Liga 1
|
|
Ady | Date: MIERCURI, 2009-08-05, 3:24 PM | Message # 1 |
 Major general
Group: Moderators
Status: Offline
| Dupa o pauza mai lunga sau mai scurta pentru echipele din Romania, iata-ne ajunsi si la debutul unui nou sezon 2009/2010 care se promite a fi mai tare decat cel de sezonul trecut si de asemenea mai spectaculos Cum era si de asteptat echipele mari nu au avut probleme cu nou-promovatele, ele castigand pe linie aceste meciuri.Prima etapa a tinut capul de afis cu meciurile CFR CLUJ-UNIREA URZICENI si UNIVERSITATEA CRAIOVA-DINAMO BUCURESTI. Iata programul meciurilor din prima etapa: International Curtea de Arges – Otelul Galati 0-1 Ceahlaul Piatra Neamt – Steaua 0-2 CFR Cluj – Unirea Urziceni 2-0 Rapid – Politehnica Iasi 4-1 Unirea Alba Iulia – FC Brasov 0-1 FC Timisoara – Gloria Bistrita 1-0 FC Ploiesti – Pandurii Targu Jiu 0-1 FC Vaslui – Gaz Metan Medias (amanat deoarece FC Vaslui trebuie sa joace returul cu Omonia Nicosia din Europa League) Universitatea Craiova - Dinamo 0-0 Etapa a II-a, care se va juca pe data de 8 august are urmatorul program, capul de afis al etapei fiind derby-ul dintre FC. STEAUA si CFR CLUJ: Otelul Galati – Ceahlaul Piatra Neamt Steaua – CFR Cluj Unirea Urziceni – Rapid Politehnica Iasi – FC Timisoara FC Brasov – FC Ploiesti Gloria Bistrita – Unirea Alba Iulia Pandurii Targu Jiu – FC Vaslui Gaz Metan Medias – Universitatea Craiova Dinamo – International Curtea de Arges.
|
|
| |
MORENA | Date: MIERCURI, 2009-08-05, 4:07 PM | Message # 2 |
 OWNER
Group: Administrators
| Ete multumim Ady ca ne mentii informati asupra meciurilor de fotbal vin si eu ca soacra pe aici sa va agit un pic :D
I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
|
|
| |
Ady | Date: MIERCURI, 2009-08-05, 5:11 PM | Message # 3 |
 Major general
| :)) hai e binevenita si viziunea unei femei asupra fotbalului
|
|
| |
Bossy | Date: MIERCURI, 2009-08-05, 6:22 PM | Message # 4 |
ADMIN
| hmm ady tu ai venit cu informatiile despre programul meciurilor io vin cu berea rece si ne punem sa vizionam partidele .. a trecut ceva vreme de cand nu am mai fost spectator in fotbalul romanesc
We Ride Together We Die Together
|
|
| |
Ady | Date: MIERCURI, 2009-08-05, 7:22 PM | Message # 5 |
 Major general
| sigur bossy...oricum am de gand sa postez aici rezultatele din fiecare etapa si clasamentul;)
|
|
| |
Bossy | Date: MIERCURI, 2009-08-05, 8:38 PM | Message # 6 |
ADMIN
| ma bucur sa aud asta asa vom fii toti in tema cu ce se mai intampla in fotbalul romanesc
|
|
| |
Ady | Date: MIERCURI, 2009-08-05, 9:36 PM | Message # 7 |
 Major general
| pai dupa fiecare etapa am sa postez rezultatele si umpic despre meciurile mai incinse...asa k o cronik dupa etapa(poate ii iau locul lu Ioanitoaia la recursul etapei:D:D:D:D)
|
|
| |
Bossy | Date: JOI, 2009-08-06, 9:11 AM | Message # 8 |
ADMIN
| muhahah sa stii ca e o idee buna , ca un fel de gazeta sporturilor facem concurenta alora de la sport.ro
|
|
| |
Ady | Date: DUMINICA, 2009-08-09, 1:20 PM | Message # 9 |
 Major general
| :D:D facem facem...acu astept sa se termine meciurile de azi si maine (luni) am sa pun rezultatele ale etapei
|
|
| |
Bossy | Date: DUMINICA, 2009-08-09, 4:24 PM | Message # 10 |
ADMIN
| abia astept sa le vad sincer eu nici nu stiu cine cu cine joaca
|
|
| |
Ady | Date: LUNI, 2009-08-10, 5:34 PM | Message # 11 |
 Major general
| Asa cum am promis, am revenit cu rezultatele complete ale etapei a II-a a Ligii I: Vineri Gaz Metan 2–1 Universitatea Craiova Dinamo 0–1 International Curtea de Arges Sambata FC Brasov 0–0 Astra Ploiesti Pandurii 1–0 Vaslui Gloria Bistrita 1–1 Unirea Alba Iulia Unirea Urziceni 1–0 Rapid Duminica Otelul 0– 0 Ceahlaul Poli Iasi 1– 1 Timisoara Steaua 2–2 CFR Cluj Etapa a III-a se va desfasura in week-endul urmator si are programate urmatoarele meciuri: International Curtea de Arges – Gaz Metan Medias Ceahlaul Piatra Neamt – Dinamo Bucuresti CFR Cluj – Otelul Galati Unirea Alba Iulia – Politehnica Iasi FC Timisoara – Rapid Bucuresti FC Ploiesti – Gloria Bistrita FC Vaslui – FC Brasov Universitatea Craiova – Pandurii Târgu Jiu Steaua Bucuresti – Unirea Urziceni
|
|
| |
Bossy | Date: MIERCURI, 2009-08-12, 4:26 PM | Message # 12 |
ADMIN
| multumim pentru rezultate ady .. eu astept sa vad ce o sa faca iasul pentru ca na fiind din iasi trebuie sa ma interesez
|
|
| |
Ady | Date: SAMBATA, 2009-08-15, 1:26 PM | Message # 13 |
 Major general
| bossy iasi-ul a pierdut etapa asta in deplasare la alba iulia cu 2-1
|
|
| |
Bossy | Date: DUMINICA, 2009-08-16, 1:22 AM | Message # 14 |
ADMIN
| :bash: :nocomp: pff nu pot sa cred erau buni odata pacat
|
|
| |
Ady | Date: LUNI, 2009-08-24, 3:17 PM | Message # 15 |
 Major general
| bossy knd nu se baga bani degeaba se asteapta performanta...fotbal pe foame nu se poate Added (2009-08-17, 11:23 Am) --------------------------------------------- Asa cum deja v-am obisnuit am revenit cu rezultatele etapei a III-a unde au fost niste jocuri si rezultate interesante Vineri, 14 August! Unirea A. Iulia 2-1 Poli Iasi FC Timisoara 1-0 Rapid Sambata, 15 August Astra Ploiesti 0–0 Gloria CFR Cluj 1–0 Otelul Ceahlaul 0-4 Dinamo Duminica, 16 August U Craiova 2–0 Pandurii Curtea de Arges 2-4 Gaz Metan FC Vaslui 2-2 FC Brasov Steaua 0-1 Urziceni Aveti aici si etapa a IV-a cu urmatoarele meciuri programate pe data de 22 august Rapid – Unirea Alba Iulia Otelul Galati – Steaua Unirea Urziceni – FC Timisoara Politehnica Iasi – FC Ploiesti FC Brasov – Universitatea Craiova Gloria Bistrita – FC Vaslui Pandurii Târgu Jiu – International Curtea de Arges Gaz Metan Medias – Ceahla(ul Piatra Neamt Dinamo – CFR Cluj Added (2009-08-24, 3:17 Pm) --------------------------------------------- Rezultatele etapei recent incheiate: Vineri: FC Brasov 2-0 U. Craiova Rapid 2-0 Alba Iulia Poli Iasi 2-0 Astra Sambata: Gaz Metan 0-2 Ceahlaul Unirea Urziceni 0-0 Poli Timisoara Duminica: Otelul 0-1 Steaua Gloria Bistrita 1- 3 FC Vaslui Pandurii 2-3 International Curtea de Arges Dinamo 1-0 CFR Cluj Meciurile programate etapa viitoare, etapa cu nr V : 28 august Otelul Galati – Unirea Urziceni International – FC Brasov 29 august Ceahlaul PN – Pandurii Targu Jiu U Craiova – Gloria Bistrita Astra Ploiesti – Rapid 30 august Unirea Alba Iulia – FC Timisoara CFR Cluj – Gaz Metan FC Vaslui – Poli Iasi Steaua – Dinamo
|
|
| |
Bossy | Date: LUNI, 2009-08-24, 10:08 PM | Message # 16 |
ADMIN
| multumim pentru rezultate ady.. ai dreptate daca nu investesti si nu ai fonduri nu poti cere performanta dar exista si exceptii spre exemplu steaua care fonduri au da cateodata performantele lasa de dorit
|
|
| |
|
Bossy | Date: SAMBATA, 2009-08-29, 11:47 AM | Message # 18 |
ADMIN
| ^_^ si iasul abatut cu 2-0 pe astra deci merita satrbatorit
|
|
| |
|
Bossy | Date: MIERCURI, 2009-09-09, 10:09 AM | Message # 20 |
ADMIN
| hmm cat la suta conteaza antrenorul intr-un meci ? ;)
|
|
| |