JOI, 2024-03-28, 4:24 PM


Main
Registration
Login
Welcome Guest | RSS  
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: MORENA  
Forum » LIFE STORIES/ POVESTI DE VIATA » TOTUL DESPRE SEX » Cand si cum sa faci sex dur (arta sexului dur)
Cand si cum sa faci sex dur (arta sexului dur)
riana18Date: LUNI, 2009-12-28, 5:31 PM | Message # 1
Major
Group: Members
Messages: 15
Status: Offline
A face dragoste este o parte integranta a vietii sexuale a multor cupluri. Unele practica metode si pozitii clasice, in timp ce altora le place sa fie mai extremisti in acest domeniu, dorind sa intre pe un teritoriu mai periculos, acela al sexului dur. Sa nu ma intelegeti gresit; sexul dur nu trebuie sa implice violenta - puteti merge atat de departe cat doriti amandoi fara sa se ajunga la chestiuni neplacute - sexul neplacut nu mai este sex, pana la urma si nu exista niciun motiv sa facem asemena sex.

Dar sadismul moderat a devenit un fenomen destul de raspandit in dormitor: chiar daca ai o relatie de mult timp sau esti cu nevasta ta sau ai o aventura de o noapte, trebuie sa te asiguri ca si ea vrea sa se intample acest lucru (vorbim despre sexul dur). Daca faceti asta pentru prima data, stabiliti un cuvant care inseamna "stop" cand e pronuntat de oricare dintre voi (si nu mergeti, ca in comedii, pentru cuvinte de genul alzenshwitzelmartsagerten). Nici nu trebuie ca acest cuvant sa fie unul pe careil folositi de obicei in pat, pentru a nu exista confuzii.

Poti aborda subiectul fie atunci cand sunteti intr-un preludiu linistit fie cand nu faceti nimic de natura sexuala si puteti discuta la rece. Cand o saruti o poti apuca ferm de par si trebuie sa o intrebi daca-i place ceea ce-i faci. Daca geme de placere, poti sa-i mai spui cateva lucruri pe care ai vrea sa i le faci. Scopul este sa-ti dai seama de dorintele ei in acest domeniu.

Durerea si placerea nu sunt asa de diferite. De exemplu ambele trimit semnale nervoase. Placerea sexuala trimite semnale catre creier si la fel face si durerea. Durerea poate deci imbunatati calitatea sexului. Ma refer desigur la o durere moderata. Totul depinde de voi, de ceea ce va place. Poti sa fii bland sau poti sa fii salbatic, asta depinde de tine, de cum iti place sa faci sex si, cel mai important, si de preferintele partenerului!

 
Forum » LIFE STORIES/ POVESTI DE VIATA » TOTUL DESPRE SEX » Cand si cum sa faci sex dur (arta sexului dur)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright by MORENA © 2024