JOI, 2024-03-28, 6:26 PM


Main
Registration
Login
Welcome Guest | RSS  
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: MORENA  
Forum » LIFE STORIES/ POVESTI DE VIATA » CE NE SPUN ASTRELE » HOROSCOPUL GELOZIEI
HOROSCOPUL GELOZIEI
MORENADate: DUMINICA, 2009-07-26, 2:32 PM | Message # 1
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
BERBEC– Pe cat de usor poate zbura din floare in floare, cautand pasiunea si aventura in relatii pasagere, pe atat de lezat se simte nativul Berbec daca crede ca este inselat. Poate reactiona imprevizibil, poate chiar violent, pentru ca este extrem de orgolios. Dar daca isi da seama ca temerile sale sunt neintemeiate, se potoleste repede si devine rational. Mai greu este atunci cand are alaturi pe cineva care ii alimenteaza permanent aceasta stare. Nu e genul lui sa se zbata ca pestele pe uscat si sa accepte compromisuri care ii afecteaza stima de sine. Ca sa nu mai vorbim de orgoliu. De aceea, prefera sa paraseasca rapid relatia fara a mai privi inapoi, cautand pe altcineva care ii poate oferi garantia ca nu il va face gelos.

TAUR – Taurii sunt prin natura lor posesivi si gelosi. Pentru ca iubesc stabilitatea, isi doresc alaturi pe cineva care sa le poata oferi siguranta si confort sufletesc. Merita acest lucru, pentru ca in dragoste sunt iubitori, fideli si se angajeaza in relatii de lunga durata. Calitatea lor forte – rabdarea – le este pusa la grea incercare cand se dovedeste ca au fost inselati. Furia lor poate fi atunci fara margini si reactiile imprevizibile. Taurii sunt de regula gelosi si suspiciosi, analizand indelung motivele de indoiala, rumegand indelung temerile legate de persoana iubita. Taurii nu iarta infidelitatea si cel mai adesea divorteaza. Sau daca iarta, o fac cu mare dificultate si de regula nu uita.

GEMENI – Nativii din Gemeni se prind usor cand sunt inselati, pentru ca sunt inteligenti, curiosi din fire si dotati cu un acut simt de observatie. Din fericire, se lasa mai greu cuprinsi de gelozie, pentru ca iubesc la randul lor libertatea si schimbarea. Nimic nu-i enerveaza mai mult ca monotonia, asa ca mai flirteaza si ei uneori, dar nu ar recunoaste nici in ruptul capului daca au comis vreo infidelitate. Marele avantaj intr-o relatie cu un Geaman este faptul ca este foarte deschis comunicarii. Asa ca daca ai calcat stramb s-ar putea sa obtii iertarea. Asta depinde in mare parte si de capacitatea lui de a ierta, dar si de calitatea comunicarii dintre voi.

RAC- Nativii din Rac sunt hipersensibilii zodiacului. Din cauza timiditatii si firii lor melancolice au putini prieteni, cu toate ca sunt sociabili. Un Rac inselat va intampina situatia cu mult calm, dar se va inchide in carapacea sa si va suferi in tacere. In acele momente va fi si mai greu sa comunici cu el. Racul isi dezvaluie de regula sentimentele si trairile numai atunci cand simte ca iubirea sa este impartasita. Familist din fire si preferand relatii de lunga durata, Racul isi alege ca partener de viata o persoana serioasa, pe care sa se poata baza. Este modul sau de a se proteja de esecuri sentimentale, pentru ca stie cat este de emotiv si vulnerabil. Romantic si visator, are mereu nevoie de incurajari si dovezi de iubire. Daca este inselat, orice argumente sau garantii ar aduce celalalt, nu mai exista cale de intoarcere. Cel mai adesea, despartirea e iminenta.


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
MORENADate: DUMINICA, 2009-07-26, 2:36 PM | Message # 2
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
LEU – Indiferent de sex, nativul din Leu are abilitati de lider si tinde sa detina controlul si in relatia cu fiinta iubita. Aceasta va trebui sa straluceasca asemeni lui in societate, sa fie o persoana care sa il reprezinte prin frumusete, bogatie si inteligenta. Dornic de libertate, Leul se lasa mai greu prins in mrejele casatoriei sau ale unei relatii indelungate. Este sincer, generos si capabil de multa caldura sufleteasca. Dar are aceleasi pretentii si de la jumatatea lui. Desi apreciaza sinceritatea si intelege nevoia de libertate a celuilalt, nu se lasa antrenat intr- o relatie care il pune intr-o lumina nefavorabila. Nu e de demnitatea lui. De aceea, prefera sa puna capat cat mai rapid situatiei, fara a lasa loc compromisului.

FECIOARA - Nativii din Fecioara sunt rezervati, simpli si modesti, fara teluri prea inalte. Desi nu sunt firi pasionale sau sentimentale, sufera din gelozie, chiar daca temerile lor nu sunt intotdeauna justificate. Mai putini capabili in a-si exterioriza sentimentele – lipsiti fiind de caldura zodiilor de foc – ei compenseaza acest lucru prin sacrificiu, devotament si fidelitate fata de fiinta iubita. Daca afla ca au fost tradati nu reactioneaza cu violenta, dar taxeaza orice vorba sau comportament, pentru ca au un simt critic exagerat, care nu tolereaza nici o greseala. Foarte probabil ca nu vor ierta infidelitatea partenerului, dar despartirea nu e obligatorie – mai ales daca – din ratiuni practice - nu pare a fi cea mai buna solutie. Victime ale instinctului de posesivitate, nativii din Fecioara sufera profund si se consuma in tacere.

BALANTA – Balantele sunt fiintele cele mai sociabile din tot zodiacul, intotdeauna inconjurate de un anturaj numeros. Desi au multi prieteni, Balantele se simt implinite doar atunci cand au alaturi un partener (partenera) de viata. Cine nu le cunoaste cu adevarat, ar spune ca nu sufera din gelozie. Nimic mai eronat. Desi nu sunt susceptibile si flirteaza nevinovat in cercul de prieteni, in relatiile sentimentale sunt adeptele fair-play-ului. Daca afla ca au fost inselate s-ar putea sa declanseze adevarate uragane emotionale, care nu sunt insa decat descarcari de moment. Vor reveni repede la modul lor obisnuit de a fi, osciland intre ideea separarii si cea a continuarii relatiei. Dorind sa obtina echilibrul si armonia in relatiile interpersonale, probabil ca vor imbratisa pana la urma ideea compromisului, cu diplomatia care le caracterizeaza. Sau vor lasa timpul sa rezolve totul, evitand cel mai adesea solutiile radicale, cum ar fi despartirea brusca.

SCORPION – Cu Scorpionii lucrurile stau diferit, pentru ca sunt cei mai posesivi si periculosi din tot zodiacul. Ei poseda impulsuri erotice si dorinte emotionale intense pe care incearca sa le domine prin puterea vointei. Cand fortele emotionale scapa de sub acest control, ele conduc la posesivitate, gelozie si violenta extrema. Nativii din Scorpion nu trateaza viata superficial si actiunile lor au, de regula, consecinte serioase. Desi dispretuiesc slabiciunea, sunt capabili uneori sa-si ajute semenii aflati in impas. Scorpionii te pot insela cu aparenta lor blandete, dar apele linistite sunt adanci. Natura lor secretoasa ii face sa isi ascunda adevarata fata. Cand te astepti mai putin, ei te improasca cu veninul lor, neacceptand in nici un fel dominarea. Daca ai inselat un nativ din Scorpion, nu ideea despartirii ar trebui sa te preocupe, ci modul in care vei scapa de razbunarea lui. Care poate fi diabolica si poate sa se produca oricand, chiar dupa cativa ani, atunci cand te astepti mai putin.


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
MORENADate: DUMINICA, 2009-07-26, 2:52 PM | Message # 3
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
SAGETATOR – Sagetatorii, fiinte comunicative, inteligente si sociabile, au totusi o natura duala, versatila si greu de patruns. Cand sunt patrunsi de o idee pe care o urmeaza cu mult zel, isi pot neglija viata personala. Daca totusi au alaturi un partener de viata, foarte greu pot cadea in plasa geloziei. De vina este firea lor independenta, spiritul de aventura si faptul ca poseda o intuitie si o cunoastere nativa a psihologiei omenesti care-i ajuta sa anticipeze situatii nedorite, cum ar fi infidelitatea partenerului (partenerei). Drept urmare, isi iau masuri de siguranta si isi avertizeaza jumatatea. Daca totusi ireparabilul se produce, cel care a gresit va trebui sa faca fata dispretului sau si replicilor dure. Probabil ca situatia nou creata va duce la ruperea relatiei.

CAPRICORN - Desi rezervati si melancolici, nativii din Capricorn isi doresc mult sa fie apreciati de partener (partenera). Nativii din Capricorn sunt foarte atasati de bani si bunurile materiale pentru ca nu concep ideea de a fi dependenti de altii. Ambitia de a obtine ceea ce doresc si tenacitatea sunt calitatile lor forte.
Generosi si loiali, ei pretind reciprocitate de la fiinta iubita. De aceea, infidelitatea partenerului (partenerei) le poate declansa crize violente de gelozie si depresie. Vor dori sa cunoasca adevarul si aproape sigur se vor razbuna. Dar daca se dovedeste ca banuielile au fost neintemeiate, au capacitatea de a ierta, pentru ca poseda simtul demnitatii.

VARSATOR – Nativii din Varsator sunt cei mai putin traditionalisti din tot zodiacul. Pentru ei prietenia este extrem de importanta, pentru ca sunt sociabli si altruisti din fire. Vor avea multi prieteni cu care isi vor risipi timpul, in defavoarea celui petrecut cu persona iubita. Asa ca nu ar fi de mirare ca aceasta sa se implice intr-o alta relatie sau aventura, simtindu-se neglijata. Desi nu sunt pasionali, in dragoste au mare nevoie de devotament si de cineva care sa le inteleaga firea rebela si nonconformista. Si in plus, sa le ofere libertate de miscare. Varsatorii pot cadea prada geloziei pentru a au o imaginatie bogata. Interiorizati in suferinta lor, deprimati, nu vor spune nimic fiintei iubite, consumandu-se in tacere.

PESTI - Firi emotive, romantice si visatoare, nativii din Pesti sunt imprevizibili si dificil de caracterizat. Lipsiti de egoism, iubitori si gata de sacrificiu din dragoste, sunt orbi la defectele fiintei pe care o iubesc. Buna lor dispozitie este schimbatoare si simt nevoia de izolare atunci cand sunt neintelesi. Pot avea frecvente probleme in cuplu din cauza firii lor prea emotive. Fie se indragostesc usor de altcineva, fie cad prada geloziei, inchipuindu-si ca partenerul (partenera) ii inseala, lucru care poate fi adevarat, dar poate fi si rodul unei imaginatii prea bogate. Idealismul lor este o arma cu doua taisuri, pentru ca ii rupe de viata reala. Gelozia nu ii impinge la violenta sau la reprosuri. Se pot indeparta afectiv de persoana iubita cand sunt tradati sau pot lasa lucrurile sa-si urmeze cursul lor firesc. Marcati de sentimentul teribil al geloziei pot suferi o depresie puternica, izolandu-se si mai mult de lume.


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BossyDate: JOI, 2009-08-06, 4:14 PM | Message # 4
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
hmm aici nu prea ma regasesc .. nu sunt o fire geloasa asa din imaginatie .. iar eu am cosniderat mereu ca atunci can esti intr-o relatie trebuie sa te dedici 100% acelei relatii chiar daca ai prieteni probleme etc.. daca esti destept le impaci pe toate

We Ride Together We Die Together
 
MORENADate: VINERI, 2009-08-14, 2:14 AM | Message # 5
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Quote (MORENA)
VARSATORUL
Interiorizati in suferinta lor, deprimati, nu vor spune nimic fiintei iubite, consumandu-se in tacere.

Ultima fraza eu zic ca cel putin pe tine te reprezinta pentru ca , ca prieten greu te descarci sufleteste poate ca intr o relatie lucrurile sa stea cu totul diferit .
flower flower flower flower


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BossyDate: DUMINICA, 2009-08-16, 1:05 AM | Message # 6
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
nu cred asta eu nu am obiceiul sa ma deschid in fata numanui mai ales daca e ceva grav pt a nu ingrijora pe cei din jur deci nu cred ca partenera mea va fii la curent cu prea multe .. stiu ca o relatie se bazeaxa pe sinceritate dar cateodata ...........

We Ride Together We Die Together
 
MORENADate: VINERI, 2009-08-28, 10:57 PM | Message # 7
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Eu zic ca ar fi bine sa reusesti sa te descarci macar partenerei tale pentru ca esti vizibil preocupat de ceva iar ea se va simti incapabila sa te ajute fie macar cu un sfat sau o poti face sa se simta inutila in viatza ta

I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
MORENADate: VINERI, 2009-08-28, 11:00 PM | Message # 8
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Quote (MORENA)
Dornic de libertate, Leul se lasa mai greu prins in mrejele casatoriei sau ale unei relatii indelungate.

Ei la leu fraza asta pe mine nu ma caracterizeaza din contra sunt adepta relatiilor de lunga durata nu a unei aventuri . Restul in mare ma reprezinta


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
Heroin23Date: MIERCURI, 2009-12-09, 3:39 PM | Message # 9
Major
Group: Members
Messages: 11
Status: Offline
Eu ma regasesc...paici wink
 
BossyDate: DUMINICA, 2010-03-14, 12:31 PM | Message # 10
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
ee las ca e mai bine cateodata sa ramana si putin mister intr-o relatie ca sa mai ai ce decoperii cu timpul

We Ride Together We Die Together
 
Forum » LIFE STORIES/ POVESTI DE VIATA » CE NE SPUN ASTRELE » HOROSCOPUL GELOZIEI
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright by MORENA © 2024