POEZII DE DRAGOSTE
| |
Bossy | Date: MARTI, 2009-08-25, 9:48 PM | Message # 41 |
ADMIN
Group: Administrators
Status: Offline
| Aproape de tine Cat imi doresc sa-mi fii aproape Sa fii cu mine zi si noapte De langa mine sa nu pleci Sa-mi incalzesti noptile reci. Sa-mi spui cuvinte de iubire, Sa ma saruti la despartire, Sa vii mereu in visul meu Cu mine tu sa fii mereu. Sa simt caldura ta divina, Sa tin in mana a ta mana, In ochi sa te privesc duios Sa iti admir chipul frumos. Cu tine o-viata-as vrea sa stau Si sa te strang in brate vreau, Eu doar pe tine te doresc, Tu m-ai facut sa te iubesc.
We Ride Together We Die Together
|
|
| |
MORENA | Date: SAMBATA, 2009-08-29, 3:01 PM | Message # 42 |
OWNER
| Ehhhhhhhhhhhhh ce frumoasa poezie chiar m a facut sa visez
I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
|
|
| |
MORENA | Date: SAMBATA, 2009-08-29, 3:11 PM | Message # 43 |
OWNER
| Sufletul meu era o rochie albastru-deschis de culoarea cerului; am lasat-o pe-o stînca, pe tarm, si-am venit la tine goala ca o femeie. Si ca o femeie m-am asezat la masa ta, am baut vin cu tine si-am sorbit din parfumul de roze. M-ai gasit frumoasa, mi-ai spus ca m-asemuiam unei fiinte vazute în vis, am uitat totul, am uitat copilaria, caminul, nu-ti stiam decît mîngîierile ce ma tineau prizoniera. Si tu ai luat surîzînd o oglinda si m-ai rugat: priveste-te-n ea! Am vazut ca umerii mei erau facuti din pulbere si cadeau în pulbere, am vazut ca frumusetea mi-era bolnava si nu voia decît sa dispara, O, strînge-ma tare în brate, atît de tare încît sa nu-mi mai trebuie nimic altceva.
I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
|
|
| |
nycole | Date: LUNI, 2009-09-07, 10:28 PM | Message # 44 |
Major general
Group: Moderators
| Dansul iubirii Ascunde-mă-n privirea ta, În line valuri de turcoaz Şi lasă chipu-n palma mea, Să-ţi mângâi tâmpla de topaz. Prin degete fiori străbat Mătasea nurilor arzând, Stele desprinse din înalt De-alungul trupului se-aprind. Sub pleoapa toamnei ne iubim Şi cerul plânge peste noi, Când din comete despletim Povestea clipelor în doi. Din aşteptare răsărim, Alunecând în ritm de jazz, Şi-n patimă ne întâlnim: Tu apă lină, eu talaz.
|
|
| |
Cyrus83 | Date: LUNI, 2009-09-07, 11:20 PM | Message # 45 |
MODERATOR
Group: Members
| wowwwwww deja visez departe tare poezia...te atinge la corason
|
|
| |
Cyrus83 | Date: LUNI, 2009-09-07, 11:29 PM | Message # 46 |
MODERATOR
| Esti frumoasa Esti frumoasa ca o floare Parca esti raza de soare Ce aprinzi cu ata caldura Focul in a-mea inima Ochii tai sunt doua stele Ce se aprind noaptea pe cer Lumineaza universul Si ale noptilor carari Ca o zana din poveste Asa de frumoasa esti Ale basmelor printese Fete mari imparatesti Din palate aurite si de aur poleite O sa vina sa priveasca Frumusetea ta......DIVINA
|
|
| |
Cyrus83 | Date: LUNI, 2009-09-07, 11:34 PM | Message # 47 |
MODERATOR
| AI INCREDERE Iubeste,alinta Saruta ,priveste Traieste prin mine Suspina,zambeste Crede in mine Alunga amarul Gandeste-te la tine Nu da cu zarul Incredete in fapte Nu in vorbe goale In mii si mii de soapte Tu crede ca-i visare Zambestei lunii Nu te ascunde Ai incredere in stele Nu in vorbe mute Asculta tacerea Respira fara aer Invata sa traiesti Cu o singura suflare.
|
|
| |
Bossy | Date: MARTI, 2009-09-08, 2:02 PM | Message # 48 |
ADMIN
| au fost nopţi când aşteptai mesajele mele ca pe singurul somnifer posibil când îţi auzeam respiraţia de la sute de km distanţă şuierând în urechile mele ca ultimul tren pe care trebuia să-l prind şi să-l las să-mi pătrundă-ntre coapse a noua minune a lumii spuneai e dragostea noastră şi mâinile tale-mi strângeau sânii striveau buzele suceau gâtul ca şi cum eram doar o păpuşă barbie pe un pat conjugal icoanele din jur ne priveau cum violam şi ultima taină ne sfâşiam ego-urile ne înfrângeam principiile sub cearşafuri roşii perne albe bikini negri şi ciorapi cu bandă se îngrozeau plângeau strigau dar noi nu nu auzeam decât foamea aceea lăuntrică ce ne ghida simţurile eu căprioara tu leul am înţeles asta abia când adulmecai pe mess următoarea căprioară sfioasă
|
|
| |
Bossy | Date: MARTI, 2009-09-08, 2:04 PM | Message # 49 |
ADMIN
| nu mi-ai spus nicand ca ma iubesti nici nu era nevoie era prima oara cand stiam stiam.. chiar mai bine ca tine eram in mijloc si dansam si ecoul rasului nostru a zburat pana departe, intr-un cer indigo sorbit de foamea luminii de iubire..
|
|
| |
MORENA | Date: MIERCURI, 2009-09-09, 1:01 AM | Message # 50 |
OWNER
| De-ai fi… un singuratic lac de-ai fi in nufar m-as preface ca vesnic tu sa ma saruti si sa ma strangi in brate. de-ai fi un rasarit de soare in marea adanca m-as ascunde in zori de zi sa luminezi adancu-mi plin de umbre. de-ai fi tu luna argintie as fi o minunata stea ca pururi sa ma ai aproape sa-ti pot canta si murmura. de-ai fi tu pasare stinghera eu cuib in stanca ti-as sapa la pieptul meu cu drag te-as tine si somnu-ti dulce l-as veghea. ………………………. dar tu nu esti decat un vis ce nu ma lasa sa adorm nu esti decat un cantec trist iar eu iti sunt refren. ma multumesc si cu putin… as vrea sa musc din pieptul tau sa-mi ostoiesc ispita insa ezit si-mi pare rau fiindca se duce clipa apoi revin din amandoi sa iau o bucatura iar ei sunt doi si eu nu pot sa-i rup doar cu o gura atunci cu buzele pe rand cersesc ofranda de la zana dar pentru ca am vrut prea mult depun doar sarutari pe-o mana
|
|
| |
MORENA | Date: MIERCURI, 2009-09-09, 1:15 AM | Message # 51 |
OWNER
| Ah! cupidon copil nebun, Ce mi-ai facut tu mie?cupidon-copil-nebun De sufletul imi plange-acum Si tipa. Dar de ce? Nu stie. Ce drept ai tu, copile Pe altii sa-i lovesti, Sa le promiti iubire Si sa ii amagesti? Tu nu intelegi nimic, din astea toate, Ca iubirea ce o dai E a ochilor mei lacrimi, Si-a mea neliniste din noapte? Lasa-ma copil nebun, Cu joaca ta in pace, In lumea mea din nou sa fiu, Rece si pustiu.
|
|
| |
Cyrus83 | Date: JOI, 2009-09-10, 4:33 PM | Message # 52 |
MODERATOR
| Esti raza mea de soare Esti elixirul vieti mele Esti imaginea ce ma conduce Esti prima mea iubire Esti lacrima ce am varsat-o Esti steaua mea Esti matasea ce ma alina Esti speranta de a fi Esti pamantul ce ma sustine Esti intaiul meu paradis Esti mireasma din padure Esti tot ce imi doresc Compozitie proprie
|
|
| |
Bossy | Date: VINERI, 2009-09-18, 7:45 PM | Message # 53 |
ADMIN
| Esti parfumul suav al crinilor albi ce se oglindesck in sufletul meu , esti o stralucitoare raza de soare ce ma cuprinde in bratele-i calde , esti mireasma vantului de primavara ce-mi mangaie parul , esti lacrima ce aluneca pe obraz si se sparge in palma esti doar IUBIREA!!
|
|
| |
Bossy | Date: VINERI, 2009-09-18, 7:47 PM | Message # 54 |
ADMIN
| Lacrimile, ca un colier de perle, Cad incet pe iarba uscata.. Ochii ca doua migdale, Simt tacerea moarta. Glasul se aude incet... Rupand tacerea mortii Esti tu, iubite? Sau doar ploaia ce cade ropote Pe strada pustie? Mintea imi joaca feste... Simt parfumul tau in aer Am devenit dependenta de tine... De parfumul tau...de sarutul tau... De iubirea ta.. Am devenit dependenta de tine Privirea ta ma topeste, Sarutul tau ma face sa iau foc Iar zambetul tau..ma-ncalzeste Soaptele tale ma fac sa tremur, Sa vibrez... Simt iubirea urcandu-mi prin vene Ma simt goala si am nevoie de tine sa ma imbraci Ma simt moarta si am nevoie de tine sa ma aduci la viata Ma simt inghetata pe dinauntru si am nevoie sa ma-ncalzesti... Sa ma iubesti
|
|
| |
Bossy | Date: VINERI, 2009-09-18, 7:56 PM | Message # 55 |
ADMIN
| In tine sunt florile si lumina focului, stelele si cantecul pasarilor, mireasma verii, linistea dinaintea zorilor. Te iubesc astazi cand stralucesti, Te voi iubi mereu suparacios si obosit, curajos si infricosat, vesel, temator, triumfator. Te voi iubi in toate anotimpurile. Oricum ai fi, mi-esti drag. Si fiecare zi langa tine, iubita de tine E un dar de pret
|
|
| |
Cyrus83 | Date: DUMINICA, 2009-09-20, 2:48 PM | Message # 56 |
MODERATOR
| "Ti-ai inchis vreodata ochii si ai visat La felul in care ai vrea sa fi iubit? Ti-ai imaginat vreodata ce de amintiri ai avea? Eu fac asta tot timpul si ma vad pe mine impreuna cu tine Nu pot sa-mi imaginez nimic mai dulce decat sa stau langa tine. Nu este nimic altceva ce as prefera sa fac decat sa ma pierd in tine. De cate ori imi pun o dorinta, jur Ma gandesc la tine Si multumesc cerului Pentru ca mi-a trimis dragostea ta."
|
|
| |
Cyrus83 | Date: DUMINICA, 2009-09-20, 2:51 PM | Message # 57 |
MODERATOR
| Noi stim ca unu ori unu fac unu, dar un inorog ori o para nu stim cat face. Stim ca cinci fara patru fac unu, dar un nor fara o corabie nu stim cat face. Stim, noi stim ca opt impartit la opt fac unu, dar un munte impartit la o capra nu stim cat face. Stim ca unu plus unu fac doi, dar eu si cu tine, nu stim, vai, nu stim cat facem. Ah, dar o plapuma inmultita cu un iepure face o roscovana, desigur, o varza impartita la un steag fac un porc, un cal fara un tramvai face un inger, o conopida plus un ou, face un astragal... Numai tu si cu mine inmultiti si impartiti adunati si scazuti ramanem aceiasi... Pieri din mintea mea ! Revino-mi in inima !
|
|
| |
Cyrus83 | Date: DUMINICA, 2009-09-20, 3:01 PM | Message # 58 |
MODERATOR
| Un inger priveste la cer.. Sa sper.. Sa nu mai sper... Undeva in departare Zaresc ceva ! Sa fii tu oare ? Nu , e altcineva... Si stau la sfat cu ingerii Si te astept pe tine, Dar tu de mult timp esti plecat Cred c-ai uitat de mine... Un inger insa sta deoparte... M-am dus la el si l-am privit Era cea mai draga fiinta Erai tu inger indragostit!!!
|
|
| |
MORENA | Date: DUMINICA, 2009-09-27, 8:25 AM | Message # 59 |
OWNER
| Cand dimineata invinge al noptii greu chinuitul meu suflet te cheama mereu si-mi vine s-alerg intr-un gand nebun sa te caut, sa te gasesc si sa-ti spun: "A zilei lumina nu o preamaresc! O, daca-ai intelege cat de mult te iubesc..." Pentru ce sa te gasesc prea tarziu cand schimbase-va ziua in pamantiu? Sa fi chiar tu cea care nu stii cat de mult vreau eu a te iubi? Nu vrei s-asteptam impreuna eternele zori? Nu vrei impreuna-uniti sa fim rapiti peste nori? Opreasca-se clipa impreuna de-om fi Vreau sa luam dragostea noastra si-n vesnicii! Cand arhangelul va aduce sfarsitul ramane-va pentru noi infinitul ca sa cunoastem, etern si deplin prin dragostea noastra, misterul ascuns in divin. Vino, impreuna sa cucerim inaltul Vino, sa urcam dintr-un cer in altul Eu sa ma nasc pentru tine in fiece zi: uita durerea de ieri, nu va mai fi. Da, te iubesc frumoasul meu si te voi iubi atata timp cat voi trai! Nu ma lasa prada chinului nebun: vreau sa raman langa tine pe veci, de-acum! Sa fi chiar tu cea care nu stii cat de mult vreau eu a te iubi?
|
|
| |
MORENA | Date: DUMINICA, 2009-09-27, 8:30 AM | Message # 60 |
OWNER
| Sufletul meu , Sufletul tau Ce e iubirea mereu m-am intrebat Oare voi sti vreodata cu adevarat Un sentiment albastru neinsemnat Atit de pur si nevinovat Iubirea este cerul instelat E zimbetul de trandafir aromat Am iubit si eu odata demult O iubire de-o clipa, un minut Sau poate chiar mai mult De-atunci te-astept la rasarit Cu chipul tau in minte-ntiparit Buzele tale dulci ca mierea Doar buzele tale imi pot alina durerea Iti amintesti tu oare cind amindoi visam De mina ca ne tineam Sub clar de luna ne plimbam Vorbe de iubire cu inima iti sopteam Cu pasiune ne sarutam ?Sufletul meu .. sufletul tau Un singur suflet vor fi mereu Tu esti departe , te simt aproape Cu tine reinvie sentimente moarte De vint batute si-alungate De ploi umbrite si udate De tine inviate si colorate ?Sufletul meu .. sufletul tau Unul cu altul contopite De sentimente albastre coplesite De ochii tai ,de chipul tau Noaptea te visez , ziua te visez Departe de tine nu pot sa traiesc C-un trandafir albastru eu vorbesc Il privesc , incet ii zimbesc Il tot privesc si-nebunesc Albastrul lui e ca un curcubeu ceresc El , imi spune incet :" dragostea ta " ma numesc Bataile inimi se-mpleticesc Eu nu mai pot ca sa vorbesc Iar tu incet te-ndepartezi As vrea din vis sa nu ma mai pot trezi Incet sa-ti soptesc poezi Of Doamne, Sufletul meu .. sufletul tau
|
|
| |
|