MARTI, 2024-04-16, 1:20 PM


Main
Registration
Login
Welcome Guest | RSS  
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: MORENA  
Forum » LIFE STORIES/ POVESTI DE VIATA » CE NE SPUN ASTRELE » Cum saruta fiecare zodie?
Cum saruta fiecare zodie?
BossyDate: MARTI, 2009-06-23, 3:14 PM | Message # 1
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Vrei sa stii cum saruta fiecare zodie? Afla ce zodie ti se potriveste, in functie de sarutul pe care doresti sa il ai!
Poti sa recunosti in ce zodie se afla o persoana daca stii cum saruta. Verifica fiecare zodie si vezi care ti se potriveste. Doresti un sarut pasional, sa fii dominat, sau un sarut senzual si sa domini? Afla caracteristicile fiecarei zodii in parte. Trebuie sa alegi zodia de mai jos si sa citesti informatiile care te intereseaza:

Berbec

Dominator cum este de obicei, Berbecului ii va placea sa isi domine partenerul si atunci cand saruta. Saruturile Berbecului nu sunt in general foarte lungi, dar sunt extrem de pasionale. Berbecii pun toata pasiunea pentru persoana respectiva in sarutul cu aceasta. Adora sa fie mangaiat si sarutat pe ceafa, iar micile muscaturi de ureche ii dau fiori. Femeia Berbec va cauta mereu barbati mai puternici decat ea pe care este sigura ca ii va satisface.
.

Taur

Saruturile Taurului sunt lungi si extrem de senzuale. Taurii nu se grabesc atunci cand este vorba despre sarut si le place sa o faca pe indelete. In general, sarutul unui Taur vine din inima si exprima sentimentele acestuia fata de persoana cu care este.Nativele din Taur adora sa faca sex, iar sarutul este foarte important. Saruturile sale vin din inima si exprima, in general, ce simte pentru partener. Cine are parte de sarutul unui Taur, va experimenta un sarut lung, sincer, senzual si provocator.

Gemeni

Saruturile Gemenilor sunt extrem de scurte si "vorbarete". Te vei opri des pentru a-i sopti partenerului mici replici amuzante in ureche sau pentru a chicoti.Gemenii se excita foarte usor cand le sunt soptite la ureche cuvinte de dragoste fierbinti sau sunt provocati la o discutie “fara perdea”. Din acest motiv, chiar si cand saruta, vorbele, observatiile haioase si chicotelile nu lipsesc din repertoriul sau. Saruturile sunt scurte si nu ii place sa domine in timpul sarutului.

Rac

Racii sunt recunoscuti pentru saruturile lor deosebit de tandre si senzuale. Sarutul unui Rac este plin de pasiune si extrem de protector, iar Racul tinde sa se piarda complet in acest sarut.Nativii din Rac sunt persoane tandre, sensibile care adora sa ofere si sa primeasca mangaieri. Daca in timpul actului sexual are grija ca prestatia sa sa fie aproape de perfectiune, cand saruta este extreme de protector si senzual. Pline de pasiune, racii se pierd uneori cand saruta

Leu

Saruturile Leului sunt salbatice, pasionale si lipsite de inhibitii. Durata lor variaza, dar in general sunt foarte lungi si dau senzatia unui intreg show, condimentat cu mici muscaturi. Leul nu saruta de doua ori la fel, ii place sa improvizeze pe moment si face tot posibilul sa isi impresioneze partenerul.Asemenea fiarei care ii guverneaza zodia, nativa din Leu adora sa isi domine partenerul atunci cand saruta. Apeleaza la foarte multe trucuri pentru a-si duce iubitul pe culmile placerile, saruturile sale transformandu-se in adevarate dovezi de pasiune si salbaticiune. Amatoare de perversiuni, saruturile nativei din Leu sunt lipsite de inhibitii si reusesc de fiecare data sa isi surprinda partenerul. De obicei, saruturile sale sunt lungi si seamana cu o lupta din jungla: muscaturi, zgarieturi si suspine..

Attachments: 3726006.jpg (5.6 Kb) · 1408474.jpg (5.0 Kb) · 1725218.jpg (4.0 Kb)


We Ride Together We Die Together
 
MORENADate: MIERCURI, 2009-06-24, 11:24 AM | Message # 2
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Quote (Bossy)
Saruturile Leului sunt salbatice, pasionale si lipsite de inhibitii. Durata lor variaza, dar in general sunt foarte lungi si dau senzatia unui intreg show, condimentat cu mici muscaturi. Leul nu saruta de doua ori la fel, ii place sa improvizeze pe moment si face tot posibilul sa isi impresioneze partenerul.

Sa inteleg ca trebuie sa si demonstrez aceste lucruri smile smile smile


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BossyDate: MIERCURI, 2009-06-24, 12:44 PM | Message # 3
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Pai cum orice teorie trebuie demonstrata si sici cred ca e cazul sa avem parte de o demonstratie practica biggrin :D.....am adus la fiecare zodie anumite completari .. va rog sa recititi .. poate fii interesant wink wink

We Ride Together We Die Together
 
BossyDate: MIERCURI, 2009-06-24, 1:24 PM | Message # 4
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Fecioara

Saruturile Fecioarei sunt printre cele mai delicate saruturi: fine si extrem de subtile.Se stie ca nativele din Fecioara nu pun sexul pe primul loc, preferand sa treaca prin filtrul gandirii toate aspectele pe care le implica o noua aventura sexuala. Timida, saruturile sale sunt delicate, fine si extrem de subtile. Atunci cand este indragostita, ofera tot ce are mai bun, iar saruturile sale devin pasionale, pot fi si extrem de senzuale, dandu-ti fiori pe sirea spinari

Balanta

Nativele din Balanta adora sa transforme reprizele de sarutat intr-un adevarat show patimas si incendiar. Constiente de sex-appeal-ul sau, le place sa experimenteze, reusind sa isi surprinda partenerul intr-un mod foarte placut. Cand vine vorba de sex, ii place sa ia initiativa, dar la inceputul relatiei, merge pe mana iubitului.

Scorpion

Sarutul Scorpionului este profund si extrem de pasional. Scorpionii nu se concentreaza prea mult la sarut, acesta este de obicei un preludiu pentru ceea ce va urma apoi Pentru nativele din Scorpion, sexul este cel mai important, sarutul aflandu-se intr-un plan secundar, care anticipeaza partida incendiara de sex ce urmeaza sa aiba loc. Dominate de impulsuri sexuale puternice, saruturile Scorpioancelor sunt extreme de pasionale si profunde. Ii place sa faca tot felul de aluzii sexuale cand saruta, dovedind ca este o persoana lipsita de inhibitii.

Sagetator

Saruturile Sagetatorului sunt spontane si pline de surprize. Este greu sa te obisnuiesti cu stilul de sarutat al Sagetatorului, deoarece acesta nu saruta de doua ori la fel. Are si obiceiul de a se opri din cand in cand pentru mici glumite si chicoteli in urechea partenerului. Pline de viata si inteligente, nativele din Sagetator nu pot trai fara senzatia ca sunt libere sa faca ce le pofteste inima. Firi indraznete, saruturile sagetatorului sunt pline de surprize si spontane, reusind sa il faca pe cel sarutat sa isi doreasca mereu mai mult. Ca si nativele din Gemeni, intrerup sarutul pentru a sopti la urechea iubitului cuvinte dulci sau glume deocheate

Capricorn

Sarutul Capricornului este de regula indelung si relaxant. Capricornul se pierde in sarut si de obicei incearca sa se armonizeze cu partenerul in timpul acestuia. Nu este genul care domina, ci mai degraba genul care isi lasa partenerul sa conduca sarutul.Nativele din Capricorn adora flirtul, actiune pe care o practica intr-un mod natural si nonsalant. De aceea si saruturile sale sunt relaxate si indelungi. Armonia este esentiala pentru Capricorn care va face tot posibilul pentru a fi pe aceeasi lungime de unda cu partererul sau. Nativele acestei zodii se pierd uneori in saruturile pasionale cu care reusesc sa suceasca mintile iubitului.

Varsator

Nativele din Varsator adora aventura si ajunge in patul cuiva doar daca ii este stimulata imaginatia. Pentru ca adora sa vada tot ce se intampla in jurul sau, Varsatorului nu ii place sa inchida ochii cand sarutal, saruturile sale fiind salbatice si umede. Saruturile pasionale sunt de ajuns pentru a fi pregatita pentru o partida de sex, plina de senzatii unice. Ii place ca partenerul sa preia controlul si face tot posibilul apoi sa se armonizeze cu acesta.

Pesti

Saruturile Pestilor sunt romantice si foarte senzuale. De obicei saruta pe indelete si le place ca un sarut sa dureze cat mai mult. Pestii se pierd cu totul in sarut si fac tot posibilul sa se armonizeze cu partenerul. Nativele din Pesti sunt cele mai romantice fiinte din zodiac. Sarutul care le face sa isi piarda mintile este cel frantuzesc, care le trezeste de fiecare data senzatii tulburatoare. Saruturile sale devin pasionale si extreme de senzuale, deoarece in dragoste le place sa ofere totul. Pestii nu se grabesc niciodata cand saruta, fiind adeptele unui sarut pe indelete, de lunga durata.

Attachments: 4503556.jpg (5.8 Kb) · 4860167.jpg (6.0 Kb) · 4830303.jpg (3.6 Kb)


We Ride Together We Die Together
 
MORENADate: SAMBATA, 2009-07-04, 4:29 PM | Message # 5
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Quote (Bossy)
De obicei, saruturile sale sunt lungi si seamana cu o lupta din jungla: muscaturi, zgarieturi si suspine..

Ah clar ca imi place sa mi devor partenerul mai ales daca sentimentele mele ptr el si invers sunt intense ma provoaca mult mai mult. tongue tongue tongue


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BossyDate: JOI, 2009-08-06, 8:47 PM | Message # 6
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
cred ca un sarut e mult mai interesant daca persoanele impartasesc aceleasi sentimente .. totul e mai pasional mai tandru .. ah ah

We Ride Together We Die Together
 
MORENADate: VINERI, 2009-08-14, 1:59 AM | Message # 7
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Deacord cu tine Bossy pentru ca sa fi sarutat de omul care te iubeste si pe care il iubesti sau sa fi atras de cineva si el de asemenea de tine acel sarut la inceput poate timid se poate transforma intr un vulcan unde se emana multa pasiune , sensualitate poate si putin masochism , pe cand un sarut dat cuiva care nu ti impartaseste acealeasi sentimente este lipsit de caldura , pasiune , etc este doar poate o compasiune , sau sa nu zic mai urat mila.

I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BossyDate: DUMINICA, 2009-08-16, 0:54 AM | Message # 8
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
in nici un caz nu poti saruta o persoana pe care nu o vrei.. e imposibil de aia s-a inventat scuza cu herpesul care doare rauuuuuuuuu sau gripa ca sa poti evita o astfel de situatie biggrin biggrin biggrin

We Ride Together We Die Together
 
MORENADate: VINERI, 2009-08-28, 11:10 PM | Message # 9
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Pffffffff crede ma ca nu am folosit nicodata astfel de scuze :o:o surprised surprised am preferat sa evit si sa i explic ca ar fi un pas gresit . wink wink wink

I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
nycoleDate: MARTI, 2009-09-08, 2:05 AM | Message # 10
Major general
Group: Moderators
Messages: 234
Status: Offline
he he... la mine se cam poriveste ce zici acolo bossy flower good
 
valentinaDate: JOI, 2009-09-10, 12:35 PM | Message # 11
membru
Group: Members
Messages: 16
Status: Offline
IMI PLACE C SPUNE DESPRE RACI! smile smile smile smile BAIETZII CARE VRETI O PROBA? wink wink
 
Cyrus83Date: JOI, 2009-09-10, 5:30 PM | Message # 12
MODERATOR
Group: Members
Messages: 192
Status: Offline
Quote (Bossy)
Saruturile sunt scurte si nu ii place sa domine in timpul sarutului.

Deci ati inteles imi place sa fiu dominat nu sa domin....asa ca fetele care au chef de un viol ceva sariti pe mine va astept. biggrin smile tongue

 
valentinaDate: DUMINICA, 2009-09-13, 7:11 PM | Message # 13
membru
Group: Members
Messages: 16
Status: Offline
rah rah rah
 
MORENADate: MIERCURI, 2009-09-16, 11:02 PM | Message # 14
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Io pot Vale sa dau proba? happy happy happy happy

I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
valentinaDate: VINERI, 2009-09-25, 9:00 PM | Message # 15
membru
Group: Members
Messages: 16
Status: Offline
wacko wacko wacko wacko wacko
 
MORENADate: LUNI, 2009-09-28, 4:15 PM | Message # 16
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Nu merge ? Hai ca fac si eu antrenament happy happy happy happy

I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BossyDate: JOI, 2009-10-22, 6:25 PM | Message # 17
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
surprised surprised surprised dse face concurs de saruturi ?

We Ride Together We Die Together
 
BANDITOSDate: SAMBATA, 2009-11-14, 11:14 PM | Message # 18
Lieutenant
Group: Moderators
Messages: 33
Status: Offline
Ahhhhhhh........ce mi place zodia mea.....Capricorn=pasional......wow trebuie sa mi caut o capricornitza happy
Super rubrica....v-am tzucattttttttttttttt
 
Forum » LIFE STORIES/ POVESTI DE VIATA » CE NE SPUN ASTRELE » Cum saruta fiecare zodie?
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright by MORENA © 2024