VINERI, 2024-03-29, 2:35 PM


Main
Registration
Login
Welcome Guest | RSS  
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: MORENA  
Forum » LIFE STORIES/ POVESTI DE VIATA » TOTUL DESPRE SEX » Cele 10 porunci ale Sexului (FEMEI SI BARBATI)
Cele 10 porunci ale Sexului
MORENADate: SAMBATA, 2010-04-10, 12:16 PM | Message # 1
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Femeile:

1. SA NU ai complexe: Marimea nu conteaza, durata bateriilor da!

Sub deviza "De ce sa iei tot porcul pentru un carnat?", clubul femeilor dezamagite de penisurile partenerilor lor, multumesc celui care a inventat vibratorul. Nu numai ca 'jucaria' le este un bun partener sexual, dar poate fi carata oriunde, fara sa (se) plictiseasca / oboseasca / reproseze etc., etc., etc.

2. SA NU tratezi o femeie ca pe o papusa gonflabila: E cool s-o faci din pozitii acrobatice, cu mentiunea ca "materialul" feminin este in mare parte fraged si neflexibil, chiar daca tremura ca un arc sub presiunea tesutului adipos.

Nu ma tranti pe perete crezand ca betonul rece actioneaza pe post de afrodisiac si nu ma aseza pe mobila in ideea ca dintr-o suprafata neteda nu pot sari aschii prin frictiune. Nu ma ciupi de sani si nu impinge ca si cum ai descoperit ca zona dintre picioarele mele este din cauciuc. Intelege ca actritele sunt platite pentru a geme a orgasm.

3. SA NU iti irosesti 'samanta' pe 'teren arid': Daca insisti sa termini pe fata mea, fii pregatit pentru reactii adverse.
Nu face asta fara sa ma anunti, pentru ca s-ar putea fie sa orbesc temporar, fie sa regurgitez din reflex, fie sa ma inec si sa tusesc noaptea, cand tu dormi ca un bebelus... Se spune ca lichidul seminal este excelent pentru ten. Nimic de comentat, doar ca majoritatea femeilor prefera sa testeze tot felul de prostioare frumos mirositoare din comert pentru ingrijirea pielii. Nimic nu se compara cu satisfactia de a da o gramada de bani pe creme de firma si a constata ulterior ca nu sunt potrivite.

4. SA NU dai lectii de stil cand esti complet dezbracat, in pozitii compromitatoare: Nu avem nicio problema cu "doggy", dar ce legatura are stilul cu aceasta pozitie ("doggy style")?

"Capra" nu este pozitia favorita pentru pozat a femeilor cu stil. Tocurile inalte 'a la Jimmy Choo' se remarca cel mai bine in imaginea "picior peste picior".

5. SA NU ucizi pasiunea: Nu, expresiile "Spala vasele!", "Du gunoiul!", "Fa curat!" nu fac parte din 'limbajul murdar' pe care iti place sa il folosesti in pat.

Poate ca accept 'limbajul murdar' cand ma joc de-a menajera in pat, dar refuz sa accept comenzi de la tine cand sunt obosita, trista, stresata, la menstruatie etc.

**********************************************************************************************************************

Barbatii:

1. SA NU-ti faci "chip" cioplit: Treaba cu 'carnatul' miroase a feminism. Si daca te-ai imprietenit atat de bine cu vibratorul, atunci vibratorul va fi mai mult decat bucuros sa iti imprumute cardul sau masina lui.

2. SA NU regreti ca n-ai incercat: E cool s-o faci din pozitia "Misionarului", cu mentiunea ca ai peste 40 de ani, un job plictisitor, 2-3 copii si te chinuie hemoroizii.

3. SA NU te indoiesti: Daca te rog, inchizi ochii? Daca inchizi ochii, ma crezi ca s-ar putea sa-ti placa? Daca ma crezi, imi permiti?

4. SA NU plangi, daca te vezi pe net: Nu te pozeaza nimeni in timp ce faci sex. Nici nu inteleg de ce te-ai gandit la asta... Vrei sa ma intrebi ceva?

5. SA NU obosesti facand nimic: Hotaraste-te! Eu ma gandesc la sex ori de cate ori te vad si as putea fi confuz...


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
Forum » LIFE STORIES/ POVESTI DE VIATA » TOTUL DESPRE SEX » Cele 10 porunci ale Sexului (FEMEI SI BARBATI)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright by MORENA © 2024