VINERI, 2024-03-29, 3:33 PM


Main
Registration
Login
Welcome Guest | RSS  
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: MORENA  
Forum » LIFE STORIES/ POVESTI DE VIATA » CE NE SPUN ASTRELE » ZODIACUL INDIAN / ZODIACUL HINDUS
ZODIACUL INDIAN / ZODIACUL HINDUS
MORENADate: VINERI, 2009-09-18, 2:41 PM | Message # 1
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Zodia Toporisca

Zodia : Toporisca
Intervalul : 21-31 martie
Corespondent în zodiacul european : prima decada a zodiei Berbec

Nativul zodiei Toporisca din zodiacul indian are o fire energica si sociabila. Este harnic, perseverent si încrezator în propriile forte.

Nativului din zodia Toporisca îi plac mult discutiile si mai ales controversele, în care îsi sustine cu ardoare punctul de vedere. Are tendinta de a deveni intolerant, rigid.

Pe plan sentimental, nativul din zodia Toporisca se dovedeste foarte tandru. Îsi înconjoara partenerul de viata cu multa afectiune si devine flexibil, de dragul armoniei conjugale.

Zodia Foc

Zodia : Foc
Intervalul : 21-30 aprilie
Corespondent în zodiacul european : prima decada a zodiei Taur

Nativul zodiei Foc din zodiacul indian are o fire sensibilă si apreciaza arta si frumosul în general. Are el însusi veleitati artistice si un deosebit simt al umorului.

Nativul din zodia Foc este sentimental si romantic. Fidel în dragoste, poate fi un partener de nadejde.

Pune multa pasiune în tot ce face si nu concepe sa nu reuseasca.

Zodia Fir

Zodia : Fir
Intervalul : 21-31 mai
Corespondent în zodiacul european : prima decada a zodiei Gemeni

Nativul zodiei Fir din zodiacul indian este dotat cu un farmec deosebit, cu care îi cucereste imediat pe cei din jur. Mai mult decât atât, este un maestru al cuvintelor. Poate fi un orator sau un povestitor desavârsit, dar si un excelent avocat, capabil sa întoarca orice situatie în favoarea sa.

Nativul din zodia Fir este o persoana serioasa si constiincioasa, pe care te poti baza într-un parteneriat.

În familia unui nativ din zodia Fir va fi mereu pace si armonie.

Zodia Vier

Zodia : Vier
Intervalul : 21-30 iunie
Corespondent în zodiacul european : prima decada a zodiei Rac

Nativul zodiei Vier din zodiacul indian este o persoana cu gusturi rafinate, care iubeste arta sub toate formele ei. Este si foarte inteligent si are înclinatie catre stiinte abstracte sau speculative ca matematica, metafizica, viitorologia.

Nativul din zodia Vier stie sa se faca placut celor din jur, mai ales prin comportamentul sarmant si vorba dulce, dar ajutat si de fizicul sau armonios.

Nativul din zodia Vier nu este foarte harnic si are tendinta de a profita de ceilalti, folosindu-se de calitatile sale pentru a-i manipula pe cei din jur.

Zodia Câine

Zodia : Câine
Intervalul : 22 iulie - 1 august
Corespondent în zodiacul european : prima decada a zodiei Leu

Nativul zodiei Caine din zodiacul indian este în primul rând curajos si cinstit, calitati cu care câstiga repede încrederea si admiratia celorlalti. Generos, chiar altruist, nu ezita sa îi ajute dezinteresat pe cei aflati în suferinta.

Nativul din zodia Caine este un partener de afaceri pe care te poti baza, dar are un al saselea simt cu care "miroase" orice încercare de înselatorie. Are si un simt etic foarte bine dezvoltat si pretinde sa i se acorde laudele si recompensele pe care le merita.

În viata particulara, nativul din zodia Caine este foarte credincios, devotat familiei. Nu-si doreste decât liniste si pace alaturi de un partener iubitor.

Zodia Fecioara

Zodia : Fecioara
Intervalul : 24 august - 2 septembrie
Corespondent în zodiacul european : prima decada a zodiei Fecioara

Nativul zodiei Fecioara din zodiacul indian este foarte exigent din fire, mereu nemultumit de sine. Aceeasi exigenta o manifesta si fata de cei din jur, care nu îi înghit foarte usor spiritul critic.

Pe plan profesional, nativul din zodia Fecioara ajunge de obicei la cel mai înalt nivel de cunostinte. Exceleaza în cultura si are o logica imbatabila. Nu prea are sanse de reusita în politica, din cauza lipsei de diplomatie, care nu îi aduce multi aliati.

În familie si în cercul de prieteni, nativul din zodia Fecioara este mult mai întelegator, blând, chiar timid. Nu este un cuceritor, dar poate deveni foarte insistent daca este convins ca si-a gasit jumatatea.

Zodia Balanta

Zodia : Balanta
Intervalul : 24 septembrie - 3 octombrie
Corespondent în zodiacul european : prima decada a zodiei Balanta

Nativul zodiei Balanta din zodiacul indian are un deosebit simt al dreptatii si echitatii. Pentru el, moralitatea este pe primul plan. Fiecare cuvânt si fiecare gest sunt îndelung chibzuite, cu grija de a nu jigni pe nimeni, de a nu face nimic incorect fata de cei din jur.

Uneori, nativul din zodia Balanta poate deveni habotnic, obtuz. Oricum, este încapatânat din fire si nu poate fi abatut de la calea sa. Este imun la argumente si nu cedeaza amenintarilor cu forta. Este o fire religioasa, persoana ideala pentru o cariera clericala. De asemenea, poate deveni lider sindical si are "stofa" de martir.

Nativul din zodia Balanta are prieteni putini, pe care si-i alege cu multa exigenta, dupa criterii morale.

Zodia Delfin

Zodia : Delfin
Intervalul : 24 octombrie - 2 noiembrie
Corespondent în zodiacul european : prima decada a zodiei Scorpion

Nativul zodiei Delfin din zodiacul indian este o persoana foarte activa si hotarâta. Oricât de mari ar fi riscurile unei actiuni, el nu va ezita sa si le asume, pentru ca îi plac tocmai senzatiile tari pe care le traieste pe muchie de cutit.

Profesiile potrivite nativului din zodia Delfin sunt cel care implica riscuri mari: militar în forte speciale, pilot de curse, agent de bursa etc.

Nativul din zodia Delfin este un partener de viata foarte dificil. Este foarte pasional, dar destul de inconstant. De asemenea, este foarte cheltuitor, dar nu neaparat pentru persoana iubita sau pentru familie. De cele mai multe ori, Delfinul are vicii costisitoare.

Zodia Pustnic

Zodia : Pustnic
Intervalul : 23 noiembrie - 2 decembrie
Corespondent în zodiacul european : prima decada a zodiei Sagetator

Nativul zodiei Pustnic din zodiacul indian are o personalitate puternica. Datorita firii sale rebele, ajunge adesea sa se auto-izoleze. Are o inteligenta ascutita si o deosebita sete de cunoastere.

Pe plan profesional, nativul din zodia Pustnic va ajunge întotdeauna specialist într-un domeniu avangardist si se va implica în cele mai noi tehnologii.

Viata particulara a nativului din zodia Pustnic are toate sansele sa fie foarte saraca. Nativul Pustnic se dedica muncii si nu este atras de viata de familie. S-ar putea casatori doar cu o persoana care îi împartaseste preocuparile.

Zodia Funie

Zodia : Funie
Intervalul : 22 - 31 decembrie
Corespondent în zodiacul european : prima decada a zodiei Capricorn

Nativul zodiei Funie din zodiacul indian este o fire puternica si generoasa. Este inteligent si abil si gaseste întotdeauna solutii la problemele sale si ale celor din jur, pe care nu ezita sa îi ajute.

Pe plan profesional, nativul din zodia Funie este omul potrivit pentru functia de coordonator. Are o privire de ansamblu asupra lucrurilor si reuseste sa identifice si sa rezolve problemele cu mare usurinta. În plus, este un foarte bun coleg.

Nativul din zodia Funie este un prieten de nadejde si un partener de viata pe care te poti baza. Este statornic si familist convins. Uneori, însa, îl deranjeaza când ceilalti vin sa îi ceara ajutorul fara sa fi încercat sa îsi rezolve singuri problemele - asa ca nu abuzati de bunavointa lui!


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
MORENADate: VINERI, 2009-09-18, 2:44 PM | Message # 2
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Zodia Perla

Zodia : Perla
Intervalul : 20 februarie - 1 martie
Corespondent în zodiacul european : prima decada a zodiei Pesti

Nativul zodiei Perla din zodiacul indian este o fire sensibila sub o aparenta de duritate. Are mare nevoie de tandrete si ocrotire, dar, stiindu-se vulnerabil, îsi construieste o imagine de om puternic, sigur pe sine.

Pe plan profesional, nativul din zodia Perla este un bun executant si un subaltern disciplinat si constiincios. Îi place sa se perfectioneze continuu si sa devina expert în domeniul sau de activitate, ca sa nu fie nevoit sa apeleze la ajutorul nimanui.

Nativul din zodia Perla este un bun prieten, blând si întelegator. Este genul care asculta cu rabdare confesiunile prietenilor si le ofera sfaturi întelepte. Pe plan sentimental este un tovaras de viata ideal: sensibil, romantic, tandru. Viata alaturi de el va fi linistita si lipsita de suprize neplacute.

Zodia Vultur

Zodia : Vultur
Intervalul : 21 - 30 ianuarie
Corespondent în zodiacul european : prima decada a zodiei Varsator

Nativul zodiei Vultur din zodiacul indian este un om puternic si perseverent. Este dinamic si hotarât si nu-i place sa lase nimic neterminat. Este constient de valoarea sa si reuseste întotdeauna sa obtina ceea ce i se cuvine.

Pe plan profesional, nativul din zodia Vultur este un profesionist competent si serios si ajunge adesea în posturi de conducere. Este un conducator înnascut, blând dar ferm, care reuseste sa îsi mobilizeze subalternii si sa le câstige respectul.

În societate si în familie, nativul din zodia Vultur este un companion agreabil, calm si echilibrat. Este întotdeauna corect, dar stie sa fie si flexibil, întelegator cu greselile celor din jur. Îsi doreste o casnicie linistita si tihnita si poate fi un parinte excelent, iubit si respectat.

Zodia Cal

Zodia : Cal
Intervalul : 1-10 aprilie
Corespondent în zodiacul european : a doua decada a zodiei Berbec

Nativul zodiei Cal din zodiacul indian este o persoana sociabila si spirituala. Va fi mereu înconjurat de prieteni, pe care îî atrage prin firea sa vesela, dar va ramane mereu o individualitate, nu un om din multime.

Nativul din zodia Cal se orienteaza în viata dupa un set propriu de valori si nu prea îi pasa ce cred sau ce spun altii despre el.

Nativul din zodia Cal nu merge pe carari batatorite, ci prefera sa gaseasca solutii proprii tuturor problemelor. Are, însa, tendinta de a sta mult pe gânduri de câte ori are de luat o decizie importanta.

Zodia Capra

Zodia : Capra
Intervalul : 1-10 mai
Corespondent în zodiacul european : a doua decada a zodiei Taur

Nativul zodiei Capra din zodiacul indian este un optimist convins si, de regula, este o persoana energica si temperamentala.

Este foarte inteligent, dar uneori entuziasmul si nerabdarea îl fac sa se avânte în prea multe activitati simultan, dintre care multe ramân nefinalizate. Îl prinde foarte bine rolul de deschizator de drumuri.

În viata sentimentala, nativul din zodia Capra nu este deloc grabit. Stie sa astepte si sa-si aleaga cu rabdare partenerul cel mai potrivit, caruia îi va fi credincios.

Zodia Phoenix

Zodia : Phoenix
Intervalul : 1-10 iunie
Corespondent în zodiacul european : a doua decada a zodiei Gemeni

Nativul zodiei Phoenix din zodiacul indian este o persoana foarte agreabila, pe care o simpatizeaza toata lumea. Este însa si un om de caracter, care nu abuzeaza de bunavointa celorlalti ci, dimpotriva, se arata atent si întelegator, un bun ascultator si sfatuitor.

Pe plan profesional, nativul din zodia Phoenix este foarte constiincios si un adevarat liant pentru colectivul din care face parte. Adesea poate ajunge lider de opinie.

În relatiile sentimentale, nativul din zodia Phoenix mizeaza pe întelegere reciproca, tandrete si sinceritate. Îsi doreste un partener blând si tandru ca el, cu care sa traiasca în armonie.

Zodia Sarpe

Zodia : Sarpe
Intervalul : 1-10 iulie
Corespondent în zodiacul european : a doua decada a zodiei Rac

Nativul zodiei Sarpe din zodiacul indian se ghideaza în viata dupa dictonul "traieste clipa". Este o fire impulsiva si extremista. Pentru el nu exista decât "aici" si "acum". Nu se gândeste la consecintele faptelor sale si nu învata din experienta.

Nativul din zodia Sarpe este un partener foarte incomod si imprevizibil. Adesea, prefera sa lucreze pe cont propriu si este adeptul afacerilor foarte banoase pe termen scurt, oricât ar fi de riscante. Poate ajunge milionar peste noapte, dar poate falimenta la fel de usor.

Pe plan sentimental, nativul din zodia Sarpe este inconstant si nu tocmai fidel, un aventurier. Pentru ca fizicul îl avantajeaza, în cazuri extreme poate ajunge escroc sentimental.

Zodia Vânator

Zodia : Vânator
Intervalul : 2-12 august
Corespondent în zodiacul european : a doua decada a zodiei Leu

Nativul zodiei Vanator din zodiacul indian este o persoana autoritara sub o aparenta de jovialitate. Este un bun organizator si are un simt înnascut al afacerilor. Îsi atinge aproape întotdeauna scopurile propuse.

Nativul din zodia Vanator va face cariera destul de usor în afaceri sau în politica, pentru ca este perseverent, descurcaret si foarte abil în relatiile cu oamenii. Are toate sansele sa acceada la nivelurile superioare ale ierarhiei sociale.

În familie, nativul din zodia Vanator îsi asuma întotdeauna principalele responsabilitati si va asigura un trai linistit celorlalti membri. În relatiile cu prietenii, este mereu în centrul atentiei, organizatorul si animatorul grupului.


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
MORENADate: VINERI, 2009-09-18, 2:46 PM | Message # 3
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Zodia Pana

Zodia : Pana
Intervalul : 3 - 12 septembrie
Corespondent în zodiacul european : a doua decada a zodiei Fecioara

Nativul zodiei Pana din zodiacul indian stapâneste mestesugul cuvintelor. Vorbeste si scrie cu mult farmec si stie sa fie foarte convingator.

Poate face o cariera stralucita ca orator sau scriitor si chiar îsi doreste sa ajunga o personalitate vestita. Nu este exclusa o cariera politica, în care carisma sa îl poate ajuta enorm.

În viata particulara, nativul din zodia Pana are tendinta sa devina cabotin si lipsit de modestie. Are nevoie de un partener de viata întelegator si rabdator.

Zodia Uliu

Zodia : Uliu
Intervalul : 4 - 13 octombrie
Corespondent în zodiacul european : a doua decada a zodiei Balanta

Nativul zodiei Uliu din zodiacul indian este o persoana detasata, care - la fel ca pasarea al carei nume îl poarta zodia - planeaza la mare altitudine deasupra tuturor, ceea ce îi asigura o vedere de ansamblu asupra tuturor lucrurilor si o mai mare obiectivitate.

În cariera si în societate, nativul din zodia Uliu stie sa fie cu picioarele pe pamânt si sa îsi urmareasca scopurile cu mult pragmatism. Este perseverent si plin de tupeu. Îsi calculeaza fiecare actiune si fiecare gest si, de regula, nu da gres în planurile sale.

În viata particulara, nativul din zodia Uliu urmareste sa aiba un trai bun, lipsit de griji si îsi alege partenerul de viata si prietenii în functie de masura în care îi pot fi de ajutor pentru a-si atinge scopul. Prietenia lui nu este dezinteresata, dar stie sa fie corect si loial.

Zodia Turn

Zodia : Turn
Intervalul : 3 - 12 noiembrie
Corespondent în zodiacul european : a doua decada a zodiei Scorpion

Nativul zodiei Turn din zodiacul indian este o persoana linistita, amabila si politicoasa. De asemenea, se bucura de o deosebita sensibilitate artistica si are gusturi rafinate.

În familie si în cercul de prieteni, nativul din zodia Turn este o persoana placuta si atasanta, dar, la randul sau, se ataseaza de ceilalti pâna la a deveni posesiv.

Nativul din zodia Turn este foarte rabdator si meticulos, tocmai bun pentru ocupatii ca laborant, farmacist, functionar etc.

Zodia Scoica

Zodia : Scoica
Intervalul : 3 - 12 decembrie
Corespondent în zodiacul european : a doua decada a zodiei Sagetator

Nativul zodiei Scoica din zodiacul indian este o persoana retrasa si demna, ce radiaza întelepciune. Are capacitatea de a trage învataminte din tot ce traieste, dar si din experienta altora. Stie sa asculte si reuseste sa dea sfaturi întelepte, dar are grija sa nu dezvaluie nimic despre sine.

Profesia cea mai potrivita nativului din zodia Scoica este cea de psiholog, ca si orice alta profesie care implica lucrul cu oamenii, întelegere, empatie.

În familie si în cercul de prieteni, nativul din zodia Scoica este un companion placut, linistit, întelegator si împaciuitor. Foarte greu se poate patrunde în sufletul unui nativ din zodia Scoica, dar merita efortul!

Zodia Lotus

Zodia : Lotus
Intervalul : 1 - 10 ianuarie
Corespondent în zodiacul european : a doua decada a zodiei Capricorn

Nativul zodiei Lotus din zodiacul indian este o fire optimista si reuseste întotdeauna sa se faca agreat de cei din jur. În plus, stie sa fie generos si sa sara în ajutorul celor aflati în dificultate.

Datorita felului sau de a fi, nativul din zodia Lotus este simpatizat de toti si uneori este chiar favorizat în afaceri sau pe plan profesional. El nu refuza favorurile si le primeste cu demnitate. Ca partener de afaceri sau coleg de munca, este corect si loial.

În societate, nativul din zodia Lotus este întotdeauna în centrul atentiei, pentru ca este spiritual si are talentul de a destinde atmosfera. În viata personala, este un tovaras de viata destul de dificil, pentru ca îsi doreste multa libertate si nu suporta nici un fel de constrângeri.

Zodia Caleasca

Zodia : Caleasca
Intervalul : 31 ianuarie - 9 februarie
Corespondent în zodiacul european : a doua decada a zodiei Varsator

Nativul zodiei Caleasca din zodiacul indian este o persoana extrem de activa, mereu în miscare, mereu în cautare de experiente noi. Este curajos si îi place sa fie deschizator de drumuri. Nu este foarte cumpatat, ci adesea prefera "totul sau nimic".

Pe plan profesional, nativul din zodia Caleasca nu este deloc un executant docil si constiincios, dar poate fi un excelent explorator sau inventator. Nu suporta rutina si cauta activitati care îl pun mereu la încercare sau din care poate învata lucruri noi în fiecare zi.

Nativul din zodia Caleasca este un prieten devotat si de nadejde. Desi este devotat familiei, pentru care este înstare sa se lupte si cu muntii, este posibil sa aiba scurte aventuri.

Zodia Corabie

Zodia : Corabie
Intervalul : 2 - 10 martie
Corespondent în zodiacul european : a doua decada a zodiei Pesti

Nativul zodiei Corabie din zodiacul indian are o statura impozanta si o fire destul de greu de patruns. În general, evita sa se implice emotional, iar atunci când interesele sale o cer, nu are scrupule.

Nativul din zodia Corabie poate fi un om de afaceri prosper, în primul rând datorita faptului ca este necrutator. Se pricepe de minune sa profite de orice oportunitate si are un fler deosebit pentru speculatii. Ca angajat, se dovedeste un subaltern abil si un coleg dificil, gata oricând sa îsi atribuie meritele pentru munca altuia.

În plan social, nativul din zodia Corabie reuseste sa-si faca multi prieteni dar nu prea este genul pe care sa te poti baza la nevoie. Are mare succes la sexul opus, mai ales datorita aerului impunator si misterios. În relatiile sentimentale îi place sa domine, iar în familie are tendinta de a deveni un stapân absolut.


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
MORENADate: VINERI, 2009-09-18, 2:52 PM | Message # 4
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Zodia Birjar

Zodia : Birjar
Intervalul : 11-20 aprilie
Corespondent în zodiacul european : a treia decada a zodiei Berbec

Nativul zodiei Birjar din zodiacul indian are o fire voluntara si un spirit cercetator. Sare usor de la o idee la alta, îsi schimba meseria frecvent, este destul de inconsecvent în opinii si atitudini, îi plac începuturile.

În relatiile cu cei din jur, în special cu familia si cu prietenii apropiati, nativul din zodia Birjar este loial si statornic.

Stie sa îi mobilizeze pe ceilalti si poate fi un bun conducator în actiuni ce presupun schimbare, revolutie, progres.

Zodia Elefant

Zodia : Elefant
Intervalul : 11-20 mai
Corespondent în zodiacul european : a treia decada a zodiei Taur

Nativul zodiei Elefant din zodiacul indian este o persoana linistita si asezata, rabdatoare si perseverenta. Oricâte dificultati ar întâmpina, reuseste întotdeauna sa-si atinga scopurile.

Nativul din zodia Elefant tine foarte mult sa aiba o profesie care sa-i faca placere. Nu îl intereseaza posturi de conducere, dar poate fi un angajat constiincios si foarte eficient.

În viata personala, nativul din zodia Elefant este un familist convins si isi doreste o viata de familie tihnita, alaturi de un partener blând ca si el.

Zodia Diamant

Zodia : Diamant
Intervalul : 11-20 iunie
Corespondent în zodiacul european : a treia decada a zodiei Gemeni

Nativul zodiei Diamant din zodiacul indian este stralucitor în societate si suficient de orgolios încât sa considere ca i se cuvine admiratia neconditionata a celor din jur. Cu toata siguranta de sine pe care o afiseaza, este foarte sensibil la complimente si maguliri. Tocmai acesta este punctul slab de care unii pot profita pentru a-l manipula.

Desi este o persoana inteligenta, nativul din zodia Diamant are tendinta de a fi superficial si nu prea constiincios.

În dragoste, nativul din zodia Diamant este adesea capricios si egoist, destul de greu de îmblânzit.

Zodia Testoasa

Zodia : Testoasa
Intervalul : 11-21 iulie
Corespondent în zodiacul european : a treia decada a zodiei Rac

Nativul zodiei Testoasa din zodiacul indian este timid si are o fire sensibila. Ori de câte ori crede ca este în pericol, se retrage în carapacea sa, din care va iesi cu greu, doar când se va simti în siguranta. Adesea devine dependent de alta persoana, pe a carei protectie se bazeaza.

Pe plan profesional, nativul din zodia Testoasa este constiincios si meticulos. Fiind introvertit si pedant, are toate sansele sa devina om de stiinta, genul de savant absorbit de munca sa.

Nativul din zodia Testoasa poate fi un partener de viata foarte loial. Este devotat familiei si prietenilor, care nu-i pot reprosa decât ca nu prea are simtul umorului.

Zodia Urs

Zodia : Urs
Intervalul : 13-23 august
Corespondent în zodiacul european : a treia decada a zodiei Leu

Nativul zodiei Urs din zodiacul indian este prietenos si generos, gata sa le dea prietenilor si camasa de pe el. Este un entuziast, uneori aproape naiv sau copilaros. Tot ca un copil, îsi doreste imediat orice "jucarie noua".

În cariera si în societate, nativul din zodia Urs este constiincios si corect - o persoana pe care te poti baza. Simte nevoia sa fie apreciat la adevarata lui valoare si sa fie tratat corect. Are o sanatate de fier si o deosebita putere de munca.

În familie si în viata particulara, nativul din zodia Urs este mai degraba timid si retras. Are tabieturi si prefera o viata linistita, în tihna.

Zodia Rândunica

Zodia : Rândunica
Intervalul : 13 - 23 septembrie
Corespondent în zodiacul european : a treia decada a zodiei Fecioara

Nativul zodiei Rândunica din zodiacul indian nu îsi doreste decât o viata tihnita, fara aventuri si surprize. Este o persoana ordonata, riguroasa si calma.

Nativul din zodia Randunica nu are aspiratii deosebite pe plan profesional. Poate fi un angajat constiincios si disciplinat.

Viata nativului din zodia Randunica se desfasoara cu adevarat în familie si în cercul de prieteni, unde se dovedeste afectuos, vesel, simpatic tuturor.

Zodia Maimuta

Zodia : Maimuta
Intervalul : 14 - 23 octombrie
Corespondent în zodiacul european : a treia decada a zodiei Balanta

Nativul zodiei Maimuta din zodiacul indian are o minte agera si combinativa. Îi place sa urzeasca în taina planuri complexe, pe care apoi le pune în practica la fel de discret.

Cel mai potrivit domeniu de activitate pentru un nativ din zodia Maimuta este comertul. De asemenea, poate avea succes în domenii care presupun speculatii (de exemplu, bursa). Poate fi tentat si de activitati ca traficul ilegal, contrabanda etc.

Pe plan sentimental, nativul din zodia Maimuta este inconstant si superficial. Uneori ajunge sa aiba o reputatie proasta, de care, însa, nu se sinchiseste.

Zodia Leu

Zodia : Leu
Intervalul : 13 - 22 noiembrie
Corespondent în zodiacul european : a treia decada a zodiei Scorpion

Nativul zodiei Leu din zodiacul indian este puternic si de neînduplecat - la fel ca regele animalelor, care patroneaza zodia. Îsi cauta mereu un adversar pe masura si stie sa se lupte corect, dar fara îndurare. Când nu are cu cine sa îsi masoare fortele, este nemultumit si... se învârte ca un leu în cusca.

Pe plan profesional, nativul din zodia Leu este inventiv si se bucura de multa imaginatie creatoare. Poate fi un excelent inventator sau cercetator stiintific, pentru ca îi plac provocarile intelectuale. Oricum, nu este omul potrivit pentru activitati de rutina.

In viata particulara, nativul din zodia Leu poate fi o persoana dificila si incomoda. Are o conversatie inteligenta, sclipitoare, dar este capricios si îi place sa îi ironizeze pe cei din jur.

Zodia Metal

Zodia : Metal
Intervalul : 13 - 21 decembrie
Corespondent în zodiacul european : a treia decada a zodiei Sagetator

Nativul zodiei Metal din zodiacul indian este dur si rece, exact ca elementul care patroneaza zodia. Este, însa, o persoana foarte inteligenta, care stie sa fie sociabila, temperându-si duritatea.

La locul de munca, nativul din zodia Metal este foarte exigent si inflexibil. Este omul potrivit în functii de conducere din domeniul tehnic, pentru ca va asigura întotdeauna o calitate conform standardelor.

În viata personala, nativul din zodia Metal se arata mult mai flexibil si întelegator, dar va lua întotdeuna decizii rationale, bazându-se pe o logica imposibil de combatut. Pentru ca îsi alege cu mare grija prietenii si partenerul de viata, are relatii de durata.

Zodia Arcas

Zodia : Arcas
Intervalul : 11 - 20 ianuarie
Corespondent în zodiacul european : a treia decada a zodiei Capricorn

Nativul zodiei Arcas din zodiacul indian este un visator si traieste într-o lume a lui, imaginara. Este introvertit si evita anturajele zgomotoase, preferând solitudinea si linistea.

Pe plan profesional, nativul din zodia Arcas este adesea lipsit de simt practc, dar poate fi deosebit de inventiv, datorita imaginatiei sale bogate. Nu i se recomanda sa se lanseze în afaceri pe cont propriu, pentru ca poate fi destul de usor înselat. Pentru ca îi plac enigmele si misterele, poate fi un bun cercetator sau anchetator.

În societate, nativul din zodia Arcas este retras si timid, dar nu ezita sa sara în ajutorul prietenilor. Pe plan sentimental, are nevoie de un partener puternic si ocrotitor, care sa nu încerce sa abuzeze de bunatatea si sensibilitatea sa


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
MORENADate: VINERI, 2009-09-18, 2:56 PM | Message # 5
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Zodia Yoghin
Zodia : Yoghin
Intervalul : 11 - 20 martie
Corespondent în zodiacul european : a treia decada a zodiei Pesti

Nativul zodiei Yoghin din zodiacul indian este un meditativ, un idealist. Tacut si retras, dispretuieste latura materiala a vietii si este preocupat de evolutia spirituala. Este uneori greu de înteles si pare ca nu are un scop în viata.

Pe plan profesional, nativul din zodia Yoghin nu este genul care sa se straduiasca pentru a obtine o promovare, dar poate fi un functionar constiincios. Afacerile nu îl tenteaza deloc.

Nativul din zodia Yoghin nu este foarte sociabil si, în general, are putini prieteni. Îi plac discutiile filozofice interminabile, pâna târziu în noapte. Ca partener de viata, este destul sensibil si vulnerabil, usor de ranit. Dar lui îi place sa sufere si uneori devine chiar ostentativ.


Zodia Apa

Zodia : Apa
Intervalul : 10 - 19 februarie
Corespondent în zodiacul european : a treia decada a zodiei Varsator

Nativul zodiei Apa din zodiacul indian este temerar si deosebit de orgolios. Îsi propune obiective ambitioase, pe care le urmareste cu perseverenta. Încapatânarea sa ar putea fi enervanta pentru cei din jur daca nativul din zodia Apa nu ar fi atât de ingenios si de plin de optimism.

Pe plan profesional, nativul din zodia Apa este, de cele mai multe ori, cel care da dureri de cap colegilor si superiorilor, dar uneori reuseste sa gaseasca solutii suprinzatoare la probleme ce pareau imposibil de rezolvat. Nu e bine sa-i stai în cale atunci când devine irascibil.

Nativul din zodia Apa este un prieten devotat si saritor si un excelent tovaras de excursii si drumetii. Din pacate, nu prea suporta sa fie contrazis. În familie, este greu de multumit si pretinde celorlalti sa îi asculte cu sfintenie sfaturile. Actioneaza adesea sub impulsuri de moment si are tendinta sa
cheltuiasca banii fara rost.


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
Forum » LIFE STORIES/ POVESTI DE VIATA » CE NE SPUN ASTRELE » ZODIACUL INDIAN / ZODIACUL HINDUS
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright by MORENA © 2024