JOI, 2024-03-28, 1:03 PM


Main
Registration
Login
Welcome Guest | RSS  
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: MORENA  
Forum » LIFE STORIES/ POVESTI DE VIATA » DESPRE DRAGOSTE » FEMEIA TRECUTA DE 30 ANI (Barbatii nu se casatoresc niciodata cu femeile care..)
FEMEIA TRECUTA DE 30 ANI
MORENADate: VINERI, 2010-04-16, 4:42 PM | Message # 1
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Mai exista si femei care nu au noroc in viata amoroasa. De obicei, e vorba de femei peste 30 de ani care sunt mult prea intelegatoare sau prea pasionale, sunt femei care nu vor sa se casatoareasca sau unele care isi doresc prea mult.

Care sunt femeile in fata carora barbatii nu gasesc motivatia pentru care sa se aseze in genunchi si sa roasteasca temuta "Vrei sa te casatoresti cu mine?".

Femeia care intelege absolut orice

Chiar intelege toate problemele lui, probleme pe care nevasta nu le va intelege niciodata. Chiar accepta cruda realitatea ca el nu isi va parasi niciodata sotia ca sa se insoare cu ea.

Aceasta "intelegere" poate dura ani intregi. Acest tip de femeie intelege ca nu trebuie sa pun intrebari care nu isi au sensul sau care ar pute sa-i creeze lui probleme.

Intotdeauna e gata sa-si ia o zi libera de la serviciu daca el o suna pe la 23:30 si ii spune ca nu trebuie sa se duca la munca a doua zi si ca sotia e plecata din oras. La fel si copiii.

De obicei, el nu este foarte bine platit, motiv pentru care femeia perfecta pentru el este cea care ii va darui de ziua lui o pereche de pantaloni scumpa, o jacheta pentru copii si pudra pentru sotie.

Dupa toate astea, ea il intelege pana intr-acolo cand nu poate sa o insoteasca in vacanta pentru ca trebuie sa se duca in vizita la soacra tinutuita la pat de o boala crunta. Asta impreuna cu sotia, care eventual este si ea bolnava, si copiii, cu probleme psihice. Nu o deranjeaza nici ca vine si pleaca de la ea cu o geanta.

Intr-un sfarsit, se hotaraste sa o rupa cu el definitiv. Dar apare la usa ei cu un buchet de mimoze si ii sopteste la ureche cuvintele magice care au intotdeauna efect: "Ma intelegi intru totul, asa-i?". Si ea continua sa inteleaga...

Asta pana cand ajunge la o varsta cand ramane singura, ea insasi fara sa gaseasca pe cineva care sa o inteleaga.

Femeia care nu vrea sa se casatoreasca

Fie vorba intre noi, vrea! Dar isi repeta la nesfarsit in fata oglinzii ca nu vrea din cauza unor motive pe care nici ea nu si le poate explica: considera casatoria un fel de prostitutie legala.

Mai mult, crede ca daca arunca o pereche de sosete barbatesti murdare in masina de spalat e mult prea mult pentru o femeie de cariera ca ea. Sa fi citit oare prea multe reviste cu politica feminista?

Pe de alta parte, se simte mai degraba singura. In special in serile cand vantul ii bate in geam. Atunci, imaginea unor sosete murdare numai pare chiar atat de execrabila.

Cu toate acestea, se lupta cu propriile ganduri si cu orice semn de slabiciune: "De ce am nevoie de un barbat? Am invatat sa ma descurc singura. Si nu suport ca cineva sa se plimbe cand in fata, cand in spatele ochilor mei".

Desi nu sunt atat de multe idei preconcepute, i le va asterene pe umeri acelui barbat care risca si intra in viata ei. Doar ca barbatii nu sunt doar fricosi, dar sunt si supusi: "daca tu nu vrei, atunci nu vreau nici eu".

Iar noaptea vine din nou si ea e iar singura. Poate, doar poate, se gandeste cat de proasta a fost. Insa odata cu primele ore ale diminetii, uita toate gandurile negre, si, din nou, ii spune admiratorului ei: "Nu sunt ingrijoarata de absolut nimic, in afara de sex si afaceri. Si vreau sa am libertate totala in relatia noastra".

Normal, cine nu vrea o relatie deschisa? Si iar sufera de insomnie: are nevoie de cineva, dar nimeni nu are nevoie de ea.

Pe de alta parte, trebuie sa-i dam Cezarului e al Cezarului: este o femeie de scucces, arata bine si isi iubeste cariera. Poate din lipsa de obisnuinta nu vrea sa aiba nicio relatie.

Desi este o "bucatica", barbatii nu vor sa se casatoreasca cu ea. De ce? Pentru ca ii sperie. Cea mai buna solutie este o intalnire din intamplare ca se sfarseste cu o partida fenomenala de sex.

Femeia care isi doreste prea mult sa se casatoreasca

Acest tip de femeie este unul cu totul diferit. Aceste femeie isi doresc cu ardoare sa devina sotii si nu conteaza prea mult ale cui. De ce? Din motive de neinteles, din pacate.

De fapt, motivele sunt atat de multe, incat e mult prea greu de stabilit unul principal: timpul trece, toti prietenii ei sunt la casele lor, mama o tot bate la cap sa se marite, e timpul sa faca copii, nu are poze de la nunta ei si asa mai departe.

Orice barbat pe care il intalneste poate fi un potential sot. Daca un coleg de munca o invita la o cafea, si-l imagineaza deja in costum negru.

Pune ochii pe un partener de afaceri, ii cere sa-i cumpere paine si il invita la ceai si...sex. Dimineata, se duce la bucatarie, face cafea si se uita inocent in ochii lui ingroziti.

O asemenea femeie este genul de sotie neintelegatoare. De obicei, iubitul ei nu se va ridica niciodata la asteptarile ei pentru ca il va vedea mereu ca pe o bruta care face bani.

De fapt, ar fi trebuit sa se casatoreasca cu un altul. Cel mai probabil va divorta si va pleca in cautarea unui alt "sot".

Femeia compatimitoare

Aceste femei sunt mult mai periculoase decat cele care inteleg tot. Un complex de vinovatie de cand era copil urmareste pana la maturitate si nu ii da voie sa aiba nicio relatie.

Intotdeauan ii este mila de cineva - mama, tata, bunica sau bunicul. Cumpara scutece pentru nepotii ei, isi trateaza fratele de alcoolism sau munceste in locul colegilor ei pe gratis.

Un barbat intotdeauna va gasi o farfurie de supa calda la ea acasa si o sa auda ceva de genul "bietul de tine", "du-te si odihneste-te" sau "lasa, ca ma descurc eu".

Dar chiar si unui barbat i se poate uri cu binele la fel cum se poate plictisi de orele pe care le sta la telefon cu prietenii ei deprimati si au nevoie de un umar pe care sa planga.

Intotdeauna va gasi pe cineva de care sa ii fie mila si nu are nevoie de dragoste in viata ei amoroasa. Daca nu gaseste pe cineca caruia sa-i poarte de grija, nicio problema, isi va lua un caine. Bietul animal pe care pune ochii este clar ca a fost blestemat!

Tipurile de femei mentionate mai sus nu includ toate tipurile de femei nefericite in viata lor personala. Nu au fost luate in consideratie "fata lu' mama", nevestele ghinioniste si stricatele.

Ideea este ca oricare din aceste femei isi pot schimba viata daca mai asculta din cand in cand vocea din interior care le spune ca, la urma urmei, sunt femei si detin controlul!


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
Forum » LIFE STORIES/ POVESTI DE VIATA » DESPRE DRAGOSTE » FEMEIA TRECUTA DE 30 ANI (Barbatii nu se casatoresc niciodata cu femeile care..)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright by MORENA © 2024