MARTI, 2024-04-16, 8:36 PM


Main
Registration
Login
Welcome Guest | RSS  
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: MORENA  
Forum » LIFE STORIES/ POVESTI DE VIATA » CE NE SPUN ASTRELE » Replici de agatat folosite de zodii
Replici de agatat folosite de zodii
MORENADate: VINERI, 2009-09-18, 11:29 PM | Message # 1
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline

Berbec

Sunt in flacari! Pot sa trec prin stropitoarea ta?

Taur

A trebuit sa vin sa vorbesc cu tine. Dulceata e slabiciunea mea!

Gemeni

Ai vreo carte nereturnata la biblioteca?Pentru ca ai cuvantul "belea" scris peste tot!

Rac

Ai cumva o fisa? Vreau sa o sun pe mama sa-i spun ca tocmai am cunoscut persoana cu care ma voi casatori!

Leu

Este cald aici sau sunt doar eu de vina?

Fecioara

Trebuie sa fii o vrajitoare ca m-ai vrajit pe loc.

Balanta

Daca as fi avut un trandafir pentru fiecare data cand m-am gandit la tine m-as plimba prin gradina pentru totdeauna.

Scorpion

La tine sau la mine?

Sagetator

Buna, scriu un eseu despre cele mai placute lucruri in viata. Pot sa-ti iau un interviu?

Capricorn

Intotdeuna ai fost atat de dragut(a) sau a trebuit sa muncesti pentru asta?

Varsator

Esti fierbinte! Tu trebuie sa fii cauza incalzirii globale

Pesti

Esti la fel de frumos(oasa) in interior pe cat esti in exterior?


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BossyDate: JOI, 2009-10-22, 6:34 PM | Message # 2
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Quote (MORENA)
Varsator

Esti fierbinte! Tu trebuie sa fii cauza incalzirii globale


cu replici de astea risti sa mori virgin surprised


We Ride Together We Die Together
 
BossyDate: JOI, 2009-10-22, 6:50 PM | Message # 3
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Cum sa agati fiecare zodie la sala .
Sala de forta este un loc ideal sa gasesti dragostea, tot ce trebuie sa faci este sa ai grija sa folosesti strategia corecta. Determinarea semnului zodiacal al unei persoane iti va oferi indicii foarte valoroase despre modul in care ar trebui abordati. Iata cateva sfaturi care iti vor spune cum sa recunosti fiecare zodie, si ce sa faci ca sa le cuceresti inima.
Berbec

Cum ii recunosti: Tine ochii deschisi dupa cineva care face sport din greu si e imbracat in rosu.Berbecul poate fi gasit arzand caloriile in sala de aerobic. Cum ii seduci: Asteapta pana cand Berbecul termina cu exercitiile – nu le place sa fie intrerupti – si dupa aceeia cere sfaturi despre cum sa fii in forma. Berbecii adora sa conduca, atat la sala cat si in dormitor. Tratandu-i cu admiratie, acesti atleti innascuti , te vor rasplati cu o intalnire.
Taur

Cum ii recunosti: Taurul este renumit pentru corpul sau plin de muschi. Asadar, in mod normal ii gasesti ridicand greutati sau catarandu-se pe un perete. Taurul este extreme de grijuliu cand vine vorba de echipament – foarte rar il vei gasi facand sport in pantaloni scurti si la pieptul gol. Cum ii seduci: Tauri au tendinta sa lucreze pana le creste pofta de mancare in timp ce fac exercitii, asa ca o invitatie la masa de pranz sau cina este intotdeauna binevenita. Acesti nativi iubesc sa rada, asa ca poti incerca sa faci glume de genul: “Si eu trag de fiare. In fiecare zi, car pachetul cu mancare pana la munca”
Gemeni

Cum ii recunosti: Neobositi,gemenii nu pot sta niciodata prea mult intr-un singur loc; ei sunt aceia care fac 8 minute la bicicleta, 10 minute la banda rulanta. Acest semn este de asemenea foarte vorbaret si s-ar putea sa isi petreaca intregul exercitiu vorbind la telefon cu diferiti prieteni. Cum ii seduci: Oamenii care sunt nascuti sub semnul Gemenilor sunt de obicei usor de citit. Daca cauti sa incepi o conversatie, sa iti exprimi opinia despre articolele din reviste ei sunt pregatiti. Gemeni de asemenea adora sa ofere sfaturi tuturor zodiilor. Daca il prinzi ascultand muzica, atingei usor pe umar si spunele, “Pot sa intreb ce muzica asculti? Vei primi rezultate grozave”
Rac

Cum ii recunosti: Racul este extreme de constiincios, in special la sala. Acest semn poate fi gasit pe randul din spate. Racu este un semn de apa, asa ca il vei gasi si in preajma piscinei. Tine ochii deschisi si uita-te dupa cineva timid, retras care izbucneste in ras de fiecare data cand un aparat nu functioneaza cum trebuie sau se intampla vreo greseala. Cum ii seduci: Racul este foarte grijuliu. Daca ii vei cere sa te ia sub protectia lui ii vei starni imediat interesul. Incearca ceva de genul, “Scuza-ma sunt nou/noua la sala. Poti sa imi recomanzi niste exerciti bune?” sau, “Sunt asa de neindemanatic, poti sa imi spui daca folosesc acest aparat corect?” Racului i se va face mila de tine si va avea grija de tine.
Leu

Cum ii recunost: Uita-te dupa cineva care alearga pe banda, si care totusi reuseste sa aibe o atitudine sexy.Exercitiile preferate ale leilor – nu vei gasi prea multi in sala de forta. Acest semn zodiacal are tendinta sa cante singur in timp ce asculta muzica la iPod. Cum in seduci: Leului ii place sa fie admirat. Fa-i complimente cu privire la haine, adidasi. Spune-i ca ai fost nerabdatoar/e sa il/o cunosti, dar iti era frica sa te apropii de cel/cea mai atractiv(a) membru de la sala. Trateaza-i cu respect, deschide usa pentru ei si mergi cu 2 pasi in spatele lor.In acest fel leu se va topi la insistentele tale.


We Ride Together We Die Together
 
BossyDate: JOI, 2009-10-22, 6:50 PM | Message # 4
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Fecioara

Cum ii recunost: Fecioarele intotdeauna arata curat si bine periat, chiar si atunci cand munca lor implica sa transpire. Nativii din acest semn prefera hainele din fibra naturala – nu ii vei vedea niciodata purtand polistiren. De obicei ii vei gasi in salile de yoga, tai chi sau Pilates.Sunt si profesori innascuti, si s-ar putea sa fie chiar profesorul tau de sala favorit. Cum ii seduci: Apropiete de acest semn incet si respectuos. Cerele sa iti recomande un exercitiu bun. Intreaba-i daca cunosc vreun bar bun prin zona. Daca Fecioara poarta un tricou cu o cauza nobila, punei intrebari legate de aceasta. Fecioara este una dintre cele mai sociabile zodii.
Balanta

Cum ii recunosti:Balanta este recunoscuta pentru gratie, coordonare si stilul ei. Uita-te dupa atleti care alearga precum niste gazele sau innoata ca o lebada.Oamenii nascuti sub acest semn sunt foarte constiinciosi in privinta modei. Nu ii vei vedea niciodata facand sport intr-un tricou vechi si uzat si o pereche de blugi taiati. Isi vor alege haine de firma pentru sala. Cum ii seduci: Este important sa iti perfectionezi tacticile de seductie inainte de a te apropia de Balanta. Nu ii plac oamenii neindemanatici. Data viitoare cand vei observa o balanta, aseaza-te la aparatul de langa impreuna cu o revista de cultura respectabila. Citeste cu atentie rubrica de divertisment, si apoi intoarcete spre balanta si punei intrebari legate de filme, concerte sau piese de teatru. Balantei ii place sa discute despre arta.
Scorpion

Cum ii recunosti:Ultimul loc unde ii place sa fie Scorpionului este la sala - caracterul lor singuratic ar prefera mai bine sa citeasca sau sa se uite la un film de groaza. Totusi, acesti nativi inteleg beneficiile exercitiilor fizice, si adesea se duc la Sali de box, karate .Uita-te dupa cineva imbracat in negru care arata de parca ar lucra intr-o inchisoare. Cum ii seduci: Scorpionii vor fi bucurosi sa intalneasca pe cineva care uraste sa faca miscare la fel de mult ca si ei. Orice s-ar intampla, sa nu ii spui niciodata sa zambeasca in timp ce el sau ea face sport.
Sagetator

Cum ii recunosti: Sunt atletici innascuti, sagetatorilor le place la sala .Uita-te dupa cineva care joaca sau vrea sa joace baschet.El sau ea probabil mesteca guma . Sagetatorilor nu le pasa prea mult de moda, dar au o afinitate pentru echipamentele de sport, in special cele care au numele atletului lor favorit. Cum ii seduci: Sagetatorului nu ii place sa fie presat. Acesti nativii vor sa isi faca prieteni mai intai si apoi iubiti. Invita-l la o petrecere. Sau o alternativa ar fi sa il provoci la un joc. Daca cauti ceva cu care sa incepi conversatia, spune ceva legat de meciul de aseara – le place mai ales sportul de performanta, si sunt nerebdatori sa discute despre echipa lor favorita.
Capricorn

Cum ii recunosti: Sala este un pic cam nepotrivita pentru impunatorul Capricorn.Uita-te dupa persoana care arata bine de fiecare data cand intra pe usa – capricornul este ingrozit de gandul ca ar putea intalni cineva cunoscut in timp ce transpira din greu pedaland la bicicleta. Cum ii seduci: Asteapta pana cand termina de lucrat, si deschide o conversatie cu :’Sper ca nu sunt prea indraznet, dar nu am putut sa nu observ adidasii tai. Pot sa stiu de unde i-ai luat?’. Acest lucru il va pune intr-o pozitie de autoritate, unde el sau ea se simte cel mai confortabil. Cat mai curand posibil, mentioneaza ca ai un loc de munca. Nu le plac lenesi.
Varsator

Cum ii recunosti: Uita-te dupa cineva care are iPod sau telefon mobil. Acest semn este un zeu al tehnologie, si de obicei are ultimile gadgeturi. Cum ii seduci: Cerei parerea Varsatorului despre stirile diminetii. Acestui semn ii place sa discute despre ultimele noutati. Daca asta esuaza, pur si simplu prezinta-te. Varsatorilor le place sa intalneasca noi oameni, si vor admira abordarea ta directa.
Pesti

Cum ii recunosti: Visatorul Peste este un pic cam distrat. Acesti nativi in general prefera sa isi petreaca timpul in piscine sau in sala de yoga. Cum ii seduci: Plangete ca ai febra musculara si cerei Pestelui sa iti recomande o maseuza buna .Acest semn va fi bucuros sa te ajute, si probabil iti va da si cateva sfaturi cu privire la sanatate. Pestii se uita mereu dupa cineva pe care sa salveze, si adesea acesta este cea mai usoara metoda de a le cucerii inima.


We Ride Together We Die Together
 
Cyrus83Date: VINERI, 2009-10-23, 10:24 AM | Message # 5
MODERATOR
Group: Members
Messages: 192
Status: Offline
Quote (Bossy)
cu replici de astea risti sa mori virgin

MARE DREPTATE AI BOSSI happy

Quote (MORENA)
Ai vreo carte nereturnata la biblioteca?Pentru ca ai cuvantul "belea" scris peste tot!

HAHAHAHAHA LA NAIBA ..NU MERGE :))
 
InGeR_rEbEl_fOr_yOuDate: VINERI, 2009-11-13, 11:35 PM | Message # 6
membru
Group: Members
Messages: 4
Status: Offline
hmmm...dap
 
Forum » LIFE STORIES/ POVESTI DE VIATA » CE NE SPUN ASTRELE » Replici de agatat folosite de zodii
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright by MORENA © 2024