SAMBATA, 2024-04-20, 2:18 AM


Main
Registration
Login
Welcome Guest | RSS  
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum moderator: MORENA  
Forum » LIFE STORIES/ POVESTI DE VIATA » DESPRE DRAGOSTE » FEMEI VS BARBATII
FEMEI VS BARBATII
MORENADate: MARTI, 2009-08-25, 5:50 PM | Message # 21
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Quote (Bossy)
6 nu noi vrem sa fiti perfecte voi vreti sa fiti perfecte

Daca noi nu am vrea sa fim perfecte si voi v ati face gay biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin

Quote (bogdan)
SOACRA citez din spusele unui barbat insurat de 7 ani " e buna RECE"si cu asta am incheiat ,dar depinde de la caz la caz,dupa parerea mea mamele de baieti saant mai greu de multumit decat cele ale fetelor

Ei las ca nu se compara cu mamele de baietii care au pretentia sa l iei de copil nu de barbat .Multe din mamele de baieti au tentita de a ti l da sa l cresti deseori uita ca ele l au crescut asa iar ceea ce nu au reusit ele in atatia ani au pretentia sa i schimbam noi . cool

cool cool cool cool


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
MORENADate: MARTI, 2009-08-25, 5:53 PM | Message # 22
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Cele mai mari 5 greşeli pe care le fac soacrele în relaţia cu nora!

După cum bine ştiţi, mai rar întâlneşti o soacră care să se înţeleagă de minune cu nora ei. De ce? Pentru că fiecare dintre ele face 5 greşeli capitale. Aflăm astăzi care sunt greşile pe care le fac soacrele şi care duc la distrugerea relaţiei cu nora:

1 – Presupun că nurorile au nevoie de sfaturile lor.

Vezi să nu! Ele nu au nici un chef să audă cum „pe vremea mea se făcea aşa. Eu am făcut asta şi am ajuns bine, de aia trebuie să faci şi tu la fel! Nu ai să fii niciodată destul de bună pentru fiul meu dacă nu mă asculţi!” etc. Oricum le vor ignora!

2 – Cred că relaţia mamă-fiu nu se va schimba, chiar şi după ce acesta se va căsători.

Acum trebuie să-l împartă şi nu prea ştiu cum să se împace cu acest lucru. De bicei, tind să devină paranoice şi să aibă impresia că fiul nu le mai iubeşte din cauza proaspetei soţii care, evident, nu le suportă! smile „E vina ei. Ea l-a învăţat să nu mai vorbească cu mine. Mă urăşte şi nu ştiu de ce! Am simţit din prima clipă!!!” se plâng ele în faţa celorlalte prietene-soacre care o aprobă.

3 – Se oferă să facă treburile casnice şi să educe nepoţii.

Evident, ăsta este un lucru rău. Nora se va simţi jignită de un astfel de comportament, considerând că soacra nu o consideră destul de pricepută la treburi casnice şi la educarea propriilor copii. Mă rog, în cele mai multe cazuri chiar asta vor soacrele să se şi înţeleagă… Nora nu e niciodată bună de nimic!

4 – Se străduiesc prea tare să fie amabile.

Unele sunt atât de speriate că ar putea fi percepute ca fiind nişte soacre de coşmar, încât exagerează cu politeţea. Nu spun niciodată nimic spontan şi nu reuşesc să fie naturale. Astfel, nora ar putea avea impresia de falsitate şi le-ar oferi tot o bilă neagră. Pentru ipocrizie! În fond, de ce s-ar teme o femeie că ar putea trece drept o persoană rea dacă ea nu este aşa?

5 – Se plâng fiilor!

Multe soacre au tendinţa să se plângă fiilor de tot ceea ce le deranjează la soţia acestuia. Greşit! În felul acesta nu fac decât să înrăutăţească lucrurile în relaţia dintre ele şi fiu, ele şi noră şi, uneori, dintre fiu şi soţie (pentru că el este atât de influenţat de „mămica” încât nu poate să-i ia apărarea propriei soţii de teamă să nu o supere). Iar mamele adoră la nebunie acest sentiment. Nu-şi dau seama însă că şi-au câştigat un duşman în plus. smile (nora) Probabil pentru tot restul vieţii!

Attachments: 6734585.jpg (137.5 Kb)


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
MORENADate: MARTI, 2009-08-25, 6:15 PM | Message # 23
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Barbatii se impart in trei criterii dupa cinci categorii.

Criteriile sunt:
- Bautura pe care o consuma;
- Mijlocul de transport folosit;
- Cu cine satisfac nevoile sexuale.

Categorii:
1.Whisky-Mercedes-Amanta
2.Coniac-Masina statului-Secretara
3.Pepsi-Dacia personala-Autostopista
4.Ceai-Tramvai-Nevasta
5.Apa-Talpa-Laba

happy happy happy happy happy


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
darkieDate: MIERCURI, 2009-08-26, 11:35 PM | Message # 24
membru
Group: Blocked
Messages: 16
Status: Offline
Relatii: Cand o relatie se termina, o femeie va plange, se va destainui prietenelor ei si va scrie o poezie. Va spune cel putin odata: Toti barbatii sunt niste idioti. Apoi isi va duce viata mai departe. Unui barbat ii este mai greu sa treaca mai departe. La sase luni de la despartire, la ora 3, Duminica dimineata ii va da fostei prietene telefon si ii va spune: Am vrut doar sa stii ca mi-ai stricat viata, nu o sa te iert niciodata, te urasc si esti o proasta. Dar mai vreau sa stii ca intotdeauna va fi o posibilitate sa ne impacam. Acesta se numeste telefonul “Te iubesc / te urasc” pe care 99% dintre barbati l-au dat cel putin o data. Exista cursuri speciale pentru a-i ajuta pe barbati sa isi depaseasca aceasta nevoie; din nefericire foarte rar sunt eficiente.

Sex: Femeile prefera 35-40 de minute de preludiu. Ele cred ca in timpul acesta barbatii le admira calitatile. Daca relatia este mai veche, ele nu mai au nevoie de preludiu, dar il considera o obligatie a barbatului, un fel de cadou impus de natura… si de aceea se prefac ca nu pot face nimic fara aceasta “introducere”. Mult mai egoiste ca barbatii, femeile considera ca pina si in pat au dreptul la la ceva… orice… in plus.

Barbatii prefera 35-40 de secunde. Ei cred ca drumul cu masina pina la casa ei face parte din preludiu.

Maturitate: Femeile se maturizeaza mult mai repede decit barbatii. La 17 ani o femeie poate fi considerata un adult. La 19 ani deja stie ce vrea: - un barbat inteligent, (dar usor de prostit), foarte, foarte, foarte bogat (dar neaparat cu dorinte de a se imbogati si mai mult pentru ea); - egoist cu ceilalti (dar foarte darnic cu partenera lui); - foarte frumos (dar nu mai frumos ca ea); - ferm (dar blind); - experimentat (dar naiv); - preocupat de afacerile sale (dar aproape de sufletul ei); - dorit de alte femei (dar foarte fidel…) etc.

La 17 ani barbatii inca mai colectioneaza surprize si se uita la filme cu karate. De aceea prieteniile din liceu rezista rareori. Ei se maturizeaza in jurul virstei de 30 ani, dar din pacate deja o fiinta mult mai inteligenta ca el ii arata un certificat de casatorie de acum 7-8 ani si 2-3 copii care au nevoie parca de toate lucrurile din lume. Daca vrea sa se trezeasca din acest cosmar, trebuie sa plateasca cel putin jumatate din munca tineretii lui si cel putin o treime din ceea ce va cistiga pina la adinci batrineti sub forma de pensie alimentara.

Palarii: Femeile arata bine cu palarii. Barbatii arata ca niste prosti cu aere de intelectuali rasati.

Scrisul de mana: Femeile folosesc hartie fina de scris, de preferinta colorata si parfumata, si isi decoreaza “i”-urile cu cerculete sau inimioare; “g”-urile si “p” -urile au bucle ridicol de mari. Este un chin sa citesti biletul unei femei. Chiar daca te paraseste, ea tot va desena un cerculet zambitor la sfirsitul biletului. Nu acelasi lucru se intimpla cind scriu CEC-uri pentru plata unor facturi sau datorii.

Spre cinstea lui, barbatul nu isi decoreaza scrisul; el zgarie pur si simplu ca gheara unei gaini… sau a unui cocos ?!?!?!

Baile: Numarul mediu de obiecte din baia unei femei este de 437. Un barbat nu ar putea identifica majoritatea dintre aceste obiecte.

Un barbat are in general 6 articole in baie: periuta si pasta de dinti, crema si lama de ras, un sapun si un prosop luat de la vreun hotel.

Reviste: Revistele pentru barbati de multe ori contin poze cu femei dezbracate. Revistele pentru barbati aduleaza femeile. In paginile lor regasesti retete de a cuceri femeile. In revistele barbatilor femeile nu sint una si aceeasi cu nevestele. Redactorii revistelor pentru barbati sint in general barbati casatoriti.

Revistele pentru femei de asemenea au poze cu femei dezbracate. Asta din cauza ca, fizicul femeii este o opera de arta ce trebuie admirata, in timp ce corpul barbatului este paros si denivelat si nu ar trebui vazut la lumina zilei. Revistele pentru femei aduleaza tot femeile, mai ales cele care nu accepta compromisuri si ii prostesc pe barbati. In paginile acestora gasesti retete de a cuceri barbatii, dar in nici un caz de a da curs victoriilor astfel obtinute. In revistele femeilor acestea se pling ca sint singure, dar sfatuiesc cititoarele sa nu cedeze nici unui pretendent. Redactorii revistelor pentru femei sunt in general femei divortate.

Iesitul in oras: Cind un barbat spune ca este gata de iesit in oras inseamna ca este gata de iesit in oras.

Cand o femeie spune ca este gata de iesit in oras inseamna ca VA FI gata de iesit in oras, dupa ce isi va gasi si celalalt cercel, se va imbraca, se va machia…

Pisici: Femeile iubesc pisicile.

Barbatii spun ca iubesc pisicile, dar cind femeile nu se uita, le ard cite un sut.

Oglinzi: Barbatii sunt vanitosi; isi vor verifica imaginea in oglinda.

Femeile sunt ridicole. Ele se uita in orice suprafata stralucitoare: oglinzi, lingurite, vitrine, prajitoare de piine, oglinzi si geamuri de la masini parcate, chelii…

Telefonul: Barbatii vad telefonul ca pe o unealta cu ajutorul careia pot comunica mesaje scurte si importante. Barbatii stiu ca telefonul costa.

O femeie poate sa vina acasa din vizita de doua saptamini de la o prietena, sa o sune la telefon si sa discute alte 3 ore. Si femeile stiu ca telefonul costa, dar mai stiu ca nu il platesc ele.

Indicatii: Daca o femeie se rataceste in timp ce conduce masina ea va cere indicatii.

Daca un barabat se va rataci, el nu va opri masina sa ceara indicatii despre drum - considerind acest lucru sub demnitatea lui.

Jucarii: Fetitelor le place sa aiba jucarii. Apoi, pe la 11-12 ani le dispare interesul.

Barbatii nu isi depasesc niciodata obsesia pentru jucarii. Pe masura ce inainteaza in virsta, jucariile devin din ce in ce mai scumpe si mai nepractice. Exemple: televizoare miniaturale, telefoane de masina, storcatoare de fructe sofisticate, egalizatoare grafice, jocuri video, si orice clipeste, bipaie si are nevoie de cel putin sase baterii pentru a functiona.

 
nycoleDate: MIERCURI, 2009-08-26, 11:43 PM | Message # 25
Major general
Group: Moderators
Messages: 234
Status: Offline
foarte tare more happy lol
 
MORENADate: JOI, 2009-08-27, 1:34 PM | Message # 26
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Ce isi doresc femeile de la un barbat
(la prima intalnire)

1. Sa arate bine
2. Sa fie fascinant, sarmant
3. Sa aiba stare financiara buna
4. Sa fie un bun ascultator
5. Sa fie inteligent, spontan
6. Sa fie in forma
7. Sa fie imbracat cu gust
8. Sa aprecieze lucrurile fine
9. Sa fie plin de surprize
10. Sa fie un iubit ingenios si romantic

Ce isi doresc femeile de la un barbat
(cand au 32 de ani)

1. Sa arate placut (de preferintza cu par pe cap)
2. Sa fie atent, amabil (sa deschida usa masinii, sa ofere scaunul)
3. Sa aiba destui bani pentru o cina placuta
4. Sa asculte mai mult decat vorbeste
5. Sa rada la glumele mele
6. Sa transporte sacosele de la bacanie cu grija
7. Sa aiba macar ceva atragator
8. Sa aprecieze o masa bine gatita acasa
9. Sa-si aminteasca date de nastere si aniversari
10. Sa caute romantism macar o data pe saptamana

Ce isi doresc femeile de la un barbat
(cand au 42 de ani)

1. Sa nu fie foarte urat (poate fi chel)
2. Sa nu porneasca pana nu urc in masina
3. Sa-si permita uneori o cina in oras
4. Sa fie atent cand vorbesc
5. Sa-si aminteasca usor punctul culminant al bancului
6. Sa fie in forma suficienta pentru a rearanja mobila
7. Sa imbrace o camasa care sa ii acopere burta
8. Sa nu cumpere sampanie cu dop filetat
9. Sa-si aminteasca sa aseze colacul toaletei dupa folosire
10. Sa se rada in majoritatea weekend-urilor

Ce isi doresc femeile de la un barbat
(cand au 52 de ani)

1. Sa-si taie parul din nas si din urechi
2. Sa nu ragaie in public
3. Sa nu prea aiba grija banilor
4. Sa nu se trezeasca din somn cand o sterg de-acasa
5. Sa nu repete bancurile de prea multe ori
6. Sa fie in forma sa se ridice din pat in week-end-uri
7. Sa imbrace de obicei sosete la fel si lenjerie curata
8. Sa aprecieze o cina buna la TV
9. Sa-si aminteasca numele meu la ocazii
10. Sa se rada in unele week-end-uri

Ce isi doresc femeile de la un barbat
(Cand au 62 de ani)

1. Sa nu terorizeze copiii mici
2. Sa-si aminteasca unde e baia
3. Sa nu ceara bani multi pt.intretinere
4. Sa nu sforaie tare cand doarme
5. Sa-si aminteasca de ce rade
6. Sa fie in forma sa se ridice singur in picioare
7. Sa imbrace de obicei aceleasi haine
8. Sa-i placa mancaruri usoare
9. Sa-si aminteasca unde si-a last dintzii
10. Sa-si aminteasca ca e week-end

Ce isi doresc femeile de la un barbat
(cand au 72 de ani)

1. Sa respire
2. Sa nu uite de wc

Cu ocazia asta mi am pus barbatii in cap ii astept cu reprosuri smile smile smile smile


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
bogdanDate: VINERI, 2009-08-28, 8:45 PM | Message # 27
Lieutenant
Group: Members
Messages: 19
Status: Offline
gresit More eu cred ca femeia mai drgraba e mai ncantata de casatorie ,barbarul se lasa dus de val,ca mielul la taiere.iar legat de promisiuni sant reciproce deci demagogie comuna,in privinta inselatului barbatului e mai predispus cei drept ,dar femeia daca o face o face cu sufletul ,noi doar cu caopl ..de jos

Added (2009-08-28, 8:45 Pm)
---------------------------------------------
eeeeeeeee MORE cei drept nu m POT PROnuntA inca daca ai dreptate peste vreo 2 ani poate am sa dicut dintr-un alt punct de vedere, dialogul maii sus mentionat pana atunci mentin ideia ca FEMEIA ISI DORESTE MAI MULT ""'CASATORIA ""decat barbatul ,iar dupa ce la aburit cu dulceai amaruie ,femeia il prinde in plasa pe ......el (micul nevinavat happy ^_^ happy ))

 
Cyrus83Date: JOI, 2009-09-10, 6:45 PM | Message # 28
MODERATOR
Group: Members
Messages: 192
Status: Offline
# Barbatii au descoperit focul, dar femeile au descoperit cum sa se joace cu el. – Sarah Jessica Parker
# Femeile sunt pasionate de matematica. Isi impart varsta la 2, dubleaza pretul hainelor si adauga intotdeauna 5 ani la
varsta prietenei cele mai bune. – Marcel Achard
# Barbatul vaneaza femeia pana cand ea il prinde. – Necunoscut
# Toate femeile sunt bune … bune de nimic sau bune la ceva. – Miguel de Cervantes
# Cand femeia spune “Nu”, insemana “Poate”, cand spune “Poate”, inseamna “Da”. Si daca spune “Da”, Inseamna ca nu-i femeie! – Necunoscut
# Fiind intrebat “Cum ar fi barbatii fara femei ?”, Mark Twain a raspuns: “In primul rand fericiti! Apoi putini, putini, din ce in ce mai putini!” – Mark Twain
# Femeia este un animal care traieste pe langa casa omului si se hraneste cu zilele lui. – Necunoscut
# Burlacii stiu mai multe despre femei decat barbatii casatoriti; in caz contrar, ar fi si ei casatoriti. – H. L. Mencken
............
 
Cyrus83Date: JOI, 2009-09-10, 6:46 PM | Message # 29
MODERATOR
Group: Members
Messages: 192
Status: Offline
# Femeile cred ca daca o femeie fuge de acasa este din cauza lipsei de afectiune oferite. Femeile cred ca daca un caine fuge de acasa este din cauza lipsei de afectiune oferite. Femeile cred ca daca o pisica fuge de acasa este din cauza lipsei de afectiune oferite. Femeile cred ca daca un barbat fuge de acasa este din cauza ca barbatii sunt porci. – Necunoscut
# Nu poti sa cunosti o femeie pana nu o intalnesti la tribunal. – Norman Mailer
# Ce e femeia? Nu stiu, dar sunt multe! – Emil Brumaru
# E curios cum umarul unei femei poate parea uneori de stanca pentru un barbat. – Necunoscut
# Hotii iti cer banii sau viata; femeile le vor pe amandoua. – Samuel Butler
# Femeile se plang de sindromul premenstrual, dar eu cred ca este singura perioada din luna cand pot fi eu insami. – Roseanne
# Daca femeia ar fi buna, si Dumnezeu ar avea una. – Necunoscut
# Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura. – Necunoscut
# Sa nu contrazici niciodata o femeie! Sa astepti putin, ca o face ea singura! – Necunoscut
# Cred ca barbatii care au cercel in ureche sunt mai bine pregatiti pentru casatorie. Au suferit si au cumparat bijuterii. – Rita Rudner
# Poate ca, intr-adevar, ochii femeii iubite sunt marginea lumii. – Grigore Vieru
 
MORENADate: JOI, 2009-09-17, 5:48 PM | Message # 30
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Quote (Cyrus83)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Femeia care reuseste asta are un pas in fata barbatului happy happy happy happy


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BossyDate: JOI, 2009-10-08, 4:15 AM | Message # 31
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Secretele barbatilor vs. secretele femeilor
Sunt momente in viata cand un barbat simte ca ar fi mai util sa ascunda partenerei de cuplu partea "intunecata" a personalitatii lui. Care femeie ar fi cu adevarat satisfacuta de raspunsul afirmativ al partenerului ei la intrebarea: "M-ai insela?" Desi ar fi de apreciat franchetea in acest caz, este putin probabil sa nu apara divergente. Iata 5 secrete ale barbatilor pe care femeile le stiu deja, dar nu le-ar placea sa le auda:

1. A doua cea mai celebra intreabare din lume dupa "Ce avem la cina?" este "Te uitai la alta femeie?" Raspunsul barbatilor este: "Da!" Ne uitam dupa multe femei care ni se par atractive si ne intrebam cum s-ar comporta in pat. Daca ai certitudinea ca partenerul tau nu se uita in dreapta si in stanga, este pentru ca stie cum sa o faca, astfel incat sa nu te simti ofensata. Barbatii au fantezii sexuale de "n" ori pe zi, mai cu seama cand vad femei atractive si, desi se gandesc la posibilitatea de a face sex cu ele, in realitate nu si-ar insela partenera cu care au o relatie stabila. Insa totul este relativ si nu toti barbatii gandesc sau reactioneaza la fel. Chiar daca observa alte femei si creeaza in minte diverse scenarii erotice, o fac de multe ori pentru propria destindere, ceea ce nu ameninta in niciun fel stabilitatea cuplului.

2. Da, meciurile de fotbal pe care nu am vrea sa le ratam reprezinta si un refugiu contra discutiilor interminabile cu voi. Multi barbati nu inteleg de ce femeile au o problema cu faptul ca ei sunt dispusi sa le ignore total cand vine vorba de fotbal. Barbatii nu considera ca vor prea mult de la viata, asa ca cele trei lucruri care ii satisfac cu adevarat: berea, fotbalul si femeile, nu ar trebui sacrificate una in detrimentul celeilalte din motive neimportante.

3. Adevarul este ca va iubim si ne simtim bine cand va invitam sa va petreceti viata alaturi de noi in fata prietenilor, a familiei si a unor fotografi bine platiti. Dar suntem inspaimantati de ideea de casatorie, chiar si dupa ce va punem inelul pe deget. Nu ne trece prin cap decat faptul ca nu ne pricem la alintat copii si ca pe masura ce se vor inmulti responsabilitatile si facturile, vom fi neglijati pe plan sexual. De aici gandul ca odata ce am spus "DA" in fata altarului am pierdut toate femeile frumoase care s-ar fi aratat interesate de noi la un moment dat.

4. Faptul ca va zbateti cot la cot cu noi sa aveti un job satisfacator din punct de vedere financiar ne complexeaza uneori. Dincolo de toate, unul dintre cele mai importante roluri ale unui barbat este sa castige bine, pentru a asigura familiei sale un trai decent si chiar mai mult. Prin asta nu insinuam ca rolul femeii este strict sa gateasca, sa creasca copii si sa mearga la shopping, insa ne-ar placea sa purtati mai rar costumul sefei...

5. Vrei sa stii cum poti tortura psihic un barbat? Cum il poti face sa se teama pentru viata lui? Cere-i cheile de la masina! Suntem terifiati la gandul ca ne aflam in autoturismul pe care il controleaza o femeie. In fond, ce abilitati poate avea cineva care conduce si apoi primul lucru pe care il face este sa lase masina in drum cand cedeaza motorul? Multi barbati insa se resemneaza la gandul ca pot muri in orice clipa din momentul in care au urcat in masina al carei volan este tinut de partenera lor.

Replica feminina: Daca in unele privinte barbatii si femeile comunica excelent, pentru ca au principii asemanatoare, in cuplu lucrurile nu stau neaparat asa. Desi se iubesc, ei si ele sunt de multe ori precum soarele si luna. Iata 5 dintre secretele femeilor:

1. Toate cumparaturile pentru ea costa mai mult decat iti spune tie. Se stie ca slalomul pe care il fac femeile printre magazine are efect terapeutic: starea lor se imbunatateste pe masura ce reusesc sa cumpere obiectele dorite. Cand vin acasa cu mai multe sacose decat pare ca pot cara, iti pui intrebari si esti curios sa afli ce daune financiare va trebui sa acoperi. Desi ea iti spune ca a facut cumparaturi de la second-hand sau de la reduceri, nu peste mult timp te solicita sa faci plinul cardului.

2. Credeai ca doar tu ai ganduri necurate? De fapt ea se gandeste la sex (cu tine!...?) toata ziua, doar ca seara, cand tu ajungi acasa de la serviciu, este atat de epuizata, incat nu se mai simte in stare sa dea curs fanteziilor ei. Daca ai reusi sa o prinzi in pauza de pranz...

3. Desi sunt moderne si emancipate, femeile isi doresc ca tu sa fii stapan pe majoritatea situatiilor. Desi ea isi doreste un tip sensibil si intelegator, in aceeasi masura asteapta sa o protejezi, sa fii puternic si sa ai totul sub control, fie ca este vorba de a prelua fraiele in pat, de a repara masina sau de a lua un paianjen de pe perete.

4. Fostii ei parteneri nu au fost atat de nepriceputi in pat cat iti lasa ea impresia. Cu cat a avut mai multi parteneri, o femeie va fi mai tentata sa le subevalueze performantele sexuale in comparatie cu ale tale, chiar daca probabil adevarul este altul. E posibil ca fostul sa-i fi oferit orgasmuri care i-au taiat rasuflarea, dar ea nu va face niciodata greseala sa iti spuna asta, pentru ca tu esti cel pe care il doreste, pe care il admira, pe care il flateaza...

5. Femeilor le place sa se simta dorite si apreciate, asa ca vor profita de unele ocazii pentru a te face gelos. Insa, desi o femeie se viseaza adesea la bratul unui barbat celebru, frumos, fiedel, intelegator, cu venituri consistente, nu ar renunta la partenerul de care se indragosteste, chiar daca nu intruneste toate calitatile mentionate. Stabilitatea afectiva este, ce-i drept, una dintre marile calitati feminine

Attachments: 5339437.jpg (16.4 Kb)


We Ride Together We Die Together
 
MORENADate: JOI, 2009-10-08, 6:19 PM | Message # 32
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Quote (Bossy)
1. A doua cea mai celebra intreabare din lume dupa "Ce avem la cina?" este "Te uitai la alta femeie?" Raspunsul barbatilor este: "Da!" Ne uitam dupa multe femei care ni se par atractive si ne intrebam cum s-ar comporta in pat. Daca ai certitudinea ca partenerul tau nu se uita in dreapta si in stanga, este pentru ca stie cum sa o faca, astfel incat sa nu te simti ofensata. Barbatii au fantezii sexuale de "n" ori pe zi, mai cu seama cand vad femei atractive si, desi se gandesc la posibilitatea de a face sex cu ele, in realitate nu si-ar insela partenera cu care au o relatie stabila. Insa totul este relativ si nu toti barbatii gandesc sau reactioneaza la fel. Chiar daca observa alte femei si creeaza in minte diverse scenarii erotice, o fac de multe ori pentru propria destindere, ceea ce nu ameninta in niciun fel stabilitatea cuplului.

Pfffffff sa inteleg ca barbati se uita dupa femeile atractive si isi imagineaza cum sunt in pat doar pentru a se autodestinde? surprised

Quote (Bossy)
3. Adevarul este ca va iubim si ne simtim bine cand va invitam sa va petreceti viata alaturi de noi in fata prietenilor, a familiei si a unor fotografi bine platiti. Dar suntem inspaimantati de ideea de casatorie, chiar si dupa ce va punem inelul pe deget. Nu ne trece prin cap decat faptul ca nu ne pricem la alintat copii si ca pe masura ce se vor inmulti responsabilitatile si facturile, vom fi neglijati pe plan sexual. De aici gandul ca odata ce am spus "DA" in fata altarului am pierdut toate femeile frumoase care s-ar fi aratat interesate de noi la un moment dat.

Dragi barbati de ce nu ramaneti voi burlaci toata viata sa vedem carei femei ii convine sa se culce cu un barbat care nici macar nu a fost capabil sa si mentina o relatie sa nu mai vb de casatorie. Oare sa va culcati cu prima care va iese in cale nu va mai sperie ? Asumativa barbati indatoririle ca de aia va bateti cu pumnul in piept ca sunteti sexul tare angry >( angry angry angry angry

Quote (Bossy)
4. Faptul ca va zbateti cot la cot cu noi sa aveti un job satisfacator din punct de vedere financiar ne complexeaza uneori. Dincolo de toate, unul dintre cele mai importante roluri ale unui barbat este sa castige bine, pentru a asigura familiei sale un trai decent si chiar mai mult. Prin asta nu insinuam ca rolul femeii este strict sa gateasca, sa creasca copii si sa mearga la shopping, insa ne-ar placea sa purtati mai rar costumul sefei...

Care familie barbatilor cand voua va tremura pantaloni pe voi sa faceti primul pas in a intemeia o familie ? Veniti acum sa vb de bataie cot la cot ?
Daca astea trei sunt indatoriile unei femei care sunt ale barbatului ? Sa castige bine doar ?


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BossyDate: JOI, 2009-10-08, 7:16 PM | Message # 33
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
o femeie cand se culca cu un barbat nu e interesata de cate relatii a avut sau a sustinut inainte de ea .. sa nu uitam ca acea femeie se culca cu el nu il ia de sot deci nu vad relevanta .. iar daca femeile ar ajunge mai greu in patul barbatilor nici ei nu ar putea zbura din floare in floare .. deci pana la urma unde e vina ? iar la faza cu speriatul problema e tot la femei pt ca odata vazute cu inelul pe deget si certificatul semnat devin extra sufocante si foarte posesive
cool cool


We Ride Together We Die Together
 
BossyDate: JOI, 2009-10-08, 7:18 PM | Message # 34
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
femeia niciodata nu prea stie cand sa se opreasca de aceea e mai bine ca in postul de sef sa fie mai rar ocupat de ele

We Ride Together We Die Together
 
MORENADate: JOI, 2009-10-08, 7:23 PM | Message # 35
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
bossy nu am sustinut ca barbati s ar culca cu toate femeiile dupa care intorc capul
Quote (Bossy)
Barbatii au fantezii sexuale de "n" ori pe zi, mai cu seama cand vad femei atractive si, desi se gandesc la posibilitatea de a face sex cu ele, in realitate nu si-ar insela partenera cu care au o relatie stabila. Insa totul este relativ si nu toti barbatii gandesc sau reactioneaza la fel. Chiar daca observa alte femei si creeaza in minte diverse scenarii erotice, o fac de multe ori pentru propria destindere, ceea ce nu ameninta in niciun fel stabilitatea cuplului.

Daca ai mai reciti odata oate ai vedea o ? nu se vorbea de inselare ci doar ca barbatii fac asta ptr propia destindere este scris de tine acest pasaj. wink


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
MORENADate: JOI, 2009-10-08, 7:28 PM | Message # 36
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Quote (Bossy)
iar la faza cu speriatul problema e tot la femei pt ca odata vazute cu inelul pe deget si certificatul semnat devin extra sufocante si foarte posesive

Quote (Bossy)
Adevarul este ca va iubim si ne simtim bine cand va invitam sa va petreceti viata alaturi de noi in fata prietenilor, a familiei si a unor fotografi bine platiti. Dar suntem inspaimantati de ideea de casatorie, chiar si dupa ce va punem inelul pe deget. Nu ne trece prin cap decat faptul ca nu ne pricem la alintat copii si ca pe masura ce se vor inmulti responsabilitatile si facturile, vom fi neglijati pe plan sexual. De aici gandul ca odata ce am spus "DA" in fata altarului am pierdut toate femeile frumoase care s-ar fi aratat interesate de noi la un moment dat.

Din cate vad la secretull femeilor nu apare asa ceva in schimb la cel al barbatilor apare . Comentam ceea ce era postat de tine faza cu casatoria apare doar la barbati nu si la femei.

Quote (Bossy)
femeia niciodata nu prea stie cand sa se opreasca de aceea e mai bine ca in postul de sef sa fie mai rar ocupat de ele

Si ce te face sa crezi ca barbati ar sti sa se opreasca ?


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BossyDate: JOI, 2009-10-08, 7:36 PM | Message # 37
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Quote (MORENA)
bossy nu am sustinut ca barbati s ar culca cu toate femeiile dupa care intorc capul

sunt foarte atent cand citesc .. iar eu cand am raspuns am facut referire la :
Quote (MORENA)
Dragi barbati de ce nu ramaneti voi burlaci toata viata sa vedem carei femei ii convine sa se culce cu un barbat care nici macar nu a fost capabil sa si mentina o relatie sa nu mai vb de casatorie. Oare sa va culcati cu prima care va iese in cale nu va mai sperie ? Asumativa barbati indatoririle ca de aia va bateti cu pumnul in piept ca sunteti sexul tare angry angry angry angry angry

context care are legatura cu raspunsul meu
Quote (MORENA)
Si ce te face sa crezi ca barbati ar sti sa se opreasca ?

dovada e in jurul nostru


We Ride Together We Die Together
 
BANDITOSDate: VINERI, 2009-11-06, 3:37 AM | Message # 38
Lieutenant
Group: Moderators
Messages: 33
Status: Offline
Ha ha ha ha ha ha ha..............super tare nevasta....
Mai eu ce sa zic....eu vorbesc din prisma omului care a fost casatorit si va marturisesc ca oricat ai fii de haiduc sau baietash mereu se va gasi o femeie care te va schimba si desi sunt putin misogin femeia te schimba cateodata in bine,cel putin asa a fost in cazul meu.
Oricum la un moment dat presupun ca toti vom face pasul asta,daca ne pripim sau nu asta vom afla mai tarziu dar niciodata nu-i tarziu sa ti repari erorile..
Poate de asta am devenit tipul mai familist ca sa zic asa...este minunat sa ai mereu o femeie langa tine si sa nu te gandesti doar la partea trupeasca....
Si acum.........va tzuccccccccccc!!!


Message edited by BANDITOS - VINERI, 2009-11-06, 3:38 AM
 
BossyDate: SAMBATA, 2009-11-07, 4:36 AM | Message # 39
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Foarte adevarat Banditos ...femeile detin o arma pe care noi barbatii nu o avem ..o femeie poate schimba barbatul dupa bunul plac daca isi pune mintea la contributie . Barbatul e o specie constanta din pacate daca il lasi in ritmul lui normal si peste 10000 de ani tot asa o sa il gasesti cu aceleasi apucaturi si obiceiuri spre deosebire de femei care sunt inventive si mereu dornice de ceva nou, de o schimbare (cateodata exagerat de dornice) asa ca fiecare femeie isi poate transforma barbatul de langa ea in ceea ce doreste .. pentru ca dupa cum stim barbatul e cel care face curte femeii , el se chinuie sa ii intre in gratii si sa ii faca toate poftele ..in concluzie femeia face regulile barbatul le respecta sau ca sa ma exprim pe placul unor dame mai feministe ele canta si barbatul danseaza dupa ritmul lor .Din pacate ultima partea din relatarea de mai sus e la timpul trecut, deoare ce in ultima perioda majoritatea femeilor au devenit destul de superficiale si au coborat standardele foarte jos si cer din ce in ce mai putin unui barbat care ca si un copil mic scapat la cutia cu bomboane profita din plin. Deci dragele mele doamne si domnisoare care va plangeti mereu ca barbatii sunt niste porci insensibili etc ..(lucru adevarat) ganditi-va ca sunt propria voastra creatie si nu uitati ca atata timp cat tu nu te respecti p tine nu poti pretinde ca cei din jur sa te respecte

We Ride Together We Die Together
 
MORENADate: SAMBATA, 2010-04-10, 12:12 PM | Message # 40
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Limbajul corpului – cum sa intelegi femeile?

In viata mea am intalnit suficienti barbati neinspirati incat sa consider ca este nevoie de acest articol. In eterna joaca de-a soarecele si pisica dintre femei si barbati, pentru a ne intelege, aveti nevoie de un mic ajutor. Daca te uiti cu atentie la o femeie poti obtine o multime de informatii altfel spuse in mii de cuvinte. Asta-i ideea acestui articol, sa ne faca noua femeilor viata mai placuta si sa lumineze un pic mintile barbatilor.

Te vrea, nu te vrea? Cuvintele ei s-ar putea sa fie ambigue dar limbajul corpului ei spune totul.

Imagineaza-ti:
Ai spus “Noapte buna” acum 2 secunde unei femei superbe pe care tocmai ai intalnit-o si speri s-o revezi. “Te sun peste cateva zile” spui tu entuziast si ea-ti raspunde cu “M-ar bucura nespus” ridicandu-si mana stanga si fluturandu-si degetele intr-un mod care tie ti se pare foarte sexy pentru un gest de la revedere.

Ramai ranjind in timp ce ea se indreapta rapid spre masina ei. Incepi sa te bucuri si astepti a doua zi s-o suni asa cum ai promis dar la telefon auzi vocea ei spunad “M-am gandit ca noi doi nu avem suficient de multe lucuri in comun ca sa mai fie cazul sa ne intalnim”.

“Ciudat”, nu ?

De unde a mai scos-o si pe asta? N-a spus ea ca s-ar bucura sa o sun? Care-i problema?

Problema este ca in stadiul de euforie pe care l-ai avut gandindu-te la o reintalnire promitatoare, i-ai auzit vorbele dar n-ai luat aminte la semnele pe care ea le-a tradat, limbajul corpului.

N-ai observat ca indepartandu-se de tine, ridicand mana ca pe o bariera subtila in fata ei pentru a te tine departe, flutarand mesajul de “la revedere”, corpul ei a dezmintit orice cuvant i-ar fi iesit din gura. Probabil nici macar ea n-a realizat la nivel constient ca avea rezerve privind o viitoare intalnire cu tine dar corpul ei stia deja si te-a avertizat cu mesajele de rejectie. Tu, nepercepand aceste mesaje, evident ca ai fost ghidat catre o idee gresita.

Daca vrei sa intelegi o femeie ia aminte ca orice gest pe care-l face este la fel de important ca orice cuvant pe care-l spune, uneori chiar mai important. Oricum, ea nu poate sa fie intotdeauna 100% sincera, de exemplu, daca ar veni la tine si ti-ar spune ca e topita dupa tine ar parea disperata sau usuratica. Sau daca nu-i interesata de “oferta” ta poate ca n-ar vrea sa-ti raneasca sentimentele spunandu-ti direct asta. Din fericire, limbajul corpului ei este mai putin elaborat la nivel constient ceea ce inseamna ca intelegandu-l poti avea mai multe sanse sa-ti dai seama ce gandeste si ce simte ea cu adevarat. Asa iti vei putea da seama ca este cazul sa-ti schimbi atitudinea, sa treci la urmatoarea femeie sau cand este timpul sa aplici lovitura decisiva.

Asa ca data viitoare cand te vezi cu o femeie, nu uita sa urmaresti urmatoarele semne (atentie sa nu uiti s-o si asculti). Cu cat mai multa practica cu atat mai multe sanse ai sa-ti dai seama ce se intampla cu adevarat in capul unei femei. Si cine stie, poate ca si ea s-ar bucura sa intalneasca intr-un final un barbat care s-o inteleaga cu adevarat.

1. Daca se uita direct in ochii tai pentru ceva mai mult timp, e interesata. (Ai putea sa te uiti si tu la ea cu privirea ta de crai dar nu exagera! Exagerand nu faci decat s-o incomodezi mai ales daca ajungi sa consideri ca ochii ei sunt la nivelul bustului)

2. Daca se apropie de tine, e atrasa. Daca se apropie suficient de mult incat sa-ti poata sopti in ureche, e cazul sa intelegi ca vrea sa fiti chiar si mai apropiati.

3. Daca se departeaza de tine inseamna ca se distanteaza de ceea ce spui sau chiar de tine. Schimba-ti atitudinea imediat!

4. Daca zambeste doar cu gura nu si cu ochii, e mai mult decat probabil ca doar incearca sa fie politicoasa.

5. Dar daca-i poti vedea ambele randuri de dinti atunci cand zambeste, e cu adevarat bucuroasa sa fie cu tine.

6. Daca palmele ii sunt deschise, arata sinceritate si receptivitate si nu ascunde nimic de tine.

7. Daca pumnii ii sunt inclestati sau daca are palmele stranse, inseamna ca este suparata sau ca se protejeaza de tine. (Aici mai este si varianta extrema cand poate ca se pregateste sa sara pe tine de placere -> numai daca te cheama Brad Pitt sau similar)

8. Daca-si “iteste” capul spre tine sau daca te priveste peste umarul usor ridicat inseamna ca are deja afectiune pentru tine.

9. Daca se joaca cu varful firelor de par, acesta-i un semn clasic de flirt.

10. Daca-si da parul de pe gat spre spate lasandu-si gatul gol inspre tine acesta este un gest de supunere oferindu-se vulnerabila tie – un semn de atractie fata de tine. Similare sunt si gesturile in care-ti arata incheieturile interioare ale mainilor.

11. Daca bate ritmuri cu degetele, inseamna ca-i plictisita, nerabdatoare sau enervata.

12. Daca sta picior peste picior aratand spre tine cu cel din fata, este un semn ca te-a remarcat si trebuie sa nu te deplasezi in alta parte.

13. Dar daca-si balanseaza piciorul din fata inspre tine, considera acesta un adevarat sut in fund.

14. Daca-si ascunde fata cu mana sau cu un meniu, se protezeaza de tine sau te minte cu ceva.

15. Daca sprijina obrazul cu palma inseamna ca inca evalueaza situatia si este cazul s-o convingi repede cu ceva pentru ca urmeaza sa treaca in starea de obosita sau enervata.

16. Daca-si acopera gura cu mana, nu este de acord cu ce spui tu sau prefera sa nu spuna ce gandeste cu adevarat.

17. Daca se imbujoreaza, urechile-i devin rosii sau pieptul i se inroseste, este nervoasa, nelinistita si probabil chiar atrasa de tine.

18. Daca-si umezeste buzele cu varful limbii este un semn foarte bun! Daca-si da cu ruj in prezenta ta, asta-i chiar si mai bine mai ales daca face acesta actiune cu incetinitorul.

19. Daca are mainile incrucisate este in defensiva.

20. Daca-ti atinge mana, este prietenoasa si asta-i un semn foarte bun. Daca face asta cu mai toata lumea, asta nu inseamna ca-i de rau, inseamna ca nu-i displaci.

21. Daca-ti atinge orice alta parte a corpului inseamna ca vrea cu siguranta sa te cunoasca mai bine.

22. Daca se freaca de tine, chiar te vrea cu adevarat … doar daca nu face asta ca sa-i faci loc sa se duca pana la toaleta.

23. Daca o vezi in general tensionata intreab-o politicos daca a avut o zi dificila. Daca n-a avut,inseamna ca tu esti de vina! Incearca rapid s-o faci sa rada, invit-o la un dans sau macar ofera-i inca o bautura.

24. Daca pare in general relaxata, bravo, ai facut treaba buna – ii place sa fie cu tine si este deschisa pentru viitoare actiuni. Daca o mentii pe linia asta, o sa ajunga in bratele tale.



I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
Forum » LIFE STORIES/ POVESTI DE VIATA » DESPRE DRAGOSTE » FEMEI VS BARBATII
Search:

Copyright by MORENA © 2024