JOI, 2024-03-28, 10:23 AM


Main
Registration
Login
Welcome Guest | RSS  
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: MORENA  
Forum » LIFE STORIES/ POVESTI DE VIATA » TOTUL DESPRE SEX » Cât de mult contează dimensiunea penisului?
Cât de mult contează dimensiunea penisului?
aidutzaDate: MIERCURI, 2010-01-20, 7:06 PM | Message # 1
membru
Group: Members
Messages: 3
Status: Offline

Contează mărimea penisului? Statisticile spun că nu. Atunci de ce iubitul tău se frământă cu centimetrul în mână, iar tu nu eşti satisfăcută? Sexologii susţin că totul ţine de......perspectiva fiecaruia.

De exemplu, există un motiv mult mai simplu decât ţi-ai imagina pentru care iubitul tău are complexe în privinţa mărimii: perspectiva din care se vede.

Pentru a se măsura din priviri bărbatul se uită la penisul său de sus în jos. Din această perspectivă el se vede mai mic decât este în realitate. Tu îl vezi în schimb dintr-o perspectivă reală. Aşa că în timp ce tu îi vei spune că are o mărime pe gustul tău, el va continua cu suspiciunile.

Un penis de 8 cm poate satisface o femeie

In starea de excitare, vaginul are de la 8 pana la 13 cm adâncime, astfel încât, chiar şi un penis mic poate atinge întreaga suprafaţă a vaginului.

Cu toate acestea, potrivit unui sondaj amintit de sexolog, oamenii tind să considere un penis de lungime între 6 şi 14 cm ca fiind mic şi îl echivalează cu măsura S, cea mai mică măsură a hainelor.

Mai departe, potrivit sondajului, penisul mediu, în viziunea participanţilor, are o lungime cuprinsă între 15 şi 18 cm, iar penisul mare atinge 21 de cm.

Mulţi bărbaţi se simt complexaţi cu un penis mediu, darămite cu unul mic, în condiţiile în care ambele mărimi pot stimula cu succes chiar şi un vagin cu adâncimea maximă, de 13 cm.

Problemele femeilor şi bărbaţilor vis-a-vis de un „penis prea mic” nu sunt generate de imposibilitatea anatomică de a întreţine relaţii sexuale. Aşadar, sexologul
susţine că mărimea penisului contează doar în măsura în care tu şi iubitul tău aveţi convingerea că acest aspect este important.

Astfel de convingeri nasc nesiguranţă în propria sexualitate şi astfel îţi sabotezi viaţa sexuală cu impresia că mărimea îţi influenţează drastic satisfacţia sexuală.

Dilatarea vaginului, secretul plăcerii, indiferent de mărime!

În urma celor citite te întrebi cum poate o femeie să simtă plăcere alături de un bărbat cu lungimea peste medie?

Lucrul de care nu ţin cont cei care se cramponează în „importanţa mărimii” este că vaginul are capacitatea de a se dilata şi acomodează, de regulă, atât măsuri mici cât şi măsuri mari.

În cazul unui penis peste medie, vaginul are totuşi nevoie de timp pentru a se dilata suficient. Secretul este ca iubitul tău să facă penetrarea treptat şi să se mişte lent la începutul actului sexual. Astfel, vaginul ajunge să se lărgească cu până la 200% pentru a acomoda chiar şi un penis cu lungime peste medie.

Dacă iubitul tău este complexat de mărimea sa, e important să-i comunici şi lui aceste aspecte.

În realitate, unele femei sunt chiar împotriva unui penis de lungime mare, mai ales dacă bărbatul nu aplică tactica gentilă de penetrare amintită mai sus.

Chiar dacă nu ne afectează drastic viaţa sexuală, mărimile extreme ale penisului pot aduce nişte avantaje, dar şi dezavantaje.

Avantajele şi dezavantajele unui penis peste medie

Va creşte plăcerea amândurora în cazul unor poziţii de sex în care trupurile voastre nu sunt extrem de apropiate, iar penetrarea se realizează de la „distanţă”. De aici decurg şi dezavantajele unui penis cu lungimea sub medie.

Dezavantajul unui penis peste medie este durerea pe care o poţi simţi în timpul penetrării. Iubitul tău trebuie să aibă grijă în acest caz, mai ales la începutul actului sexual. Penisul sub lungimea medie are avantajul de a nu-ţi provoca vreun disconfort fizic.

Mărimea penisului poate naşte incompatibilitate sexuală?

Senzaţia de „nepotrivire” în ceea ce priveşte mărimea penisului şi a vaginului este una tratată subiectiv.

„În funcţie de bagajul de cunoştinţe şi credinţele personale ale fiecăruia, putem simţi acea senzaţie de disconfort care ne duce la inevitabila întrebare dacă suntem sau nu compatibili sexual”.

Sexologul mărturiseşte că în multe cazuri apare întâi gândul, credinţa sau prejudecata ce ţine de incompatibilitate şi mai apoi senzaţia propriu-zisă.

debaraseaza te de ceea ce este „normal” în sex şi de statistici şi să te axezi pe propriile caracteristici şi pe realitatea intimităţii de cuplu.

Adesea, standardele sexuale promovate nu sunt şi cele ale cuplului vostru şi nu merită să te raportezi la ele.

 
Forum » LIFE STORIES/ POVESTI DE VIATA » TOTUL DESPRE SEX » Cât de mult contează dimensiunea penisului?
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright by MORENA © 2024