VINERI, 2024-04-19, 6:08 PM


Main
Registration
Login
Welcome Guest | RSS  
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: MORENA  
Forum » LIFE STORIES/ POVESTI DE VIATA » TOTUL DESPRE SEX » SARUTUL RESPIRAT (...o altfel de iubire)
SARUTUL RESPIRAT
silenceofdarknessDate: MIERCURI, 2009-08-19, 12:13 PM | Message # 1
Sergeant
Group: Members
Messages: 9
Status: Offline
L-am cunoscut intr-un bar....Am vorbit,am ras,am flirtat...Genul acela de atractie inexplicabila si... interzisa.Fiindca aveam acasa un prieten pe care-l iubeam si n-aveam nici un chef sa-l insel.Si totusi EL era..irezistibil.I-am dat de inteles situatia,iar el a fost un gentleman desavarsit.Am continuat sa vorbim,sa luam parte la discutia cu ceilalti...La sfarsit insa,cand si-a luat ramas bun.mi-a oferit cea mai erotica experienta din viata mea.Si cea mai nevinovata.Si-a apropiat fata foarte mult de a mea..Mi-a fost teama c-o sa ma sarute.N-ar fi fost chiar o crima,oricum n-aveam sa ne mai vedem vreodata.Insa el n-a facut decat sa astepte sa ma linistesc si sa accept prezenta lui aproape de mine.Statea la nici doi centimetri.nu m-a atins nici o clipa.Si pentru cateva minute(care mie mi s-au parut cat o mica eternitate),ne-am impletit respiratiile.Inspiram aerul expirat de el,si el pe -al meu..Iisimteam mirosul,foarte subtil,ca pe o esenta a masculinitatii.Am avut orgasm,chiar daca o sa crezi ca exagerez.Doar ca cel mai rafinat orgasm pe care ti-l poti imagina
Attachments: 4007476.jpg (52.8 Kb)


Message edited by silenceofdarkness - MIERCURI, 2009-08-19, 12:35 PM
 
BossyDate: MIERCURI, 2009-08-19, 3:26 PM | Message # 2
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
eu am trait pe viu experienta asta dar nu am reusit sa ma opresc ... ne fiind sigur ca e bine sa inaintez m-am oprit la acea mica distantza si ne-am privit in ochii simtind respiratia unul altuia ....iar dupa o perioada care mie mi s-a parut destul de lunga am vazut in ochii ei acea stralucire care imi permitea sa merg mai departe .. barbarian faint faint

We Ride Together We Die Together
 
MORENADate: MARTI, 2009-08-25, 7:37 PM | Message # 3
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Cum sa o saruti “wow”

Umezeste-ti buzele

Buzele uscate nu aluneca bine impreuna. Poti sa folosesti regulat un balsam de buze, pentru ca nu se stie niciodata cine se va ivi, gata sa se lase sarutata.

Foloseste-ti mainile

Cu toate ca trebuie sa fii politicos, mai ales cand o saruti pentru prima data, nu inseamna ca trebuie sa-ti tii mainile in buzunare. Imbratiseaza-ti partenera, cuprinde-i fata in palmele tale, intr-un mod foarte delicat, sau trece-ti degetele prin parul ei. O vei face astfel sa inteleaga ca te implici 110%, iar ea se va simti dorita.

Inclina-ti capul

Daca fetele vi se vor intalni direct, nasurile voastre vor sta in cale si sigur nu veti putea sa va mai sarutati pasional. Pentru a evita aceasta situatie, inclina-ti putin capul intr-o parte, avand grija sa nu-l inclini in aceeasi directie cu a partenerei.

Inchide ochii

Pe masura ce te apropii, uita-te in ochii ei, dar cand esti foarte aproape, inchide-i, pentru ca nu este foarte excitant sa o saruti uitandu-te crucis. Totusi, nu trebuie mereu sa ai ochii inchisi; unora le place sa-si priveasca partenera in timp ce o saruta.

Incepe cu un sarut usor, cu gura inchisa

Desi sarutul frantuzesc este un sarut cu gura deschisa, nu te repezi asupra ei ca si cum ai vrea s-o mananci. Din contra, departeaza-ti buzele foarte incet. E ca si cum ai invata sa vorbesti o alta limba. Probabil ai incepe cu bazele, vocabularul si gramatica, inainte sa incerci a scrie poezii.

O decizie comuna

Sarutul ar trebui sa fie o decizie comuna. Iti trebuie oarecum permisiunea partenerei pentru a o saruta intr-un anumit fel, dar cand buzele va sunt .. ocupate, nu e o idee buna a te opri, intreband: “Stii .. e bine, dar pot sa-mi bag limba in gura ta?”. Departeaza-ti buzele usor si doar putin in timp ce o saruti, atat cat sa poti cuprinde buza ei intre buzele tale. Atinge-i buza cu varful limbii pe masura ce va sarutati. Asta ar trebui sa-i dea de inteles intentia ta de a o saruta intr-un anumit fel. Daca ea nu reactioneaza in niciun fel, sau din contra, se retrage, inseamna ca nu este pregatita.

Exploreaza folosindu-ti limba

Daca tie si partenerei tale pare sa va faca placere sarutatul cu gura intredeschisa, incearca sa iti departezi buzele si mai mult, una de cealalta, impingandu-ti putin mai adanc limba in gura ei. Fiind un organ foarte sensibil, prin simpla atingere de cea a pertenerei, va va stimula intr-un mod placut pe amandoi. Fii atent totusi sa nu exagerezi pentru ca risti sa nu o mai exciti. Incarca doar o atingere jucausa ca baiat, iar ei, daca ii va placea, iti va da de inteles pe parcurs.

Nu te grabi

Saruturile pasionale sunt bune uneori, dar ca sa te bucuri cu adevarat de un sarut frantuzesc, trebuie sa o iei usor. Nu te grabi si fa-ti timp sa explorezi gura partenerei tale.

Respira

Daca sarutul dureaza ceva mai mult, este foarte probabil sa uiti sa respiri. Desi pare greu de crezut (not!) nu e nimic romantic in a ramane fara aer. Respira scurt, pe nas, in timp ce iti saruti partenera. Pe masura ce se simte confortabil cu felul in care este sarutata, poti incerca sa respiri putin si pe gura, gest ce poate fi romantic. Nu uita totusi ca nu tuturor le place.

Diversifica

Sarutarile sunt ca fulgii de zapada; nu exista doi identici. Desi dupa o vreme devine tentant sa faci acelasi lucru de fiecare data atunci cand saruti pe cineva, adauga varietate. De exemplu, odata, sarut-o mai profund, iar altadata indreapta-ti atentia asupra buzelor ei decat asupra limbii. Combina asta cu timpi diferiti si exploreaza arta sarutului. Totusi, cand ceva va face placere (o anumita presiune, miscare, atingere etc.) nu abandonati de dragul varietatii.

Citeste-ti partenera

Toata lumea saruta oarecum diferit, iar fiecaruia dintre noi ne place cate ceva in mod deosebit la un sarut. Tocmai de aceea, asa cum am mai spus si la inceputul articolului, nu exista un mod “corect” de a saruta pe cineva. Ceea ce ii diferentiaza pe cei care saruta bine de cei care saruta prost, este abilitatea de a citi semnele transmise de partenera (limbajul trupului). Fii atent la indiciile pe care aceasta ti le ofera (deseori ofteaza sau geme) aceastea sunt lucrurile care iti spun indirect fie ca-i place sau nu, fie ca esti pe drumul cel bun. Lasa-ti partenera sa te sarute in felul ei, sa preia controlul atunci cand vine cu initiativa si fa-o in felul ei, adaptandu-te pe parcurs in functie de ea. Daca atunci cand o saruti, auzi un geamat sau pur si simplu, te saruta inapoi cu o intensitate crescuta, inseamna ca ii place.

Dezvolta-ti stilul

Un bun sarut frantuzesc, ca orice sarut, de orice fel, are nevoie de practica. Pe masura ce exersezi mai mult, devii tot mai priceput, iar avantajul atunci cand nu-ti schimbi foarte des partenera este acela ca poti invata ce-i place cel mai mult, rezultatul fiind unul foarte bun.

Vorbeste-i

Multe persoane gasesc dificil a-i vorbi partenerei despre lucruri intime, desi comunicarea deschisa este importanta in toate aspectele unei relatii. Daca iti place felul in care partenera te saruta, spune-i. Las-o sa stie. Daca insa ceva nu-ti place, incearca o abordare delicata, complimentand altceva din ce a facut si ti-a placut. Practic, scoate in evidenta tot ceea ce o face speciala si te atrage la ea.

Attachments: 5989345.jpg (48.6 Kb)


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
Cyrus83Date: JOI, 2009-09-10, 7:16 PM | Message # 4
MODERATOR
Group: Members
Messages: 192
Status: Offline
Sfaturi despre sarut.

Multi dintre voi v-ati imaginat cum trebuie sa decurga sarutul si multi intuiti corect ceea ce se intampla cand te saruti. Dar pentru ca inca nu ati trait experienta aceasta nu sunteti siguri ca ceea ce va imaginati este conform cu realitatea.

Ca sa va lamuresc am decis sa va scriu acest articol detaliat. Desi urmeaza o intreaga teorie ce poate ca pare complicata, veti vedea ca practica e mult mai simpla. Daca respecti cateva reguli ca sa fie placut, sarutul se poate petrece oricum pentru ca de fapt nu exista o reteta de urmat.

Cum poti sa incepi?

Sarutul poate foarte bine sa inceapa cu un pupic. Un pupic pe obraz sau direct pe buze. Se „aplica” in acelasi mod. Doar locatia difera. Apoi buzele devin mai moi si aplici inca un pupic care poate sa dureze ceva mai mult. E romantic daca e lent. La urmatorul intredeschizi buzele si pupicul e pe cale sa devina sarut in toata regula.

Daca n-ai facut-o inca, acum e cazul sa inclini capul astfel incat nasul tau sa se aseze de-o parte a nasului partenerului sau partenerei. Nu de alta, dar e greu sa te saruti daca-ti stau doua nasuri in cale!

Daca buzele se intredeschid si sunt lasate moi, ele se vor umezi usor cu saliva. Sarutul devine umed.

 
Cyrus83Date: JOI, 2009-09-10, 7:17 PM | Message # 5
MODERATOR
Group: Members
Messages: 192
Status: Offline
Ce poti face cu buzele?

Poti saruta buza inferioara sau pe cea superioara, in orice ordine vrei. Le poti saruta pe amandoua. Poti prinde intre buze una din buzele partenerului si poti trage foarte putin, usurel apoi sa-i dai drumul. Poti chiar sa-i tragi buza in gura ta. Dar atentie, fa-o cu masura sa nu doara. Sarutul trebuie sa fie ceva placut. Ce mai poti face e sa-ti plimbi buzele umede foarte fin peste buzele partenerului/partenerei.

E momentul in care poate sa intervina limba. Gurile se deschid mai mult si voi va apropiati.

Ce faci cu limba?

Poti scoate putin limba si sa-i mangai buzele la exterior dar si pe partea dinauntrul gurii. Buzele raman in contact. Limba iti va patrunde in gura partenerului unde va intalni limba sa. Atunci incepi sa-i magai limba cu a ta. Da, e vorba de o mangaiere intre limbi. Partenerul/a iti va raspunde si va incerca la randu-i sa faca la fel. Atunci iti retragi limba si limba lui/ei iti va patrunde in gura si se va juca cu limba ta.

Va puteti juca sau mangaia cu varful limbii sau ceva mai profund. Miscarile pot fi haotice, de rotatie, lente, sau ceva mai rapide…de fapt pot fi oricum. Faci ce simti ca-ti vine in momentul acela, dar fii atent/a si la partener/a pentru ca nu te saruti singur/a smile

Nu exista nu stiu ce miscari secrete. Totul vine de la sine si e foarte simplu. Chiar asa cum scrie aici. Toate cele scrise pana acum nu trebuie sa se petreaca fix in acesta ordine. Acestea sunt doar cateva lucruri pe care le poti face cand te saruti.

 
MORENADate: LUNI, 2009-09-28, 4:28 PM | Message # 6
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline

C am asa arata un sarut perfect yammyyyyyyyyyyyyy


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BossyDate: SAMBATA, 2009-10-10, 4:31 AM | Message # 7
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
vreau si euuuuuuuuuuuu crazy :crazy:

We Ride Together We Die Together
 
BossyDate: SAMBATA, 2009-10-10, 4:37 AM | Message # 8
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Sarutul Erotic

Saruturile au exprimat pace, pasiune si loialitate. Si chiar daca unele au fost considerate obscene in anumite culturi, ele au ramas simboluri ale devotiunii. Ar fi greu de imaginat o lume fara sarut. In cautarea iubirii erotice, buzele partenerilor transmit semnale, iar un sarut este un mesaj urgent al dorintei - cu un post - scriptum al pasiunii arzande. Increzator, spontan, sarutul confera un sentiment sublim de tinerete, bucurie si vigoare eterne. Cu totii tanjim dupa astfel de saruturi erotice.

Cultura indiana este cea care a transformat sarutul intr-un gest erotic cand, cu aproximativ 1600 de ani in urma, a fost conceputa Kama Sutra. Manualul indian clasic despre tainele amorului, scris de Mallanga, un calugar ce apartinea sectei Vatsayana, intre secolele I si IV i.Hr, prezinta peste treizeci de stiluri de a saruta. Cuvantul Kama, din sanscrita, insemana iubire sau dorinta senzuala. Sutra este un set de versuri de tipul sonetului.

Tintele fericite ale saruturilor, recomandate in Kama Sutra, includ fruntea, obrajii, ochii, gatul, buzele si interiorul gurii. In continuare listeaza patru categorii de saruturi - delicat, moderat, scurt si apasat - adaptate partii corpului care este sarutata. In plus fata de aceste saruturi pasionale, Kama Sutra ofera detalii cu privire la un anumit sarut. Iata cateva saruturi secrete mentionate in celebra Kama Surta:

Sarutul care starneste pasiunea: cand o femeie priveste fata iubitului sau adormit si i-o saruta pentru a-si arata intentiile sau dorinta, este vorba despre un "sarut care starneste pasiunea".

Sarutul care distrage atentia: cand o femeie isi saruta iubitul in timp ce el lucreaza, in timp ce are loc o cearta intre ei, sau cand el se uita in alta parte - pentru a-i atrage atentia asupra ei - acesta se numeste "sarutul care distrage".

Sarutul desteptator: cand iubitul ajunge tarziu acasa isi saruta partenera adormita pe pentru a-i da de inteles ca o doreste, acesta se cheama "sarutul desteptator". In astfel de situatii, femeia ar putea sa se prefaca adormita cand soseste partenerul pentru a-i cunoaste intentiile si a-i castiga respectul.

Sarutul revelator: cand o persoana saruta reflectia dintr-o oglinda, de pe apa sau de pe un perete a celui pe care-l iubeste, acest sarut se numeste "sarutul care dezvaluie intentiile".

Sarutul mijlocit: cand cineva saruta un copil care-i sta in poala, o poza, o imagine sau statueta, in prezenta persoanei iubite, este vorba despre un "sarut mijlocit".

Sarutul demonstrativ: cand un barbat care vine la teatru saruta un deget de la mana unei femei, in cazul in care ea sta in picioare, sau un deget de la picior in cazul in care aceasta sta pe scaun, sau cand o femeie, in timp ce isi maseaza iubitul, isi pune capul pe coapsa lui ( ca si cum ar fi somnoroasa) pentru a-i strani pasiunea, si-i saruta coaspa sau degetul mare de la picior, aveam de-a face cu un "sarut demonstativ".

In formula elaborata a iubirii, saruturile profunde ne transforma. Saruturile noastre migreaza, ele pot atinge orice parte din noi. Saruturile ne ajuta sa ne constientizam topografia pielii. Ne inecam intr-o mare de saruturi pentru a iesi din nou la suprafata intr-o mare de pasiune.

Attachments: 9082793.jpg (12.9 Kb)


We Ride Together We Die Together
 
Forum » LIFE STORIES/ POVESTI DE VIATA » TOTUL DESPRE SEX » SARUTUL RESPIRAT (...o altfel de iubire)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright by MORENA © 2024