VINERI, 2024-03-29, 9:16 AM


Main
Registration
Login
Welcome Guest | RSS  
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Forum » SPORTS » STIRI & NOUTATI DIN FOTBAL » Echipele romanesti in cupele europene
Echipele romanesti in cupele europene
AdyDate: MIERCURI, 2009-08-05, 2:31 PM | Message # 1
Major general
Group: Moderators
Messages: 73
Status: Offline
1). STEAUA-MOTHERWELL (3-0, in tur pt STEAUA)

Steaua i-a bombardat pe saracii scotieni de la Motherwell - a sutat cat in tot campionatul trecut. 26 de suturi si 16 ocazii de gol a avut Steaua in cea mai clara victorie din acest sezon.
Steaua i-a dat o lectie de fotbal lui Motherwell. Nimeni n-a inteles cum scotienii au venit in Ghencea dupa o victorie cu 8-1.

Motherwell, cea mai fair play echipa a Europei, a fost darnica cu Steaua. Scotienii si-au bagat-o singuri in poarta. Banel a marcat si el dupa autogolul scotienilor.

Stancu a marcat si el intr-o seara perfecta pentru Steaua, care i-a rasplatit la final pe nevinovatii scotieni.

La final, toate bune si frumoase. Lumea a uitat ca Goian a ratat un penalty in meciul in care a fost capitan.

Atacantul lui Motherwell, John Sutton a ramas impresionat de forta Stelei din meciul tur de la Bucuresti: Steaua este mai puternica decat Celtic sau Rangers.
"Ne-am asteptam ca Steaua sa fie o echipa puternica si asa a fost. Ne-a aratat catre ceea ce trebuie sa tindem noi ca echipa. Cativa dintre colegii mei discutau in vestiar si spuneau ca romanii formeaza cea mai buna echipa pe care am intalnit-o pana acum, din punct de vedere tehnic.".
"Am jucat cu Nancy, Celtic sau Rangers si Steaua se poate compara cu aceste formatii din toate punctele de vedere. Steaua e cea mai mare echipa din Romania. Stiu ca au terminat pe sase anul trecut, dar aceasta clasare e sub pretentiile lor" , a spus Sutton, conform Sunday Mail.
Fanii lui Motherwell au ramas cu gura cascata dupa meciul de aseara. Steaua a parut ca o echipa venita de pe alta planeta pentru scotienii veniti in Romania cu ganduri de calificare.

Scotienii au fost zgarciti cu fotbalul, dar nu si cu comentariile. Suporterii lui Motherwell s-au recunoscut invinsi si au spus ca Steaua este peste Celtic si Rangers, cele mai puternice echipe din campionatul Scotiei.
►"Steaua a fost senzationala la finalizare. Sunt cu mult peste noi"
►"Nu exista echipa la fel de puternica cum este Steaua, in prima liga din Scotia. Chiar credeati ca ii putem bate? Nu am avut nicio sansa. Nu cred ca este nicio rusine pentru cei tineri care au luat bataie de la o echipa mult mai experimentata"
►"Steaua a avut destule ocazii si a practicat un joc inteligent care nu ne-a dat nicio sansa. Rezultatul nu este rusinos. Sunt cu trei clase peste noi"
►"Sunt o echipa excelenta. Ar trece fara probleme de Rangers si de Celtic.
►"Este bine ca am scapat cu mai putin de 5 goluri. Sunt peste orice echipa din Scotia"
►"Au experinta si sunt o echipa foarte puternica. Au jucatori incisivi si cred ca daca ar juca in Scotia s-ar bate la titlu"
►"Celtic si Rangers ar avea probleme cu Steaua. Acel Goian o sa ajunga mare, este ca o stanca"

"NE SCOATEM PALARIA IN FATA STELEI"
Atacantul John Sutton a declarat, joi seara, ca jucatorii echipei Motherwell nu se mai asteapta la calificare, dupa ce au pierdut, cu scorul de 0-3, meciul cu Steaua, din prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Europa.
Speram ca meciul retur sa ramanem mai mult in joc si sa ne descurcam mai bine. Nu ne asteptam sa ne mai calificam, dupa ce am pierdut cu 0-3, dar daca dam un gol sau doua putem pune presiune. Steaua este favorita, asta e clar", a declarat Sutton.
Intrebat daca ar juca in Romania, Sutton a raspuns: "Nu stiu, poate. Fotbalul de aici este bun, cu multe echipe bune, iar Bucurestiul este un oras dragut. La finalul meciului, antrenorul ne-a spus ca Steaua este o echipa buna, sa ne scoatem palaria in fata ei si sa incercam sa aratam mai mult ca Steaua in campionat".

Patronul lui Motherwell nu mai crede in calificarea echipei sale, insa antrenorul visezeaza frumos si isi aduce aminte de returul cu Lamurtari: „Dam un gol in primele minute si intoarcem rezultatul”, este mesajul lui Jim Gannon pentru stelisti. Argaseala e precaut: "Am emotii. Motherwell isi va vinde scump pielea" Motherwell – Steaua e live pe ProTv si www.sport.ro, joi, ora 21:45!

"Cheltui in total aproape 5 milioane de euro pentru a tine echipe", este anuntul patronului lui Motherwell, care recunoaste: "Sansele la calificare sunt foarte foarte mici dupa rezultatul din tur".

Fata de Gigi Becali care cheltuie aproximativ 7 milioane de euro numai pentru a plati salariile jucatorilor, John Boyle patroneaza o fundatie care are grija in Romania de 600 de copii - detine 3 camine si o scoala pentru copiii bolnavi de autism. In Cernavoda exista si un centru pentru tratamentul copiiilor bolnavi de SIDA. "Voi strange cate o lira din pretul fiecarui bilet, iar toti banii vor merge la centrele din Romania", a spus Boyle.

„Este o diferenta uriasa intre Steaua si Flamurtari, dar sper sa putem aplica aceeasi reteta ca in returul cu albanezii. Trebuie sa atacam mult, iar daca dam gol in primele minute, sper sa putem intoarce rezultatul”, a spus antrneorul lui Motherwell, Jim Gannon.

Fundasul Christopher Humphrey, titular in partida tur dintre Steaua si Motherwell, acuza dureri la tendonul popliteu in timp ce Keith Lasley s-a accidentat la un antrenament condus de Jim Gannon. Mark Archdeacon a suferit si el o accidentare si sunt sanse mici ca acesta sa evolueze in partida de joi.

Steaua nu poate conta pe serviciile mijlocasilor Juan Carlod Toja si Janos Szekely, ambii accidentati, in timp ce fundasul central Dorin Goian este suspendat pentru partida din Scotia.

Acum urmeaza sa vedem returul de pe data de 6.08 jucat in Scotia pentru a vedea echipa kre se califica mai departe!

 
MORENADate: MIERCURI, 2009-08-05, 4:13 PM | Message # 2
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Hai Steaua si bafta maine sa nu ma omorati baietii wacko wacko wacko ca eu tin de fapt cu toate echipele beer beer beer

I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
AdyDate: MIERCURI, 2009-08-05, 5:13 PM | Message # 3
Major general
Group: Moderators
Messages: 73
Status: Offline
si cu arbitru cn tine clap first
 
BossyDate: MIERCURI, 2009-08-05, 6:19 PM | Message # 4
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
multumim pentru informatii ady eu unu nu pot sa zic ca sunt un microbist infocat dar ca echipa prefer steaua ....consider ca e o echipa care promite mult si ar ajunge destul de departe .. trebuie doar mai multa seriozitate poate si patronul ar trebuis sa se mai gandeasca la asta

We Ride Together We Die Together
 
AdyDate: MIERCURI, 2009-08-05, 7:29 PM | Message # 5
Major general
Group: Moderators
Messages: 73
Status: Offline
asa e...promite multe in sezonul acesta...au un lot schimbat aproape in totalitate...au fost promovati cativa jucatori tineri care pana acum au confirmat...sunt convins ca de la ei(tinerii) o sa se porneask o noua generatie f buna...de patron nu mai comentez nik...knd zici becali zici totul...nici eu nu sunt microbist cine stie ce...imi place fenomenul...din tara tin cu orice echipa in afara de Dinamo...mai ales k sunt craiovean si sunt anti-dinamo :D
 
BossyDate: MIERCURI, 2009-08-05, 8:53 PM | Message # 6
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
ma bucur sa aud ca se mai schi mba lucrurile pe la steaua daca ar reusi sa ai faca niste spalaturi pe creer lui gigi ar fii perfct. si mie imi place fotbalul dar nush cred ca tot fanatismul asta exagerat care se desfasoara acum in fotbal e destul de nociv .. sad sad

We Ride Together We Die Together
 
AdyDate: MIERCURI, 2009-08-05, 9:30 PM | Message # 7
Major general
Group: Moderators
Messages: 73
Status: Offline
pai fanatismul nu e un lucru rau atata timp cat nu se trece linia si se trece la violentza sau crime chiar......sunt atatea exemple de fanatici kre se manifesta pasnic si nu are nimeni treaba cu ei...pe knd in romania fanaticii sunt doar niste tembeli kre sunt prost influentati
 
BossyDate: JOI, 2009-08-06, 9:43 AM | Message # 8
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
cu toate ca noi romani suntem campioni la rele de data aceasta trebuie sa recunsoc ca la actele de violenta si obscenitate pe terenurile de fotbal nu suntem singur si in alte tari ca anglia de ex se intampla lucruri de nedescris nush daca mai tineti minte marele comentator de sport Cristian Topescu s-a retras din a mai comenta meciurile de fotbal in urma unei crime comise in timpul unui campionat de fotbal de un suporter deranjat de comentariile facute.

We Ride Together We Die Together
 
black_devilDate: VINERI, 2009-08-07, 7:28 AM | Message # 9
Lieutenant
Group: Members
Messages: 35
Status: Offline
vad ca e vb de steaua...toate ca toate...returul cat sa terminat?..asta e mai important?

Added (2009-08-07, 7:28 Am)
---------------------------------------------
bravo timisoara....chiar daca tinem cu alte echipe in cupere europene trebuie sa fin toti ptr echipa respectiva...eu zic bravo timisoara..uite k echipa de pe bega a reusit sa ajunga unde era odata...iar timisoara,un oras superb merita asta,au un public superb,poate cel mai frumos din tara,chiar daca sunt stelist..bravo lor

 
AdyDate: VINERI, 2009-08-07, 2:04 PM | Message # 10
Major general
Group: Moderators
Messages: 73
Status: Offline
returul s-a terminat 3-1 pt steaua...si mai departe in play-off o sa joace cu St. Patrick din Irlanda...
 
BossyDate: VINERI, 2009-08-07, 8:37 PM | Message # 11
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
pai in cazul asta forta steaua beer beer

We Ride Together We Die Together
 
AdyDate: DUMINICA, 2009-08-09, 1:15 PM | Message # 12
Major general
Group: Moderators
Messages: 73
Status: Offline
forzza forzza mai ales k o sa joace fara spectatori primul meci cu St. Patrick si ink unul dak se califica mai departe
 
BossyDate: DUMINICA, 2009-08-09, 5:34 PM | Message # 13
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
asta e naspa dar dc nu le da voie cu spectatori ? ce au mai fac ut ?

We Ride Together We Die Together
 
AdyDate: LUNI, 2009-08-10, 6:06 PM | Message # 14
Major general
Group: Moderators
Messages: 73
Status: Offline
la meciul cu ujpest de aksa a intrat un suporter pe teren...au aruncat cu torte spre galeria maghiara...au avut acel banner...toate astea adunate au dus la suspendare
 
BossyDate: MIERCURI, 2009-08-12, 4:24 PM | Message # 15
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
m i se pare corect pt ca in ultima vreme spiritul de competitie e confundat cu vandalismul sad :( sad

We Ride Together We Die Together
 
AdyDate: SAMBATA, 2009-08-15, 1:28 PM | Message # 16
Major general
Group: Moderators
Messages: 73
Status: Offline
asa e....acu s-au ales si in campionat cu o suspendare de o etapa a terenului propriu pt incidentele de la meciul cu cfr cluj :D
 
BossyDate: DUMINICA, 2009-08-16, 1:24 AM | Message # 17
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
da se poate spune ca suporterii sunt chiar bolavi de vandalism tre sa ai sange in tine sa te duci pe stadion

We Ride Together We Die Together
 
AdyDate: DUMINICA, 2009-08-16, 11:29 PM | Message # 18
Major general
Group: Moderators
Messages: 73
Status: Offline
acu o sa inceapa sa se schimbe umpic lucrurile...au inceput probl...au pierdut derby-ul cu unirea urziceni...si lucrurile nu se arata prea bn
 
BossyDate: LUNI, 2009-08-24, 9:56 PM | Message # 19
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
pai trebuie luate masuri ca e daunator si echipei si in acelasi timp si suporterilor

We Ride Together We Die Together
 
MORENADate: SAMBATA, 2009-08-29, 10:23 AM | Message # 20
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Înainte de 1989, bătăile dintre suporterii echipelor de fotbal şi forţele de ordine erau extrem de rare. Lumea venea la stadion să se destindă, fotbalul fiind una dintre puţinele bucurii ale românilor înainte de 1989. În acelaşi timp era şi locul de refulare pentru mulţi. Pe stadion se putea înjura în voie, se huiduia, însă frica de autorităţi le paraliza suporterilor reacţiile primitive care îi domină pe fanii din ziua de astăzi.
Cind eram micuta tatal meu fiind pasionat de fotbal mergeam pe stadioane acum nici sa ma platesti nu as mai avea curaj sa merg mai bine m as duce in gradina zoo printre animale decat printre oameni cu apucaturi animalice macar la animale le gasesti o scuza ca nu au creier dar la oameni ....?


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
Forum » SPORTS » STIRI & NOUTATI DIN FOTBAL » Echipele romanesti in cupele europene
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search:

Copyright by MORENA © 2024