MARTI, 2024-04-23, 9:55 PM


Main
Registration
Login
Welcome Guest | RSS  
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: MORENA  
Forum » LIFE STORIES/ POVESTI DE VIATA » DESPRE DRAGOSTE » Love makes u go on! (Traieste clipa...)
Love makes u go on!
silenceofdarknessDate: SAMBATA, 2009-08-22, 10:00 AM | Message # 1
Sergeant
Group: Members
Messages: 9
Status: Offline

Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa te dezamageasca vreodata, probabil o va face. Vei avea inima franta cel putin o data si de fiecare data va fi din ce in ce mai rau. Vei frange si tu inimi, asa ca adu-ti aminte cum te-ai simtit cand tu sufereai. Te vei certa cu cel mai bun prieten. Iti vei invinui noul iubit/noua iubita pentru ce a facut cel/cea dinainte. Vei plange pentru ca timpul trece prea repede, si, poate, vei pierde pe cineva drag. Asa ca, fa prea multe poze, razi mult, iubeste ca si cum nu ai fost niciodata ranit din dragoste. Pentru ca, pentru fiecare 60 de secunde in care stai suparat, pierzi un minut.

Attachments: 5812086.jpg (12.6 Kb)


Message edited by silenceofdarkness - SAMBATA, 2009-08-22, 10:02 AM
 
Cyrus83Date: SAMBATA, 2009-08-22, 3:41 PM | Message # 2
MODERATOR
Group: Members
Messages: 192
Status: Offline
Quote (silenceofdarkness)
Te vei certa cu cel mai bun prieten.

Din pacate am facut asa ceva, multe de spus, stiu ce inseamna, cunosc sentimentul sad dar viatza merge inainte. Trebuie sa trecem mai departe. Altfel aceste sentimente ne vor cuprinde in totalitate si nu am mai avea scapare. Asa k zambiti cat mai mult si profitati de orice clipa pentru k viatza e scurta.

 
darkieDate: LUNI, 2009-08-24, 6:11 AM | Message # 3
membru
Group: Blocked
Messages: 16
Status: Offline
Mai presus de toate pretuieste iubirea!Caci ea e singurul lucru care ne poate face fericiti si repara acele aripi prafuite de durere si dispret.Daca am dori sa gasim un loc unde suntem protejati,de ce nu ar fi in bratele persoanei care te iubeste..chiar daca acum nu crezi,cand ai sa te gandesti la toate lucrurile ce ti le daruieste si ca mereu poate fi acolo pt tine in orice moment in care sti gata sa cazi,o sa sti ca nu mai poti sa traiesti nici macar o zi fara ea...viata ar fi in zadar singur si parasit de urma fericirii ce o da dragostea.Nu gandi azi la un mod rece si detasat ca nu ai nevoie de dragostea ce ti se ofera,caci alungand-o risti ca maine sa regreti amarnic gestul facut si sa vrei sa dai timpul inapoi..dar nimik nu va mai putea fi ca inainte.Lacrimi si suspine nu mai pot aduce inapoi lucrurile la care ai renuntat din neatentie..de ce sa iti doresti altceva daca acum ai exact totul..daca ai iubire esti mai bogat de cat orice pe aceasta lume si poti straluci mai puternic decat orice stea.Ai micul tau paradis,si il ai dor pt ca iubirea ti l-a creat sperand si crezand ca meriti...Dar daca dai cu piciorul sansei tale,darul iti este luat doarece ai ales sa nu il meriti si sa cauti bogatii mult mai mari.Dar abea cand vrei realiza ca ceva mai mult decat aveai nu exista,abea atunci cand pareri de rau vor adanci lacrimile in inima ta formand rani adanci si necicatrizabile,vei realiza ca ceea ce aveai tu odata apartine acuma altcuiva.De aceea pretuieste acum ceea ce ai si fericit vei fi intreaga viata daca esti in stare sa recunosti iubirea adevarata..Pretuieste iubirea!

Added (2009-08-24, 6:11 Am)
---------------------------------------------
...iubirea e un sentiment inaltator...insa bazat pe adevar...in iubire daruiesti...totul vine de la sine...tristetea....are farmecul ei...cateodata suferim pentru cineva...si cineva sufera pentru noi...suntem tristi datorita unei iubiri neimpartasite...insa intotdeauna trebuie sa mergem mai departe increzatori...e destul de dificil cateodata, insa in viata sentimentala asta e tot farmecul...tristetea/suferinta din dragoste te face sa te schimbi si sa evoluezi, sa apreciezi persoana de langa tine in momentul in care iti gasesti cu adevarat jumatatea....

 
MORENADate: MARTI, 2009-08-25, 6:11 PM | Message # 4
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Viata presupune si dezamagiri, multe dezamagiri, majoritatea venind din sfera intima, cea personala, legata fie de familie, fie de prieteni, fie de tine, fie de iubit/a. Si de ce ajungem sa fim dezamagiti? Pare simplu raspunsul, la prima vedere: "nu a iesit cum am dorit eu", sau " mi-a incalcat principiile", sau " nu mai suport, o da in bara mereu, de ce sa mai rezist?". Si poate ca asa se intampla, suntem dezamajiti pentru ca am dorit "ceva" si nu l-am "primit". In acele momente ne "innecam" amarul durerii prin realizarea unor actiuni, care mai de care mai socante, sau dimpotriva mergem mai departe in viata considerand ca, desi, am pierdut o lupta, razboiul nu s-a terminat, si, intr-un final. vei reusi sa gasesti persoana/ persoanele de care avem nevoie pentru a ne simti impliniti. Videoclipul prezinta o dezamagire in dragoste; m-am oprit la capitolul acesta, intrucat, consider, din punctul meu de vedere,este cea mai dureroasa dezamagire din viata unui om. Atunci cand persoana iubita nu se dovedeste a fi ceea ce credeai tu, in inima ta ia amploare un sentiment de chin, suferinta, tristete, mahnire, DEZAMAGIRE. Cu totii cautam solutii pentru probleme noastre, asa cum si protagonista videoclipului a facut. O fi bine, o fi rau cum a actionat? voi cum faceti fata dezamagirilor?, exista un model, un prototip ca sa te repui in picioare si sa nu te mai simti abandonat?



I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
darkieDate: MIERCURI, 2009-08-26, 10:56 PM | Message # 5
membru
Group: Blocked
Messages: 16
Status: Offline
...pentru ca mi-e dor de tine in fiecare zi... pentru ca ma uit la nori si imi amintesc de zambetul tau...
As vrea sa fiu mangaierea tandra ce mult o doresti, forma gandului tau si inima emotiei tale. Cum ar fi daca te-as atinge? Ce ai mai fi? Ce as mai fi? Degetele mele daca te-ar atinge, de fericire poate s-ar topi... si poate m-as dizolva in imbratisarea ta. Ai fi vocea care-mi mangaie tristetea, mana ce-mi scrie grabita gandurile...
Mereu mi-ai fost aproape... ca o umbra, ca un vis. La capatul clipelor ma tii mereu de mana. Tu acolo... eu aici. La capatul cuvintelor sta iubirea... muta, doar existand si iubind. Asa te-am cunoscut si existi mereu in sufletul meu... ascuns asemenea unei comori.
In mijlocul timpului stingher am invatat sa traim pentru noi clipele, zilele. Te imbratisez cu fiecare secunda, cu fiecare particica din mine... mainile mele devin aripi care te ascund, iar tu esti minunea mea. Dincolo de mine... esti totul pentru mine.De dorul tau ascult sunetul inimii si numar razele din soare, de dorul tau ascult soaptele nerostite si-mi rog sufletul sa te mai sarute o data, de dorul tau modelez vise si le dau sperante, punand in ele sufletul meu, sufletul tau... As putea sa rog trandafirii sa-ti sopteasca cu fosnet de petale cat de dor imi e, as putea ruga stelele sa-ti scrie pe cerul instelat cat de mult te iubesc. Ti-am intins mana pentru a ne ridica in zbor catre cer si vise iar tu, mi-ai atins sufletul cu sufletul tau si am inteles ca te voi iubi toata viata. Te simt pana-n suflet... mi-ai intrat acolo, fara sa vreau... te-ai strecurat, usor, secunda cu secunda. Ploua si vantul poarta in palmele lui imbratisarea sufletului meu, iar ploaia duce lacrimile mele pline de dor pana la tine. Sufletul meu e zbor, e soare, vant, luna si stele... si in toate astea esti tu.
Attachments: 9003570.gif (62.9 Kb) · 0854528.gif (62.9 Kb)
 
MORENADate: JOI, 2009-08-27, 2:39 PM | Message # 6
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
” M-as socoti eu insami o femeie decazuta, daca mi-as ingadui sa pacatuiesc pentru un golan.”

Nu indraznesc sa spun despre tine ca esti un barbat care are stil, pentru ca stilul nu il ai, il esti. Tu prin intreaga ta fiinta emani putere si sexualitate.

Ma face sa zambesc amintirea modului in care te studiam pe furis, cu coada ochiului. Iti studiasem atat de bine felul de a fi, incat puteam sa-mi imaginez ca o noapte cu tine nu s-ar fi rezumat doar la sex, la o activitate ingusta a constiintei, la o eliberare de procese fiziologice.

Cred ca, de fapt, ne studiasem amandoi indelung incat sa ne dorim un lucru strain, incantator de tentant,dar strain: un sentiment de placere construit pe nori si pe ” cerul acela piezis, pe care stelele se risipeau ca o pulbere de heroina pura …”

Cand ne-am privit de aproape, in ochi, am vazut in ai tai o scanteie la limita suportabilului; dincolo de care totul in corpul meu incepe sa doara.

Simt o durere scurta in pantec, chiar si acum cand inchid pleoapele si-mi amintesc cum tremuram de emotie la fiecare atingere a ta; cum imi taiai respiratia cand imi spuneai ca sunt frumoasa.

Buzele mele s-au deschis si varful limbii tale imi atingea suav colturile gurii. Respirai cald si erai dulce. Mainile tale imi mangaiau talia, spatele; imi ridicau bluza, imi mangaiau usor sanii, implantand in pieptul intarit sentimente infinit de pretioase.

[...] Suntem noi doi, in intimitatea noastra, in camera noastra, in patul nostru … sau in lumea mea imaginara?

Hainele sunt aruncate pe covor si tu-mi saruti fiecare curba, fiecare cuta, fiecare particica a pielii. Te vad deasupra mea, mai frumos si mai ispititor ca niciodata. Imi infasori parul pe pumnul drept de cateva ori pana ajungi la ceafa goala si-mi lasi capul pe spate, muscandu-ma usor de gat. Cu mana stanga imi cuprinzi mijlocul si ma atragi in tine. Stiu ce vei face in fiecare clipa si tot sunt torturata de curiozitate. Iti stiu gesturile si cuvintele si nu ma satur sa le observ de fiecare data. Suntem pierduti in halucinatii si nu mai deosebim privirea de atingere, tandretea de violenta, fericirea de suferinta. Durerea mea fizica s-a contopit cu placerea de a fi stapanita de tine. Am fost doi si am devenit unul singur cand ne-am topit intr-un inger. “Ceea ce pentru corp se cheama orgasm, pentru suflete se cheama fericire.”

Cand indraznesc, intr-un tarziu, sa deschid ochii, vad in tine pacate. Pe frunte iti stralucesc picuri de roua si intreg corpul tau fierbinte ca Iadul, ti-e scaldat in rauri.

“Dragostea poate fi uneori magie. Dar magia poate fi uneori … doar o iluzie”

Attachments: 8358275.jpg (27.4 Kb)


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
Cyrus83Date: JOI, 2009-09-10, 7:06 PM | Message # 7
MODERATOR
Group: Members
Messages: 192
Status: Offline
Chiar daca toate visele iti sunt naruite, chiar daca simti ca nu mai ai pentru ce sa continui, trebuie sa ai rabdare, cu toate ca treci prin ce e mai rau… Vei vedea ca, daca stii sa alegi, daca stii sa astepti… toata suferinta pe care poate n-ai meritat-o, iti va fi rasplatita intr-un fel sau altul.

Un sfat cam greu de urmat?? din pacate..multa lume se lasa prada problemelor si suferintelor interioare..... sad

 
MORENADate: JOI, 2009-09-17, 5:44 PM | Message # 8
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Daca nu am cunoaste suferinta sau singuratatea nu am stii sa pretuim ceea ce avem in concluzie toate acestea sunt doar niste lovituri ale vietii pentru a realiza cat de mult ne afecteaza pierderea acelei persoane. Anumite lucruri pot fi remediate daca ajungi sa realizezi ca nu ai apreciat acel lucru in momentul cand il aveai langa tine.

I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BossyDate: JOI, 2009-10-08, 4:21 AM | Message # 9
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
viata te poate lovi de rau si de nenumarate ori dar dupa cum stim speranta moare ultima .. iar daca la sf unei vieti pline de intuneric si tristete stii ca vei gasiu o farama de lumina si bucurie fa tot posibilul sa ajungi pana acolo si vei trai acea bucurie la intensitate maxima

We Ride Together We Die Together
 
MORENADate: JOI, 2009-10-08, 6:07 PM | Message # 10
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Quote (Bossy)
viata te poate lovi de rau si de nenumarate ori dar dupa cum stim speranta moare ultima .. iar daca la sf unei vieti pline de intuneric si tristete stii ca vei gasiu o farama de lumina si bucurie fa tot posibilul sa ajungi pana acolo si vei trai acea bucurie la intensitate maxima

Bossy wacko wacko la sf unei vieti este doar moartea iar lumina o poti gasi doar in rai nu cred eu ca doar dupa moarte poti fi fericit . sad sad


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BossyDate: JOI, 2009-10-08, 7:38 PM | Message # 11
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
am spus la sfarsitul vietii nu cand esti mort morena

We Ride Together We Die Together
 
bogdanDate: DUMINICA, 2009-10-25, 11:00 AM | Message # 12
Lieutenant
Group: Members
Messages: 19
Status: Offline
Cu totii suferim sau provocam suferinta,dar tre sa ne amintim pentru ce traim si pentru cine este un ciclu al vietii care trebuie trecut ,cu bune si rele esecuri si bucuri,de nu ar fi ele viata noastra ar fi monotona si plictisitoare daca nu am lupta pt a obtine ce ne dorim nu am stii ce e aia competitie nu am gasi satisfactie in iubire si in viata
 
MORENADate: JOI, 2009-11-05, 7:00 PM | Message # 13
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Quote (Bossy)
am spus la sfarsitul vietii nu cand esti mort morena

Pai bossy la sf vietii nu i moartea ? ce este dincolo oare ?


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
MORENADate: JOI, 2009-11-05, 7:10 PM | Message # 14
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Quote (bogdan)
Cu totii suferim sau provocam suferinta,dar tre sa ne amintim pentru ce traim si pentru cine este un ciclu al vietii care trebuie trecut ,cu bune si rele esecuri si bucuri,de nu ar fi ele viata noastra ar fi monotona si plictisitoare daca nu am lupta pt a obtine ce ne dorim nu am stii ce e aia competitie nu am gasi satisfactie in iubire si in viata

Ai mare dreptate Bogdan un lucru pentru care ai luptat si te ai sacrificat il pretuiesti mult mai mult consider eu.


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BANDITOSDate: JOI, 2009-11-05, 7:14 PM | Message # 15
Lieutenant
Group: Moderators
Messages: 33
Status: Offline
Ups....am vazut multe poezii aici...eu voi incerca sa fiu mai original putin...
Am si eu ca fiecare presupun,impliniri si dezamagiri in dragoste dar cred ca indiferent ce s-ar intampla cel mai frumos ar fii ca fiecare sa pastreze momentele frumoase.
Este un sentiment cu care rar te intalnesti si atunci majoritatea dintre noi gresim pentru ca nu ne bucuram indeajuns de ce avem iar apoi ne dam seama de ce persona am avut langa noi..
Cred ca pentru fiecare va venii la un moment dat marea dragoste si atunci ne vom oprii din cautari,pana atunci vom incerca sa cunoastem mai bine oamenii de langa noi..
Si acum..........va tzuuucccccccccc!!
 
BossyDate: SAMBATA, 2009-11-07, 4:53 AM | Message # 16
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Optimismul conteaza foarte mult in viata si nu intodeauna un esec reprezinta o pierdere el poate reprezenta si o experienta care te pregateste pentru n ivelul urnator ..resemnarea nu e nicodata solutia unei probleme oricat de comod ar parea .. mai devreme sau mai tarziu vei regreta

We Ride Together We Die Together
 
MORENADate: JOI, 2009-12-03, 11:25 PM | Message # 17
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
" Iulie 2004: Aveam 16 ani si tocmai ma mutasem in Bucuresti, cu toate visele si sperantele inghesuite intr-o valiza. Era o seara de vara, ar fi putut ramane ca oricare alta, dar prietenul meu de atunci a insistat sa mergem in club cu amicii lui. Era prima oara cand ieseam undeva, oriunde – locul ales a fost Club A (auzisem eu ca au cantat Phoenix acolo si ca locul are traditie).

Era o seara de dans, cu muzica uptempo, toata lumea parea fericita, iar eu zambeam timid gandindu-ma ca nu am bani decat de o sticla de cola. Prietenul meu si baietii cu care venise s-au imbatat repede, iar eu stateam intr-un colt sorbind din suc, nestiind ce ar trebui sa fac. Nu cunosteam pe nimeni si eram (dupa cum sunt si acum) o catastrofa in materie de dans.

Pierduta in ganduri, am ridicat privirea… si l-am vazut! Cel mai frumos barbat pe care il intalnisem vreodata, mai frumos decat in orice fantezie. Pletele lungi si brunet-roscate ii cadeau pe umeri, iar ochii mari caprui ii straluceau sub ochelarii subtiri. Purta o camasa albastra, lasandu-si la vedere claviculele ce pareau sculptate. Zambea cu nonsalanta, cumva in directia mea, poate nici macar atat, dar eu ma pierdeam intrebandu-mi inima “… si daca?”.

Au fost ore lungi in care ne-am privit… si-n cele din urma s-a apropiat de mine. Mi s-a oprit respiratia la fiecare pas. Si muzica s-a oprit, acordurile agitate de dinainte transformandu-se in intro-ul linistit al piesei “Vama Veche” de la Vama Veche. Singura piesa lenta intr-o seara de nebunie generala. El mi-a intins mana si m-a intrebat daca dansez. I-am spus ca nu. “Nici eu, dar e o ocazie speciala”, mi-a soptit, prezentandu-se cu numele ce avea sa ma urmareasca ani de zile… Alec. Respiratia lui mirosea ca aerul in luna mai. Si atingerea de catifea a mainilor lui albe mi s-a intiparit pe data in piele.

La sfarsitul piesei, dupa cateva soapte (ale lui) si priviri stangace (ale mele), m-a sarutat. Secunda in care buzele ni s-au intalnit a fost… ONE IN A LIFETIME. Am stiut ca n-am sa uit niciodata sarutul acela, nici felul in care mi-a spus “vino cu mine, stau in Militari”. De parca ar fi stiut cat de complicata era viata mea! De parca mi-ar fi simtit in ochi si-n atingeri dorinta de-a fugi, de-a iubi, de-a reconstrui, de-a trai la inaltimea idealurilor mele.

I-am spus doar “lasa-mi numarul tau si te sun maine”. A plecat exact cand amicii prietenului meu hotarasera sa-l bata. Nu l-au mai prins din urma… si eram sigura ca a doua zi voi fi in siguranta in bratele lui. In seara urmatoare mi s-a furat telefonul.

La doi ani dupa noaptea magica din Club A, l-am vazut de departe intr-un troleu. Acelasi chip, acelasi zambet. Si numele ce-mi rasuna in minte: Alec. Ingerul meu de-o clipa. Am alergat cat am putut de tare, dar troleul s-a pierdut in zare. Apoi am crezut c-o sa uit.
Au urmat rataciri… ale mele, ale lui… am invatat sa iubim pe cine nu trebuie, sa ne lingem ranile, sa ne alungam tacerile cu muzica, sa ne inchidem in noi… sa mergem mai departe.

Dar amintirea aceea dormeam in mine, cumva, imi bantuia prin versuri, revenea uneori in vise si povesti, atat de vie incat imi venea sa tip. Sa sar in gol fara aripi, doar de dragul de-a retrai clipa aceea. L-am cautat pe strazile din Militari, cu search-uri disperate pe Google, dar nu stiam nimic mai mult decat prenumele si gustul buzelor lui.

Ianuarie 2008: Am crescut intr-un an cat altii in zece. Am fost ranita, calcata in picioare, visele mi s-au sfaramat in palme. M-am inchis si mai mult, de data asta in spatele unui zambet stralucitor, invatand sa ranesc si sa smulg lacrimi la randul meu.

Dincolo de toate, insa, faceam in sfarsit muzica. Lucram la piesa Beautiful Life, ce urma sa fie promovata ca prim single si aveam planuri mari. Intr-o zi, stateam pe un site de networking social, pierdeam vremea sarind de la un profil la altul, citind insemnari de-ale prietenilor mei.

Iubitul unei bune prietene avusese blog acolo la un moment dat, asa ca am dat un click si… in lista lui de prieteni l-am vazut pe Alec! Tacere. Extaz. Fluturi in stomac. Nu-mi venea sa cred ca e real! Barbatul la care visasem atat avea poze cu o chitara.

Se poate sa fie zi, se poate sa fie noapte... - e destul de putin probabil sa ma insel. Acum vreo 4 ani (stiu, e mult de atunci, tu s-ar putea sa nu-ti mai aduci aminte de mine!) ne-am intalnit in Club A intr-o seara si am dansat pe melodia asta de la Vama Veche. Azi am dat din intamplare peste profilul tau de Hi5 si m-am gandit sa-ti scriu, poate bem un frappe vreodata.

Ne-am intalnit cateva zile mai tarziu, la Eroilor, la florarii. Sa nu-i sar in brate si sa-l sarut mi s-a parut cel mai mare efort de vointa din viata mea. Ne-am cuibarit nelinistile in ceainaria din Cotroceni, mainile mele mici s-au potrivit intr-ale lui, buzele noastre s-au regasit in semiintuneric.

Magia era acolo, ca si cum anii n-ar fi trecut peste noi. In bratele lui sunt aceeasi copila care nu se teme sa viseze, orice ar fi. Ne-am reintalnit dupa patru ani, ca sa impartim muzica, sa ne aducem idealurile pe pamant. Acum, fiecare zi e o minune. Compunem, avem concerte, prindem zorile prin studiouri, traim hranindu-ne cu dragoste si muzica.

M-a cerut in casatorie in direct la radio, dupa o vacanta de vis in Franta. Tocmai terminasem de cantat si, cand l-am auzit soptind “Alexandra Ivan, vrei sa fii sotia mea?”, am simtit ca toate dezamagirile, toate lacrimile, toti anii irositi fara iubire au meritat. Pentru clipa aceea, pentru clipa cand ii voi spune DA si-n fata altarului, pentru toate clipele minunate care ne asteapta.

Un articol scris de Alexandra Ivan"

Pe mine m- a impresionat enorm de mult aceasta poveste de dragoste si m am gandit sa o impart cu voi . Am trait si traiesc o asemanatoare poveste de dragoste este superb momentul cand ai acest sentiment in sufletul tau si l porti cu tine indiferent cat timp trece peste tine , iubirea care o ai tu in suflet nu se stinge ea va ramane mereu o dorinta aprinsa pe ati reintalni acea persoana draga , iubita de care te ai indragostit . Odata reintalnita nu vei fi capabila sa i uiti mangaierile , saruturile calde si pline de pasiune, imbratisariile din timpul noptii , glasul lui cand te striga , felul in care te privea , importanta care o dadea fiecarei clipe care o petrecea cu tine , uf si ar mai fi multe . Este atat de placut sa iubesti si sa fi iubit.


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
riana18Date: LUNI, 2009-12-28, 3:48 PM | Message # 18
Major
Group: Members
Messages: 15
Status: Offline
am iubit...am suferit...am plans...si acum o iau de la capat...merita sa incerc,merita sa lupt,merita sa sper...nu trebuie sa caut iubirea,ma va gasi ea pe mine,poate k toate aceste deceptii isi au un rost...am invatat sa pretuiesc persoanele care merita si am deschis ochii celor din jur sa vada k si eu merit...fiecare esec este o realizare pt k te face sa observi unde ai gresit...se spune k foarte rar o persoana face o greseala de 2 ori de obicei o repeta de mai multe ori...totusi iubirea merita totul...iubirea ne-a fost data k noi sa o cultivam si sa o transmitem mai departe...imi voi implini misiunea...voi reusi sa iubesc si sa fiu iubita....
 
Forum » LIFE STORIES/ POVESTI DE VIATA » DESPRE DRAGOSTE » Love makes u go on! (Traieste clipa...)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright by MORENA © 2024