VINERI, 2024-03-29, 3:03 PM


Main
Registration
Login
Welcome Guest | RSS  
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: MORENA  
Forum » LIFE STORIES/ POVESTI DE VIATA » TOTUL DESPRE SEX » Pozitii sexuale pentru diverse tipuri de silueta:
Pozitii sexuale pentru diverse tipuri de silueta:
MORENADate: VINERI, 2009-08-07, 3:15 PM | Message # 1
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline

1. Amandoi va confruntati cu kilogramele in plus

Puteti incerca asta: ea sta pe spate si indoie usor genunchii, iar tu te pozitionezi intre picioarele ei si i le ridici in timpul penetrarii. Ideea este ca ea sa nu se confrunte cu greutatea corpului tau. O alta pozitie potrivita pentru voi ar fi doggy style, in general placuta pentru ambii parteneri.

2. Tu ai greutatea optima, ea este foarte voluptoasa

Ea sta asezata pe o parte, iar tu ii ridici piciorul pana la nivelul pieptului sau pana unde ii permite flexibilitatea. Aluneca usor spre ea si sustine-i piciorul in timpul penetrarii.

3. Ea are greutatea optima, tu esti supraponderal

Stai pe spate, ea se asaza deasupra ta cu fata orientata spre picioarele tale. Tu indoi genunchii, iar ea se misca in timp ce se sprijina pe ei. Pozitia se mai numeste "reversed cowgirl".

4. Sunteti foarte diferiti din punct de vedere al inaltimii

"Lingura" este pozitia ideala pentru voi. Trebuie ca amandoi sa va asezati pe o parte - tu in spatele ei. Desi veti fi nevoiti sa faceti miscari lente, aceasta pozitie este extrem de intima, placuta si potrivita oricarui tip de silueta.

Attachments: 7947236.jpg (77.6 Kb)


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BossyDate: VINERI, 2009-08-07, 9:54 PM | Message # 2
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Pozitia sexuala perfecta

Doggy style - povestea din spatele numelui

Evident numele provine de la pozitia copulatorie a caninelor. Partea interesanta este ca, in timpul sexului, caninele petrec cel mai mult timp in pozitia aceea enervanta de "unire", fapt foarte rar intalnit la animale. Asa ca englezii care au denumit-o astfel au cam incurcat borcanele sau animalele. Romanii au fost observatori mai fini si au denumit-o pozitia caprei. La italieni pozitia se numeste pecorina, micuta oaie.

Avantaje sau argumentare in favoarea ideei ca este una dintre cele mai bune pozitii

Pentru tine:

Partea cea mai frumoasa a acestei pozitii este vederea panoramica. In al doilea rand, mainile si... picioarele sunt libere. Un alt avantaj este penetrarea profunda care este placuta pentru amandoi (de cele mai multe ori).

Animalismul inerent acestei pozitii va poate stimula imaginatia (cea mai importanta zona erogena). Ideea de a face ceva naughty poate fi atat un avantaj cat si un dezavantaj. Al doilea caz se intalneste cand partenerii sunt ceva mai inhibati.

Inainte de orgasmul tau, partenera isi poate strecura mainile la spate pentru a iti masa regiunea perineului (portiunea dintre anus si testicule). Astfel vei avea parte de un orgasm exploziv.

Pentru ea:

Aceasta pozitie este perfecta pentru stimularea punctului G, intrucat partea inferioara a penisului freaca partea anterioara a vaginului. Nici fornixul si nici colul uterin nu ies in pierdere. Penetrarea este profunda, motiv pentru care actiunea din partea superioara a vaginului poate adauga un strop de placere. In plus, ea este libera sa isi plimbe mainile pe zonele tale erogene sau sa se autostimuleze. Un vibrator ar face minuni in aceasta pozitie pentru clitoris evident.

Mai, mult, tu ii poti masa clitorisul sau sanii pentru a ii dubla/ tripla placerea. Ea isi poate misca soldurile pentru a obtine placere maxima. Singura problema este ca atunci cand ambii parteneri sunt activi, este mai dificil de gasit ritmul. Dar pana la urma, practica e mult prea placuta pentru a ne impiedica de un astfel de dezavantaj.

Pozitia sexuala perfectaDezavantaje
Aceasta pozitie este ceva mai impersonala. Persoanele mai romantice sau care isi doresc o intimitate mai mare nu se vor simti confortabil astfel. Exista si o solutie! O oglinda pozitionata strategic in fata voastra va poate ajuta sa stabiliti contactul vizual, iar vederea desfasurarii actului sexual poate fi exxxtrem de stimulanta. Din pacate, se poate ca oglinda sa ii distraga atentia partenerei. Eu personal, daca am o oglinda in apropiere, nu o pot rata. Poate sunt eu ceva mai narcisista, totusi...

Animalism

Pentru cei care nu suporta ideea de sex si prefera sa faca dragoste, pozitia poate parea ceva mai animalica (de fapt asa si este). Femeia este subordonata si se poate simti folosita.

Trupul ei

Chestia asta o sa sune ciudat... Marea majoritate a femeilor nu este multumita de modul cum arata. Ideea de a lasa burtica sa zbantuie sau de a ii oferi partenerului o privire atenta la funduletul nu tocmai mic si atins de celulita poate inhiba o femeie. Unde mai pui ca sanii se cam tuguiaza, se lungesc, aratand ca in scupltura aceea cu lupoaica genereoasa. V-am avertizat ca o sa sune aiurea...

Marimea, bat-o vina

Iata ca uneori marimea conteaza... Daca esti mai dotat decat majoritatea, aceasta pozitie nu va fi pe placul partenerei tale datorita durerilor ce pot fi resimtite in urma penetrarii profunde.

Mai mult, daca ritmul si intensitatea penetrarii sunt prea mari, apare din nou problema durerii. In cazul in care nu este masochista, va face grimase. Este recomandabil ca intensitatea penetrarii sa fie marita gradual.

Alunecarea

Actul copulatiei poate fi on/off, datorita micilor intreruperi tehnice. Aceasta pozitie permite alunecarea foarte usoara a penisului, intrerupand frumusete de act sexual.

Sa condimentam!

In cazul pozitiei "pe la spate" (ce ingrozitor suna!), exista 3 combinatii: barbatul este partenerul activ, ambii parteneri sunt activi, femeia este partenerul activ. Cea de-a treia varianta poate incinge spiritele. Ea detine controlul, putandu-se misca in voie. Tu vei fi un atent examinator al miscarilor du-te vino pe care le face trupul ei. Contraziceti-ma daca nu v-ar placea sa observati "disperarea" si nerabdarea partenerei de a imbratisa penisul!

E cumva cu fundul in sus? Broscuta este una dintre pozitiile doggy style hibrid. Principalul avantaj este acela ca tu poti controla mai usor intensitatea si tipul penetrarii. Mai mult, este mai usor de ajuns la zonele erogene.

Pentru o stimulare cat mai placuta a punctului G, soldurile tale ar trebui sa fie pozitionate ceva mai sus decat ale ei. Unghiul de penetrare este perfect astfel.

Daca ea isi tine coapsele apropiate, vaginul va deveni mai stramt, iar senzatiile sunt minunate pentru amandoi.

E cazul sa ii faci o perchezitie corporala? Peretele va fi folosit drept decor, iar ea isi va departa mainile si picioarele pentru a te primi inauntru. Si marginea patului poate fi folosita in caz ca va imaginati ca a fost prinsa in urma depasirii vitezei si trebuie sa se intinda pe capota masinii. Aceasta pozitie este minunata atunci cand optati pentru un mic role play. Exista si conotatii negative ale pozitiei, ea fiind una dintre preferatele sado-masochistilor. E imposibil sa nu faci astfel de conexiuni in minte atunci cand o incerci. Acesta poate fi un avantaj sau un dezavantaj in functie de ceea ce va stimuleaza.

Daca va place in picioare, ii poti sugera partenerei sa se aplece cat mai mult. Din pacate nu va rezista prea mult in aceasta pozitie sau daca va sta mai mult de cateva minute astfel risca sa ameteasca. In schimb, daca alegeti aceasta pozitie inainte de finalul partidei, ea va resimti diverse combinatii de senzatii, care ii vor mari placerea din timpul orgasmului.

Daca vrei sa dureze mai mult incearca lingurita pe la spate. E interesanta, dar poate sa va ia mult prea mult pana cand veti ajunge la orgasm. Stimularea directa anala si cea clitoridiana sunt inexistente, penetrarea nu este foarte puternica, iar ritmul este cam lent.

Si sexul poate fi amuzant. Am citit pe undeva o recomandare ceva mai ciudata. Personal, nu as incerca asa ceva, dar cine stie, poate unora le place sa se amuze in timpul unui lucru atat de "serios". Spunea acolo ca femeia ar trebui sa se aseze in patru labute si sa o ia la goana prin incapere in timp ce partenerul o penetreaza. Mie personal mi se pare stupid si tragic pentru stimulare. Mai bine am spune bancuri sau ne-am gadila.

Nu poti descoperi pozitia perfecta decat daca experimentezi. Totul este o chestiune de gust pana la urma, asa ca nu va pot ura decat spor la treaba!

Este evident ca nu am epuizat subiectul legat de aceasta pozitie, asa ca eventualele completari, recomandari sau sugestii sunt mai multe decat binevenite.

Attachments: 7458890.jpg (11.0 Kb)


We Ride Together We Die Together
 
MORENADate: JOI, 2009-08-13, 1:27 AM | Message # 3
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
TOP 10 POZITII PREFERATE DE BARBATI

Barbatii vor sa detina controlul, dar le place si sa stea pe spate si sa fie condusi, vor sa-si `vada` iubita si sa si ii strarnesca reactii necontrolate.
Revista pentru barbati FHM a facut topul celor mai placute zece pozitii din Kama Sutra:
Locul 10: `Doggy style` starneste placeri din amandoua partile: partenerii stau in genunchi, ea cu spatele, aplecata in fata, avand amadoua mainile libere; pozitia permite o pentrare adanca.
Locul 9: Versiunea inversa in care ea sta deasupra cu spatele la iubit este una dintre putinele pozitii care ofera placere si stimulare vizuala usor de realizat.
Locul 8: Este o varianta a pozitiei in care el sta deaspra iar ea isi ridica picioarele pe umerii lui. Aceasta este o pozitie ideala pentru penetrarea profunda, dar cere din partea femeii putina suplete si mobilitate.
Locul 7: Variatiile in care ea sta deasupra se pare ca detin un loc sigur in fanteziile barbatilor. Locul 7 una dintre acestea: ea sta deasupra insa intr-o pozitie laterala. Este una din rarele pozitii in care el poate sa privesca partenera din profil in timp ce este dusa de val.
Locul 6: In picioare - amandoi stau fata in fata, in picioare. Chiar daca partenerii au inaltimi diferite, acest mic inconvenient poate fi remediat prin flexarile pe care el le face, oferind unghiuri si senzatii diferite, stimuland direct femeia, prelungind imbratisarile puternice.
Locul 5: Pozitia misionarului este inca in topul preferintelor barbatilor, insa pentru acesta pozitie si ea trebuie sa depuna putin efort deoarece trebuie sa isi arcuiasca spatele si sa isi ridice bazinul, lasandu-si toata greutatea in calcaie. In acesta pozitie partenerul detine tot contolul.
Locul 4: O alta pozitie in care el detine tot controlul miscarilor este cea in care ea este asezata pe spate, la nivelul soldurilor partenerului. El strange ferm cu fiecare mana gleznele partenerei conducand-o catre orgasm.
Locul 3: Lingura pe burta - cea mai lenesa dintre pozitiile de care se poate bucura o femei: ea sta intinsa pe burta, in timp ce el isi misca soldurile, impingand partenara pe la spate.
A doua pozitie din clasamentul preferintelor este `lingura inversa`: partenerii stau unul langa altul, fiecare cu capul la picioarele celuilalt, fata in fata. Pozitita este apreciata pentru ca ofera o priveliste cuprinzatoare a actului sexual.
Pe primul loc este pozitia `fluture` in care el sta intins pe pat si ea deasupra, fata in fata detinand controlul ritmului si al profunzimii penetrarii.


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BossyDate: JOI, 2009-08-13, 1:47 AM | Message # 4
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
pff si pozitia mea cu scaunul unde e surprised surprised surprised

We Ride Together We Die Together
 
MORENADate: JOI, 2009-08-13, 2:02 AM | Message # 5
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Se pare ca pozitia ta nu este printre cele favorite de barbati tongue tongue tongue tongue tongue

I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BossyDate: DUMINICA, 2009-08-16, 0:28 AM | Message # 6
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
nu stiu astea ce e bun da las ca ma bucur numai eu

We Ride Together We Die Together
 
BossyDate: DUMINICA, 2009-08-16, 0:36 AM | Message # 7
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Pozitii noi

1.Diamantul

Va asezati in pozitia femeia deasupra, iar miscarile ei descriu un diamante imaginar. Placere totala pentru toate zonele importante.

2. Hatza-hatza

Tu te asezi in fund, iar ea se aseaza cu spatele pe picioarele tale. Picioarele si le tine drepte si ridicate, eventual sprijinite pe pieptul tau si se tine cu mainile de gatul sau umerii tai.

3. Cat style

Ea sta cu genunchii la piept si fundul usor ridicat, iar tu stai cu spatele la ea, in patru labe.

Pozitii sexuale noi4. SOS! Scaunul in pericol!

In cazul acesta ea trebuie sa aiba putina forta in maini. Se sprijina cu mainile de un scaun, iar tu o ridici, tinand-o de solduri.

5. In genunchi

Tu stai pe spate si tii un picior indoit. Ea se aseaza in genunchi imbratisandu-ti piciorul indoit.

6. Intr-o parte

Ea se aseaza intr-o parte si tine piciorul de dedesupt drept, iar pe celalalt il ridica. Tu stai in genunchi tinandu-i piciorul ridicat.

7. Arcul

Tu stai in genunchi, ea sta asezata pe spate, cu picioarele larg desfacute si bazinul ridicat.

8. Genunchii la piept

Ea sta pe marginea patului, pe o parte, cu genunchii indoiti. Tu stai in picioare, pe podea.

9. Miam!

Ea sta cu fundul sprijinit de pat si are picioarele desfacute. Tu stai in genunchi pe podea. Conteaza si marimea patului pentru a putea experimenta aceasta pozitie.

10. 45 de grade

Este un fel de pozitia misionarului, numai ca unghiul dintre trupurile voastre trebuie sa fie de 45°.

Attachments: 7954250.jpg (30.5 Kb)


We Ride Together We Die Together
 
MORENADate: JOI, 2009-08-27, 6:08 PM | Message # 8
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Quote (Bossy)
3. Cat style

Ea sta cu genunchii la piept si fundul usor ridicat, iar tu stai cu spatele la ea, in patru labe.

Eheeeee asta trebuie sa o incerc pentru ca doggy style ma inebuneste am sa incerc si cat style

Quote (Bossy)
9. Miam!

Ea sta cu fundul sprijinit de pat si are picioarele desfacute. Tu stai in genunchi pe podea. Conteaza si marimea patului pentru a putea experimenta aceasta pozitie.

Ahhhhhhh nici pe miam nu as lasa o ne testata


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
Heroin23Date: JOI, 2009-10-08, 11:25 AM | Message # 9
Major
Group: Members
Messages: 11
Status: Offline
:)))) super tare rubrica asta.... smile smile smile
 
MORENADate: JOI, 2009-10-08, 5:19 PM | Message # 10
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Ma bucur ca ai ajuns si pe aici Hero uite asa mai afli noutati despre sex

I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BossyDate: SAMBATA, 2009-10-10, 4:44 AM | Message # 11
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Pozitii: EA dedesubt

Este important sa schimbam pozitiile sexuale pentru a evita rutina, dar si pentru a preveni disparitia dorintei. Multi barbati sustin ca nu suporta ideea de a sta dedesubt, altii ca nu pun mare accent pe locul unde se pozitioneaza, atat timp cat partida este reusita.
Astazi, va prezentam pozitiile in care EA se afla dedesubt.
Pozitia misionarului
Este pozitia de baza, specifica barbatului "vechi". Din aceasta pozitie femeia se poate misca usor pentru a-si inclesta picioarele pe spatele partenerului sau isi poate strange picioarele sub el, in timp ce el isi desface picioarele.

Partenerii se pot privi, se pot saruta, in special pe gura, si-si pot vorbi la ureche. Se pot imbratisa, isi pot cuprinde umerii, spatele, fesele. Pieptul si abdomenul sunt aproape unul de altul.
Pozitia cuissade
Numele provine de la cuvantul frantuzesc "cuisse" care inseamna coapsa. Femeia sta pe spate, cu barbatul langa ea. Ea isi ridica piciorul cel mai apropiat de el si-l sprijina pe corpul lui, iar barbatul o penetreaza pe sub coapsa ei, trecandu-si peste corpul ei piciorul cel mai apropiat de ea. Cei doi se pot tine in brate si se pot saruta, pozitia fiind foarte intima.
Pozitia cu picioarele pe umeri
Femeia sta pe spate cu picioarele peste umerii barbatului. El sta deasupra ei sprijinit pe brate. Aceasta pozitie permite o penetrare profunda si poate fi inlesnita prin asezarea unei perne sub fesele partenerei.
Avantajele sunt mari, in special profunzimea penetrarii. In aceasta pozitie deschiderea vulvei este si mai mare, iar profunzimea penetrarii devine si ea si mai mare. Bazinul este si mai basculat, iar posibilitatea de a atinge punctul G este mare.
Pozitia crucea
Femeia sta intinsa pe spate, iar barbatul este asezat in diagonala deasupra ei. Ea isi desface picioarele pentru a-i permite sa o patrunda, iar el se leagana usor dintr-o parte in alta. Femeia isi poate ghida miscarile cu presiunea mainilor.
Pozitia clivaj
Femeia sta pe spate cu picioarele in jurul taliei partenerului, care sta in genunchi. El detine controlul total, si totodata ii poate stimula clitorisul cu degetele.
Pozitia vulturul cu aripi desfacute
In aceasta pozitie "pe la spate", femeia sta cu fata in jos, iar barbatul sta deasupra ei. Ea isi departeaza picioarele, iar el isi sprijina greutatea pe brate. Daca ea isi ridica usor fundul fata de pat, atunci se va putea realiza o penetrare mai profunda.

Attachments: 3744726.jpg (46.1 Kb)


We Ride Together We Die Together
 
bogdanDate: VINERI, 2010-03-19, 6:31 PM | Message # 12
Lieutenant
Group: Members
Messages: 19
Status: Offline
CE POT SA SPUN DECAT ...............PROMIT SOLEMN CA AM SA APLIC DESTUL DE MULTE DIN SFATURILE TALE MORE wink wink wink wink wink wink
 
MORENADate: DUMINICA, 2010-03-21, 2:08 PM | Message # 13
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Pai asa sa faci Bogdane apoi venim cu discutii e tema asta in functie de placerea care am simtit o.

I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
Forum » LIFE STORIES/ POVESTI DE VIATA » TOTUL DESPRE SEX » Pozitii sexuale pentru diverse tipuri de silueta:
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright by MORENA © 2024