VINERI, 2024-03-29, 6:12 AM


Main
Registration
Login
Welcome Guest | RSS  
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: MORENA  
Forum » LIFE STORIES/ POVESTI DE VIATA » CE NE SPUN ASTRELE » Ce copac esti?
Ce copac esti?
nycoleDate: LUNI, 2009-08-31, 9:56 PM | Message # 1
Major general
Group: Moderators
Messages: 234
Status: Offline
23 decembrie- 1 ianuarie - Mar

2 ianuarie - 11 ianuarie - Brad

12 ianuarie - 24 ianuarie - Ulm

25 ianuarie - 3 februarie - Chiparos

4 februarie - 8 februarie - Plop

9 februarie - 18 februarie - Curmal

19 februarie - 29 februarie - Pin

1 martie - 10 martie - Salcie

11 martie - 20 martie - Tei

21 martie - Stejar

22 martie - 31 martie - Alun

1 aprilie - 10 aprilie - Scorus

11 aprilie - 20 aprilie - Artar

21 aprilie - 30 aprilie - Nuc

1 mai - 14 mai - Plop

15 mai - 24 mai - Castan

25 mai - 3 iunie - Frasin

4 iunie - 13 iunie - Carpen

14 iunie - 23 iunie - Smochin

24 iunie - Mesteacan

25 iunie - 4 iulie - Mar

5 iulie - 14 iulie - Brad

15 iulie - 25 iulie - Ulm

26 iulie - 4 august - Chiparos

5 august - 13 august - Plop

14 august - 23 august - Curmal

24 august - 2 septembrie - Pin

3 septembrie - 12 septembrie - Salcie

13 septembrie - 22 septembrie - Tei

23 septembrie - Maslin

24 septembrie - 3 octombrie - Alun

4 octombrie - 13 octombrie - Scorus

14 octombrie - 23 octombrie - Artar

24 octombrie - 11 noiembrie - Nuc

12 noiembrie - 21 noiembrie - Castan

22 noiembrie - 1 decemrbie - Frasin

2 decembrie - 11 decembrie - Carpen

12 decembrie - 21 decembrie - Smochin

22 decembrie = Fag

 
nycoleDate: LUNI, 2009-08-31, 9:57 PM | Message # 2
Major general
Group: Moderators
Messages: 234
Status: Offline
Alun - intr-un cuvant, esti o persoana extraordinara. Esti plina de sarm, de umor. Stii cum sa lasi o impresie placuta. Lupti pentru cauze sociale sau politice. Esti un pic cam schimbatoare, dar esti onesta, perfectionista. Iti doresti ca si ceilalti sa fie corecti cu tine.

Artar - cuvantul care te defineste este independenta spiritului. Nu esti o persoana comuna. Esti plina de imaginatie si treci drept o persoana originala. Esti rezervata, dar ai incredere in tine. Iti plac experientele noi. Ai o memorie foarte buna si inveti foarte usor. Ai o viata sentimentala complicata si iti doresti sa ii impresionezi pe ceilalti.

Brad - cuvantul care te defineste este misterul. Te descurci foarte bine in situatii de stres, admiri frumosul, tii foarte mult la cei apropiati si ai face orice pentru ei. Esti foarte sociabila si iti place sa lenevesti dupa ce muncesti mult. Esti relativ modesta, nu esti egoista. Nu prea ai incredere in ceilalti, desi iti place sa ai cat mai multi prieteni. Uneori esti incapatanata. Esti o persoana de incredere.

Carpen - cuvantul care te defineste este bunul gust. Ai o frumusete rece, te preocupa aspectul exterior si vrei sa fii mereu in forma. Iti doresti o viata cat mai confortabila, cat mai disciplinata. Partenerul tau trebuie sa aiba un suflet bun si sa fie sensibil. Visezi la parteneri neobisnuiti, dar arareori ramai alaturi de unul nonconformist. Nu ai incredere in oameni, esti nesigura pe tine.

Castan - cuvantul care te defineste este onestitatea. Esti o prezenta impunatoare. Ti-ai dori sa se faca dreptate intotdeauna. Esti un diplomat innascut, iti place sa lucrezi mult, uneori dai impresia de superioritate. Esti sensibila la dorintele si nevoile celorlalti, esti o prezenta foarte placuta. Uneori, simti ca nu te intelege nimeni. Tii foarte mult la familie, esti fidela in iubire si ceri acelasi lucru din partea partenerului.

Chiparos - cuvintele cheie sunt credinta, loialitatea. Esti puternica, te adaptezi foarte usor. Profiti de viata la maxim, chiar daca anumite aspecte nu iti plac sau nu esti de acord cu ele. Te straduiesti sa fii multumita de tine. Esti optimista si este foarte important pentru tine sa fii independenta financiar. Iti doresti foarte mult sa fii iubita, urasti singuratatea, esti foarte pasionala, dar gasesti foarte greu un partener care sa te multumeasca. Ai tendinta de a fi neglijenta, vrei sa inveti cat mai multe. Ai nevoie ca persoanele din jurul tau sa aiba nevoie de tine.

Curmal - cuvantul care te defineste este increderea. Esti o persoana puternica, stii cum sa te adaptezi in orice situatie. Ai o sanatate buna si ai multa incredere in tine. Nu esti deloc timida si esti un foarte bun orator. Multi considera ca adopti un aer de superioritate. Esti convinsa ca nu exista decat o singura mare iubire. Esti capabila sa iei decizii rapid.

Fag - cuvantul care te defineste este creativitatea. Ai mult bun gust, te preocupa aspectul tau exterior, ai o viata foarte bine organizata, esti chibzuita. Esti un bun lider, nu iti asumi riscuri prea des, esti rationala. Iti place sa fii mereu in forma.

Frasin - cuvantul care te defineste este ambitia. Esti foarte atractiva, plina de viata, impulsiva. Nu pui criticile la suflet, esti foarte inteligenta, ambitioasa. Iti place sa te joci cu focul, dar esti o persoana de incredere. Ai nevoie sa fii in centrul atentiei, motiv pentru care uneori esti considerata egoista. Ai nevoie de multa iubire si sprijin emotional.

Mar - cuvantul care te defineste este iubirea. Esti linistita si timida uneori. In schimb, esti seducatoare, sensibila, esti fidela, ai nevoie sa iubesti si sa fii iubita. Ai numeroase talente, iubesti copiii, esti foarte generoasa si ai nevoie de un partener foarte afectuos si tandru.

Maslin - cuvantul care te defineste este intelepciunea. Iti place soarele, caldura. Esti rationala, echilibrata. Eviti violenta si agresiunea de orice fel. Esti o adevarata justitiara, esti sensibila, empatica, nu esti geloasa. Iti place sa citesti. Cauti compania oamenilor sofisticati.

Mesteacan - cuvantul care te defineste este inspiratia. Esti o prezenta eleganta, plina de viata, atractiva, prietenoasa. Nu esti pretentioasa, ci esti chiar modesta. Nu iti pla lucrurile in exces, iti place viata in natura. Ai o imaginatie bogata, dar stai prost la capitolul ambitie. Lasi impresia unei persoane extrem de calme.

Nuc - cuvantul care te defineste este pasiunea. Esti nelinistita, ai o fire formata din numeroase contraste. Uneori esti egoista. Ai o ambitie fantastica, dar nu esti foarte flexibila. Esti un partener dificil. Esti un foarte bun strateg. Esti foarte geloasa si pasionala. Nu accepti compromisuri.

Pin - cuvantul care te defineste este pacea. Iti doresti pace si armonie in toate aspectele vietii. Iti place sa ii ajuti pe ceilalti, nu esti pasionata de moda, ci preferi sa iti creezi propriul stil. Esti prietena tuturor. Esti plina de compasiune. Iubesti din tot sufletul, faci orice pentru dragoste, dar inchei relatia imediat ce afli ca sentimentele ti-au fost tradate. Ai nevoie de afectiune si de sprijin moral, pentru ca nu stai bine al capitolul incredere in sine.

Plop - cuvantul care te defineste este incertitudinea. Esti foarte talentata, dar nu ai foarte mare incredere in tine. Poti fi extrem de curajoasa daca este nevoie. Esti o fire singuratica, iti place filosofia. Esti o persoana de incredere si foarte serioasa.

Salcie - cuvantul care te defineste este melancolia. Nu te descurci bine in situatii de stres, iti place viata in sanul familie. Esti o fire visatoare si esti plina de speranta. Esti empatica, admiri frumosul, iti place sa calatoresti. Uneori esti capricioasa. Te caracterizeaza onestitatea si esti usor influentabila. Ceri foarte mult din partea celor din jur. Ai o intuitie buna si ai tendinta de a suferi in dragoste pana iti intalnesti alesul. Iti place sa ii faci pe ceilalti sa zambeasca.

Scorus - cuvantul care te defineste este sensibilitatea. Esti plina de sarm si esti o fire vesela, altruista. Iti place sa fii in centrul atentiei, esti nelinistita. Esti dependenta si independenta in acelasi timp. Esti pasionala, ai o fire artistica si esti foarte foarte sensibila. Nu ii ierti pe cei care ti-au gresit. Ceilalti iti cauta compania.

Smochin - cuvantul care te defineste este ratiunea. Esti foarte puternica, ai multa vointa, esti onesta, loiala, independenta, nu iti plac polemicile. Poti sa lucrezi pana la epuizare daca iti doresti ceva din tot sufletul. Iti place viata si iti place sa fii inconjurata de prieteni. Iti plac copiii si animalele. Esti o iubita foarte pasionala. Ai un simt al umorului dezvoltat, ai o fire artistica si esti foarte inteligenta.

Stejar - cuvantul care te defineste este curajul. Esti robusta, curajoasa, puternica, rationala. Nu iti plac schimbarile, ai picioarele bine infipte in pamant si esti o persoana de actiune.

Tei - cuvantul care te defineste este neincrederea. Esti inteligenta, iti place sa muncesti. Acccepti ce iti ofera viata, dar mai intai incerci sa transformi problemele in ocazii favorabile. Nu te descurci prea bine fata stresului, iti plac vacantele departe de casa. Uneori pari a fi de neclintit, dar in realitate esti foarte sensibila. Ai sacrifica totul pentru familie si prieteni. Ai multe talente, dar nu prea te folosesti de ele. Poti fi un lider bun. Esti geloasa uneori, dar extrem de loiala.

Ulm - cuvantul care te defineste este nobletea. Te imbraci mereu cu mult bun gust. Nu prea ii ierti pe cei care ti-au gresit. Esti modesta, vesela, iti place sa conduci si urasti sa fii obedienta. Iti place sa iei decizii in locul altora, esti generoasa, esti inzestrata cu simtul umorului.

 
valentinaDate: SAMBATA, 2009-09-05, 12:03 PM | Message # 3
membru
Group: Members
Messages: 16
Status: Offline
brad applause applause applause applause applause good good good
 
nycoleDate: MARTI, 2009-09-08, 2:01 AM | Message # 4
Major general
Group: Moderators
Messages: 234
Status: Offline
eu sunt chiparos hippy smile
 
MORENADate: MIERCURI, 2009-09-16, 11:07 PM | Message # 5
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Quote (nycole)
Plop - cuvantul care te defineste este incertitudinea. Esti foarte talentata, dar nu ai foarte mare incredere in tine. Poti fi extrem de curajoasa daca este nevoie. Esti o fire singuratica, iti place filosofia. Esti o persoana de incredere si foarte serioasa.


Si eu vin cu plopul incerta nu cred ca sunt poate prea rapida in concluzii. incredere am ca pot mai mult, singuratica nu sunt imi place sa ma relaxez dar nu sa fiu singura. ndaca sunt sau nu de incredere si serioasa eu zic ca da acum astept si parerile celor ca ma stiu .


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BossyDate: VINERI, 2010-03-12, 4:24 PM | Message # 6
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
ce urat cupac m-a cazut mie happy ^_^ happy oricum ce scrie acolo in descriere se potriveste cu mine in mare parte
Quote (nycole)
Curmal - cuvantul care te defineste este increderea. Esti o persoana puternica, stii cum sa te adaptezi in orice situatie. Ai o sanatate buna si ai multa incredere in tine. Nu esti deloc timida si esti un foarte bun orator. Multi considera ca adopti un aer de superioritate. Esti convinsa ca nu exista decat o singura mare iubire. Esti capabila sa iei decizii rapid.
in ceea ce priveste pe morena eu unu zice ca esti si serioasa si de foarte mare incredere .. ce mai omul potrivit la locul potrivit


We Ride Together We Die Together
 
BossyDate: VINERI, 2010-03-12, 4:40 PM | Message # 7
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline

Fiecarui semn zodiacal ii corespund un set de caracteristici – culori, parti ale corpului, fizionomie, si de ce nu flori si plante?
Toata lumea apreciaza frumusetiile naturii, dar avand in vedere ca fiecare zodie are un stil si o energie aparte, fiecare zodie prefera anumite flori. Citeste mai jos ca sa vezi ce flori prefera fiecare semn zodiacal.
[/ b]
[b]Berbec

Berbecul este un semn de foc. Prefera buchetele luxoase cu flori mari.De obicei berbeci sunt foarte pasionali si vor aprecia buchetele in tonuri de rosu: trandafiri rosi,lalele rosi. Alte flori si plante care li se potrivesc:caprifoi, scaieti, menta, crin, muscata, nalba de gradina, pin.
Taur

Taur este foarte romatic.Se vor bucura sa primeasca buchete modeste de lacramioare sau liliac, dar in acelasi timp trandafiri roz le lumineaza sufletul si ii bine dispun.Tauri nu sunt mofturosi,accepta orice floare cu placere atata timp cat este oferite cu dragoste. Totusi daca ar fi sa enumeram cateva flori si plante preferate ar fi urmatoarele:trandafir, mac, margaritar, violeta, frasin, chiparos, vita de vie, mar, palmier.
Gemeni

Gemeni sunt misteriosi.Poti sa le oferi narcisa sau pintenul-cocosului, trandafiri sau mac.Femeia nascuta sub semnul gemenilor prefera aproape orice fel de floare, preferintele ei depind de starea in care se afla, care este foarte schimbatoare. Alte flori pe care le prefera:lacramioara, lavanda, mirt, feriga, orhidee, crizantema, liliac, alun.
Rac

Rac este un semn de apa. Femeile rac prefera florile albe. Printre preferinte se numara:lotus, liliac, magnolie, muscata, nuferi. Nu uita ca racul este un semn foarte sensibil si ii place sa primeasca flori, mai ales daca sunt oferite din toata inima.
Leu

Leul este un semn de foc, dominat de Soare.Femeile Leu prefera florile in noante de rosu, galben sau portocaliu. Printe florile preferate se numara:Floarea soarelui, galbenele,trandafir, rostopasta, floarea pasiuni, vita de vie, rozmarin, dalie, palmier, dafin, alun. La fel ca si berbecul, leul prefera buchetele luxoase, care sa atraga atentia: crizanteme, trandafiri sau flori exotice.
Fecioara

Fecioara e bucuroasa daca primeste margarete iar daca adaugi la buchet si flori albaste e in culmea fericiri.Tine minte, fecioara este foarte practica si ar prefera sa primeasca flori in ghiveci. Alte flori pe care le prefera: narcisa, crizantema,in general toate florile viu colorate (in special cele albastre si galbene).
Balanta

Balanta prefera buchetele aranjate cu gust, care contin multe flori. Nu gresesti daca alegi un buchet compus din trandafiri sau alte flori in noante de roz sau alb. Printre preferinte se numara:trandafiri, hortensie, albastrele, menta, margarete, fructe de padure, prun, alun.
Scorpion

Scorpionul este un semn foarte pasional. Prefera florile in nuante de rosu aprins. Florile preferate sunt: muscata, anemone, gardenia, cactus, trandafirul.
Sagetator

Sagetatorului ii place sa franga inimile. Alege florile rosii ca inima. Prefera:trandafirul, papadie, clementina, fructe de padure, papura, nuc, laleaua, margaritrul.
Capricorn

Capricornul este foarte enigmatic. Este foarte practic si are intuitia buna.Cat despre flori si plante, prefera: iedera, panselute, camelie, magnolia, laleaua.
Varsator

Varsatorul este vesel. Adora tot ce este nou si util.Prefera florile exotice, printre care: orhidee, gladiola, pasarea paradisului,.
Pesti

Pestii sunt foarte delicati si sensibili. Ei cred in dragostea pura. Poti sa le oferi un buchetel de "Nu ma uita", ca simbol al dragostei.Le plac florile violete si albastre:Nufar, Clementine, liliac, orhidee, feriga, salcie, violetele, iris.


We Ride Together We Die Together
 
Forum » LIFE STORIES/ POVESTI DE VIATA » CE NE SPUN ASTRELE » Ce copac esti?
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright by MORENA © 2024