JOI, 2024-04-25, 8:26 PM


Main
Registration
Login
Welcome Guest | RSS  
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Forum moderator: MORENA  
Forum » LIFE STORIES/ POVESTI DE VIATA » DESPRE DRAGOSTE » PRIETENIA SI VALOAREA EI (Ce inseamana o prietenie?)
PRIETENIA SI VALOAREA EI
MORENADate: LUNI, 2009-06-08, 4:26 PM | Message # 1
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Dimensiunea valorii oricarui lucru, eveniment, sentiment etc, este, in totalitate, subiectiva.
Asta este ipoteza de la care poate porni, si niciodata sfarsi, orice evaluare a vietii si a aspectelor ce o compun.
Fiecare persoana sau eveniment este valoros, inseamna “ceva” sau nu, numai intr-un anumit context. Si anume, cel al fiecaruia… Adica… frisca nu este nici buna si nici rea. E… frisca! Numai ca “mie” nu-mi place, iar “tu” o adori

Poti sa ai doar un singur prieten. Adica un singur om poate sa stie totul despre tine.

Un prieten este acela care este langa tine tot timpul. Iti este alaturi neconditionat.
Te iubeste cu adevarat. Iubire care nu implica nimik legat de atractia fizica dintre doi oameni.
Un prieten te asculta, te ajuta, te cearta, rade cu tine, plange cu tine, traieste doar prin prisma bucuriei ca te are si el la radul lui prieten.

Restul sunt amici.

Amic. Este un om apropiat de tine, dar nu mai mult decat un prieten.
Un amic cunoaste doar o parte foarte mica din tot ceea ce esti si faci.
Un amic poti sa-l schimbi. La un prieten nu poti sa renunti.

Renuntand la un prieten, arunci la gunoi o parte din tine.
Este poate ciudat, dar ne temem de o lume “defavorabila”, de un mediu strain, cu care nu putem comunica, fatza de care nu putem fi “sinceri”. Pentru a nu fi singuri vrem ca lumea sa fie sincera cu noi. Doar sinceritatea ne da aceasta certitudine ca suntem inconjurati de prieteni, de oameni care ne iubesc, ca nu suntem singuri. De aceea in ceasurile de mare singuratate se fac cele mai multe confesiuni, se deschid sufletele, oamenii se cauta unul pe altul: tocmai pentru a anula acel sentiment al izolarii definitive.

Sinceritatea este si ea, ca atatea altele, un aspect al instinctului de conservare. De fapt, sinceritatea participa la acea complicata clasa de sentimente si orgoliu ce se numeste prietenie si care, trebuie sa recunoastem, constituie unul dintre cele mai serioase motive de a iubi viata. In prietenie se intampla acelasi lucru: esti iubit nu pentru ceea ce esti tu, ci pentru ceea ce vede si crede prietenul tau in tine.

Tu, omul, esti sacrificat intotdeauna. Esti iubit nu pentru tine, ci pentru ceea ce poti da, ceea ce poti justifica, verifica, contrazice sau afirma in sentimentele prietenului. Si nu te poti plange, pentru ca si tu faci la fel; toata lumea face la fel.

Ceea ce intristeaza oarecum intr-o prietenie este faptul ca fiecare dintre prieteni sacrifica libertatea celuilalt. Prin “libertate” inteleg suma posibilitatilor lui, vointa lui de a se schimba, de a se modifica, de a se compromite.

Esti iubit pentru ca prietenii s-au obisnuit cu tine sa te vada pe strada, sa te intalneasca la un anumit local, s-au obisnuit sa mergi cu ei la o o cafea, in vizita la cunostinte, sa-ti placa, in general, ceea ce la place si lor, sa gandesti, in general, ceea ce gandesc si ei. Unde esti tu in toate aceste sentimente ale lor?

Esti descompus, distribuit si asimilat dupa vointa sau capriciul lor; iar tu faci la fel. Daca intr-o zi vrei sa faci altceva decat ceea ce se asteapta de la tine sa faci, atunci nu mai esti un bun prieten, atunci incomodezi, obosesti, stanjenesti.

Poate uneori acest “joc”, oarecum pavlovian nu trebuie sa se verifice. Daca un om te va considera prieten chiar si dupa o serie de intamplari neasteptate, inseamna ca acel om va fi langa tine neconditionat si fara vreun motiv anume.

Uneori viata ne arunca fara sa vrem pe table de sah si e frumos sa urmaresti evolutia unui om aflat intr-o dificultate, chiar daca dificultatea aceea a fost provocata de tine. Putem asemui aceasta cu doua zaruri, e minunat sa vezi cum se rostogolesc, nestiind finalul. Viata ne supune la mai multe teste, mai multe piste insa doar cei care manuiesc extrem de bine anumite veleitati vor ajunge la un finish.

Cateodata esti tolerat; aceasta e tot ce poate oferi dragostea prietenilor tai libertatii tale: toleranta.

CRED, cu tarie, ca PRIETENI pot fi DOAR OAMENII care nu se tem sa PIARDA!


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
Cyrus83Date: MARTI, 2009-06-09, 3:31 PM | Message # 2
MODERATOR
Group: Members
Messages: 192
Status: Offline
Prietenia, un sentiment atat de minunat atunci cand intalnesti persoana alaturi de care sa il poti dezvolta si sa sti k cineva se gandeste la tine chiar daca nu iti este alaturi. Mai ales prin faptul k te simti bine in compania acelei persoane si ea la fel fata de tine. Acea persoana care tine la tine neconditionat si ar face orice pentru tine ca sa iti fie bine fara a astepta nimic in schimb. Am cunoscut acest sentiment si pot sa zic k este minunat. heart :love:
 
Cyrus83Date: MARTI, 2009-06-09, 3:42 PM | Message # 3
MODERATOR
Group: Members
Messages: 192
Status: Offline
Vei putea mereu sa te ascunzi, in cer, intre stele, in luna, in soare…dar singuru loc ce va fi mereu deschis pt.tine este inima mea…intra si eu voi arunca cheia.
 
BossyDate: VINERI, 2009-06-12, 9:13 AM | Message # 4
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Pot fi un baiat si o fata doar buni prieteni, fara implicatii sentimentale? Multi sunt de parere ca nu ai cum sa separi prietenia de sentimente. La intrebarea “Poti avea o relatie de prietenie care sa nu implice sentimente?” putem raspunde, ca intr-o relatie pot sa nu existe sentimente fata de celalalt dar aceea nu este o relatie de prietenie ci una de amicitie. Exista o imensa diferenta intre amicitie si prietenie. Intr-o relatie de prietenie este imposibil sa nu fie incluse si sentimente si cel mai banal si inevitabil ar fi acela de simpatie fata de prietenul sau prietena ta.
Prietenia este cea mai importanta intr-o relatie. Si e bine sa invatam sa ne facem prieteni de sex opus inainte de a incepe o relatie: sa studiezi sa vezi care sunt particularitatile lor si apoi sa stii la ce sa te astepti, sau sa stii cand ai gasit ceea ce cautai. Nu cred ca exista casatorie fericita, daca cei doi parteneri nu sunt in primul rand prieteni de nadejde, ci doar iubiti. Dupa ce dragostea pasionala se stinge ramane prietenia.

In orice prietenie/amicitie/relatie cei doi sunt legati prin ceva. Acel ceva poate varia de la facutul temelor pentru elevi pana la parteneri de afacere, un grad de rudenie, etc. Exista un ceva pe nume “sexualitate”. Sexualitatea si tot ce tine de ea (sentimente, trairi, etc.) se manifesta (sau asa ar trebui sa fie) doar intr-o relatie de casatorie sau in vederea casatoriei in mod exclusiv. Toate celelalte relatii implica orice altceva numai sexualitate nu. De amintit ca intre toate relatiile unei persoane exista o ierarhie bine stabilita. Daca oricare doua relatii sunt clar detasate atunci nu vor fi conflicte.

Un cuplu pentru a avea o relatie reusita trebuie sa conteze unul pe altul in momentele cheie, sa se asculte unul pe altul, sa se stimuleze unul pe altul, sa isi respecte promisiunile facute unul fata de altul. Sa isi mentina amandoi mediul intim de care au nevoie, fara a da buzna in viata celuilalt, pentru ca exact acest mediu personal ii face sa se simta liberi in casnicie. Sa isi continue viata pe care o aveau inainte de casatorie, fara sa intervina asupra celuilalt cu forta, ci doar daca este “invitat”. Trebuie sa se distreze, sa discute, sa isi largeasca orizonturile intelectual cu tot ce e mai nou. Sa nu uite niciodata sa rada si sa incerce sa treaca peste orice impas cu simtul umorului, fara a se ingrijora fara motive.

Daca vor fi buni prieteni, buni colaboratori, sprijin de nadejde la nevoie si mai ales daca isi vor intelege nevoia de spatiu, aceasta relatie poate merge departe, dar daca se vor lasa atrasi de o viata simpla, fara idealuri si supusa unui regim limitativ, relatia va muri fara indoiala.

Intr-un cuplu trebuie sa invete amandoi sa treaca cu vederea piedicile care ii tin in loc si sa urmareasca telul, nu modul de a ajunge acolo. Sa se sprijine reciproc tot timpul, sa invete lectia altruismului, uitand de dorintele personale pentru binele celuilalt. Trebuie sa-si respecte reciproc libertatea, spatiul, timpul liber, mediul de cunostinte, sa invete sa se descurce fiecare si independent, fara a se sufoca prea mult unul pe celalalt. Toate acestea reprezinta cheia succesului pentru un cuplu.


We Ride Together We Die Together
 
BossyDate: MIERCURI, 2009-06-24, 2:52 PM | Message # 5
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Din ceea ce stiu eu de cele mai multe ori nu sunt posibile relatiile de prieteni dintre un baiat si o fata(cel mai bun prieten al meu fiind o fata .. mai exista si exceptii) .. cauza cel mai des intalnita fiind atractia si tensiunea sexuala dintre acestea...vina apartinand in 80% din cazuri barbatului caruia is este mai greu sa reziste acestei tentatii. e adevarat ca poate fi destul de dificil sa stai alaturi de o persoana de sex opus .. fara sa simti o atractie sexuala fata de ea .. dar nu si imposibil .. cu maturitate, comunicare si un raport foarte strans intre cei doi se pot depasi aceste momente. trebuie tot timpul pus in calcul daca o partida cu prietena de lg tine e mai i mportanta decat raportul de prietenie si solidaritate care e intre voi si daca esti dispus sa renunti la acest raport care cu siguranta se v-a incheia dupa un contact sexual ...de cele mai multe ori sunt persoanele de sex feminin care pun capat unei prieteni in urma unui raport sexual.. din cauza faptului ca o femeie intr-un contact sexual se im plica sentimental .. iar ca urmare vor dori ceva mai mult de la aceasta relatie decat o simpla prietenie..de aici ple cand si ceilalti factori cum ar fii geozia ...dorinta de atentie din partea partenerului ,, si toate elementele unei relatii de iuire adevarata ...care vor strangula total relatia de prietenie care era inainte ... E totusi adevarat si faptul ca sunt o multime de cupluuri care dupa ce s-au separat drumurile au ramas totusi foarte buni prieten .. sa fie oare sfarsitul unei relatii de dragoste in anumite cauzri .. inceputul unei noi prietenii?..voi ce credeti ....

We Ride Together We Die Together
 
MORENADate: MIERCURI, 2009-07-22, 0:24 AM | Message # 6
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Prietenia intre barbat - femeie. Un subiect ceva mai dificil si mai tabu, dar din multe observatii, pot spune ca este foarte greu sa realizezi asa ceva, posibil, dar foarte greu. Acest lucru se datoreaza faptului ca, o femeie cu un barbat nu pot discuta 7 ore despre rochii sau papuci si nici ca nu pot merge sa joace fotbal impreuna. Prietenia dintre o femeie si un barbat poate fi mai " colorata " pentru simplu fapt ca, atunci cand iti faci un prieten mai apropiat de sex opus, incerci sa cauti raspunsuri la ceea ce te framanta pe tine. O prietenie de genul acesta poate fi mai interesanta si, trebuie sa recunosc, mai sincera. Este o prietenie… complementara. Are si minusurile ei, dar si plusurile ei. Amandoi au multe de invatat, despre celalalt sex, dintr-o astfel de relatie, asa ca domnilor puneti-va mintea la contributie si incercati sa gasiti o fata care sa va fie un bun confindet, daca pot spune asa!

Oricum ar fi, trebuie sa vedem relatia de prietenie dintre doi oameni asa cum este si cu ceea ce presupune ea: incredere, sustinere reciproca, ajutor, comunicare, loialitate. Si la urma urmei, o prietenie, fie ea intre persoane de acelasi sex sau sex opus, depinde in primul rand de calitatea indivizilor care o creeaza, de capacitatea lor de a trece peste barierele impuse de sex sau de stereotipurile care apar mereu.


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
black_devilDate: MIERCURI, 2009-08-05, 8:18 PM | Message # 7
Lieutenant
Group: Members
Messages: 35
Status: Offline
prietenia?un mod de a profita de cineva...amical=))))....
 
MORENADate: MIERCURI, 2009-08-05, 8:23 PM | Message # 8
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
De ce crezi asta intr o livada sunt si pomi care dau roade mai multe

I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BossyDate: MIERCURI, 2009-08-05, 8:26 PM | Message # 9
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Quote (black_devil)
prietenia?un mod de a profita de cineva...amical=))))..

Nu cred ca asta se numeste prietenie... intre prieteni nu exista profit .. sau alte scopuri ascunse prietenia are doar o singura fata si nu e o fata ascunsa


We Ride Together We Die Together
 
black_devilDate: MIERCURI, 2009-08-05, 8:29 PM | Message # 10
Lieutenant
Group: Members
Messages: 35
Status: Offline
atunci nu exista prietenie:)))
 
MORENADate: MIERCURI, 2009-08-05, 8:32 PM | Message # 11
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Asa de dezamagit ai fost de prieteni incat sa poti afirma asta ? wacko wacko wacko

I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BossyDate: VINERI, 2009-08-07, 0:02 AM | Message # 12
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
exista prietenie si prieteni imp e sa reusesti sa ii distingi dintre cei falsi

We Ride Together We Die Together
 
MORENADate: VINERI, 2009-08-07, 0:09 AM | Message # 13
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
PRIETENII FALSI: Niciodata nu-ti cer de mancare.
PRIETENII ADEVARATI: Din cauza lor nu mai ai mancare.
PRIETENII FALSI: Se adreseaza parintilor tai cu D-l/D-na
PRIETENII ADEVARATI: Se adreseaza parintilor tai cu TATA/MAMA
PRIETENII FALSI: Te vor scoate din inchisoare si-ti vor spune cu ce-ai gresit.
PRIETENII ADEVARATI: Se vor aseza langa tine spunand "Fir-ash ... ce-am belit-o ... da a fost marfa !"
PRIETENII FALSI: Nu te-au vazut niciodata plangand.
PRIETENII ADEVARATI: Plang alaturi de tine
PRIETENII FALSI: Iti imprumuta chesti pentr cateva zile ca mai apoi sa ti le dea inapoi.
PRIETENII ADEVARATI: Iti tin lucrurile atat de mult incat uita ca erau ale tale.
PRIETENII FALSI: Cunosc cateva lucruri despre tine.
PRIETENII ADEVARATI: Ar putea sa scrie o carte despre tine numai cu citatele tale.
PRIETENII FALSI: Te vor lasa in urma daca asa a facut si restu lumii.
PRIETENII ADEVARATI: Vor lua tot restul lumii la capace pentru ca te-a lasat in urma.
PRIETENII FALSI: Vor la usa de la intrare.
PRIETENII ADEVARATI: Intra direct in si spun "AM AJUNS ACASA!"
PRIETENII FALSI: Sunt pentru o perioda.
PRIETENII ADEVARATI: SUnt pe viata.
PRIETENII FALSI: Iti vor lua bautura de la nas cand vor crede ca ai baut destul
PRIETENII ADEVARATI: Se vor uita la tine cum te impiedici peste si vor spune "Termina-ti bey paharu de baut si ca nu inrosim alcoolu'."
PRIETENII FALSI: Te vor barfi celor care te barfesc pe tine.
PRIETENII ADEVARATI: Le va rupe figura .


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BossyDate: VINERI, 2009-08-07, 0:38 AM | Message # 14
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
“Dacă însă e mai adevărat că sufletul moare o dată cu corpul şi că după aceea nu mai simţim nimic, aşa cum nu există nici un bine în moarte, tot astfel cu siguranţă nu există în ea nici un rău; căci, pierzându-şi simţirea, e ca şi cum nu s-ar fi născut deloc omul de care totuşi ne bucurăm că s-a născut.”

“Prietenia nu poate exista decât între oameni buni.”

“Prietenia nu e nimic altceva decât înţelegerea deplină, unită cu bunăvoinţă şi iubire, în toate lucrurile divine şi omeneşti; poate că, înafară de înţelepciune, zeii nemuritori n-au dat omului nimic mai bun.”

“Ce e mai plăcut decât să ai pe cineva cu care să îndrăzneşti să vorbeşti totul cum vorbeşti cu tine? Ce preţ ar avea bucuria în împrejurări fericite, dacă n-ai avea pe cineva care să se bucure de ea la fel ca tine? Iar nenorocirea ar fi greu s-o înduri fără cineva care s-o suporte şi mai greu decât tine.”

“Prima lege a prieteniei este aceasta: să cerem de la prieteni ceea ce e cinstit, să facem pentru prieteni ceea ce e cinstit, şi, fără să aşteptăm să fim rugaţi, să fim totdeauna plini de zel, să nu şovăim niciodată şi să îndrăznim să ne spunem sincer părerea. Prietenii care ne sfătuiesc bine trebuie să aibă foarte mare autoritate în prietenie, să folosească această autoritate îndemnând nu numai pe faţă, dar chiar energic, dacă împrejurarea o va cere, şi totodată să găsească ascultarea cuvenită.”

“Cei buni îi iubesc pe cei buni şi şi-i atrag ca şi cum aceia ar fi uniţi cu ei prin înrudire şi natură; căci natura, mai mult decât orice, caută şi pune stăpânire pe tot ce-i seamănă.”

“Aceia care îşi închipuie că prieteniile se bazează pe interes suprimă legătura cea mai plăcută a prieteniei; căci nu încântă atât folosul dobândit printr-un prieten cât însăşi iubirea prietenului, iar ceea ce provine de la un prieten e plăcut numai atunci când porneşte din inimă.”


We Ride Together We Die Together
 
MORENADate: VINERI, 2009-08-07, 12:09 PM | Message # 15
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Quote (Bossy)
“Ce e mai plăcut decât să ai pe cineva cu care să îndrăzneşti să vorbeşti totul cum vorbeşti cu tine? Ce preţ ar avea bucuria în împrejurări fericite, dacă n-ai avea pe cineva care să se bucure de ea la fel ca tine? Iar nenorocirea ar fi greu s-o înduri fără cineva care s-o suporte şi mai greu decât tine.”

Dupa parerea mea aici se regaseste cuvantul prietenie si tot ceea ce este legat de principiile unui prieten si valoarea lui. Aceste consider ca este portretul adevarat al unui prieten.


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BossyDate: SAMBATA, 2009-08-15, 8:30 PM | Message # 16
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
ai dreptate morena pentru ca e foarte greu sa te deschizi in fata cuiva si in cele din urma toate persoanele(cu mici exceptii) cauta pe cineva cariua sa ai poata impartasi orice fara sa aiba nici o retinere si in fata caruia sa nu se simta stanjenit de ceea ce dezvaluie

We Ride Together We Die Together
 
bogdanDate: LUNI, 2009-08-24, 11:30 AM | Message # 17
Lieutenant
Group: Members
Messages: 19
Status: Offline
prietenia,dp meu de vedere exista eu pot spune ca am cativa prieteni care m-au ajutat cand am avut nevoie de ei indiferent de ora si timp fara niciun fel de problema insa si eu le am intors cu aceeasi moneda.Un prieten e acolo atunci cand ai nevoie nu iti impune un pret asupra ajutorului,la baieti se discuta totul dar in cazul unei dispute se cearta dar se impaca repede si uita ,in schimb la fete daca s-au certat vomita tot cee stiu una despre alta si uite asa aflii detalii picante despre viata lor pe care nu le stiai.....
 
MORENADate: MARTI, 2009-08-25, 6:02 PM | Message # 18
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Quote (bogdan)
la baieti se discuta totul dar in cazul unei dispute se cearta dar se impaca repede si uita ,in schimb la fete daca s-au certat vomita tot cee stiu una despre alta si uite asa aflii detalii picante despre viata lor pe care nu le stiai.....

Bogdane eu iti dau mare dreptate aici pentru ca multe din femei inainte de a le oferii prietenia lor se spovedesc inatai iar invidia la noi femeile este mare la o mica cearta ele se duc glont la partea barfita de frica ca cealalta sa nu ajunga inaintea ei. Sincer mi se pare penibil sa faci dintr o prietenie o mahala in toata regula . In primul rand ca nu te incalzeste cu nimic aceasta poveste scornita poate sau inteleasa gresit iar in al doilea rand nu mai poti afirma ca ti a fost prietena atata timp cat tu ai dat impresia ca te aflai langa ea doar pentru a fi la curent cu anumite stiri picante. Poate ca am fost dura cu reprezentatele sexului frumos dar asta este pararea mea . Daca vreo fata crede ca ma insel o astept aici pentru a ma combate smile :) :)


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
nycoleDate: MIERCURI, 2009-08-26, 9:50 PM | Message # 19
Major general
Group: Moderators
Messages: 234
Status: Offline
Cel mai mare lucru pe care-l poţi face pentru un prieten nu este să-i dai din bogaţiile tale, ci să i le scoti la iveala pe cele care sunt ascunse în el însuşi.

prietenii sunt k pepenii verzi, trebuie sa incerci 50 pana dai de unul bun.

prietenul adevarat este acela kre te sfatuieste spre bine, nu acela kre iti lauda nebuniile.

nu este mai mare dragoste decat sa-si dea viata cineva pt prietenii sai.

viata nu reprezinta nimic fara prietenie.

prietenul adevarat iubeste oricand si in nenorocire ajunge k un frate.

Prietenia este rodul timpului, ii trebuie ani sa se coaca, in timp ce dragostea este ca fulgerul, uneori nascut din furtuna.

Prietenia precede dragostea, apoi o imbogateste.

Prietenul adevarat la nevoie se cunoaste!

prietenia este scumpa cand are un temei si cand sinceritatea sta la baza ei.

prietenia e o comoara inestimabila care multi sustin k o detin si putini o cunosc cu adevarat.

Cand iti faci un nou prieten, nu-i uita pe cei vechi.

Nimic nu pretuieste mai mult decat un prieten credincios.

Prietenia unui om destept e mai de pret decat prietenia tuturor prostilor.

A scoate prietenia din viata, e ca si cum am scoate soarele din lume.

Cunoaste-ti prietenii pentru ai putea iubi, si dusmanii pentru ai stapani.

Cine are un prieten bun nu mai are nevoie de oglinda.

Daca ai un prieten frecventeaza-l, fiindca sprinii si maracinii cresc repede pe drumul neumblat.

Cand cumperi un cal, uita-te la gura lui, cand iti alegi un prieten, uita-te la sufletul lui.

Un prieten este unul care iti stie toate defectele si mai are ochi sa iti vada si calitatile.

Am invatat ca oricat de bun iti este un prieten, oricum te va rani din cand in cand.. Iar tu trebuie sa il ierti pentru asta.

 
Cyrus83Date: VINERI, 2009-09-04, 1:42 PM | Message # 20
MODERATOR
Group: Members
Messages: 192
Status: Offline
AM CUNOSCUT PRIETENIA ADEVARATA SI O SPUN FARA NICI UN REGRET. ESTE ATAT DE MINUNAT CAND O PERSOANA LA CARE TI FOARTE MULT ITI RASPUNDE CU ACELEASI SENTIMENTE. INDIFERENT DE CATE GRESELI AI FACUT A TRECUT PESTE SI ITI ESTE IN CONTINUARE ALATURI. ACEA PERSOANA CARE SE GANDESTE LA TINE SI STIE CE SA ITI SPUNA ATUNCI CAND AI NEVOIE, STIE CE SA FACA ATUNCI CAND AI NEVOIE DE CEVA, FARA A SE ASTEPTA LA CEVA DIN PARTEA TA. ACEL SENTIMENT CARE ITI UMPLE INIMA DE BUCURIE ATUNCI CAND TE GANDESTI LA PERSOANA LA CARE TI, MAI ALES ATUNCI CAND SENTIMENTUL ESTE RECIPROC. DAAAAAAAAA PRIETENIA ADEVARATA EXISTA. II MULTUMESC ACELEI PERSOANE CARE MA FACUT SA IMI DAU SEAMA CA POT FI APRECIAT INDIFERENT DE ORICE BARIERE. VA DORESC TUTUROR SA CUNOASTETI ACEST SENTIMENT PENTRU CA ESTE MINUNAT. O SIMPLA VORBA MA AJUTAT SA IMI INVESELEASCA ZIUA CHIAR SI CAND AVEAM NUMAI PROBLEME PE CAP. II MULTUMESC LUI DUMNEZEU CA MI-A PERMIS SA CUNOSC O ASTFEL DE PERSOANA. love
 
Forum » LIFE STORIES/ POVESTI DE VIATA » DESPRE DRAGOSTE » PRIETENIA SI VALOAREA EI (Ce inseamana o prietenie?)
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search:

Copyright by MORENA © 2024