JOI, 2024-03-28, 9:44 PM


Main
Registration
Login
Welcome Guest | RSS  
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: MORENA  
Forum » LIFE STORIES/ POVESTI DE VIATA » TOTUL DESPRE SEX » TOT CE TINE DE PRELUDIU
TOT CE TINE DE PRELUDIU
MORENADate: MIERCURI, 2009-07-22, 0:30 AM | Message # 1
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline

Preludiul cuprinde toate mangaierile si jocurile sexuale care preced raportul sexual saruturile, imbratisarile, mangaierile, stimularile bucale. In timpul preludiului este stimulat intregul corp si mai ales zonele erogene. Aceste zone variaza de la o persoana la alta, insa cele mai multe sunt comune: gura, urechile, gatul, fesele, burta, partea interioara a soldurilor, picioarele, degetele de la picioare, regiunea peri-anala si anusul. Exclusiv femeilor le apartin urmatoarele zone erogene: sanii, mameloanele, clitorisul, vulva, vaginul (mai ales punctul G), iar barbatilor: scrotul, penisul si sfarcurile. Zonele genitale sunt foarte sensibile la stimulari. Aceste stimulari trebuie sa fie delicate, or ceea ce este agreabil si excitant pentru cineva poate fi dezagreabil si dureros pentru altcineva. Barbatul care nu are cunostinte despre sexualitatea feminina nu va sti ce anume este excitant pentru partenera sa si, viceversa, o femeie n-ar putea sa-i provoace placere partenerului ghidandu-se dupa propriile preferinte. Este esential ca fiecare sa-si cunoasca functiile propriei sexualitati pentru a-l ghida pe celalt spre propria excitare.

Privelistea corpului iubit, mirosul acestuia, schimbul de cuvinte dulci vor contribui la cresterea excitatiei sexuale. Cuplul care se cunoaste sexual are repertoriul sau de gesturi care permit excitarea maxima a ambilor iubiti. Rolul primordial al preludiului tine de faptul ca acesta pregateste corpurile, le modifica facandu-le adecvate raportului sexual, adica penetrarii vaginului de penisul erect. De la mangaierile si saruturile pe corp se va trece la mangaieri sexuale, atingerea sanilor, a sexului. Fiecare incearca sa trezeasca cat mai multe emotii senzuale in celalat, mangaind in felul cunoscut de amandoi sau incercand o noua stimulare. Degetele, gura, sexul permit o larga varietate de mangaieri. Dupa ce va veti destinde si veti obtine increderea necesara, va fi posibil abandonul final si orgasmul. In timpul mangaierilor sexuale, barbatul si femeia au ocazia sa verifice starea de excitatie a partenerului, semnele evidente fiind erectia pentru barbat si lubrifierea vaginala pentru femeie. Excitatia sexuala duce la dorinta penetrarii vaginale sau la alegerea altor practici de obtinere a orgasmului.
Diferenta dintre temperamentul erotic al barbatului si cel al femeii a fost cunoscut de civilizatiile orientale stravechi si este azi recunoscuta de sexologii moderni. Se stie astfel, ca femeia are nevoie sa fie stimulata mai mult timp, pentru a deveni suficient de excitata si pregatita pentru fuziunea amoroasa propriu-zisa. In schimb, pasiunea barbatului este precum un foc ce se aprinde repede, dar se si stinge la fel de repede, dupa atingerea orgasmului cu descarcare. Daca nu se tine seama de aceasta diferenta, se poate ajunge in situatia in care barbatul tinde sa atinga cat mai repede orgasmul, fara a o implini deloc pe femeie, iar ea va ramane cu o stare de frustrare, ce poate degenera uneori chiar in depresie - asa-numita “depresie post-coitum”.
Preludiul consta in toate acele “jocuri amoroase” de dinaintea actului sexual propriu-zis. Aceasta faza dinaintea actului sexual are o importanta deosebita pentru ca provoaca o excitatie puternica. Mangaierile si sarutarile fac parte din ritualul preludiului si li se acorda o atentie sporita. O atingere tandra, o vorba dulce soptita la ureche, maresc dorinta erotica.
Ca o concluzie putem spune foarte clar ca preludiul este extrem de important. Atunci cand unul din parteneri nu poate ajunge la un nivel erotic favorabil actului sexual, mangaierile afectuase, tandre si iubitoare il vor ajuta sa depaseasca cu bine acel moment. Preludiul poate dura mai mult sau mai putin, pana atunci cand ambii parteneri ajung la o stare de dointa intensa si favorabila realizarii unui raport sexual care sa dea satisfactie maxima. In cazul in care preludiul nu exista sau dureaza foarte putin pot aparea esecuri. Pentru el erectia nu se realizeaza sau nu este deplina iar ea nu poate ajunge la orgasm.

Attachments: 6956729.jpg (10.8 Kb)


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
arfeDate: VINERI, 2009-07-31, 7:27 PM | Message # 2
Colonel
Group: Members
Messages: 9
Status: Offline
Multi oameni folosesc oricum mancarea in timpul preludiului, fara sa isi dea seama. Un fruct savurat in doi, la sfarsitul unei cine romantice, alaturi de un pahar de sampanie - va suna cunoscut? Gustul mancarii stimuleaza simturile corpului si poate crea o stare placuta, transformandu-se intr-un adevarat afrodiziac.

Strugurii, capsunele, kiwi, ananasul, mango, portocalele, feliile de mere sau cubuletele de pepene rosu sunt alegeri excelente. Daca partenerul este fan al branzeturilor, ii puteti oferi bucati mici de mozzarella.

Unele dintre cele mai fierbinti scene de sex de la Hollywood au in prim plan, paradoxal, un cub de gheata alunecand pe trupul gol. Ce-ar fi sa folositi in locul acestuia o bucatica dintr-un fruct la alegere? E urmatorul pas in explorarea preludiului culinar!

Ideal e sa alegeti fructe zemoase, ca pepenele rosu, capsunele sau mango, pe care sa le plimbati lent, prin zonele erogene ale partenerului. Apoi, folositi-va limba, pentru a reface "traseul". Este o experienta dulce pentru dumneavoastra si una deosebit de stimulanta pentru partener.

Avansand la nivelul urmator, puteti folosi mancarea impreuna cu sexul oral - va fi o noua experienta excitanta. Frisca si capsunele sunt o alegere clasica insa puteti varia, utilizand de exemplu siropul de ciocolata.

Atentie insa, este foarte important sa nu introduceti produse cu un continut ridicat de zahar in vagin, deoarece exista riscul unor infectii.

Cum frisca sau siropul pot lasa urme deosebit de lipicioase, puteti introduce in preludiu si un dus rapid sau o baie fierbinte.

O alta recomandare ar fi sa scoateti din frigider fructele sau alte alimente pe care vreti sa le folositi inaintea sau in timpul sexului, pentru ca aceastea sa fie la temperatura camerei. Asta in caz ca partenerului nu ii plac sa fie rece ca gheata...

Pentru cei fara prejudecti, masturbarea folosind fructele este punctul culminant. Castravetii sau morcovii pot inlocui lejer vibratoarele, mai ales daca au un aspect neted. Aceste legume ar trebui nu doar sa fie la temperatura camerei, ci chiar introduse inainte intr-un vas cu apa calda, pentru cateva minute. In plus, nu uitati sa folosit lubrifiantii, in special cei aromati, care pot imbunatati orice experienta sexuala. admin :blow:

 
BossyDate: JOI, 2009-08-06, 10:59 PM | Message # 3
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
hmm cr4d ca preludiul trebuie ales si in functie de persoana pt ca nu toate persoanele agrreaza anumite tehnici si se poate ajunge intr-o situatie neplacuta

We Ride Together We Die Together
 
BossyDate: JOI, 2009-08-06, 11:02 PM | Message # 4
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Trucuri pentru o relatie incitanta

Nu lasa monotonia sa intervina intre voi. In fiecare zi incearca sa aduci ceva nou in relatia voastra si totul va fi perfect si incitant!

* Intra dimineata in cabina de dus, alaturi de iubitul tau. Ast­fel, ziua va incepe mult mai bine pentru amandoi.

* Dupa ce va intoarceti din vacanta, mai petreceti inca o zi libera impreuna acasa si aveti grija ca nimeni sa nu stie ca v-ati intors.

* Cand va indreptati cu ma­s­ina catre o anumita destinatie, pune-i mana pe genunchi si incepeti sa fredonati tot felul de cantece care va plac amandurora, vei crea o atmosfera placuta si intima.

* Cand usuci rufele, lasa la vedere lenjeria intima. Este suficient sa arunce o privire asupra ei si ii va veni cheful de sex!

* Nu astepta pana cand iti ofera el cheile, guma de mes­tecat etc. atunci cand i le ceri. Mai bine furiseaza-ti mana in buzunarul de la pantalonii sai si serveste-te singura, misca­rea delicata si un zambet seducator il vor dezarma complet!

* Barbatii iubesc varietatea! Si atunci cand partenerele lor sunt cele care raspund cel mai bine la aceasta nevoie, se afla in al noualea cer. Asa ca: incearca sa iti schimbi coafura in mod constant, poarta ro­chii care iti accentueaza feminitatea in loc de jeansi si pan­tofi cu toc in loc de balerini. Astfel, vei pune frana asa numitului coolidge-effect (pier­derea interesului - n.r.) si el se va abtine sa caute alte tentatii.

* Acest exercitiu va apropie si iti intareste increderea: stati amandoi dezbracati in fata oglinzii, tu in spatele lui. Arata-i ce iti place la corpul sau, apoi schimbati pozitiile.

* Prea multa apropiere poate dauna fericirii unui cuplu si provoaca senzatia de sufocare. Spune-i sa mear­ga cu prietenii la fotbal si tu savureaza o mini-vacanta cu prietenele. Acestea cresc cheful si dorul de celalalt.

* Stabiliti ca cel putin o data pe luna sa aveti un "play day". Asta inseam­na sa mergeti impreuna intr-un sex-shop (sau cautati pe internet) si sa cumpa­rati un DVD fierbinte, o jucarie originala, ceva ce va place amandurora. Desigur ca, dupa un pahar de sampanie, veti proba impreuna noua achizitie.

* Fa-i complimente! Barbatilor le place sa fie admirati chiar si atunci cand este vorba despre reparatul unei biciclete. Cu o singura afirma­tie de genul: "Esti un multi-talent. Nu pot sa cred ca ai reusit sa rezolvi asta!" il vei face fericit si tu vei fi recompensata. Bar­ba­tii care se simt apreciati sunt mult mai a­tenti la do­rintele tale.

* Fa in asa fel incat sa te simta aproa­pe toata ziua, chiar daca nu esti langa el. De exem­plu, ii poti lasa un post-it printre acte, pe care i-ai scris ceva dragut, sau ii poti pulveriza putin parfum de-al tau pe camasa.

* In loc sa mergi me­reu doar in anumite restauran­te, opteaza si pen­tru unul cu specific me­xican. Chilli nu este doar iute, ci si fierbinte: ingredientul mi­nune Cap­saicin ii va cre­s­te cheful si cir­cu­latia sang­vina, stii foarte bine despre ce zona este vorba...


We Ride Together We Die Together
 
MORENADate: JOI, 2009-08-13, 11:00 PM | Message # 5
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Preludiu merge ceva mai departe decat simplele sarutari fugare pe buze, pe gat, pe sani ca apoi sa treceti repede la penetrare. Preludiul inseamna atingeri, mangaieri, soapte, priviri si… sex oral. In definitiv, atat barbatii cat si femeile iubesc sexul oral. Si cand sa aiba loc acesta daca nu in partea de preludiu? Iar placerea provocata poate fi atat de intensa incat nu mai ai nevoie sa treci la altceva. Atat barbatul cat si femeia pot avea orgasm in timpul preludiului.

Aceasta poate fi chiar reteta perfecta pentru un barbat care nu rezista prea mult in pat. Daca iubitul tau are probleme cu mentinerea erectiei atunci poate incepe prin a te satisface pe tine intai, printr-un sex oral bine facut. Apoi, dupa ce ai avut tu orgasm, poate trece la partea care il intereseaza. Avand in vedere ca tu ai atins deja climaxul iar el nu se mai simte presat de a te satisface, s-ar putea chiar sa dea dovata de mai multa performanta.


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BossyDate: SAMBATA, 2009-08-15, 11:22 PM | Message # 6
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Nu stiu de ce se spune ca barbatilor nu le place preludiul (mai ales cand tu stai pe spate si se ocupa ea de tine!). Intr-adevar, noi simtim dorinta intr-un mod mai presant, dar asta nu inseamna ca vrem sa ne lipsim de placerile aditionale.

Problema e ca nu prea ne place ca preludiul sa dureze ceasuri in sir, asa cum vor multe femei. Nu ca n-ar fi placut sa te mangai si sa te saruti, dar, dupa 90 de minute in care numai asta faci, ori ai ejaculat deja, ori ti-a trecut erectia. Cu toate acestea, stii ca, daca scurtezi prea mult timpul acordat preludiului, risti sa o lasi pe Ea nesatisfacuta (cealalta Ea). Timpul de care au ele nevoie ca se se excite este de doua, pana la trei ori mai lung decat in cazul nostru. Asa ca trebuie sa faci sa fie bine pentru amandoi.

1. Daca ei ii trebuie foarte mult timp ca sa se excite, poate nu faci tu tot ce trebuie. Vorbeste cu ea si cauta sa primesti reactii clare vizavi de zonele ei erogene, pentru ca data viitoare sa stii unde sa insisti. Multe femei se planga ca barbatii nu cunosc alte zone erogene decat sanii si organele genitale.

2. Nu incepeti preludiul gandindu-va la actul sexual. Acest gand te poate supraexcita pe tine, dar o poate stresa pe ea. Concentreaza-te asupra fiecare etape in parte si nu te gandi la ceea ce urmeaza. Daca ea simte ca o saruti pentru ca iti place, pur si simplu, s-o saruti, si nu ca s-o pregatesti pentru sex, se va simti mult mai libera si se va excita mai usor.

3. Un pahar de vin ajuta la relaxare, dar nu exagerati, pentru ca riscati sa va relaxati amandoi de tot. Ea nu se va mai lubrifia cum trebuie si nici erectia ta nu va fi una de Cartea Recordurilor..

4. Clitorisul, clitorisul, clitorisul. Fara el, nu se poate nimic. Daca nu stii sa stimulezi aceasta zona cum trebuie si in functie de preferintele fiecarei partenere, sansele de a satisface vreodata vreo femeie sunt aproape nule.

5. Scriitoarea Isabel Allende spunea ca "Punctul G al unei femei se afla in urechi". Femeile reactioneaza extraordinar de bine la cuvinte erotice. Spune-i intr-un mod natural si senzual tot ce simti cand o atingi. Timiditatea nu-si are locul aici. Daca stii sa spui cuvintele potrivite, o vei excita foarte tare.

6. Daca vrei un preludiu mai scurt, atunci incearca sa compensezi prin mangaieri pasionale (nu brutale!). Daca dai intregului act o nota pasionala, se va conforma si ea acestui ritm. Daca insa preludiul e si scurt, si fad, poti fi sigur ca ea se va gandi la altceva asteptand ca tu sa termini.

Sa ne amintim de momentele din liceu in care ea era virgina si toate intalnirile erotice erau un vesnic preludiu. Era chinuitor, ce-i drept, dar si senzatiile erau mult mai intense. E pacat sa uitam acest lucru si sa nu oferim preludiului locul pe care-l merita.


We Ride Together We Die Together
 
Cyrus83Date: JOI, 2009-09-10, 11:48 PM | Message # 7
MODERATOR
Group: Members
Messages: 192
Status: Offline
Femeile, mai excitate de preludiu decat de sexul in sine.

Studiile nu mint, iar barbatii ar trebui sa o stie: pe primul loc in topul piedicilor care stau in calea orgasmului femeii se afla saltul peste preludiu . Din pacate insa, foarte putini barbati tin cont de faptul ca partenerele lor au nevoie de mai mult de cinci minute de preludiu ca sa atinga excitatia. O relatie sexuala sanatoasa inseamna o comunicare perfecta, spun sexologii, care indeamna partenerii sa discute deschis despre deorintele lor.

Fara stimularea din timpul preludiului, nu exista erectie, lubrifiere si, prin urmare, nici placere. Femeile si barbatii au nevoi diferite cand vine vorba de stimularea sexuala care nu ar trebui neglijate pentru ca viata intima sa fie una reusita.

Femeile sunt mai bine stimulate sexual de romantism si preludiu, decat de actul sexual propriu-zis. Au descoperit-o cercetatorii din Melbourne, care au vrut sa afle ce le excita pe doamne. 120 de voluntare, cu varste intre 18 si 45 de ani, au vizionat cateva minute secvente din filme pentru adulti.

Jumatate dintre ele le-au privit pe cele care ar scoate din minti barbatii, adica acelea cu actul sexual propriu-zis, si cealalta jumatate a privit si scene romantice , senzuale, de preludiu. Femeile care le-au privit pe acestea din urma, au fost mult mai excitate dupa experiment, decat celelalte.

 
Cyrus83Date: JOI, 2009-09-10, 11:51 PM | Message # 8
MODERATOR
Group: Members
Messages: 192
Status: Offline
Sunt niste studii... fiecare priveste o relatie asa cum crede de cuviinta. wink tongue
 
MORENADate: LUNI, 2009-09-28, 4:24 PM | Message # 9
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Quote (Cyrus83)
Fara stimularea din timpul preludiului, nu exista erectie, lubrifiere si, prin urmare, nici placere. Femeile si barbatii au nevoi diferite cand vine vorba de stimularea sexuala care nu ar trebui neglijate pentru ca viata intima sa fie una reusita.

Femeile sunt mai bine stimulate sexual de romantism si preludiu, decat de actul sexual propriu-zis.

Nu este neaparat un studiu ci eu ca femeie( caci ma consider happy ^_^ happy ) sustin acest preludiu pentru o seara perfecta . )Odata cu preludiu femeia devina mult mai pasionala, interiorul ei este mult mai umed si mai primitor ceea ce creeaza si barbatilor o penetrare mult mai usoara si mai excitanta.


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BossyDate: SAMBATA, 2009-10-10, 4:24 AM | Message # 10
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Hot sex: delicatese pentru iubitul tau

arta culinara ne acapareaza dormitoarele. Lasa-ti fantezia sa creeze cele mai dulci momente si foloseste dulciurile pentru a-ti aduce partenerul pe culmi nebanuite. Nu te speria de calorii, vor fi arse instantaneu prin partidele incendiare de sex de care vei avea parte.
Se pare ca lenjeria comestibila a fost un articol care v-a placut tare mult si cum nu pot sa ignor dorintele voastra, am zis sa trec in revista si alte delicatese pe care le puteti folosi in dormitor.

Am grupat aceste mici portii de arta culinaro-erotica in sectiuni, in asa fel incat sa alegeti fiecare ce si cum va place.

Pofta buna!

A. Pentru artisti
1. Vopsea comestibila - picteaza-ti iubitul in culori aprinse si devoreaza vopseaua de pe trupul lui; cel mai bine ar fi sa il lasi pe el sa aplice culorea in zonele pe care le doreste atinse.

2. Toping de ciocolata - deseneaza cu degetele, folosind ciocolata topita, simboluri pe trupul tau; partenerul tau va trebui sa te curete cum stie el mai bine.

3. Sirop de caramel - foloseste textura caramelului pentru a crea mici opere de arta pe trupul tau; cu siguranta criticul de arta care zace in partenerul tau va fi placut impresionat.

B. Pentru ciocoholice
1. Bikini de ciocolata - ii gasesti pe internet si vin la tine acasa in doar cateva zile; nu iti ramane decat sa il inviti pe iubitul tau la o portie de ciocolata... calda.

2. Crema de ciocolata - o gasesti la supermarket si nu te-ai atins de ea de teama caloriilor; nu e momentul sa te sperii! veti gasi o modalitate foarte potrivita pentru a arde toate caloriile.

3. Mulaj de ciocolata - folosid ciocolata calda (nu foarte) incearca sa faci un mulaj al penisului partenerului tau; arata-i apoi ce vrei sa faci cu el.

C. Pentru devoratorii de bomboane
1. Bomboane cu aroma de menta - pentru o stimulare suplimentara in timpul sexului oral; schimbati aromele in functie de dorintele voastre.

2. Lubrifiant dulce - transforma banalul lubrifiant intr-un adevarat festin culinar, folosind produse special create pentru a stimula papilele gustative ale partenerului tau.

3. Gel de desensibilizare - pastreaza penisul iubitului tau in erectie pentru mai mult timp folosind un gel de desensibilizare cu aroma de cirese sau orice altceva.

D. Pentru iubitorii de frisca
1. Frisca la tub - decoreaza portiunile pe care vrei ca iubitul tau sa le linga; foloseste-ti creativitatea si arata-i tot ce vrei.

2. Bataie cu frisca - cine a spus ca nu puteti murdari tot dormitorul batandu-va cu frisca?; ar fi bine sa stabiliti cine face curatentie dupa :P.

Attachments: 3641210.jpg (28.4 Kb)


We Ride Together We Die Together
 
BossyDate: SAMBATA, 2009-10-10, 4:33 AM | Message # 11
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Preludiu verbal

Vrei sa iti ametesti iubitul cu cateva replici care sa il atraga fix in dormitor? Atunci ai nimerit exact pagina care trebuie. Pregateste-te sa afli totul despre preludiul verbal. Da, ai auzit bine! Poti sa ii trezesti interesul sexual doar cu cateva cuvinte magice. Afla mai multe de la noi!
Pentru multe persoane vorbitul in timpul actului sexual poate fi o operatiune destul de dificila. Timiditatea sau teama de a nu spune ceva nepotrivit ii fac sa fie tacuti si, deseori, neatractivi pentru partenerul "activ".

Insa noi iti propunem sa iti depasesti teama si sa incerci sa iti exciti partenerul cu cateva cuvinte spuse la momentul oportun.

Daca esti dispusa sa treci peste teama, atunci ai toate sansele sa descoperi o alta latura a sexualitatii tale pe care pana acum nu ai cercetat-o. Si daca nu vrei sa vorbesti, poti oricand sa ii arati partenerului tau talentul... in scris.

Cum facem? Pai, urmam cativa pasi simpli:
1. Fii sincera
Nu conteaza ce ii spui atata vreme cat respecti realitatea. In caz contrar toate exagerarile tale s-ar putea sa il deranjeze mai degraba, decat sa il flateze.

Pentru inceput poti sa ii spui ce iti place si ar fi bine sa punctezi verbal acest lucru chiar in momentul in care acesta se produce.
2. Spune-i ce ai vrea sa simti
Explica-i pe indelete la telefon ce ai vrea sa simti in cursul urmatoarei voastre intalniri. Sau spune-i cu voce tare tot ce are de facut dupa ce isi termina cina.

In orice caz, incearca sa te concentrezi asupra lucrurilor care se pot intampla, dar carora nu le-ai dat inca frau liber.
3. Spune-i ce ai vrea sa ii faci
In felul asta impusti doi iepuri dintr-un singur foc: reusesti sa il exciti si afli daca i-ar face placere sa primeasca unul dintre tratamentele propuse.

Ar fi bine sa iti faci un plan de explicatii si sa nu te temi sa ii spui ce ai vrea sa se intample. Chiar daca nu crezi, auzul a ceea ce va urma il va excita la culme.
4. Joaca un rol
Intra in pielea unui personaj si explica-i ce urmeaza sa se intample. Nu rata niciun detaliu si fii pregatita sa ii explici cu lux de amanunte fiecare gest neinsemnat.

Sau poti sa ii explici ce anume s-a intamplat cu alta ocazie si sa il intrebi apoi daca ar dori sa primeasca si el acelasi tratament.

Nu te teme sa folosesti cuvinte puternice, ele iti vor arata drumul catre o viata sexuala mult mai interesanta si satisfacatoare.

Attachments: 9997696.jpg (36.0 Kb)


We Ride Together We Die Together
 
Forum » LIFE STORIES/ POVESTI DE VIATA » TOTUL DESPRE SEX » TOT CE TINE DE PRELUDIU
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright by MORENA © 2024