JOI, 2024-03-28, 12:40 PM


Main
Registration
Login
Welcome Guest | RSS  
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: MORENA  
Forum » LIFE STORIES/ POVESTI DE VIATA » CE NE SPUN ASTRELE » Zodiacul Mireselor
Zodiacul Mireselor
BossyDate: VINERI, 2009-06-12, 9:53 AM | Message # 1
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Mireasa Berbec

Artista desavarsita, sclipitoare, fascinanta, plina de contradictii si temperamentala, este capabila din punct de vedere sentimental sa lase in urma ei intr-un nor de praf un barbat care reactioneaza incet. Barbatul trebuie sa se acomodeze dorintelor ei impulsive. Pasionala si puternica, mireasa berbec este dinamica, plina de veselie si totodata gratioasa. Ca sotie este patimasa, credincioasa, sentimentala si intreprinzatoare. Temperamentul ei nu este influentat de varsta. Sunt iremediabil romantice si asa vor ramane toata viata.

Inelul de logodna ideal: un inel cu diamant, rubin, granata, ametist sau topaz.

Florile ideale pentru buchet: trandafirii roz, rosii sau portocalii

Culorile ideale pentru decorul de nunta: rosu, roz, visiniu, portocaliu, galben, albastru

Stilul nuntii: o nunta nonconformista in aer liber, o atmosfera vesela si mult, mult dans.

Mireasa Taur

Mireasa taur detine maiestria artei de a ispiti. Este foarte sensibila si devine repede dominatoare. La ea adevarata iubire nu are drum neted, este plina de intensitate, de urcusuri si coborasuri, rutina nu isi face loc. Este foarte geloasa cand se simte neglijata si nu ezita sa isi spuna nemultumirile. Este practica si pretentioasa. Deosebit de pasionala si senzuala, se imbraca intotdeauna cu gust iar detaliile sunt atent alese. Ii plac bijuteriile si luxul in general. Va fi o mireasa frumoasa ce va surprinde fiecare privitor.

Inelul de logodna ideal: un inel cu smarald, diamant sau safir

Florile ideale pentru buchet: margarete, trandafiri, violete si unele flori de camp

Culorile ideale pentru decorul de nunta: verde, bleu, roz

Stilul nuntii: o nunta luxoasa, cu multe lumini si artificii

Mireasa Gemeni

Cu multe calitati relationale, mireasa gemeni tine locul unui harem intreg. Misterioasa, atragatoare, spirituala si totodata provocatoare, mireasa gemeni este totusi plina de voie buna. Nerabdatoare si vesela, pe ea o pasioneaza noul. Este multilaterala, glumeata, insa uneori simte nevoia unui umar pe care sa se sprijine. Ii plac schimbarile, pe care le face tot timpul: rearanjeaza decorul unei camere, muta mobila, gateste altceva etc.

Inelul de logodna ideal: un inel cu agata, ametist sau topaz

Florile ideale pentru buchet: lacramioare, crini, irisi, orhidee, trandafiri albi

Culorile ideale pentru decorul de nunta: galben, roz, alb, rosu

Stilul nuntii: o nunta fara traditii, nonconformista si plina de spontaneitate

Mireasa Rac

Foarte sensibila, mireasa rac poate fi dificila. Nu stii niciodata ce vrea si o poti rani usor. Nu ii place critica, asa ca macar in ziua nuntii mirele sa se abtina. Are o memorie fantastica si reda cu exactitate orice replica, indiferent cand a avut loc in trecut. Nu-i plac barfele iar secretele le va pastra cu sfintenie. Nu va avea o rochie de mireasa foarte moderna, pe ea moda nu o influenteaza, are mult gust si se va imbraca cu ceea ce ii vine bine. Ii place sa gateasca, iar meniul de nunta va fi apreciat de toti invitatii. Pentru ea, dragostea este sentimentul suprem ce domina toate necesitatile vietii. Visatoare si foarte feminina, mireasa rac inspira inocenta, puritate, o femeie langa care mirele se va bucura mereu de o atmosfera calda, prietenoasa.

Inelul de logodna ideal: un inel cu piatra lunii, cristal sau perla

Florile ideale pentru buchet: liliac, margarete, trandafiri albi, nuferi

Culorile idealepentru decorul de nunta: argintiu, roz, portocaliu, rosu, verde

Stilul nuntii: o nunta in care fiecare detaliu conteaza iar traditiile sunt respectate intocmai


We Ride Together We Die Together
 
BossyDate: VINERI, 2009-06-12, 10:43 AM | Message # 2
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Mireasa Leu

Mireasa leu este stralucitoare, ea se expune tot timpul, ca o piatra pretioasa in vitrina in fata careia trecatorii se opresc sa o admire. Ii place sa fie in centrul atentiei, este temperamentala si dominanta. Ii place luxul, astfel rochia de mireasa va fi una cu gust aleasa, stralucitoare si care sa ii confere feminitate. Mireasa leu are de asemenea un intelect puternic si faca fata oricarei schimbari, astfel capacitatea sa de adaptare o va ajuta sa reziste oricarei surprize neplacute ce se poate ivi, spre exemplu, in ziua nuntii.

Inelul de logodna ideal: un inel cu chihlimbar, rubin, topaz sau diamant

Florile ideale pentru buchet: bujori, pasiflora (floarea pasiunii), trandafiri rosii

Culorile ideale ale decorului de nunta: auriu, portocaliu, roz, rosu, galben, verde sau beu

Stilul nuntii: o nunta cu mult bun gust, insa fara exagerari si exceses

Mireasa Fecioara

Fiind deosebit de pretentioasa si pasionata de perfectionalism, femeia fecioara isi gaseste cu greu barbatul ideal, astfel cel ales are probabil calitati cu mult superioare mediei si il va gasi tarziu. Mireasa fecioara este serioasa si plina de prestanta, avand maniere excelente si comportandu-se ca o adevarata doamna. O atrage in mod deosebit arta, astfel ca decorul de nunta si muzica vor fi atent selectionate, impresionand toti invitatii.

Inelul de logodna ideal: un inel cu jad, safir, perla, sardonix sau diamant

Florile ideale pentru buchet: crini albi, magnolii, rozmarin, bujori, nuferi

Culorile ideale pentru decorul de nunta: albastru, galben, verde

Stilul nuntii: o nunta cu mult gust, insa la preturi mici

Mireasa Balanta

Femeia acestei zodii se remarca prin puritate, feminitate si mai ales prin frumusete, avand un gust foarte fin pentru tot ceea ce este frumos, respingand instinctiv tot ceea ce este inestetic. Ii plac foarte mult parfumurile discrete, bijuteriile si se inconjoara de lux. Sotul ei trebuie sa fie asemenea unui colier cu diamante, care sa ii ridice valoarea. Cel care nu se ridica la valori peste medie nu este pentru ea. Este foarte pretentioasa si cu un dezvoltat simt al criticii, astfel nunta ei va avea detalii fine si cu mult bun gust. Ii place distractia, iar aceasta va fi din plin la nunta ei.

Inelul de logodna ideal: un inel cu jad, safir, turcoaz sau dimanat

Florile ideale pentru buchet: trandafiri, crini, cale

Culorile ideale pentru decorul de nunta: bleu, lila, mov, bleumarin, roz, rosu

Stilul nuntii: o nunta eleganta, luxoasa, dar totodata plina de voie buna si distractie.

Mireasa Sorpion

Mireasa scorpion este feminina, cuceritoare, pasionala si deosebit de pretentioasa. Ar putea scrie o carte despre cum trebuie sa se comporte o femeie in fiecare situatie, cum se cucereste un barbat, cum se aseaza o doamna, cum intinde mana etc. Fiecare gest al ei exprima ceva: atractie si feminitate. Totodata este o femeie puternica, vesela, o persoana langa care nu te plictisesti niciodata, spre incantarea sotului ei. Ii place luxul si nu tine la bani, astfel nunta ei va fi una fascinanta, cu elemente pline de rafinament si in ton cu tendintele.

Inelul de logodna ideal: un inel cu topaz, ametist ori diamant

Florile ideale pentru buchet: rododendron, orhidee, trandafiri

Culorile ideale pentru decorul de nunta: visiniu, roz, portocaliu, rosu

Stilul nuntii: o nunta moderna, fastuoasa si impresionanta.


We Ride Together We Die Together
 
BossyDate: VINERI, 2009-06-12, 10:55 AM | Message # 3
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Mireasa Sagetetor

Mireasa acestei zodii nu suporta plictiseala, este foarte vesela, directa si mariminoasa, astfel va prefera o nunta nu neaparat fastuasa, ci plina de veselie, eventual si traditii daca acestea ii sunt pe plac. Optimista si cu spirit de aventura, ii place viata traita la maxim, astfel sa nu fiti surprinsi daca va aparea la biserica dintr-o parasuta in forma de inimoara. Are un ascutit simt al esteticii, iar imaginea ei este intotdeauna impecabila si atragatoare. Rochia de mireasa poate fi oricum, caci mireasa acestei zodii este plina de nonconformism, insa rochia va fi aleasa astfel incat sa ii puna in evidenta formele.

Inelul de logodna ideal: un inel cu ametist sau coral

Florile ideale pentru buchet: orhidee, trandafiri rosii

Culorile ideale pentru decorul de nunta: mov, lila, violet, albastru, rosu

Stilul nuntii: o nunta nonconformista, in aer liber, surprinzatoare

Mireasa Capricorn

Mireasa Capricorn

Cu toate ca este pasionala, in sentimentele ei domneste oridinea, neavand uneori curajul de a-si pune in practica gandurile. Daca sotul are suficienta intuitie, o poate ajuta in acest sens, rezultatele fiind surprinzatoare. Are un bun gust vestimentar si ii plac accesoriile, astfel rochia de mireasa nu va fi neaparat tipatoare, stralucitoare, insa va avea asortate atat de bine accesoriile incat intreaga ei imagine va fi a unei printese. Fiind deosebit de calculata, nu ii plac excesele, ceea ce se va reflecta si in stilul nuntii.

Inelul de logodna ideal: un inel cu safir, perla, turcoaz

Florile ideale pentru buchet: cale si trandafiri

Culorile ideale pentru decorul de nunta: verde inchis, argintiu, maro

Stilul nuntii: o nunta traditionala, fara excese, lipsita total de nonconformism.

Mireasa Varsator

Fiind sensibila si cu un puternic intelect, mireasa varsator va imbina modernul cu clasicul, arta cu elemente practice, astfel nunta aleasa de ea va fi socanta in sensul pozitiv. Mireasa varsator va fi altfel decat orice mireasa ati vazut, fie prin rochia pe care si-o alege, fie prin comportamentul ei, prin stilul nuntii, biserica aleasa etc. Detinand rolul de lider in inventivitate fata de toate zodiile, mireasa varsator este un fenomen pur si simplu. Ii plac bijuteriile, iar accesoriile de nunta vor fi unele ciudate, insa cu mult bun gust. La nunta ei va veti simti in alta lume, iar sotul ei traieste in fiecare zi ceva nou, plictiseala nici nu incape in discutie.

Inelul de logodna ideal: un inel cu acvamarin, turcoaz sau ametist

Florile ideale pentru buchet: orhidee, flori tomnatice

Culorile ideale ale nuntii: albastru, turcoaz, galben

Stilul nuntii: o nunta cum nu ati mai vazut, punctata cu elemnte ciudate, frumoase, suprinzatoare, care va transpune invitatii intr-o alta lume

Mireasa Pesti[/b]

Frumoasa si misterioasa, feminina, erogena, intuitiva si prietenoasa, mireasa pesti este formula cuceririi. Simte intuitiv ce trebuie sa faca, iar arta face parte din viata ei obisnuita. Ii place sa isi raporteze activitatile fata de partenerul de viata, care se va bucura sa fie inconjurat de tot ce e mai frumos, caci femeia pesti are un bun gust estetic. Nunta ei nu va fi neaparat traditionala, va uimi prin design si atmosfera relaxanta si romantica.

Inelul de logodna ideal: un inel cu piatra lunii sau safir galben

Florile ideale pentru buchet: nuferi, crini, flori de camp

Stilul de nunta: o nunta romantica, care nu este neaparat traditionala

Culorile nuntii: verde, turcoaz, lila, crem


We Ride Together We Die Together
 
Cyrus83Date: VINERI, 2009-06-12, 4:53 PM | Message # 4
MODERATOR
Group: Members
Messages: 192
Status: Offline
Gata am gasito..pesti imi aleg biggrin
Cea mai buna solutie..oricum am f multe prietene pesti biggrin
 
BossyDate: VINERI, 2009-06-12, 5:03 PM | Message # 5
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
biggrin biggrin pe mine nu ma preocupa asa tare nunta asa ca nu conteaza zodia partenerei atata timp cat ea se simte excelent . pana la urma nunta e ceva visat de femei.. asa ca poate sa o faca asa cum ii doreste inimioara

We Ride Together We Die Together
 
MORENADate: SAMBATA, 2009-07-04, 4:41 PM | Message # 6
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Quote (Bossy)
Mireasa Leu
Mireasa leu este stralucitoare, ea se expune tot timpul, ca o piatra pretioasa in vitrina in fata careia trecatorii se opresc sa o admire. Ii place sa fie in centrul atentiei, este temperamentala si dominanta. Ii place luxul, astfel rochia de mireasa va fi una cu gust aleasa, stralucitoare si care sa ii confere feminitate. Mireasa leu are de asemenea un intelect puternic si faca fata oricarei schimbari, astfel capacitatea sa de adaptare o va ajuta sa reziste oricarei surprize neplacute ce se poate ivi, spre exemplu, in ziua nuntii.
Inelul de logodna ideal: un inel cu chihlimbar, rubin, topaz sau diamant
Florile ideale pentru buchet: bujori, pasiflora (floarea pasiunii), trandafiri rosii
Culorile ideale ale decorului de nunta: auriu, portocaliu, roz, rosu, galben, verde sau beu
Stilul nuntii: o nunta cu mult bun gust, insa fara exagerari si exceses

Dap foarte bine ales pentru leu imi place sa stralucesc alaturi de iubitul meu viitor sot pentru ca consider ca este un moment unic in viata . Nu vreau nimic iesit din comun chiar si o mica particica de plaja doar cu familia si iubitul meu imi este indeajuns.


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BossyDate: JOI, 2009-08-06, 8:43 PM | Message # 7
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Quote (MORENA)
Nu vreau nimic iesit din comun chiar si o mica particica de plaja doar cu familia si iubitul meu imi este indeajun

hmmm nu e cam simplu pentru o nunta a unui membru regal ?
biggrin biggrin biggrin


We Ride Together We Die Together
 
MORENADate: VINERI, 2009-08-14, 2:03 AM | Message # 8
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Bogatia o gasesti mereu in sufletul celui cu care o impartasesti nu consider necesar o petrecere fastuoasa atata timp cat acea nunta este in fond momentul nostru intim pasul spre un camin fericit si mult dorit de ambii .

I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BossyDate: DUMINICA, 2009-08-16, 0:57 AM | Message # 9
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
da asa e pana la urma conteaza cel de langa tine nu locatia .. oricum o n unta ca in povesti e totdeauna binevenita si va ramane o amintire placuta flower flower flower

We Ride Together We Die Together
 
MORENADate: VINERI, 2009-08-28, 11:07 PM | Message # 10
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Asa este atata timp cat ai langa ttine jumatatea sufletului tau nimic nu poate fi mai minunat decat sa ti vezi inima intreaga ca cele doua bucati formeaza un intreg perfect.

I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BossyDate: MIERCURI, 2010-03-10, 4:50 PM | Message # 11
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
asa e conteaza in primul rand sa ai langa tine o persoana cu cxare sa poti impartii totul

We Ride Together We Die Together
 
Forum » LIFE STORIES/ POVESTI DE VIATA » CE NE SPUN ASTRELE » Zodiacul Mireselor
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright by MORENA © 2024