VINERI, 2024-03-29, 2:36 PM


Main
Registration
Login
Welcome Guest | RSS  
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: MORENA  
Forum » LIFE STORIES/ POVESTI DE VIATA » TOTUL DESPRE SEX » JOCURI EROTICE IN SEZON ESTIVAL
JOCURI EROTICE IN SEZON ESTIVAL
MORENADate: MIERCURI, 2009-07-22, 0:38 AM | Message # 1
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline

Caldura, zapuseala, lene... cui ii mai arde de sex dupa o zi de munca? Simti oarecum ca rutina incepe sa isi spuna cuvantul in viata ta sexuala si ca panzele de paianjen se astern incet-incet peste asternuturile din dormitorul tau. Totusi nu ai de ce sa iti faci prea multe griji: este probabil doar o faza trecatoare. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa incerci noi trucuri pentru a-ti scoate viata sexuala din impas. Noi iti propunem cateva jocuri erotice, care jucate la momentul oportun, vor face pur si simplu minuni.

One woman show
Primul dintre aceste jocuri erotice pe care ti le propunem este intitulat One Woman Show. Acest joc este deosebit de potrivit pentru tine daca iti place sa preiei controlul in pat. Daca iti place sa te joci un pic cu el si sa il tii in expectativa, sansele tale de reusita sunt cu atat mai mari.

Ceea ce trebuie sa faci este sa ii oferi iubitului tau o aventura de o noapte cu o alta Tu. Te vei transforma intr-o cu totul alta femeie decat cea pe care o stie el si scena va fi numai a ta. Si, bineinteles, privirile lui vor fi indreptate numai inspre tine.

Ustensile necesare: o peruca (de preferinta culoare de par cat mai diferita de culoarea ta naturala), esarfa neagra de matase, un neglije si ciorapi de plasa de aceeasi culoare, manusi de matase neagra.

Cadrul de desfasurare: Ar fi de preferinta ca in cadrul de desfasurare sa existe si o bara cum este aceea folosita de dansatoarele erotice. Daca nu ai una din dotare in sufragerie sau in dormitor (si probabil ca nu ai) cauta un toc de usa disponibil, un stalp, ceva care sa se potriveasca.

Desfasurare: Leaga-l la ochi si condu-l spre camera in care ai pregatit deja terenul. Sopteste-i usor la ureche ca in aceasta seara o va cunoaste pe Francine/ Janine/ Brigitte (sau alte nume pe care tu sau el le considerati sexy), prietena ta blonda (bruneta, dupa caz). Toarna-i niste vin rosu intr-un pahar si da-i usor sa soarba din pahar in timp ce el este in continuare legat la ochi. Daca vreo picatura nu ajunge unde trebuie i-o poti sorbi tu cu buzele direct de pe piele cat mai languros. Da drumul la o muzica tematica ("In Harlem" este o idee buna) si acum il poti dezlega la ochi. Spune-i de la inceput ca regula este ca nu are voie sa te atinga. Acum poti pune in scena un spectatcol de dans sexy, in timp ce din cand in cand il tachinezi atingandu-l sau muscandu-l usor.

Lanterna buclucasa
Cel de-al doilea dintre jocurile erotice pe care le-am pregatit pentru tine este mult mai simplu decat cel dinainte. Lanterna buclucasa mizeaza pe excitatia vizuala in special si este o metoda foarte buna de a imbina sexul cu joaca si de a scapa de inhibitii.

Ustensile necesare: 2 lanterne preferabil dintre cele ajustabile, un CD cu muzica slow

Cadrul de desfasurare:O camera intunecata, preferabil dotata cu un pat mare si confortabil.

Desfasurare: Amandoi va trebui sa va dezbracati si sa va asezati pe pat, intr-o camera in plin intuneric. Fiecare dintre voi va lua in mana o lanterna. Pe rand, va trebui sa luminati cate o parte din corpul celuilalt care va place. Apoi va trebui, cu permisiunea celuilalt, sa o sarutati sau sa o muscati sau pur si simplu sa o atingeti. Nici unul dintre voi nu are voie sa incalce rgulile si sa atinga alte parti ale corpului celuilalt inainte sa ii vina randul. Trebuie sa rezistati minim cate 10 flashuri de fiecare. Sa vedeti apoi cat de infierbantati veti fi.

Sedinta de masaj la Spa
Unul dintre jocurile erotice preferate de oricine implica o zi petrecuta la un salon de masaj erotic. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti iei fie tu, fie iubitul tau cat mai in serios rolul de maseur profesionist. Stabiliti de la inceput regulile salonului: cine este maseurul si cine este clientul, care sunt eventualele restrictii, cat dureaza sedinta, etc.

Ustensile necesare: ulei de masaj aromat, CD cu muzica relaxanta.

Cadrul de desfasurare: O camera in semiintuneric, atmosfera linistita si muzica relaxanta in boxe in surdina. Veti avea nevoie si de o "masa de masaj" fictiva, un pat tare sau o suprafata mai inalta pe care sa va puteti tolani.

Desfasurare: Clientul se asaza pe burta pe "masa de masaj" si il lasa pe maseur sa isi faca meserie. Se incepe printr-un masaj tipic de relaxare cu ulei de masaj din abundenta. Apoi, miscarile incep sa se intensifice, urmand celelalte etape ale masajului, la alegere: masajul cu ajutorul sanilor a pieptului si spatelui lui, masarea feselor ei, masarea sanilor ei, etc. Lasati-va imaginatia sa zboare!

Attachments: 4212452.jpg (25.0 Kb)


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
arfeDate: VINERI, 2009-07-31, 7:33 PM | Message # 2
Colonel
Group: Members
Messages: 9
Status: Offline
Ce inseamna sexul pentru ei si ele?

Fetele se indragostesc de barbatii cu care fac sex. Barbatii fac sex si... atat. Oare chiar asa sa fie? Am "agatat", in fata la Mall, cativa reprezentanti ai ambelor tabere, ca sa ne spuna cum stau lucrurile in realitate. Parerea lor...
Important e sa nu regreti nimic!
"Cat de mult conteaza o noapte de dragoste?... Depinde de la o persoana la alta pentru ca fiecare isi doreste altceva. Sunt barbati care-si doresc o relatie serioasa (mai putini, dar sunt !) si barbati care nu vor decat aventuri. La fel se intampla si cu fetele. De obicei ele pun mai mult suflet, insa sunt si fete pentru care o aventura nu inseamna nimic... e doar o aventura si atat!
Cred ca fetele carora le plac aventurile sunt foarte curajoase pentru ca e ceva ce poate deveni foarte dureros la un moment dat. Atunci cand chiar au intentii serioase si cred in inceputul unei relatii de lunga durata, se trezesc ca la un moment dat telefonul nu mai suna si le apuca disperarea.
Pentru mine o noapte de sex si atat nu inseamna nimic, nu am avut parte de asa ceva si nici nu aa vrea (cel putin deocamdata!), dar cel mai important, dupa parerea mea, e sa nu regreti nimic, chiar daca e sa se intample pentru ca asa ai simtit! Barbatii sunt altfel, de obicei se grabesc si le fac pe fetele cu care se culca sa se simta "folosite"! Lor le surade intotdeauna ideea unei aventuri, dar nu se stie niciodata... o relatie poate incepe si asa, nu?" NINA, 20 ANI

A face dragoste e ceva serios!
"De fiecare data cand faci dragoste trebuie sa simti ca asta e ce iti doresti si sa pui pasiune. Mie mi-a placut mereu ca lucrurile sa vina de la sine si sa aiba o tenta de "special". Sa fie ceva romantic (chiar daca relatia se termina, sa raman cu o amintire frumoasa!). In general, pentru o fata, a face dragoste este ceva serios, cu sentimente in joc.
Nu stiu cum m-as impaca cu o aventura de o noapte, dar cred ca a doua zi as muri de rusine.
Am auzit prieteni vorbind despre despre partenere trecatoare intr-un mod nu tocmai magulitor si lucrul asta mi-a lasat un gust amar. Daca ar putea, ei ar avea in fiecare seara cate o aventura chiar daca sentimental asta nu inseamna nimic, ba, mai mult, fata respectiva nu este vazuta cu ochi buni!" ROXANA, 19 ANI

Mi-a placut, am facut-o!
"Pentru fete conteaza mult o noapte de dragoste, pentru ca sunt sensibile si o fac de obicei cu o persoane in care au incredere. O fata va visa intotdeauna la petale de trandafiri, sampanie... si vede in fiecare flirt o posibila relatie de durata, pe cand la un barbat poate fi vorba si de o "relatie" de o zi sau de cateva ore. Pentru noi nu conteaza increderea: mi-a placut fata, am facut-o!
De exemplu, prima oara am facut-o cu o fata mai mare. Eram cu ea de cateva saptamani, era o fata care trebuia sa ma invete si pe mine ceva, nu? Pentru mine nu a insemnat decat ca am invatat ce sa fac cu celelalte fete dupa aceea! Bine... acum intalnesti si fete care nu pun atat de mult suflet, fete cu care ai doar o seara si atat! Intr-adevar sunt mai putine, dar... exista!" MARIUS, 19 ANI

Cand iubesti e altfel
"Sexul conteaza atunci cand o faci cu fata pe care o iubesti, in rest e doar o chestie de placere si nimic mai mult. Pentru noi, barbatii, faptul ca ai pe cineva in pat nu inseamna decat ca poti avea parte de placere in seara respectiva. In cazul meu, prima data cand am facut sex a fost doar pentru experienta, dar mai apoi am inteles ca cel mai bine e atunci cand o faci cu fata pe care o iubesti!
Te simti cu totul altfel. Cu fetele, alfel stau lucrurile. Ele nu o fac cu oricine. Pentru ele, ideal e sa faca faca dragoste cu persoana iubita si fiecare seara sa fie una foarte speciala. Bine... acum nici fetele nu sunt toate la fel, cum nici noi nu gandim toti la fel.
Gasesti si fete care accepta o aventura (din ce in ce mai des in ultima vreme), insa eu nu dau doi bani pe ele! Am avut si eu parte de aventuri (ca orice barbat, nu?) si a fost foarte frumos, insa ele nu au insemnat mai nimic pentru mine, cum nu cred ca inseamna pentru nici un barbat. Au fost doar niste seri de placere si atat! Sa o ai pe EA langa tine e alceva." PETRISOR, 20 ANI

 
MORENADate: SAMBATA, 2009-08-01, 5:48 PM | Message # 3
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Oricat de puternica si rationala este o femeie nu poate fi niciodata pregatita pentru o asemenea experienta. Pornesti cu gandul ca te vei distra, iti vei lua portia de adrenalina, iti vei satisface o fantezie pe care altfel nici nu ai indrazni sa o rostesti.
Pentru ca l-ai vazut pe el, te atrage mai mult decat ai crezut vreodata ca poate face asta un barbat, SI TREBUIE SA-L AI. Verifici terenul, e favorabil, nici el nu isi poate lua ochii de la tine.
Va dezbracati din priviri. La inceput incerci sa mentii aparentele, e doar o discutie banala, doar ca fiecare cuvant pe care il rosteste iti aluneca pe langa ureche si retii doar tonul grav al vocii, ce iti mangaie auzul si te starneste intr-un fel atat de…. Va privitii mereu in ochi. Te doreste, il innebunesti. Probabil spui prostii , dar, desi e foarte atent la ceea ce ii vorbesti, nu intelege nici el mare lucru. Amandoi stiti ce va urma, dar parca fiecare secunda de amanare ampifica momentul pe care il asteptati. Atunci te gandesti ca ai doar o viata in care, mai mult decat orice, tu contezi. Si ca s-ar putea sa nu mai traiesti a doua oara ceva atat de puternic. Iti tremura usor mainile, esti rosie in obraji desi nu iti este cald. Acum este momentul cel mare.
In bratatele lui parca fiecare senzatie se amplifica de 100 de ori… orice atingere de-a lui te infioara, ii simti respiratia calda pe pielea ta incinsa si inima iti bate nebuneste. Emotia, placerea si extazul te traverseaza intr-un ritm ametitor. Nimic altceva nu mai conteaza.
Apoi te trezesti la realitate! Stii ca trebuie sa se termine acum. Stii bine ca trebuie sa pleci. Asa era planul. Si totusi… Stai cu capul pe pieptul lui si auzi cum, treptat, bataile inimii lui incep sa revina la ritmul normal. Inima ta insa parca ar vrea acum sa explodeze. Ai vrea sa afli mai multe despre el, incepi sa creionezi o fantezie in care ramaneti inpreuna ca un cuplu, uitand ca nu stii nici macar cine este. Ce-ar fi daca...? Te priveste adanc in ochi cu o privire satisfacuta si somnoraosa, dar atat de rascolitoare. Iti mangaie parul, iti spune ce norocos e sa fie acolo cu tine. Tu, femeie puternica, ii intorci privirea si ii zambesti triumfatoare. Ai obtinut ce ai vrut. Dar numai tu stii ce se ascunde sub aparenta siguranta de sine…
Poate, daca ai noroc, te vei trezi la timp si iti vei vedea de propria existenta, ferecand bine intr-un sertar al memoriei acele momente incredibile. Ii arunci numarul de telefon. Ii povestesti celei mai bune prietene, ea te invidiaza si apoi... totul revine pe fagasul normal.
Sau cazi in propria capcana si accepti si o a doua intalnire. Doar pentru a trai placerea fizica din nou, iti spui, dar stii bine ca te minti. Si pornesti pe un drum necunoscut cu un necunoscut, in speranta ca, poate, ai gasit ceea ce toate cautam, ca esti tu deosebit de norocoasa si destinul ti-a adus in cale barbatul visurilor tale.
Si, cu cat sansele sunt mai mici ca sa obtii cee ce vrei cu atat mai tentant ti se pare sa incerci…


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BossyDate: JOI, 2009-08-06, 10:52 PM | Message # 4
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
hmm problema e ca nu toate femeile sunt dispuse sa practice anumite jocuri erotice in pat angry angry angry angry

We Ride Together We Die Together
 
BossyDate: JOI, 2009-08-06, 10:54 PM | Message # 5
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Sexul in locuri neconventionale

Viata ta sexuala nu mai este la fel de pasionala si nu mai stii ce sa faci pentru a avea din nou parte de acele partide de sex fierbinti?

Poti apela la lenjerie intima senzuala sau la jocuri erotice, dar gasirea unor locuri interesante unde sa faci sex este o activitate pe cat de placuta pe atat de incitanta.
Ce zici daca adaugi pe lista ta de prioritati pentru aceasta vara incercarea unuia dintre locurile pe care vi le sugeram noi?

In piscina
Nu multi dintre noi au norocul de a avea o casa cu piscina. Dar mai mult ca sigur avem cel putin un prieten care are piscina in spatele casei. Ar fi o idee incitanta sa verifici cat de bine stii sa inoti si sa pornesti intr-o escapada subacvatica. Ce poate fi mai senzual decat sa plonjezi fara haine intr-o piscina cu apa curata si calda? Iar daca in piscina te asteapta cineva cu chef de distractie atunci nu mai ai nevoie de nimic altceva! Cine a spus ca salteaua gonflabila are un singur scop, cel de a te ajuta sa te bonzezi mai rapid? O poti folosi si pentru o aventura fierbinte chiar daca asta inseamna un bronz neuniform.

Un dans senzual
Povestea este clasica: baiatul cunoaste o fata intr-un club de noapte si amandoi simt o atractie sexuala reciproca. Fata si baiatul danseaza toata noaptea iar trupurile lor se misca senzual. Fata il ia de mana pe baiat si intra amandoi in toaleta femeilor desi aceasta este ocupata de alte fete. Toate le zambesc si ii lasa pe cei doi sa se distreze. Ce urmeaza? O partida de sex fierbinte de care cei doi isi vor reaminti chiar daca nu se vor mai intalni si a doua oara. Poate ca nu esti genul care face sex cu o persoana pe care abia a cunoscut-o dar trebuie sa recunosti ca ideea de a face sex in toaleta unui club este incitanta. Daca esti o persoana timida poti astepta pana pleaca lumea acasa si in club raman doar cateva persoane. Macar asa stii ca nu exista sansa ca cineva sa intre peste voi si sa va intrerupa partida de sex.

Sex-Drive
Stim ca intr-o masina nu ai chiar foarte mult loc pentru a face sex asa cum iti place dar este o experienta pe care trebuie sa o pui in aplicare macar o data in viata. Nimic nu poate inlocui o partida scurta de sex pe bancheta din spate a masinii tale (sau a parintilor dar pentru asta trebuie sa faci rost de chei si sa te asiguri ca nimeni nu observa acest lucru). O alta metoda de a te folosi de masina in scopuri sexuale nu implica interiorul autoturismului. Si pe capota masinii se poate face sex la fel de bine poate chiar si mai pasional deoarece ai mai multa libertate de miscare. Daca deja v-ati plicitisit de masina personala, treceti la urmatorul nivel: intr-un taxi sau, de ce nu, intr-un mijloc de transport in comun (neaparat noaptea si sa nu fie multa lume in jur).

Facem o proba?
Nu te incita ideea de a intra peste iubita ta in timp ce ea este in cabina de proba a unui magazin? Dar daca obiectele pe care le incearca sunt lenjerie intima? Pare pe cat de periculos pe atat de excitant! Teama ca veti fi prinsi nu face altceva decat sa accentueze aceasta experienta sexuala chiar daca timpul pe care il aveti la dispozitie este cam limitat. Un sfat: intreab-o pe vanzatoare daca iubitul tau poate intra in cabina sa vada produsele pe care vrei sa le achizitionezi. Nu va spune niciodata nu si nici nu va intra neinvitata peste voi.

Cinematograful de sex
Stim cu totii ca intr-un cinematograf primele randuri nu sunt niciodata ocupate. Vrei aventuri hot la cinema? Ia-ti iubitul sau iubita de mana si instalati-va confortabil chiar pe primul rand. Este suficient de intuneric iar lumea este atenta la ce se intampla pe ecran nu in sala. Daca iti dai seama ca cineva te priveste nu trebuie sa intrerupi activitatea. Nu ar fi fun ca la final sa primesti mai multe aplauze decat filmul de pe ecrane? Daca jumatatea ta nu este la curent cu planurile tale diabolice si te va intreba de ce ai ales un loc atat de incomod nu renunta la idee si pur si simplu spune ca vrei sa vezi mai de aproape actiunea.

Sacul de dormit
Ce va poate apropia mai mult decat sa petreceti o noapte intr-un sac de dormit pentru o persoana dar in care va strecurati amandoi? Daca tot trebuie sa impartiti acelasi sac de dormit de ce sa nu aveti parte si de cateva momente fierbinti care sa transforme o simpla calatorie intr-o experienta sexuala inedita[ Toate fanteziile voastre pot deveni realitate iar cea mai buna pozitie este ca el sa tina fata in brate, ea fiind cu spatele la el. Daca aveti si cort atunci nu trebuie sa va faceti probleme ca va vad colegii de excursie. In caz contrar, orice miscare ar putea atrage atentia celor din vecinatate

Scarile si liftul duc la orgasm
Sexul in lift este o activitate foarte populara iar mii de oameni au fost surprinsi de camerele de supraveghere in timp ce traiau la maxim partidele de sex. Pana si Aerosmithh a facut o piesa ca omagiu adus acestei activitati. Aceasta combinatie de manifestare publica a dragostei combinata cu pasiunea sexuala a facut ca lifturile sa devina unele dintre cele mai populare locuri pentru practicarea sexului spontan. Se spune ca nu exista persoana care sa nu-si fi imaginat macar o data ca face sex in lift cu o persoana pe care o cunoaste in acel moment! Te temi de camerele de supraveghere care pot exista in lifturi? Nu-i nicio problema! Incearca scarile. Daca te gandesti ca poate fi inconfortabil chiar si dureros te cam inseli. Pe scari poti pune in practica cele mai ingenioase pozitii sexuale.

Sex on the beach
Aceasta practica este atat de celebra incat exista si un cocktail cu acelasi nume. Doar ai vazut zeci de filme in care indragostitii isi petrec noptile impreuna facand sex pasional pe malul marii sau al oceanului. Totusi, nu foarte multe persoane au incercat aceasta interesanta si foarte incitanta locatie pentru o partida de sex. Data viitoare cand ajungi la mare, incearca sexul nocturn pe nisip. Valurile, linistea si eventualitatea ca cineva sa va surprinda in toiul actiunii vor face ca aceasta experienta sa fie una de neiutat. Daca vrei sa incerci sexul pe plaja, cea mai buna idee ar fi sa mergi la plajele pentru nudisti. Acolo nimeni nu se va uita ciudat si nici nu te va intreba de ce nu iti iei camera la hotel.

Acoperisul fierbinte
Vrei aventura fierbinte? Incearca pe acoperisul blocului sau al casei (in cazul in care constructia casei iti permite). Nu ar fi ideal sa petreci o noapte pe acoperis, in bratele persoanei iubite stiind ca nimeni si nimic nu va deranjeaza? Nu uita de cateva lumanari pentru a intra in atmosfera romantica


We Ride Together We Die Together
 
MORENADate: JOI, 2009-08-13, 11:21 PM | Message # 6
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Culorile preferate definesc personalitatea fiecarui individ, dar si obiceiurile sale sexuale. Sexul in functie de culori poate fi salbatic, pasional, linistit, plictisitor sau nebun.

Rosu

Nu mai este un secret pentru nimeni. Rosul este culoarea pasiunii, energiei si a nebuniei sexuale. Daca iti place rosul, sexul este o a doua natura a ta si te folosesti de aceasta calitate din plin.

Persoanele care prefera rosul sunt sincere in pat, seducatoare si le place sa fie admirate. Personalitatea lor erotica este de dominare si ei vor conduce ostilitatile in pat de fiecare data.

Cei care prefera rosul au energie necesara pentru a conduce o partida de sex de fiecare data. Nu obosesc niciodata si partidele de sex pentru ei sunt lungi si dese.

Personalitatea erotica a celor care prefera culoarea rosie este in perfecta armonie sexuala cu cea a oamenilor care prefera galbenul.

Galben

Personalitatiile erotice ale celor care prefera galbenul sunt metodice. Aceste persoane fac sex dupa o anumita reteta si au principiile lor sexuale. Inainte de orice partida, totul trebuie sa fie foarte bine stabilit, pentru a nu exista surprize neplacute.

Se adapteaza foarte repede in pat, daca pornirile sexuale cu care se confrunta sunt bine stabilie. Sunt capabili sa ofere o noapte de neuitat chiar si celor mai obositi parteneri din lume. Au forta sexuala si putere de convingere.

Mov

Personalitatile erotice ale celor care prefera culoarea mov sunt slabe, contrar asteptarilor generale. Nu au incredere in farmecul si sexualitatea lor, iar acest lucru se observa in pat.

Devin teoreticieni convinsi ai sexului, din dorinta de a se perfectiona. Ei cred ca sunt sofisticati, de aceea nu pot avea performantele altora in pat. Calitatile lor insa compenseaza lipsa de initiativa. Sunt spontani, originali, iar ideile lor sunt uneori foarte potrivite in pat.

Negrul

Defineste o personalitate erotica foarte atenta la detalii. Ei calculeaza fiecare partida inainte, iar detaliile prestabilie ofera placerea fiecarei clipe de sex.

Personalitatea erotica a celor care prefera negrul e de lider sexual, un adevarat guru pentru cei care nu pot patrunde tainele sexului.

Ei prefera ca totul sa fie natural. Desi nu resping jucariile erotice, nu ii inspira foarte mult. Sentimentul si placerea sunt asigurate atat pentru parteneri, cat si pentru cei care prefera culoarea negru.

Verde

Femeile care prefera culoarea verde vor face sex precum virginele intotdeauna. Barbatii au un comportament ciudat in pat, usor deviant, si nu sunt deloc pasionali.

Chiar si asa, persoanele care prefera verdele sunt generoase in pat si intotdeauna vor ca si cei de langa ei sa simta acest lucru. Sunt foarte fideli, deci daca ai facut sex cu o persoana care prefera verdele, vei sti sigur ca nu va face sex cu altcineva, decat cu acordul tau.

Albastrul

Cei care prefera albastrul sunt cei mai buni parteneri sexuali. Sunt atenti cu ceea ce simte celalalt si considera sexul o arta, iar orice partida sexuala este de fapt o noapte de eleganta si placere.

Atat femeilor cat si barbatilor care prefera culoarea albastru le place ca preludiul sa fie prelungit. Mai mult, lor le plac si jocurile de dupa incheierea partidei sexuale.

Albul

Persoanele care prefera albul sunt puritane si vesnic virgine in pat. Sarutul frantuzesc este complet interzis, sexul cu lumina aprinsa nu este indicat pentru a nu vedea partenerul in toata splendoarea sa.

Femeile care prefera albul sunt cele care nu vor sa fie dezbracate, ci se dezbraca ele sub cearceaf. Barbatii care prefera albul sunt cei care nu fac sex decat daca au posibilitatea sa se spele exact inainte si dupa partida sexuala.


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
MORENADate: JOI, 2009-08-13, 11:30 PM | Message # 7
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Quote (MORENA)
Negrul

Defineste o personalitate erotica foarte atenta la detalii. Ei calculeaza fiecare partida inainte, iar detaliile prestabilie ofera placerea fiecarei clipe de sex.

Personalitatea erotica a celor care prefera negrul e de lider sexual, un adevarat guru pentru cei care nu pot patrunde tainele sexului.

Ei prefera ca totul sa fie natural. Desi nu resping jucariile erotice, nu ii inspira foarte mult. Sentimentul si placerea sunt asigurate atat pentru parteneri, cat si pentru cei care prefera culoarea negru.

Imi place negrul foarte mult mai ales ca si lenjerie de seara o consider usor masochista dar si foarte eleganta.

Quote (MORENA)
Rosu

Nu mai este un secret pentru nimeni. Rosul este culoarea pasiunii, energiei si a nebuniei sexuale. Daca iti place rosul, sexul este o a doua natura a ta si te folosesti de aceasta calitate din plin.

Persoanele care prefera rosul sunt sincere in pat, seducatoare si le place sa fie admirate. Personalitatea lor erotica este de dominare si ei vor conduce ostilitatile in pat de fiecare data.

Cei care prefera rosul au energie necesara pentru a conduce o partida de sex de fiecare data. Nu obosesc niciodata si partidele de sex pentru ei sunt lungi si dese.

Personalitatea erotica a celor care prefera culoarea rosie este in perfecta armonie sexuala cu cea a oamenilor care prefera galbenul.

Si rosul imi place foarte mult mai ales cu o persoana care ar fi la fel de pasionala in acel moment nu as ezita sa port in seara aceea lenjerie de culoare rosie.


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BossyDate: SAMBATA, 2009-08-15, 10:48 PM | Message # 8
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Jocuri in apa inainte de a face dragoste

Cel mai terapeutic dintre toate elementele este apa. Forta ei ascensionala are ca efect imbunatatirea starii de spirit si da libertate trupului si mintii. O baie facuta impreuna cu partenerul/a constituie o minunata modalitate de relaxare inainte de a face dragoste.

Atunci cand faceti baie impreuna, faceti in asa fel incat starea de spirit sa fie cat mai placuta prin aprinderea unor lumanari si prin inmiresmarea incaperii, punand un ulei esential senzual intr-un arzator special pentru uleiuri. Uleiurile de iasomie, ylang-ylang si trandafiri sunt in acelasi timp calmante si stimulatoare.

O muzica linistita, redata la un volum redus si o cada plina cu apa calda, la care ati adaugat spumantul preferat, poate indeparta tensiunile zilei impreuna cu celelalte impuritati.

Incearcati o "impachetare" cu alge marine (pe piata se gasesc multe produse pe baza de alge marine), urmata de o inmuiere prelungita in cada, urmata de un dus de inviorare si un masaj viguros cu prosopul.

O alta cale de a va bucura impreuna de binefacerile apei este sa speli cu sampon parul partenerului. Dupa ce i-ai udat bine parul, pune o cantitate de sampon in palme si maseaza-i usor scalpul cu miscari circulare. "Stoarce" spuma abundenta de la radacinile firelor de par spre varfuri si clateste cat se poate de bine, dupa care usuca-i parul cu un prosop cald.

Attachments: 6703751.jpg (11.4 Kb)


We Ride Together We Die Together
 
MORENADate: JOI, 2009-08-27, 6:41 PM | Message # 9
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Quote (Bossy)
Atunci cand faceti baie impreuna, faceti in asa fel incat starea de spirit sa fie cat mai placuta prin aprinderea unor lumanari si prin inmiresmarea incaperii, punand un ulei esential senzual intr-un arzator special pentru uleiuri. Uleiurile de iasomie, ylang-ylang si trandafiri sunt in acelasi timp calmante si stimulatoare.

Yammy ce gustos suna trebuie sa mi gasesc victima sa o devorez crazy crazy crazy crazy crazy


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
nycoleDate: MIERCURI, 2009-09-02, 9:22 PM | Message # 10
Major general
Group: Moderators
Messages: 234
Status: Offline
Quote (MORENA)
One woman show Primul dintre aceste jocuri erotice pe care ti le propunem este intitulat One Woman Show. Acest joc este deosebit de potrivit pentru tine daca iti place sa preiei controlul in pat. Daca iti place sa te joci un pic cu el si sa il tii in expectativa, sansele tale de reusita sunt cu atat mai mari. Ceea ce trebuie sa faci este sa ii oferi iubitului tau o aventura de o noapte cu o alta Tu. Te vei transforma intr-o cu totul alta femeie decat cea pe care o stie el si scena va fi numai a ta. Si, bineinteles, privirile lui vor fi indreptate numai inspre tine. Ustensile necesare: o peruca (de preferinta culoare de par cat mai diferita de culoarea ta naturala), esarfa neagra de matase, un neglije si ciorapi de plasa de aceeasi culoare, manusi de matase neagra. Cadrul de desfasurare: Ar fi de preferinta ca in cadrul de desfasurare sa existe si o bara cum este aceea folosita de dansatoarele erotice. Daca nu ai una din dotare in sufragerie sau in dormitor (si probabil ca nu ai) cauta un toc de usa disponibil, un stalp, ceva care sa se potriveasca. Desfasurare: Leaga-l la ochi si condu-l spre camera in care ai pregatit deja terenul. Sopteste-i usor la ureche ca in aceasta seara o va cunoaste pe Francine/ Janine/ Brigitte (sau alte nume pe care tu sau el le considerati sexy), prietena ta blonda (bruneta, dupa caz). Toarna-i niste vin rosu intr-un pahar si da-i usor sa soarba din pahar in timp ce el este in continuare legat la ochi. Daca vreo picatura nu ajunge unde trebuie i-o poti sorbi tu cu buzele direct de pe piele cat mai languros. Da drumul la o muzica tematica ("In Harlem" este o idee buna) si acum il poti dezlega la ochi. Spune-i de la inceput ca regula este ca nu are voie sa te atinga. Acum poti pune in scena un spectatcol de dans sexy, in timp ce din cand in cand il tachinezi atingandu-l sau muscandu-l usor.

foarte tare sincer... si e o idee foarte buna de a iesi din rutina... Se spune k pt a pastra relatia cat mai vioaie trebuie sa vii tot timpul cu idei noi...
 
nycoleDate: MIERCURI, 2009-09-02, 9:24 PM | Message # 11
Major general
Group: Moderators
Messages: 234
Status: Offline
Quote (Bossy)
Acoperisul fierbinte Vrei aventura fierbinte? Incearca pe acoperisul blocului sau al casei (in cazul in care constructia casei iti permite). Nu ar fi ideal sa petreci o noapte pe acoperis, in bratele persoanei iubite stiind ca nimeni si nimic nu va deranjeaza? Nu uita de cateva lumanari pentru a intra in atmosfera romantica

as incerca si eu numai k trebuie sa ma bat in cuie sa nu o iau la vale smile
 
Cyrus83Date: JOI, 2009-09-10, 11:57 PM | Message # 12
MODERATOR
Group: Members
Messages: 192
Status: Offline
Quote (Bossy)
Cel mai terapeutic dintre toate elementele este apa. Forta ei ascensionala are ca efect imbunatatirea starii de spirit si da libertate trupului si mintii. O baie facuta impreuna cu partenerul/a constituie o minunata modalitate de relaxare inainte de a face dragoste.

Stiu cum e ..de-a dreptul senzational smile apa are efectul ei aparte..chiar si o partida sub dus..sau in cada este un punct destul de excitant pentru ambi parteneri. Bine ca pot exista si anumite riscuri, dar este prea mare placerea ca sa renunti ..eu unul nu asi face-o wink

 
Cyrus83Date: JOI, 2009-09-10, 11:59 PM | Message # 13
MODERATOR
Group: Members
Messages: 192
Status: Offline
Quote (MORENA)
Yammy ce gustos suna trebuie sa mi gasesc victima sa o devorez

auci morena...vrei sa devorezi ...interesant biggrin te descurci tu nu imi fac griji hippy

 
MORENADate: LUNI, 2009-09-28, 4:19 PM | Message # 14
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Quote (nycole)
as incerca si eu numai k trebuie sa ma bat in cuie sa nu o iau la vale

Offffffffff Nico dar sunt si terase deasupra blocurilor chiar si unele case au acoperisul plan ci nu inclinat deci nu ai cum aluneca important este sa ti folosesti imaginatia .


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BossyDate: SAMBATA, 2009-10-10, 4:07 AM | Message # 15
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
sexul pote fi inimginabil daca ai o imaginatie bogata happy ^_^

We Ride Together We Die Together
 
BossyDate: SAMBATA, 2009-10-10, 4:16 AM | Message # 16
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Hot sex: Cum sa fii o sex-menajera

Ciorapi trei sferturi, un sortulet negru, jartiere la vedere, tocuri impresionante si un zambet cu subinteles! Cam atat iti trebuie pentru a te metamorfoza intr-o menajera super sexy. Surprinde-l pe iubitul tau cu o "curatenie" detaliata si arata-i care sunt talentele tale nestiute de sex-menajera.
Recunoaste ca iubitul tau a aruncat cel putin o ochiada dupa menajera care v-a facut curatenie in camera de hotel. Nu era cine stie ce frumusete, insa uniforma si atitudinea umila i-au atras privirea.

Si cum cea mai buna solutie pentru a pastra vie pasiunea in dormitor e sa il surprinzi pe iubitul tau cu fantezii din cele mai neobisnuite, iti propunem sa iti exersezi cu el talentele de menajera.

Imagineaza-ti cum va reactiona cand o sa ajunga acasa si o sa te gaseasca intr-un costumas sexy dispusa sa ii arati cum ai avut tu grija de casa.

Pe langa tinuta obligatorie trebuie sa lucrezi un pic si la atitudine, adreseaza-i-te cu dumneavoastra sau domnule si arata-i foarte serioasa "reusitele tale" in ale lustruitului podelelor.

Cu siguranta va aprecia osteneala depusa si te va rasplati cum se cuvine.
Ce iti trebuie?

1. Recuzita
Fie ca mergi direct intr-un sex shop (poti proba/incerca) sau faci comanda online, trebuie sa faci rost de recuzita necesara. O parte o ai deja (pantofi cu toc, ciorapi plasa, port-jartiera), insa ai nevoie si de sortuletul tipic si bonetica.

Poti cumpara un costum de menajera de aici .

In plus poti sa iei si un pamatuf, cateva pene si orice altceva crezi ca poti folosi pentru a-ti intra mai bine in rol.
2. La fix
Trebuie sa te asiguri ca outfit-ul te avantajeaza pentru ca va fi singurul pe care il vei purta si nu ai vrea sa te simti ciudat in el.

In plus, asigura-te ca nu vei fi deranjata in timpul pregatirilor. Ar fi bine sa incui usile locuintei si sa fii sigura ca partenerul tau vine la ora stabilita fara prieteni sau cunoscuti.
3. Pantofi
Incaltamintea aleasa joaca un rol important in fantezie. Poti sa optezi pentru o pereche foarte inalta, eventual rosie, care sa iti ofere un plus de putere si sa te transforme intr-o adevarata dominatrix.

Dar la fel de bine poti sa fii desculta si sa joci rolul fetei de la tara care are nevoie de ajutor intr-un oras mare si plin de raufacatori. (PS: nu, el nu va observa ca povestea e trasa de par :P)
4. Atitudine
Iti amintesti cum se purtau menajerele in secolul trecut? Si cum mai toate aveau aventuri cu stapanii caselor in care lucrau? Eh, cam asta e ce trebuie sa faci si tu.

Chiar daca initial flirtezi cu el, cand lucrurile se inching, incearca sa te retragi. Spune-i ca ti-e teama ca vei fi concediata sau ca nu stii cum sa procedezi intr-o astfel de situatie.
5. Seriozitate
Nu lasa jocul sa isi piarda farmecul. Nu iti intri in rol doar pana cand iti dai jos hainutele. Incearca sa pastrezi atitudinea si pe durata actului sexual, cu siguranta va fi mult mai distractiv.

Attachments: 4482092.jpg (50.4 Kb)


We Ride Together We Die Together
 
popalexandra88Date: MIERCURI, 2021-01-27, 9:37 AM | Message # 17
membru
Group: Users
Messages: 1
Status: Offline
Cred ca am luat la rand fiecare discutie si fiecare sex shop din oras in ultimul an, dar tot am ramas in pana de idei.
___________________________________________________
Alexandra
https://hatar.ro/pages/cele-mai-bune-sex-shopuri-din-constanta
 
Forum » LIFE STORIES/ POVESTI DE VIATA » TOTUL DESPRE SEX » JOCURI EROTICE IN SEZON ESTIVAL
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright by MORENA © 2024