca tu esti pe veci a cui? Ingerii te vor cauta, dar eu nu te voi da, Voi face razboi cu Iadul si Raiul la un loc, Numai ca tu sa ramai pe loc, Acolo unde se cuvine, In bratele mele, sau aici langa mine. Voi distruge intreg Universul, sa ramanem doar noi doi Ca sa nu mai fie cearta, si din iubire sa facem o arta Pe care s’o perfectionam, si pe veci s’o repetam Intr’un univers mort si pustiu, doar doua suflete traiesc si iubirea’si impartasesc
|
|
| |
MORENA | Date: VINERI, 2009-06-12, 11:59 PM | Message # 7 |
OWNER
| Acest sentiment de dragoste pe care il am pentru tine, Un sentiment atat de puternic, atat de special, atat de nou. Imi dai in fiecare zi darul fericirii, Nu am stiut niciodata ca ar putea fi asa. Mi-ai dat dragostea ta indiferent de pretul platit, Cu inima mea in grija ta, nu ma voi pierde niciodata. Sau nu ma voi intreba niciodata ce inseamna da fapt dragostea, Pentru ca acum stiu ca inseamna atat de multe lucruri: Intelegere si depasire a tuturor momentelor bune sau rele, Impartirea emotiilor, indiferent daca sunt triste sau fericite. Sa fii aici unul pentru altul si la tristete si la bucurie, Unul langa altul pentru tot restul zilelor. Singura mea dorinta este sa fiu cu tine, dragostea mea, Pentru fiecare zi ma rog cerului, Ca sa-ti amintesti mereu de sentimentele mele pentru tine. Un sentiment atat de puternic, atat de special, atat de nou.
|
|
| |
Bossy | Date: VINERI, 2009-06-19, 10:01 AM | Message # 8 |
ADMIN
| In fiecare noapte stau, si ma gandesc la EA, Fata a carui zambet e un far in noaptea mea, Oare cat ma am de asteptat? Pana sa o intalnesc pe cea ce m-a fermecat Cea pe care n-am cunoscut-o inca, Din rusine sau din frica, Incerc sa mi-o imaginez, dar numai aievea visez, Cat o sa mai indur acest chin Fara sfarsit si plin de al inimii venin, Cand o sa zic : „Clipa….a sosit!” Sunt satul de asteptare si de semne de intrebare, Nu vreau sa fac o greseala din a dragustei graba; Imi place sa visez la ea, atunci cand va fi a mea. EA este cea care cu un cuvant, sau mai bine, cu un sarut Ma va scoate din al singuratatii mormant, In fiecare zi pe Ea o creez si mi-o imaginez, Dar tot ce fac e sa visez. Asta-i realitatea, ea exista doar in inchipuirea mea Asa ca fac tot ce-i posibil ca pe ea eu s-o gasesc Si cu mine s-o unesc, Sa fim un tot unitar, fara poate, doar sau dar, Asta e tot ce pot sa fac, sa scriu poezii … si sa tac! Fata exista doar in mintea mea, unde sunt si eu alaturi de ea, Ea este o amagire ce poate duce la orbire Te poate orbi atat de tare, incat sa nu dai inimii ascultare Fata va fi chiar in fata ta, dar tu vei privi direct prin ea, Nu-ti vei da seama ca o ai in fata pe cea dupa care ai alergat o intreaga viata Deoarece cauti o fata leita cu cea de tine inchipuita, Dar ea nu-i decat o amagire creata de a inimii durere; In acest moment se va decide daca esti destept Daca vei sti unde sa privesti, ochii ei a-i sa-i intalnesti Si vei afla ca ea e cea sortita si de tine mult dorita. Sfarsit va lua cautarea ta, deoarece vei fi alaturi de ea, Vei vedea ca nu-i asa cum ai visat-o, Dar toate au ramas in urma atunci cand ai sarutat-o Asculta-mi vorbele, pentru ca asa se va intampla si vei ramane alaturi de ea,
|
|
| |
Bossy | Date: VINERI, 2009-06-19, 10:04 AM | Message # 9 |
ADMIN
| unde esti, de ce ai plecat. cu mine ce s’a intaplat? de ce ma doare asa de tare cand nu simt a ta suflare? in jurul meu e gol si pustiu, atunci cand de tine nimic nu mai stiu. stai sungur si ma orilesc, nu mai am ce sa iubesc, vino odata langa mine, vreau sa’mi fie iarasi bine asa cum era candva cand ai intrat in viata mea. te iubesc, o stii prea bine, vino iarasi langa mine. si intelege odata, nu te-as da pe nici o fata. sunt ciudat de felul meu, ce vrei, asa sunt eu. te inseli enorm cand spui, ca vreau pe alta, care nu’i. te iubesc pe tine’n somn, te iubesc pe tine treaz, te iubesc fara ragaz. te iubesc si te doresc, te doresc si te iubesc iar acum la incheiere, o-ntrebare sa’ti pun tie vrei sa fii a mea....
|
|
| |
MORENA | Date: VINERI, 2009-06-19, 11:40 PM | Message # 10 |
OWNER
| Dorinţa mea nu se mai poate exprima-n cuvinte Inima-mi bate cu mult mai tare decât un ceas, Numai de ultima zi petrecută împreună îmi aduc aminte În faţa ta am amuţit de tot, sunt fără glas. Sufletu-mi e viu, inima-mi e-ntreagă Aş vrea s-ating tot ceea ce ai pe sub veşmânt, Doar atingându-te mintea mea ar putea să înţeleagă Neîngenunchiatul jurământ de iubire printr-un sacru legământ, sfânt. Înţeleapta noapte-mi luminează gândul precum un smarald Inebunit de farmecul aş putea sa mor, La pieptul tău aş vrea să dorm, pe sânul cel mai cald TE IUBESC, de tine-mi este dor!
|
|
| |
MORENA | Date: VINERI, 2009-06-19, 11:42 PM | Message # 11 |
OWNER
| Din lacrimile mele vreau să-ţi fac izvor Care să curgă neîncetat de al tău dor, Din gândurile mele vreau să-ţi fac ocean Care să-ţi arate-n valuri de câte ori pe tine te doream. Din dragostea mea vreau să-ţi fac un univers Care să-ţi arate gândul meu în cel mai lung vers, Din dorinţele mele vreau să-ţi fac un dar Dumnezeiesc Care să-ţi arate că doar la tine mă gândesc. Din zâmbetul meu vreau să-ţi fac palat Care să-ţi arate că dus de farmecul tău eu m-am lăsat, Prin sărutul meu vreau să-ţi dăruiesc Numai clipe minunate şi să-ţi spun că TE IUBESC !
|
|
| |
Bossy | Date: MIERCURI, 2009-06-24, 4:29 PM | Message # 12 |
ADMIN
| de-as putea sa te am macar o zi, sa stai langa mine,dar sa nu dispari cat ai clipi macar o zi,sa te am aproape. si sa ma gandesc ca poate vei ramane si peste noapte, as da orice sa simt respiratia ta pe pielea mea sa-ti simt parfumul cand ma trezesc dimineata. vreau numai sa ma strangi in brate si sa plutim in mii de sperante sa simt ca ma vrei,ca ma ai si nu vreau sa pleci , si vreau sa mai stai... vreau sa-ti simt cum bate inima... si vreau sa simt ca-ti bate langa a`mea. un zambet de-al tau ar fi ca o stampila pe chipul meu si chiar de-as fi suparata...m-ai face sa zambesc si sa traiesc si vreau sa aud numai un simplu "te iubesc
|
|
| |
Bossy | Date: MIERCURI, 2009-06-24, 4:33 PM | Message # 13 |
ADMIN
| E noapte prea senină Şi plină de mister, A stelelor lumină Alunecă pe cer. E noaptea luminoasă Cînd vii a uşa mea, În taină, dar voioasă Îmi bate inima. În jur e doar iubire, Miros de trandafir, În suflet fericire – Al vieţii elixir; O orhideie-n păr Reflectă frumuseţea, În casă flori de măr Îmi amăgesc tristeţea; La geam o ciocîrlie Îngînă cu mult dor O nouă melodie Ţesută cu amor. Gîndind acelaşi crez, Cuprind iar plapuma. Am să te visez Bătînd la uşa mea.
|
|
| |
Cyrus83 | Date: JOI, 2009-07-02, 10:11 AM | Message # 14 |
MODERATOR
Group: Members
| O zi Mai ramai o zi, Ca sa mai pot trai, Mai tine-ma-n viata Prinsa de-un fir de ata. Si mai ramai o zi, Sa mai pot zambi, Sa nu uit chipul tau, Sa-mi ramana mereu. Mai iubeste-ma o zi!”
|
|
| |
Cyrus83 | Date: JOI, 2009-07-02, 10:12 AM | Message # 15 |
MODERATOR
Group: Members
| Curaj… Sa ai curajul sa spui “Da” Sa ai curajul sa spui “Nu” Si-n fiecare clipa grea , Sa fi mereu “Tu” Sa stii sa razi cand alti Te inseala Sa stii sa te ridici Cand altii te doboara Sa poti pastra ce altii v-or ca sa alunge Si sa stii sa razi Cand sufletul iti plange..
|
|
| |
MORENA | Date: JOI, 2009-07-02, 11:35 AM | Message # 16 |
OWNER
| Ochii se-nchid, pleoapele cad grele Noaptea vine sa cearna, Gandurile mele. E sfarsit de zi si-nceput de visare Odihna vine ca balsam, Nimic nu mai doare. M-ai iubit si te-am iubit Inca o zi, inca o zi, Pana la asfintit! Am mai simtit in piept ca bate Am mai trait o zi cu tine De le-as trai asa pe toate !
|
|
| |
nycole | Date: VINERI, 2009-07-31, 5:00 PM | Message # 17 |
Major general
Group: Moderators
| Te iubesc Infinitul e un nimic Pe langa iubirea ce ti-o port, Adun totul cu universul Si tot nu e de ajuns Scriu paginii intregi de versuri Si tot mai am ceva de spus, Cuvintele din lume Nu iti v-or putea descrie A mea nemarginita iubire. De-ar fi sa mor, As trai prin tine, Imi sting setea Privindu-te, Respir prin parfumul Pielii tale Imi satur foamea Cu buzele tale, Alung frigul Invelindu-ma cu bratele tale. .............. Si totusi te iubesc mai mult, Oricate as fi spus, Niciodata nu-i de-ajuns!
|
|
| |
MORENA | Date: VINERI, 2009-07-31, 5:38 PM | Message # 18 |
OWNER
| Eu te iubesc pentru ce eşti Tu mă iubeşti pentru ce-ai vrea să fiu Şi chiar de-mi spui că nu mă placi Doar lângă tine mă simt vie De ce să vrem ca să avem Ce n-am avut şi nu putem De ce-ai spera că într-o zi Aş putea fi, cum ţi-ai dori? Mai bine lasă tot aşa Ne mulţumim cu ce avem Nu plânge şi nu dispera Căci o s-avem tot ce vom vrea Atâta timp cât mă iubeşti Şi eu pe tine te iubesc Vom irosi tot ce avem Şi ne-om gandi la ce-om avea Chiar dacă-aş vrea acum, Cu tine ca să fiu Tu mă iubeşti, Eu te iubesc Dar ştiu că-i prea târziu Frumoas eşti şi-ai să rămâi Mulţi ani de-acu în colo Eu te privesc şi văd cum plângi Şi ştiu că am să-ţi duc dorul Dar ce-aş putea să fac acum Cu tine să mă-npac? Stau, mă gândesc şi nu ştiu cum Blestemul să-l desfac Căci blestemaţi am fost şi noi De am ajuns aşa Şi-aş vrea să ştii că ultima Va muri..DRAGOSTEA. Ai fost totul pentru mine N-am să pot ca să te uit, Mă gândesc numai la tine Şi-mi doresc să te sărut Cele mai frumoase clipe Cu tine le-am petrecut A fost un vis pentru mine Pe care nu pot să-l uit Serile sub clar de lună Ah!�ce mult eu te iubeam Pe când eram împreună Şi vorbe dulci îţi şopteam Aş face orice acum, Deşi cred că-i prea târziu Să pot să te-ntorc din drum Lângă tine ca să fiu.
|
|
| |
nycole | Date: LUNI, 2009-08-03, 9:31 AM | Message # 19 |
Major general
Group: Moderators
| Eu te-am iubit şi poate că iubirea În suflet încă nu s-a stins de tot, Dar nici nelinişte şi nici tristeţe Ea nu îţi va mai da, aşa socot. Fără cuvinte te-am iubit, fără nădejde, De gelozie, de sfială chinuit. Dea Domnul să mai fii cândva iubit Aşa adânc, aşa gingaş cum te-am iubit.
|
|
| |
MORENA | Date: MARTI, 2009-08-04, 12:44 PM | Message # 20 |
OWNER
| nu mi-ai spus nicand ca ma iubesti nici nu era nevoie era prima oara cand stiam stiam.. chiar mai bine ca tine eram in mijloc si dansam si ecoul rasului nostru a zburat pana departe, intr-un cer indigo sorbit de foamea luminii de iubire..
|
|
| |
|