JOI, 2024-04-18, 2:50 AM


Main
Registration
Login
Welcome Guest | RSS  
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: MORENA  
Forum » LIFE STORIES/ POVESTI DE VIATA » CE NE SPUN ASTRELE » CALITATIILE ZODIILOR
CALITATIILE ZODIILOR
MORENADate: MIERCURI, 2009-08-05, 11:47 AM | Message # 1
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
BERBECUL

In cazul in care persoana nascuta in zodia Berbecului este o fiinta evoluata, ea manifesta din plin calitatile zodiei. Cu cat este mai evoluata, cu atat manifesta mai multe calitati.
Cel nascut in zodia Berbecului este spiritual, contemplativ, inspirat, iubeste libertatea, traieste in prezent.
Este un om bun, afectuos, altruist, generos, inocent, leal, amabil, credincios, politicos, sincer, tandru, voluntar, are bun simt, are un profund simt al datoriei, nu poarta ura.
Poate sa fie elocvent, expresiv, atent, spontan, ii vin repede ideile, independent, adaptabil, direct, constructiv, sesizeaza rapid esentialul unei situatii, comunicativ, vesel, are umor, perspicace, povestitor excelent, bun orator.
Exceleaza in a fi curajos, brav, invincibil, puternic, hotarat, optimist, entuziast, inflacarat, focos, bun conducator, lider, bun organizator si coordonator, prompt, temerar, energic, dinamic, vioi, mobil, plin de initiativa si incredere in sine.
Ii place actiunea, traieste cu intensitate, ii e usor sa inceapa ceva, spirit de pionier, se simte cel mai bine dimineata, are vointa ferma, elan, spirit cavaleresc, reactii prompte si puternice.
Are maniere elegante, dorinte puternice, e pasional, exaltat, frenetic.
Prezinta un aspect tineresc, robust, este plin de vitalitate, practic, ii place in natura.

TAUR

In cazul in care persoana nascuta in zodia Taurului este o fiinta evoluata, ea manifesta din plin calitatile zodiei. Cu cat este mai evoluata, cu atat manifesta mai multe calitati.
Cel nascut in zodia Taurului este interiorizat, rafinat, fermecator, intuitiv, fin, sensibil.
Este un suflet marinimos, rabdator, fidel, are sentimente durabile, este conciliant, pasnic, credincios, armonios, onest, loial, serviabil, se respecta pe sine.
De obicei este inzestrat cu un talent artistic sau macar stie sa aprecieze arta, ii plac frumusetile naturii si in general tot ce e frumos.
Poate sa fie conservator, traditionalist, constant, calm, linistit, rezervat, senin, realist, rational, metodic, riguros, om de cuvant, echilibrat, moderat, tenace, muncitor, harnic, stapanire de sine, spirit de discernamant.
Are vointa puternica, tarie de caracter, e puternic, abil, indemanatic, viguros, robust.
Foarte fertil, agreabil, elegant, senzual, seducator, curtenitor.
Il caracterizeaza: viata la tara, lucrurile stabile si durabile, puterea de a rezista, evolutia lenta dar sigura, stabilitatea, buna gestiune materiala, prudenta, practicitatea, meticulozitatea, iubeste confortul.

GEMENI

In cazul in care persoana nascuta in zodia Gemenilor este o fiinta evoluata, ea manifesta din plin calitatile zodiei. Cu cat este mai evoluata, cu atat manifesta mai multe calitati.
Este un spirit fin si patrunzator, elevat, fascinant, spiritual.
Rafinat, intuitiv, stie sa traiasca in momentul prezent.
Amabil, saritor sa ajute, ii place frumosul, conciliant, dezinteresat, nu ii place violenta, are bun simt.
Cele mai importante si mai multe calitati ale nativilor din zodia Gemenilor sunt legate de planul mental. Putem sa spunem ca sunt cei mai destepti din zodiac. Individul este: mental, ganditor, inteligent, intelectual, studios, educat, predominant rational, suplete mentala, cu un mental curios, creativ mental, analitic, spirit ascutit, memorie excelenta, mari resurse cerebrale, asimileaza rapid, multilateral, elocvent, exteriorizat, adaptabil, versat, ingenios, original, inventiv, independent, convingator, are tact, liberal.
Are multe contacte cu oamenii (cu fratii si surorile, cu prietenii din copilarie, vecinii, multe relatii in general).
Zodia Gemenilor este guvernata de Mercur care patroneaza mijloacele de comunicare, publicatiile, cartile, presa, mass – media, transporturile, asimilarea (intelegerea), scrierile, mesajele, noutatile, comertul, calatoriile.
Este abil, dibaci, energic, vivace, mobil, expansiv, optimist, amuzant, vesel, jovial, entuziasmat, exaltat, aventuros, spontan, stie sa improvizeze, are initiativa in afaceri.
Geamanul este simpatic, manierat, delicat, candid, gust rafinat, pasionat, gentil (daca e barbat), ii place atmosfera romantica, are fantezie, talentat in crearea aparentelor, boem.
Poate fi si practic si bun strateg.

RAC

In cazul in care persoana nascuta in zodia Racului este o fiinta evoluata, ea manifesta din plin calitatile zodiei. Cu cat este mai evoluata, cu atat manifesta mai multe calitati.
Nativul (sau nativa) din zodia Racului este contemplativ, interiorizat, meditativ, religios, mistic.
Are intuitie si darul prezicerii.
Exceleaza in toate calitatile legate de sensibilitate: simte enorm si este sensibil, sentimental, romantic, fidel, tandru, bland, indulgent, compatimitor, protector, ocrotitor, serviabil, iubeste intimitatea, isi iubeste caminul si tara.
Are un mental calm, conciliant, rabdator, tolerant, intelegator, imaginativ, visator, curios, receptiv, conservator, are discernamant si memorie buna, stie sa dea sfaturi bune prietenilor.
Este tenace, isi controleaza emotiile.
Fertil, fecund, senzitiv, familist.

LEU

In cazul in care persoana nascuta in zodia Leului este o fiinta evoluata, ea manifesta din plin calitatile zodiei. Cu cat este mai evoluata, cu atat manifesta mai multe calitati.
Nativul (sau nativa) din zodia Leului stie sa traiasca clipa, este idealist, creativ, adora arta, spectacolul, teatrul, demonstratiile.
Om bun la suflet, iubitor, calduros, generos, ospitalier, marinimos, fidel, demn, nobil, are credinta ferma si incredere in ceilalti.
Este inteligent, educat, elevat, exteriorizat, spontan, plin de franchete, sinceritate, imaginatie vie si umor.
Are vointa puternica, capacitatea de a trece peste orice fel de obstacol, nativul este entuziasmat, impetuos, exuberant, expansiv, vesel, puternic, stralucitor, maret, curajos, stapan pe sine, energic, ferm, hotarat, bun organizator si coordonator, lider, perseverent, specialist.
Pasional, senzual, simpatic, gentil, sociabil.
Inzestrat cu potential infinit, vitalitate, vigoare, siguranta

FECIOARA

In cazul in care persoana nascuta in zodia Fecioarei este o fiinta evoluata, ea manifesta din plin calitatile zodiei. Cu cat este mai evoluata, cu atat manifesta mai multe calitati.
Nativul (nativa) din zodia Fecioarei manifesta interiorizare, puritate.
Este pudic, fidel, devotat, amabil, rabdator, discret, serviabil, se sacrifica pentru ceilalti, are nevoie de intimitate.
Fiind guvernat de Mercur in aspect practic, are numeroase calitati mentale: inteligenta, discernamant, logica, perspicacitate, constiinciozitate, foloseste critica pentru a-i ajuta pe ceilalti, atent la detaliu, perfectionist, meticulos, simtul datoriei, este analitic, rational, realist, calculat, chibzuit, sobru, metodic, moralist, conservator, traditionalist, disciplinat, serios, intransigent, responsabil, corect, cumpatat, adaptabil.
Are tact, simt practic, precizie, eficienta, perseverenta.
Este o natura casta, virginala.
Pune pret pe igiena.


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
MORENADate: MIERCURI, 2009-08-05, 11:51 AM | Message # 2
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
BALANTA

In cazul in care persoana nascuta in zodia Balanta este o fiinta evoluata, ea manifesta din plin calitatile zodiei. Cu cat este mai evoluata, cu atat manifesta mai multe calitati.
Nativul (nativa) din zodia Balanta este detasat, meditativ, spiritual, inspirat, intuitiv.
Datorita influentei puternice a lui Venus, majoritatea celor nascuti in Balanta au calitati afective si artistice, fiind: afectuosi, indragostiti, altruisti, romantici, amabili, sensibili, rafinati, artisti, delicati, plini de candoare, iubesc tot ce e frumos si armonios, manifesta compasiune, au bun gust.
Individul este inteligent, intelectual, studios, chibzuit, extrovertit, echilibrat, corect, obiectiv, impartial, intangibil, diplomat, pacifist, conventional, elocvent, persuasiv, adaptabil, spontan, moderat, concentrat, moral, filozof, fin observator, bun colaborator, vigilent, subtil, rabdator, comunicativ, visator, perfectionist, relaxat, are buna dispozitie.
Puternica inclinatie pentru: asociere, intelegere, conciliere, negociere, tratative, casatorie, relatii amoroase.
Iubeste: justitia divina, ordinea, dreptatea, echitatea, ii plac regulile si legile.
Ii sunt caracteristice: principiul complementar, luarea deciziilor – alegerile.
Om abil, vesel, entuziast.
Exceleaza in a fi: sociabil, estetic, manierat, simpatic, curtenitor, atragator, monden, seducator, fermecator, senzual, elegant, frumos, pasional, gratios si cochet (mai ales la nativele zodiei), are fantezie.
Uraste violenta si iubeste confortul.

SCORPION

In cazul in care persoana nascuta in zodia Scorpion este o fiinta evoluata, ea manifesta din plin calitatile zodiei. Cu cat este mai evoluata, cu atat manifesta mai multe calitati.
Nativul (nativa) din zodia Scorpion poate atinge cele mai inalte trepte de interiorizare, profunzime, intuitie, constiinta inalta, transcendere spirituala. Nativul este spiritual, initiat, mistic, idealist, sublim, artist (exceleaza in teatru si drama).
Se manifesta compatimitor, ofera celor in nevoie ajutor eficient, este voluntar, tandru, sensibil, iertator, generos, dezinteresat, are simtul datoriei, demnitate si noblete sufleteasca.
Poate fi plin de intelepciune, intelegere profunda, inteligent, insetat de cunoastere, il intereseaza totul, analitic, ingenios, pasiv, conservator, misterios, intelege corect ce inseamna moartea, abilitate mentala si puterea de a gandi corect, calm, concentrat, curios, devotat principiilor, isi planifica viata, convingator, are nervi de otel, tarie de caracter, exigent, corect, independent, expresiv, capabil sa realizeze lucruri exceptionale in viata, strateg genial, transformator, penetrant, creativ, original.
Ii sunt caracteristice: tenacitatea, perseverenta, vointa puternica, curajul, initiativa, concurenta, combativitatea, competitivitatea, presiunea, dinamismul, entuziasmul, are mult tact, emotie vie, ii place actiunea si riscul, stie sa se apere, e hotarat sa invinga, categoric, puternic, abil, inflacarat, exuberant, emotionat, autoritar.
Natura plutoniana predispune spre sexualitate puternica, erotism, nativul fiind senzitiv, senzual, voluptuos, seducator, fecund, cuceritor, isi disimuleaza dorintele, magnetic, curtenitor, fermecator, fascinant, pasional, sentimental.
Este plin de resurse ascunse, energie, instinctiv, distruge ceva rau pentru a reconstrui ceva bun, robust, ii place natura, regenerarea.

SAGETATOR

In cazul in care persoana nascuta in zodia Sagetator este o fiinta evoluata, ea manifesta din plin calitatile zodiei. Cu cat este mai evoluata, cu atat manifesta mai multe calitati.
Nativul (nativa) din zodia Sagetator manifesta religiozitate, idealism, intuitie profetica, detasare in fata primejdiilor, are simtul valorii, spirit liber si evoluat.
Este sincer, iubeste adevarul, nobil, sensibil, cu bun simt, credincios, leal, generos, de buna credinta, senin, indragostit (ii place sa iubeasca dar nu ii plac angajamentele), tolerant, marinimos, fidel, fin psiholog, vizionar.
Natura jupiteriana predispune la: intelepciune, cunoastere superioara, sete de cunoastere, exteriorizare, expresivitate, bunavointa, franchete, corectitudine, independenta, curiozitate, umor, filozofie, invatare, rationament.
Sagetatorul este expansiv, entuziast, optimist, indraznet, jovial, amuzant, comic, calator neobosit, temperamental, spontan, plin de elan, sigur pe sine, dinamic, optimist, abil, competent, eficient, are fler.
Poate fi fascinant, frenetic, pasional, vital, instinctiv, exuberant, seducator, dragalas, are fantezie.

CAPRICORN

In cazul in care persoana nascuta in zodia Capricorn este o fiinta evoluata, ea manifesta din plin calitatile zodiei. Cu cat este mai evoluata, cu atat manifesta mai multe calitati.
Nativul (nativa) din zodia Capricorn manifesta detasare, interiorizare, introspectie, meditatie, profunzime, maturitate, integritate.
Inclinatie spre intimitate, afectivitate, discretie, fidelitate, devotament, sacrificiu, loialitate, bun simt.
Individul se caracterizeaza prin: responsabilitate, concentrare, intelepciune, elevare, tact si diplomatie, metoda, administrare, luciditate, autodisciplina, autocontrol, analiza, rabdare, simtul datoriei, are intotdeauna un scop in viata, intra in amanunte.
Este constient, adaptabil, stabil, chibzuit, traditionalist, conventional, realist, rational, competent, constant, bun organizator si administrator, serios, independent, prudent, inteligent, logic, obiectiv.
Are vointa, perseverenta, hotarare, dinamism, experienta, miscare, strategie, pricepere, sange rece, prudenta, asceza, tenacitate, rezistenta, tinde sa atinga cele mai inalte culmi in toate aspectele vietii.
Este econom, frugal, retras, solitar, robust, iubeste perfectiunea materiala, stie sa indure orice, ii plac lucrurile solide si durabile.

VARSATOR

In cazul in care persoana nascuta in zodia Varsator este o fiinta evoluata, ea manifesta din plin calitatile zodiei. Cu cat este mai evoluata, cu atat manifesta mai multe calitati.
Nativul (nativa) este detasat, liber, original, intuitiv, spiritual, artist, rafinat, creativ, fericit.
Zodia simbolizeaza prietenia, fraternitatea, altruismul, afectivitatea, bunatatea, compasiunea, puritatea, daruirea de sine, increderea, devotamentul, marinimia. Omul este uman, serviabil, solidar, tolerant, rabdator, fidel, armonios, reconciliant, nobil, binevoitor, caritabil, bland, empatic.
Dintre calitatile mentale cele mai importante sunt: setea de cunoastere, intelepciune, observare, exteriorizare. Varsatorul este avangardist, reformator, progresist, inventiv, ingenios, independent, hotarat, spontan, imprevizibil, adaptabil, drept, constructiv, linistit, sincer, idealist, dezinteresat, optimist, deschis, transparent, volatil, senin, nonconformist, intelegator, chibzuit, filozof, direct, comunicativ, calm, enigmatic, intelect, rational, bun psiholog, are sentimentul datoriei.
Revolutionar, iubeste viteza, frenetic, entuziast, indraznet, jovial. Are buna dispozitie, tact, vointa.
Modern, simpatic, cuceritor, aventurier, pasional, agreabil, sociabil, amabil, are fantezie. Nativele in mod special sunt fermecatore, gratioase, fascinante.


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
MORENADate: MIERCURI, 2009-08-05, 11:51 AM | Message # 3
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
PESTI

In cazul in care persoana nascuta in zodia Pestilor este o fiinta evoluata, ea manifesta din plin calitatile zodiei. Cu cat este mai evoluata, cu atat manifesta mai multe calitati.
Nativul este detasat, profund, interiorizat, inspirat, enigmatic, spiritual, initiat in spiritualitate, ocultist, mistic, evlavios, misterios, sensibil, receptiv, medium, clarvazator, creativ, idealist, artist.
Foarte afectiv, plin de compasiune, milos, iarta repede, ospitalier, generos, filantrop, marinimos, amabil, putere de sacrificiu, romantic, delicat, dezinteresat, devotat, credincios.
Se manifesta intelept, intelegator, inteligent, inventiv, linistit, adaptabil, are imaginatie si idei geniale, visator, maleabil.
Poate sa fie exaltat, pasional, natural, sociabil, estetic.
Tacut, discret, fermecator.


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BossyDate: JOI, 2009-08-06, 3:58 PM | Message # 4
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
ee uite si o varianta a zodiaculul care imi mai inbunatatesc imaginea .. pot sa zic ca sunt multe din calitatile insirate mai sus care din fericire imi apartin si mie acum ramane la judecata voastra .. sa observati care sunt acelea

We Ride Together We Die Together
 
Forum » LIFE STORIES/ POVESTI DE VIATA » CE NE SPUN ASTRELE » CALITATIILE ZODIILOR
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright by MORENA © 2024