JOI, 2024-03-28, 11:21 AM


Main
Registration
Login
Welcome Guest | RSS  
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: MORENA  
Forum » LIFE STORIES/ POVESTI DE VIATA » TOTUL DESPRE SEX » SEARA ROMANTICA ALATURI DE BARBATUL PE CARE IL IUBESTI
SEARA ROMANTICA ALATURI DE BARBATUL PE CARE IL IUBESTI
MORENADate: SAMBATA, 2009-06-20, 0:10 AM | Message # 1
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Te-ai hotarat. In seara asta ii vei face partenerului tau de viata o surpriza la care si el poate, nemarturisit, se gandeste de ceva vreme. Adio filme siropoase si meciuri plictisitoare pentru ca de data asta tu vrei sa fii vedeta serii (care va deveni, cu siguranta, una de neuitat).

1. Intotdeauna "vocea" preferata a cuplului are un impact miraculos asupra sa. Tot ce trebuie sa faci e sa ai grija ca, in momentul in care partenerul intra pe usa, sa se auda muzica sa preferata. Nu e de lepadat nici senzualitatea muzicii lui Sade.
"Intrarea" ta in scena trebuie sa aiba un impact cu totul naucitor. Un gel de corp revigorant, o lenjerie intima fina si el iti va da cu siguranta nota 10. Daca pana acum nu a inteles ce e cu aerul tau misterios, in momentul in care halatul se deschide ca din intamplare, nu mai are nici o sansa... Momentul sarutului de bun-venit va fi picatura ce va umple paharul; il vei invalui cu mirosul parfumului care stii ca nu da niciodata gres.
3. Cu cateva minute inainte de sosirea sa, pregateste o baie "ca la carte", cu inimioare de diferite arome (trandafir, mosc, vanilie) si spuma de baie. Daca partenerul tau este un maseur fara pereche, e obligatoriu sa ai la indemana si un ulei de masaj. Ai grija, nu stati prea mult in baie: apa calda da somnolenta si apoi risti sa se arda de tot lumanarelele parfumate pe care le-ai lasat aprinse in dormitor, "scena" urmatoare a surprizei tale (daca ti se pare prea ametitor mirosul lumanarilor aromate, ia un bec de 30-40 W, eventual colorat, si monteaza-l in veioza).
4. Nu exagera cu parfumarea lenjeriei de pat. Important e sa fie proaspata si sa se asorteze acestui decor aparte.
5. Si, pentru ca deja ai provocat un eveniment, nu poate sa lipseasca traditionala sticla de sampanie. Pentru ca scopul tau nu e acela de a consuma un vin tare, ce are ca efect sosirea imediata a lui Mos Ene, alege o sticla de Angelli, cu arome de fructe si cu o concencentratie de alcool minima (aproximativ 8%).
6. Desi nimic nu se compara cu o mangaiere dragastoasa, incearca efectele pe care le are plimbarea lina a unei pene pe pielea partenerului tau.
7. Nu tii neaparat sa ramai insarcinata asa ca nu uita de accesoriile principale ale acestei seri - mijloacele contraceptive.
Acestea sunt numai cateva dintre trucurile aflate la indemana oricui pentru reusita unei nopti mai... exotice

In alegerea muzicii, te ajutam cu cateva sugestii, in functie de personalitatea partenerului tau:
- tipul sofisticat si snob - jazz sau un Best Of Leonard Cohen;
- rockerul iremediabil - o selectie de balade rock, evident sau, daca ii impartasesti sincer gusturile, cel mai recent album al formatiei preferate;
- tipul romantic si sensibil - un Best Of Celine Dion, Michael Bolton, ABBA;
- traditionalul - Mike Oldfield, Enya, The Cores.

Cat despre parfumul care te pune cel mai bine in valoare, expertii (si ei barbati) sunt de parere ca ar trebui sa optezi pentru unul sau altul in fuctie de zodia ta. John Oakes, in "Cartea parfumurilor" sfatuieste :
*Berbecul sa apeleze la parfumuri care se afirma cu tarie: Poeme (Lancome);
*Taurul ar trebui sa incerce Fendi sau Roma (Laura Biagiotti), Amarige (Givenchy);
*Gemenii apeleaza la Tendre Poison (Dior);
*Racul se parfumeaza cu semiperversul Opium (Yves Saint Laurent) sau cu elegantul Kenzo;
*Leu care se respecta poarta Coco (Chanel) ori Knowing (Lauder);
*Fecioarei nu ii rezista nimeni cand incearca Parfum d'ete (Kenzo);
*Estee (Lauder) si Amarige (Givenchy) sunt arme fara pereche ale Balantei;
*Scorpion nu il pune nimeni in umbra gratie misteriosului Magie Noire (Lancome) si inflacaratului Obsession (Calvin Klein);
*Sagetatorul ar trebui sa incerce farmecele subtile ale parfumului No. 19 (Chanel) ori ale lui Deci Della (Nina Ricci);
femeile Capricorn trebuie sa se fi gandit Coco Chanel cand a lansat celebrul No. 5;
*Varsatorul trebuie sa evite parfumurile dulci si sa apeleze la Pleasures (Estee Lauder) ori la Escape (Calvin Klein);
*cel mai bine se simt Pestii invaluiti de Mitsouko sau Samsara (Guerlain).


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BossyDate: MIERCURI, 2009-06-24, 1:36 PM | Message # 2
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Foarte interesante aceste sfaturi ... si cred ca sunt valabile pt ambii parteneri ....dar avand in vedere ca e vb de o surpriza ce faci in cazul in care partenerul/a se afla intr-o dispozitie mai proasta .. are rost sa continui sau mai bine lasi balta totul ?

We Ride Together We Die Together
 
BossyDate: MIERCURI, 2009-06-24, 1:53 PM | Message # 3
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Limbajul Trupului

Stiu ca stii cum sa vorbesti. Da, se poate sa nu te pricepi atat de bine la conversatie: poti deveni timid sau incuiat la vorba, sa fi o persoana tacuta natural care nu spune niciodata prea mult sau se gandeste la toate comentariile o saptamana mai tarziu.

Bun venit in lumea limbajului trupului!

Acum stiu ce gandesc unii dintre voi acum acolo: Daca as putea citi corpul ca pe Braille, as fi expert intr-o clipa! Mintile in grupul de alaturi, limbajul trupului este o forma reala si puternica de comunicare. Poate fi aproape imperceptibila sau uimitor de evidenta, iti poate spune dimensiunile a ceea ce cineva iti spune de fapt, netinand cont de cele spuse verbal. Limbajul trupului poate da chiar si o viziune interioara despre modul in care te priveste persoana respectiva. Si acum, dragul meu cititor este momentul in care Leah iti sare in ajutor! Este timpul sa inveti cum sa citesti limbajul trupului, si sa intelegi putin din ceea ce o persoana ar putea spune cand nu vorbeste deloc. Aceasta este folositor in special in conversatie sau in cazul iesirii cu cineva, nu? Pentru ca este intotdeauna bine sa iti dai seama daca acel cineva special ar putea fi interesat!

Ai observat cum, atunci cand un baiat vorbeste cu o fata, aproape ca poti vedea cat de mult il place? Ei bine, ghici ce, Sherlock, o poti vedea!

Vezi limbajul trupului sau, cum reactioneaza la ce spune el, cum se apleaca spre el, cum se aseaza pentru a fi cat mai mult dispusa pentru o conversatie. Deci nu crezi ca e timpul sa inveti si tu sa il citesti?

Rasucirea parului

Ai vorbit vreaodata cu o fata si ai observat cum isi trece mainile prin par, sau il da peste umeri, sau il ridica de pe gat si il lasa sa cada iar? Aceasta este una dintre acele manevre de flirtare pe care le fac fetele. Desigur, uneori o facem intentionat, pentru a te sacai sau a te innebuni putin, caci desi e un mic cliseu, este o mutare teribil de feminina. Daca stai de vorba cu o femeie si ea isi da parul peste umeri mai mult de o data, exista sansele ca ea sa trimita un val de flirt. Vrea sa o observi putin mai mult.

Picioarele incrucisare

De regula, femeile isi pun picioarele unul peste celalalt. Este felul in care stam adesea, si este chiar confortabil. Dar modul in care ne incrucisam picioarele si cum stam jos cand vorbim cu voi spune enorm despre ceea ce simtim”bine sau rau.

Sa spunem ca o fata sta jos pe un scaun langa tine, sau pe o canapea. Amandoi stati de vorba de cateva minute, si merge bine, dar nu esti sigur daca ea este timida sau neinteresata. Priveste la modul in care sta. Picioarele ei sunt incrucisate si indreptate spre tine? Chiar daca piciorul mai apropiat de tine este incrucisat peste celalalt, ea inca isi inclina picioarele inspre spatiul tau, directionand atentia clar inspre tine?

Daca are picioarele indreptate inspre tine, sansele ca ea sa fie interesata sunt mari. Asta este in special adevarat daca partea de sus a corpului ei se inclina si se apleaca in directia ta, netinand cont de directia picioarelor.

Dar! Daca picioarele ei sunt departate de tine, sau doar tintind drept inainte, fara nici o directionare speciala, este posibil ca ea sa nu fie interesata. E posibil sa nu-si doreasca sa fie abordata sau poate nu stie cum sa se sustraga din conversatie, dar cauta un mod sa o faca. Cu cat sta mai departe si cu cat isi indreapta picioarele si corpul mai departe, cu atat este mai putin probabil ca ea sa fie interesata.
Inclinarea corpului

Similar cu incrucisarea picioarelor, doar ca acum vorbim de actiunea partii superioare a corpului. Ai observat vreodata cum oamenii se inclina cand vorbesti cu ei si cum altii se lasa pe spate sau chiar merg pana acolo unde isi impreuneaza bratele? Departarea corpului si incrucisarea bratelor pot insemna dezinteres sau chiar un refuz total la tot ce ii spui. Sigur ca poate fi facut din obisnuinta sau din nonsalanta, dar totusi nu este foarte prietenos sau deschis! Cand o fata se inclina spre tine cu partea de sus a corpului, este clar ca tinteste direct spre tine si spre conversatia ta. Nu se deschide spre alti oameni, dar se pozitioneaza in asa fel incat sa fie interesata despre ceea ce se intampla intre voi.


We Ride Together We Die Together
 
BossyDate: MIERCURI, 2009-06-24, 1:57 PM | Message # 4
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Atingerea ocazionala

Ai vorbit vreodata cu o fata si ai observat cum isi pune mana pe bratul tau atunci cand iti arata cat de entuziasmata este cand ai spus ceva ce a atins o coarda sensibila, sau cand vrea sa iti spuna ceva anume? Sau poate pe umarul tau, pe mana ta sau chiar (ei, iti place asta?) pe coapsa ta? Unor oameni le place sa atinga din fire, iar altora le place sa aiba contact ici si colo, chiar si cu prieteni, pentru a stabili o legatura mai personala si amicala. Dar in cursul unei conversatii, majoritatea persoanelor stiu ca exista o limita la cat de des si unde il poti atinge pe celalalt, nu il vom atinge in timpul conversatiei. Deci daca stai de vorba cu o fata, si ea se apleaca frecvent si isi pune micuta ei mana incantatoare pe bratul sau pe genunchiul tau, iti trimite un mesaj. Si este un mesaj la care terbuie sa fi atent!

(Nota: nu este nimic mai iritant decat sa te atinga cineva constant sau intr-un loc nepotrivit, mai ales cand de-abia l-ai intalnit de cinci minute. Toata lumea ar trebui sa evite asta ).

Rosirea si zambetul

Mai greu de citit decat multe altele, dar totusi foarte important de urmarit. Unele fete, cand le place in mod particular de un baiat si el tocmai a spus ceva o, atat-de-adorabil, se va uita la el de sub gene precum o scumpete cu ochi de caprioara. Stii cum arata privirea: intai zambesc timid si isi apleaca capul usor, si apoi isi deschid ochii incet in timp ce ochii ei inca sunt aplecati si priveste in sus spre tine cu cel mai slab indiciu al unei roseli pe obrajii sai.

Ar putea chiar sa isi muste buza daca este o experta in acea privire. Suna teribil de calculat, stiu—dar ai incredere in mine cand spun ca nu este calculat. Ok, uneori este, dar cel mai adesea este una dintre reactiile naturale cand auzi pe cineva placut spunandu-ti ceva care iti place cu adevarat. Si baietii rosesc, diferenta este doar pentru ca fetele au un mod feminin de a o face. (desigur, nu ma refer la momentul in care roseste cand ii spui ceva jignitor! Sfat: evita asta!)

Daca o fata iti trimite un zambet-cu-rusinare, este mai mult decat probabil ca ea sa fie captata de ceea ce spui si ca vrea sa auda mai mult. De la tine. Deci ce mai astepti?


We Ride Together We Die Together
 
MORENADate: SAMBATA, 2009-07-04, 4:12 PM | Message # 5
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Quote (Bossy)
Foarte interesante aceste sfaturi ... si cred ca sunt valabile pt ambii parteneri ....dar avand in vedere ca e vb de o surpriza ce faci in cazul in care partenerul/a se afla intr-o dispozitie mai proasta .. are rost sa continui sau mai bine lasi balta totul ?

Parerea mea este ca nu trebuie lasat balta dar asta depinde si de maturitatea in gandire a partenerului zic eu pentru ca chiar daca tu ai o zii proasta partenerul tau nuu are de ce sa sufere pentru eventuali nervi ai tai consider ca acestea ar trebui lasati deoparte pentru ca in fond ceea ce incearca partenerul este sa te deconecteze si sa si doreasca sa impartaseasca cu tine momente de iubire . prin aceste momente de relaxare a ambilor parteneri poate si cel cu ziua mai proasta vede altfel lucrurile pentru ca nu este totusi un final de drum si poate nici singurul caruia i se intampla asta . Respingerea ta poate fi tradusa ca o dovada de nepasare a trairilor pe care le are partenerul tau iar poate la momentul cat tu ai acele trairi el sau ea ar putea avea o zi la fel de proasta iar cu bosumflari si raspunsuri acide nu faci decat sa ti indepartezi persoana care te iubeste si unicul lucru care si l doreste este sa te faca fericit .


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BossyDate: JOI, 2009-08-06, 11:26 PM | Message # 6
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
da asa este morena ai dreptate dar e usor in teorie si cam greu in practica pt ca atunci cand ai o zii proasta si toate iti merg ca drak e cam greu sa te controlezi si de obicei cauti pe cineva care sa te descarci si e posibil chiar si intr-un lucru minunat cum ar fii acea seara pe care sa-l vezi ca pe ceva iritant ... sad :( :(

We Ride Together We Die Together
 
BossyDate: JOI, 2009-08-06, 11:37 PM | Message # 7
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Reaprinde pasiunea!

La inceputul unei relatii, cei doi parteneri investesc mult timp si fac eforturi pentru a crea numeroase situatii romantice pentru a se seduce unul pe celalalt.

Si mai multe eforturi sunt depuse pentru explorarea zonelor erogene si asta numai pentru a afla cat mai multe lucruri unul despre celalalt. Timpul nu mai pare asa de important atunci cand il dedici persoanei pe care o iubesti. Cu siguranta iti aduci aminte cu placere de acele momente speciale.

Dar, pe masura ce o relatie se dezvolta si sunteti un cuplu de mai mult timp alte lucruri devin mai importante si iti consuma din timp si enregie. Pe masura ce acest lucru se intampla, relatia voastra incepe sa se raceasca si pana la despartire nu mai este decat un pas.

Vei gasi mai jos cateva sugestii sexy care te vor ajuta sa faci ca intimitatea sa devina din nou o placere si nu o obisnuinta si vei putea readuce pasiunea in relatia voastra. Chiar daca si doar unul dintre aceste ponturi te va ajuta, incearca sa pui in aplicare cat poti de multe pentru a crea nopti de neuitat, romantice si pasionale.

Timp & Sincronizare
Indiferent cat de obositoare zi ai avut, fiecare dintre noi avem nevoie de timp pentru a ne odihnni si a ne recupera fortele.

Un joc senzual impreuna cu partenerul tau este mult mai indicat decat vizionarea unui film la televizor, chiar daca faceti acest lucru impreuna. Incercati sa va coordonati programele si creati-va o seara in care sa va asigurati ca nimeni nu va deranja.

Planuiti totul si duceti-va planurile pana la capat. Nu te lasa influentata de cei care spun ca spontaneitatea inseamna totul. Incuiati usile, inchideti-va telefoanele, faceti tot ce puteti pentru a va sigura ca nimeni nu va strica in vreun fel planurile voastre.

Seductie treptata
Un preludiu incepe intotdeuna la nivel intelectual. Asigurati-va ca pastrati o conexiune emotionala cu partenerul vostru pe toata durata zilei.

Mici gesturi afective si care pot conduce la gesturi cu tendinta sexuala (saruturi pasionale, flirt, contact vizual) pot contribui la mentinerea unei relatii pasionale. Puteti descoperi si crea propriile voastre semne sexuale care vor conduce la cresterea dorintei sexuale.

Atmosfera excitanta
Asigurati-va ca tot cuibul vostru de nebunii este calduros, primitor atat din punct de vedere al temperaturii cat si al sunetului inconjurator, sau al aromelor. Foloseste lumanari parfumate pentru a crea o atrmosfera adecvata.

Asculta muzica relaxanta, chiar instrumentala care te poate relaxa si iti va crea acea dorinta pe care o aveai la inceputul relatiei. Poti folosi si lumanari parfumate al caror parfum are efect afrodisiac.

Mancare&bautura
Impartiti o sticla de vin. Acest lucru va va relaxa si va va ajuta sa fiti amandoi pe aceeasi lungime de unda. Se recomanda gustari usoare precum fructele sau un pic de ciocolata care vor creste apetitul sexual.

Sucurile de fructe sau lichiorurile dulci pot face si ele parte din preludiu. Nu ar strica sa aveti la indemana si cateva sticle de apa rece pentru a va racori ulterior.

Decoratiuni
Poate ai auzit expresia: un barbat facand treburile casei reprezinta un stimul sexual pentru femei. Indiferent cat de grea a fost ziua la locul de munca, a face dragoste intr-o camera curata si frumos decorata elimina distractiile negative care va pot strica dispozitia.

Obligatoriu trebuie sa aveti asternuturi curate. Ar fi ideal sa cumperi asternuturi de matase sau satin care la simpla atingere pe corpul vostru vor contribui la cresterea dorintei sexuale.

Explorarea zonelor erogene
Incercati sa aflati cat mai multe despre corpul partenerul vostru. Acest lucru se realizeaza prin atingeri indelungate, mangaieri, gesturi tandre, saruturi, etc.

Nu trebuie sa existe zone din corpul partenerul tau pe care sa nu le cunosti si pe care sa nu iti doresti sa le mangai tandru. Experimentati diferite tehnici de masaj atat pentru a induce placere cat si relaxare. Aplicati noi tehnici, pozitii pentru a crea numeroase surprize sexuale.

Accesorii senzuale
Folositi in mod creativ unul sau mai multe accesorii pentru a va excita si stimula unul pe celalat. Aplicati parfumuri speciale pe care le utilizati numai in momente speciale. Poarta lenjerie erotica pentru a arata si a te simti sexy.

Exista de asemenea in magazine o multime de produse sexuale pe care le puteti folosi in timpul preludiului, actului sexual sau dupa.

Exista multe alte posibilitati incantatoare dar toate au acelasi scop: placerea trebuie sa fie o prioritate in viata voastra.

Timpul si efortul depus pentru a va bucura unul de celalat iti va aduce recompense pe masura. Nu numai ca te vei simti mai fericita alaturi de el dar vei trece mai usor si peste situatiile neplacute din timpul zilei.

Din multe motive intimitatea sexuala trebuie sa fie o prioritate in relatia voastra. Pentru a avea o relatie excelenta este nevoie de mai mult decat dragoste si intentii bune, sexul este esential!


We Ride Together We Die Together
 
MORENADate: VINERI, 2009-08-07, 2:41 PM | Message # 8
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Quote (Bossy)
da asa este morena ai dreptate dar e usor in teorie si cam greu in practica pt ca atunci cand ai o zii proasta si toate iti merg ca drak e cam greu sa te controlezi si de obicei cauti pe cineva care sa te descarci si e posibil chiar si intr-un lucru minunat cum ar fii acea seara pe care sa-l vezi ca pe ceva iritant ... sad :(

Se poate sa ai si tu dreptate bossy insa eu nu am aceasi parere citind postul anterior am gasit un punct care mi se pare destul de interesant vizavi de ceea ce discutam noi si anume timpul si sincronizarea care am expus si mai jos.

Quote (Bossy)
Timp & Sincronizare
Indiferent cat de obositoare zi ai avut, fiecare dintre noi avem nevoie de timp pentru a ne odihnni si a ne recupera fortele.
Un joc senzual impreuna cu partenerul tau este mult mai indicat decat vizionarea unui film la televizor, chiar daca faceti acest lucru impreuna. Incercati sa va coordonati programele si creati-va o seara in care sa va asigurati ca nimeni nu va deranja.
Planuiti totul si duceti-va planurile pana la capat. Nu te lasa influentata de cei care spun ca spontaneitatea inseamna totul. Incuiati usile, inchideti-va telefoanele, faceti tot ce puteti pentru a va sigura ca nimeni nu va strica in vreun fel planurile voastre.

Bineinteles presupunand ca relatia dintre cei doi este de lunga durata cei doi cunoscandu-se foarte bine aceste probleme ivite in cuplu se pot risipi foarte usor ( asta bineinteles daca si partenerul este decis sa incerce ) printr o decuplare temporara de ceea ce te nemultumeste . consider ca nu este un timp pierdut incercand sa ti deconectezi persoana iubita de problemele cotidiene si sa i oferi sau sa i intaresti sprijinul pe care il poate gasi in tine .

Inainte de a va lasa partenerul/a sa se refaca dupa o zii proasta sfatul meu este sa incercati sa i fiti alaturi sa i aratati ca va pasa prin ceea ce trece indiferent daca reactia lui/ei nu este tocmai pe placul dvs. posibil sa regretati daca nici macar nu ati incercat .

Attachments: 7752880.jpg (96.4 Kb)


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BossyDate: VINERI, 2009-08-07, 9:14 PM | Message # 9
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Seara romantica are nevoie de un decor romantic in care sa se desfasoare. Il poti realiza chiar daca stilul ales de tine pentru decorarea casei
nu are nimic de-a face cu romantismul. Ai nevoie doar de cateva accesorii care vor adauga o nota senzuala intregii camere. Dar, in primul rand, ai nevoie de o camera curata, "aerisita", din care ai scos tot ce era in plus
. Romantic inseamna simplu.

Dupa asta poti incepe sa adaugi elementele dorite. Ceea ce vezi poate provoca anumite sentimente si emotii, de aceea ai nevoie de obiecte cu impact vizual puternic, care sa emane senzualitate. Adauga mici obiecte de arta sugestive: statuete exotice ale fertilitatii, tablouri nud, o Kamasutra pe noptiera.

Culorile ne influenteaza foarte mult dispozitia. De aceea, trebuie alese cu grija. Aminteste-ti tot timpul ca decorul realizat trebuie sa-i placa si lui, nu numai tie. Rozul nu e o culoare indicata, caci lui n-o sa-i evoce senzualitate. Evita, de asemenea, verdele, albastrul, care sunt culori reci, galbenul si pastelurile. Daca mergi pe rosu, purpuriu, auriu, bronz, portocaliu sau o combinatie a lor, nu vei da gres, caci acestea sunt culori calde, care evoca senzualitate, bogatie si mister.

Imprimeurile sunt mai greu de folosit. Barbatii nu se dau in vant dupa floricele sau animal print, iar formele geometrice nu sunt foarte senzuale. De aceea, materialele uni, in culori tari, sunt cea mai buna alegere.

Dintr-un decor romantic nu trebuie sa lipseasca florile, evident in culori tari, eventual cat mai parfumate. Trandafirii rosii, orhideele, freziile, lalelele, zambilele sunt mereu alegeri bune. Mai multe vaze cu flori puse pe noptiera, pe masa si pe jos vor crea o atmosfera senzuala si romantica.

La fel de importante sunt lumanarile. Uita de lumina becurilor si aprinde cat mai multe lumanari de diferite culori si marimi. Asaza cateva in fata unei oglinzi pentru a crea jocuri de lumina si o senzatie de caldura. Focul este un simbol puternic al pasiunii, motiv pentru care semineul aprins este considerat foarte romantic. Din pacate, nu toate ne permitem un semineu in casele
noastre. Dar il putem inlocui cu un grup de lumanari mari, asezate pe o tava, langa un perete.

Un decor romantic trebuie sa se adreseze tuturor simturilor, inclusiv mirosului. Poti sa folosesti lumanari aromate, betigase, conuri, saculeti cu plante uscate, dar mirosul cel mai puternic il degaja lampa de aromoterapie. Alege cu grija tipul de ulei pe care il vei folosi. Uleiul de trandafir este placut pentru femei, insa multi barbati il considera prea dulce. Levantica este relaxanta si usor sedativa, bergamota ascute toate simturile, iar ylag-ylang te ajuta sa depasesti inhibitiile, fiind un afrodisiac atat pentru barbati, cat si pentru femei.


We Ride Together We Die Together
 
MORENADate: JOI, 2009-08-13, 10:23 PM | Message # 10
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Ce parere aveti despre romantism,blandete? Ce credeti despre o fata/femeie romantica?E adevarat ca o fata/femeie mai sensibila,blanda,buna e demodata?

Parerea mea este ca , niciodata o femeie blanda, romantica, sensibila, nu va fi demodata. Intotdeauna vor fi oameni care o vor aprecia, o vor stima si se vor gandi cu nostalgie la vremurile cand toate femeile erau asa. Cred ca viata din ziua de azi, le face pe unele femei sa se poarte "barbateste". Inteleg aceasta nevoie de putere pentru a-ti apara familia, intimitatea, de a participa la bunastarea familiei, etc. si, imi pare rau ca viata a devenit atat de grea incat femeia, sa nu mai aiba timp si putere de a-si arata aceste calitati care le fac atat de speciale.


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BossyDate: SAMBATA, 2009-08-15, 11:58 PM | Message # 11
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
o femeie cu aceste calitati va fii mereu apreciata pt ca asta e femeia prin constrcutia ei exprima blandete romantism , sensibilitate .. asta nu inseamna ca o femeie care e putin mai dura si mai impunatoare e mai putin femeie .. nu atta tim p cat inca is pastreaza acea doza de feminitate care insumeaza toate aceste calitati

We Ride Together We Die Together
 
MORENADate: JOI, 2009-08-27, 6:33 PM | Message # 12
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Conversaţia în timpul preludiului

Aceastǎ etapǎ este cea mai puţin atrǎgǎtoare pentru un bǎrbat. Dacǎ este excitat, el nu mai simte nevoia sǎ stea de vorbǎ, ci vrea sǎ acţioneze. Majoritatea femeilor însǎ, nu sunt atât de grǎbite din acest punct de vedere. În general, ele nu agreeazǎ abordarea directǎ de genul. "Hai sǎ facem dragoste" şi nici trecerea directǎ la fapte.

Femeile doresc o apropiere gradatǎ, naturalǎ şi tandrǎ în care cuvintele joacǎ un rol decisiv. Vorbele iubitului, corelate cu sǎrutǎrile şi mângâierile sale sunt cele care aratǎ afecţiunea lui sincerǎ pentru iubita sa. Fǎrǎ expresiile "Te iubesc", "Eşti foarte frumoasǎ", "Eşti caldǎ, tandrǎ, senzualǎ", femeia se poate îndoi de sinceritatea intenţiilor tale. ªi de ce nu i-ai spune? ţii la ea, nu? E atrǎgǎtoare, nu-i aşa? Eşti bucuros cǎ este acolo, lângǎ tine şi cǎ te îmbrǎţişeazǎ plinǎ de cǎldurǎ, tandreţe şi dragoste, nu-i aşa? Atunci spune-i toate acestea. Nu minţi, bineînţeles şi nu fi fals, cǎci o femeie simte foarte uşor aceste lucruri. Nu încerca sǎ o dai gata spunându-i cât de extraordinarǎ şi de senzualǎ este dacǎ în realitate nu este aşa.
Coboarǎ vocea pânǎ la tonalitatea cea mai caldǎ şi mai seducǎtoare, ia-o de mânǎ şi sǎrut-o cu tandreţe. Astfel se poate spune cǎ începu pur şi simplu sǎ faci dragoste cu ea prin cuvintele rostite senzual şi afectiv.
Gemetele şi exclamaţiile de plǎcere şi încântare s-au stins treptat. Acum stai întins în pat, în braţele iubite. Ce împlinire! Ce mulţumire! Dar bǎrbaţilor în mod obişnuit acum li se face somn. Trezeşte-te! Cascǎ, clipeşte din ochi, mişcǎ degetele, dar nu adormi. Ai dreptate, aceastǎ tendinţǎ survine în mod normal, dar totuşi fǎ un efort. Femeile se pare cǎ trǎiesc în altǎ lume, sau au un alt ritm, iar acum iubita ta doreşte cel mai mult sǎ îi vorbeşti, sǎ o admiri, sǎ o copleşeşti cu complimente, cu vorbe tandre de iubire. Deci dacǎ ţi-a plǎcut, spune-i-o. Spune-i ce ai simţit în timp ce fǎceaţi dragoste şi cum te simţi acum, descrie-i toatǎ fericirea şi împlinirea pe care la resimţi.

Continuǎ sǎ o atingi, sǎ o mângâi, sǎ o alinţi. Nu întoarce spatele, ca şi cum ai fi terminat cu ea, ca şi când ar urma capitolul urmǎtor, fǎrǎ vreo legǎturǎ cu ceea ce a fost pânǎ acum. În acest moment atingerea bǎrbatului este cea mai preţioasǎ, mai preţioasǎ ca oricând.

Sper sa nu va fi facut prea mare pofta biggrin biggrin biggrin biggrin


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BossyDate: SAMBATA, 2009-10-10, 3:39 AM | Message # 13
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
din pacate video a fost scos din site si nu l-am putut viziona....in ceea ce priveste subiectul cu toate ca sunt de acord cu comunicarea in timpul actului sexual .. preferlimbajul trupului wink wink

We Ride Together We Die Together
 
BossyDate: SAMBATA, 2009-10-10, 3:48 AM | Message # 14
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Hot sex: sub dus

In vreme ce femeile sunt topite dupa bai spumante acoperite cu petale de trandafiri, partenerii ar fi mai de graba incantati de o partida rapida sub dus. Pentru a impaca ambele parti ne-am gandit sa va oferim cateva sugestii numai bune de pus in aplicare... sub dus.
Cel mai imporant lucru pe care trebuie sa ti-l amintesti e ca nu trebuie sa planifici prea mult scena. Iubitul tau va aprecia spontaneitatea ta si va fi incantat sa descopere o alta personalitate pe care ai tinut-o ascunsa.

Barbatii prefera sexualitatea distractiva, salbatica, sexy, fara prea multe planuri si asteptari. Nu va strica daca iti vei pune in ordine cateva idei, insa incearca sa pastrezi totul la nivel general, nicidecum in detaliu.

Arunca grija si atentia pe fereastra si lasa-l sa iti descopere latura salbatica.

Cum iti spuneam, nu trebuie sa planifici nimic, nu ai nevoie decat de un dus (:P) si un iubit dornic de actiune. Noi iti prezentam doar cateva idei potrivite pentru a incepe distractia!

1. Invitatie neasteptata

Intra in dus cand nu se asteapta sa faci asta si asigura-te ca va intelege de la inceput ca nu vrei sa vezi daca temperatura apei e potrivita.

2. Fara probleme

Uita de haine si trage-l sub dus cu tot cu haine. Chiar daca va fi surprins la inceput, o sa reuseasca sa scape de hainute cat se poate de repejor.

3. Invitatie cu surprize

Spune-i ca vrei sa te ajute si surprinde-l cu o jucarie erotica noua. Va fi cu siguranta incantat sa te ajute!

4. Timp si atentie

Daca tot sunteti sub dus, ce ar fi sa ii oferi iubitului tau un tratament bine meritat. Acorda maximum de atentie trupului sau si ai grija sa insisti cu manusa de dus prin zonele sensibile.

5. Strict secret

Inregistreaza-te in timp ce faci un dus si arata-i apoi iubitului tau ce ai reusit sa faci. Ar fi bine sa stergi apoi inregistrarea si sa il rogi sa iti arate el cum se fac lucrurile!

Nu trebuie sa fii atenta decat la lubrifiere (apa nu e un mediu propice) si sa nu aluneci (poti sa cumperi echipament special: o bara de sustinere pe care sa o aplici pe perete, o plasa pe care sa o pui la dus si un covoras antiderapant).

Attachments: 9286861.jpg (26.5 Kb)


We Ride Together We Die Together
 
Forum » LIFE STORIES/ POVESTI DE VIATA » TOTUL DESPRE SEX » SEARA ROMANTICA ALATURI DE BARBATUL PE CARE IL IUBESTI
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright by MORENA © 2024