JOI, 2024-03-28, 11:25 AM


Main
Registration
Login
Welcome Guest | RSS  
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: MORENA  
Forum » LIFE STORIES/ POVESTI DE VIATA » DESPRE DRAGOSTE » Mituri despre femei
Mituri despre femei
MORENADate: VINERI, 2010-04-16, 4:22 PM | Message # 1
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Sunt capricioase si nu stiu niciodata ce vor. Te tarasc ore in sir prin magazine pentru cumparaturi si le astepti cel putin o ora in plus pentru a fi gata sa iesiti in oras.

Ele sunt mamele, fetele si iubitele voastre, pe care le adorati, fara care nu puteti trai, pe care le apreciati si langa care va simtiti cu adevarat barbati.

Cand intalnesti o femeie ti se pare ca te arunci intr-o lupta cu stereotipuri, cu prejudecati si cu mituri. Dragi barbati, femeile nu sunt nici pe departe ceea ce credeti, sunt complexe dar usor de citit, caci ochii le dau de gol.

Exista si mituri despre semenele mele, care au aparut din nevoia masculina de a gasi scuze ca nu le inteleg.

Primul mit, si cel mai "costitisitor" si la propriu si la figurat, este acela ca femeile sunt greu de intretinut. Nu este adevarat. Nu toate vor sa ia cina la cel mai scump restaurant si sa primeasca un buchet cu zeci de flori. Le este de ajuns o plimbare romantica, un "te iubesc" spus din inima si un simplu tradafir, rosu, evident.

Femeile sunt prea emotive. Poate ca plang la un film vazut impreuna si se ingrijoreaza, crezand ca s-a intamplat ceva grav, daca sotul nu vine seara la timp, dar fac asta pentru ca le place ca barbatii sa creada ca langa ei sunt mai vulnerabile si ca au nevoie de protectie. Astfel, nu fac altceva decat sa alimenteze orgoliul barbatilor de langa ele.

Barbatii mai cred si ca femeile vor sa le rapeasca libertatea. Fals. Le place sa aiba un barbat independent, care sa isi impuna punctul de vedere cat si cum trebuie, insa sa nu o faca zilnic pe cocosul.

Femeile conduc prost. Poate ca sofatul nu este un punct forte, dar macar conduc prudent, evita viteza si reduc riscul accidentelor.

Si cand vine vorba de sex, barbatii vad in femei persoane pline de prejudecati. Este adevarat ca pun mai mult accent pe preludiu si ca prefera sa faca dragoste nu sex, ca se implica sentimental cu fiecare pas pe care il fac, dar asta nu inseamna ca nu le place sa se joace, sa faca lucruri nebune, sa incerce ceva nou.

Dupa casatorie femeile se ingrasa. Poate ca odata vazundu-se intrate in lumea mariajului senzatia de "bine" se depune pe abdomen, dar orice femeie isi doreste sa fie apreciata de barbatul de langa ea.

Si pentru ca vrea ca nimeni sa nu-i ghiceasca varsta si sa fie mereu admirata, o femeie care se respecta isi va mentine obiceiurile legate de sala si diete si dupa ce a spus "DA".

Femeile barfesc mult si le place sa comenteze cu privire la orice legat de semenele lor, este o alta parere preconceputa. A barfi este o realitate care tine de fiinta umana, implicit de sexul feminin.

Exista si barbati care barfesc poate mai mult decat orice femeie, singura diferenta este ca barbatii sunt poate ceva mai discreti.


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
StarDustDate: DUMINICA, 2010-04-18, 9:14 AM | Message # 2
membru
Group: Members
Messages: 6
Status: Offline
Ce este femeia?

Femeia este un lucru bun. Femeia este mereu sensibila. Femeia este sexy. Femeia este dulce. Femeia este companionul perfect pentru a te distra. Femeia este placuta ochiului. Femeia este puternica. Femeia este cea care da viata. Femeia este o specie foarte emotiva. Femeia reprezinta pasiune pentru un barbat. Femeia este fromoasa. Femeia este ispititoare. Femeia este sotie. Femeia este prietena. Femeia sta in spatele oricarui om de succes. Femeia reprezinta confort. Femeia poate plange si suferi.

O femeie este precum un ocean. Atunci cand se simte iubita increderea in ea creste semnificant. Abilitatea unei femei de a accepta si de a returna dragostea este o reflectie a felului in care ea se vede. Daca o femeie se vede fericita si sexy inimia si bratele ei vor fi larg deschise. Cand se vede doborata si cand sufera cade in umbra. In aceasta perioada ea are nevoie ca mintea si inima ei sa fie deschise dar... nu va fi asa. Dupa ce va reusi acest lucru ea se va ridica si va simti dragostea ce o inconjoara, va radia de fericire.

Femeile au tendinta de a trai mai intens sentimentele decat barbatii. Sentimente precum nesiguranta, grija pentru un lucru, indignarea, inutilitatea, neincrederea, confuzia, nevoia sunt traite de catre femei intr-un mod mai accentuat chiar daca nu ar fi cazul. O femeie cu cat este ajutata mai mult cu atat ii creste increderea in sine si scapa de sentimentele negative pe care hormonii le fac sa apara in interiorul sau. Femeile tanjesc dupa intelegere, respect, devotament, incredere in sine, admiratie, egalitate cu barbatii si dupa sentimentul de iubire.

Unei femei ii place sa isi petreaca timpul facand lucruri simple precum cititul unei carti, ascultatul unui CD bun, scrierea unui jurnal, uitatul la zborul unei pasari. Unei femei ii place sa se relaxeze facand o baie cu multa spuma si fiind inconjurata de multe lumanari. Lucrurile pe care ea le iubeste sunt vorbitul cu o prietena pentru o perioada lunga de timp, mersul la cumparaturi, plimbarile lungi, savuratul unui pahar de vin, satisfacerea partenerului de viata sau pur si simplu statul pe canapea si visatul cu ochii deschisi.

O femeie este sufletul unei relatii, ea este fantezia, floarea, lumanarea, vinul, muzica romantica, tinuta sexy, placerea unirii intr-o singura fiinta cu cel de langa ea si mirosul dulce al naturii.

Femeia este cea dupa care un barbat tanjeste. Femeia este fiinta pentru care un barbat traieste. Femeia este cea pentru care un barbat ar fi in stare de crima. Femeia este cea pentru care un barbat lupta impotriva oricui. Femeia este cea pentru care un barbat este in stare sa se schimbe. Femeia este cea care educa un barbat. Femeia este cea care induioseaza un barbat. Femeia completeaza barbatul. Femeia este fiinta de care un barbat are nevoie cel mai mult pe lume.

In aceasta lume dominata de barbati ar trebui sa fim mandre ca suntem femei si ca ei fara noi nu ar putea exista.

 
MORENADate: LUNI, 2010-04-19, 11:56 PM | Message # 3
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Quote (StarDust)
O femeie este sufletul unei relatii, ea este fantezia, floarea, lumanarea, vinul, muzica romantica, tinuta sexy, placerea unirii intr-o singura fiinta cu cel de langa ea si mirosul dulce al naturii.

Dar vezi tu Star toate aceastea noi nu le am putea face daca langa noi nu ar fi barbatul a carui suflet esti tu daca langa tine nu exista un barbat . Fantezia , floarea , muzica , tinuta sexi si placerea unurii intr o singura persoana s ar pierde intr un vis . Sa nu uitam ca putem fii femei doar cu ajutorul lor al barbatiilor .


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
Forum » LIFE STORIES/ POVESTI DE VIATA » DESPRE DRAGOSTE » Mituri despre femei
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright by MORENA © 2024