MARTI, 2020-07-07, 7:15 AM


Main
Registration
Login
Welcome Guest | RSS  
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: MORENA  
Forum » LIFE STORIES/ POVESTI DE VIATA » DESPRE DRAGOSTE » dragoste si primavara (Primavara este dragoste)
dragoste si primavara
Adevarul despre dragosteDate: LUNI, 2010-01-11, 8:17 PM | Message # 1
Group: Guests


Adevarul despre dragoste si primavara Primavara este dragoste. Acea dragoste de inceput cand ti-e frica sa vorbesti, ti-e frica sa taci, vrei sa cunosti si adori sa te lasi descoperita. Primavara e explozie de viata iar tu explodezi de iubire. Daca esti singura vei cauta cu disperare un inceput. Daca nu… vei cauta sa incepi din nou, sa ma dai un impuls, sa transformi, sa “primavaresti” langa persoana deja iubita. Primavara este insa – conform unor studii recente – si anotimpul in care relatiile incepute au cea mai mica sansa de succes. Poate pentru ca vine vara?

Primavara este inceputul

Adevarul despre dragoste si primavara Primavara renasti, primavara inveti sa iubesti, primavara te lasi iubita mai usor. Nu este vorba numai de hormoni, desi e drept ca si ei isi au rolul lor destul de important pentru ca initiaza “cautarea”, este vorba de mult mai mult: de nevoia de a te implini, de dorinta de a primi un an nou implinita din toate punctele de vedere(pentru ca adevarul este ca abia in aceasta perioada il simtitm ca fiind nou) . Si-apoi, este deja bine stiut, o femeie poate avea totul si nu se va simti implinita pana cand nu va simti fiorul iubirii. Primavara este, asadar, un nou inceput: pentru viata, pentru dragoste, pentru noi, ca oameni, in general.

Primavara este sfarsitul

Adevarul despre dragoste si primavara Oamenii o iau razna, isi pierd parca mintile, relatiile se destrama pentru a forma altele noi. Cei care se bucura sunt cei singuri… sau, mai bine spus, cele singure… pentru ca ele gasesc barbati care ne-au parasit pe noi. Poate ca suna absurd ceea ce am sa spun, dar este adevarul-adevarat si testat: aceasta explozie hormonala bubie in mintile barbatilor. Astept cu nerabdare vara…

 
MORENADate: MIERCURI, 2010-04-07, 0:30 AM | Message # 2
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Se pare ca am sa fiu o norocoasa din punctul asta de vedere deoarece dragostea la mine a venit la inceputul ierni iar daca ma gandesc in urma nicodata nu m am indragostit primavara poate ca eram mai exuberanta dar nicodata nu am cautat alt pom pe care sa infloresc am preferat sa mi reinfloresc relatia respectiva

I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
Forum » LIFE STORIES/ POVESTI DE VIATA » DESPRE DRAGOSTE » dragoste si primavara (Primavara este dragoste)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright by MORENA © 2020