JOI, 2024-04-25, 12:08 PM


Main
Registration
Login
Welcome Guest | RSS  
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Forum moderator: Bossy  
Forum » MONDENII » GUINESS BOOK/CARTEA RECORDURILOR » Recorduri din Natura
Recorduri din Natura
BossyDate: VINERI, 2009-06-12, 8:38 AM | Message # 1
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Catelul cel mai mic din lume

O căţeluşă din rasa Chihuahua a primit titlul oficial de cel mai mic câine din lume. Distincţia a fost confirmată de Cartea Recordurilor. Micuţul animal, pe nume Boo Boo, măsoară doar puţin peste 10 centimetri. Recordul era deţinut, până acum, de un câine din Slovacia, mai înalt cu un centimetru. Stăpâna lui Boo Boo spune că, la naştere, aceasta era de-a dreptul minusculă şi trebuia hrănită cu pipeta. Chiar şi la aceste dimensiuni, căţeluşa este destul de mofturoasă: ea nu acceptă hrana pentru câini, ci doar carnea tocată de curcan, cu garnitură de mazăre şi morcovi.

Attachments: 3541187.jpg (14.3 Kb)


We Ride Together We Die Together
 
BossyDate: VINERI, 2009-06-12, 8:58 AM | Message # 2
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Cel mai mare tsunami din istorie a lovit Alaska

Se intampla in noaptea de 9 iulie 1958. Atunci, un val gigantic cu o inaltime de 524 de metri, de aproape doua ori mai inalt decat Turnul Eiffel, a lovit regiunea Lituya Bay din Alaska. Din fericire, zona este aproape pustie, altfel, sustin expertii, daca mega-tsunami-ul ar fi lovit o suprafata populata, distrugerile si pierderile de vieti omenesti ar fi fost incomparabil mai mari decat in cazul tsunamiului din Indonezia in 2004.

Valul monstruos a lovit tarmul aproape imediat dupa producerea unui cutremur cu o magnitudine de 8,3 grade pe scara Richter, cutremur ce a dus la o enorma prabusire de teren. Rezultatul acestei prabusiri? Cel mai mare tsunami inregistrat vreodata in istoria Terrei.

In momentul producerii tsunami-ului, in Lituya Bay nu se aflau decat trei barci de pescuit impreuna cu echipajele lor. Miraculos, doar una dintre ele a fost scufundata si doar doi pescari si-au pierut viata. Unul dintre supravietuitori, Howard G. Ulrich, isi aminteste ca a auzit un zgomot ingrozitor apoi, in momentul in care a privit oceanul, a ramas stupefiat de valul care acoperea cerul. Tot ce a putut sa ii spuna fiului sau de numai 8 ani a fost: „Fiule...este timpul sa ne rugam”. Ambii au scapat cu viata dupa ce barca in care se aflau a reusit sa escaladeze valul urias.

Attachments: 6930470.jpg (22.7 Kb)


We Ride Together We Die Together
 
MORENADate: SAMBATA, 2009-06-13, 8:30 PM | Message # 3
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Quote (Bossy)
Chiar şi la aceste dimensiuni, căţeluşa este destul de mofturoasă: ea nu acceptă hrana pentru câini, ci doar carnea tocată de curcan, cu garnitură de mazăre şi morcovi.

Eheeeeee dupa cum era si proverbul broasca mica casca gura mare . happy happy happy Si eu vreau o catelusa ca aceasta asa nu mi ar fi frica de ea smile smile


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BossyDate: VINERI, 2009-06-19, 12:03 PM | Message # 4
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Se spune ca din punct de vedere sexual, normalul este definit de fiecare cuplu in parte. Insa, ca in orice domeniu, exista recorduri.

Cea mai ridicola metoda de contraceptie, cea mai mare orgie sexuala, cel mai rapid orgasm sau cel mai mic penis din lume, sunt numai cateva dintre "ciudateniile" mentionate de studiile se sexologie.

Cea mai periculoasa tehnica sexuala

Exista pericole pe care oamenii nu le cunosc si in consecinta nu le pot preveni. In materie de sex, una dintre cele mai riscante tehnici este ca barbatul sa sufle puternic aer in vaginul partenerei lui. Accidental sau intentionat, acest gest poate fi fatal. Cauza decesului este embolismul pulmonar (obstructia unei artere pulmonare). Acesta poate determina moarte subita sau la circa 30 de minute de la aparitia simptomelor.

Cel mai ciudat afrodisiac

Categoria afrodisiacelor cuprinde si stimulenti de alta natura... Poate ca cele mai bizare afrodisiace sunt acelea care presupun o doza de canibalism.

Un imparat chinez din antichitate obisnuia sa bea sangele caprioarelor pe care le detinea, pentru a-si spori virilitatea. De aici pana la a manca organe umane, nu a fost decat un pas. Placenta, sangele menstrual, sperma si chiar organele genitale umane ajunsesera sa fie consumate ca afrodisiace.

Eunucii chinezi sperau sa isi recapete potenta cu ajutorul viermilor pe care ii mancau din capetele criminalilor decapitati.

Cea mai ridicola metoda de contraceptie

Soranus a fost un medic grec din perioada 98-138 i.Hr., care a studiat in Alexandria si a practicat medicina in Roma, in timpul domniei imparatului Hadrian.

Este autorul a aproximativ 40 de carti si, dupa ce ne-a dezvaluit cum ar trebui femeile sa evite o sarcina nedorita, nu putem decat sa banuim ce alte sfaturi "inspirate" contin cartile sale...

Intr-un pasaj din "Gynaecology" Soranus recomanda femeilor ca in momentul actului sexual, cand partenerul ejaculeaza, sa isi tina respiratia in timp ca isi retrag usor corpul, pentru ca penisul sa nu penetreze complet vaginul, eliberand sperma catre uter.

Apoi, trebuie sa se ridice si sa se aseze cu genunchii flexati, incercand ca din aceasta pozitie sa stranute de mai multe ori.

Primul prezervativ

In 1564 a fost publicata postum cartea "De Morbo Gallico", apartinand lui Gabriello Fallopio (1523-1563). In paginile acesteia anatomistul italian descria un invelis din panza pe care l-a inventat pentru ca cei activi sexual sa se poata proteja impotriva bolilor venerice. Creat pentru a se mula pe penis, "prezervativul" putea fi utilizat si intern, prin inserarea sa in uretra.

Cel mai rapid orgasm

Aproximativ 6.4% dintre barbati pot atinge orgasmul in mai putin de 10 secunde, lucru valabil in general pentru cei care nu au depasit varsta adolescentei. In cazul femeilor, s-a constatat ca exista variatii temporale semnificative: daca unele dintre ele au nevoie de 8 minute pentru a ajunge la orgasm, altele il pot experimenta dupa 1 minut sau chiar 30 de secunde.

Recorduri pe scurt

- Starul porno John Dough putea satisface 55 de femei pe zi.

- O femeie cunoscuta drept Huston a socat intreaga lume civilizata in 1999 cand in timpul unei orgii a facut sex in mai putin de 10 ore cu 620 de barbati. Actiunea a fost filmata, fiecare contact sexual durand aproximativ 58 de secunde.

- Doctorul Vernon Coleman a inregistrat cel mai lung act sexual care a durat 15 ore. Recordul a fost stabilit de o vedeta de film, Mae West si iubitul ei.

- Cea mai mare orgie a avut loc in anul 200 i.e.n. in Roma, unde in jur de 7000 de oameni s-au abandonat deodata placerilor sexului.

- Intr-un trib din insulele Oceanului Pacific, singurul care are voie sa defloreze tinerele fecioare este regele, adica intre 6 si 10 fete zilnic, in jur de 37.000 de-a lungul vietii.

- Englezul Sean Stewart este considerat cel mai tanar tata. La 20 ianuarie 1998, pe cand avea numai 12 ani, a devenit parintele unui baietel.

- Cel mai mic penis cunoscut masura circa 1 cm in erectie, fiind adus printr-o interventie chirurgicala de reconstructie la circa ...3 cm.

- Cel mai mare penis, atestat medical in secolul trecut de catre Dr. Robert L. Dickinson masura circa 13.5 inch lungime (circa 35 cm)


We Ride Together We Die Together
 
MORENADate: LUNI, 2009-06-22, 9:47 AM | Message # 5
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
surprised :o surprised :o surprised :o surprised
Quote (Bossy)
Cel mai mic penis cunoscut masura circa 1 cm in erectie, fiind adus printr-o interventie chirurgicala de reconstructie la circa ...3 cm.
- Cel mai mare penis, atestat medical in secolul trecut de catre Dr. Robert L. Dickinson masura circa 13.5 inch lungime (circa 35 cm)

aoleo saracul soricel 1cm in erectie happy ^_^ happy si uite si opusul mai ala sigur nu era un cal ? cat o fi avut in erectie 40cm wacko %) wacko


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BossyDate: JOI, 2009-06-25, 9:29 AM | Message # 6
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
muhahahha tare sunt eu curios cum reusea acel domn sa se autosatisfaca happy happy happy

We Ride Together We Die Together
 
MORENADate: SAMBATA, 2009-07-04, 11:37 AM | Message # 7
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Cred ca cu doua maini si ajutor de inca doua sa o cuprinda in intregime clap clap clap clap

I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
nycoleDate: MARTI, 2009-08-04, 10:14 AM | Message # 8
Major general
Group: Moderators
Messages: 234
Status: Offline
Ediţia din 2009 a celebrei "Cărţi a recordurilor", Guinness World Book Records, a avut parte de o promovare inedită: cel mai mic om din lume, măsurând doar 74 cm, a pozat în centrul Londrei, în Trafalgar Square, între cele mai lungi picioare din lume, care măsoară 132 cm şi aparţin rusoaicei Svetlana Pankratova.
De la cea mai bătrână domnişoară de onoare, în vârstă de 105 ani, la cea mai mare conferinţă de presă subacvatică, din Canada, la care au participat 61 de jurnalişti, ultima ediţie din "Cartea recordurilor" a dat la iveală o serie de recorduri care de care mai neobişnuite.
Actorii se bucură de foarte multe nominalizări. Astfel, Christopher Lee, în vârstă de 86 de ani, a fost desemnat ca fiind "cel mai activ actor în viaţă". Este cunoscut mai ales graţie rolurilor din "Stăpânul Inelelor", unde l-a interpretat pe vrăjitorul Saruman, şi "Războiul Stelelor", cu rolul contelui Dooku.

Un alt actor, Samuel L. Jackson, a realizat un nou record, acela de a fi încasat cele mai mari câştiguri din întreaga istorie a filmului, strângând aproape opt miliarde de dolari.

Alţi doi actori, de data aceasta Tim Burton şi Johnny Depp, se bucură de cel mai prolific parteneriat pe ecran. Cei doi au apărut, împreună, în cinci blockbustere, care au cumulat câştiguri nete de 550 de milioane de dolari.

Şi, tot din sfera cinematografiei, seria "James Bond", numărând nici mai mult nici mai puţin de 21 de filme, deţine recordul mondial pentru cele mai mari încasări din istorie, cu 4,49 de miliarde de dolari, din 1962 până în prezent.

Nu numai actorii au stabilit recorduri, ci şi cântăreţii. Britney Spears a intrat în Cartea Recordurilor drept "cea mai căutată persoană de pe internet" dupa ce, anul trecut, acelaşi titlu îi revenea lui Paris Hilton.

Printre recordurile trăznite consemnate de Cartea Recordurilor se numără cel mai mare număr de participanţi la o bătaie cu plăcintă, care a însumat 105 de amatori de distracţii de acest gen, în Australia.

Nici recordul stabilit de Alastair Galpin, din Noua Zeelandă, nu e de neglijat. Acesta a intrat în Cartea Recordurilor după ce a ţinut pe faţă opt melci, timp de 10 secunde. Tot el a stabilit recordul pentru cele mai multe tricouri rupte într-un minut: opt.

În portul Shenjiamen, din China, 5590 de oameni au dobândit un nou record inedit: "cei mai mulţi participanţi la un eveniment la care s-au costumat în animale marine".

Nici englezii nu s-au lăsat mai prejos. În Birmingham a fost expusă cea mai mare sculptură realizată exclusiv din pungi de plastic, înfăţişând un dinozaur. Sulptura măsoară 4 m înălţime şi 15 m lungime.

Dar iată că şi în lumea necuvântătoarelor se stabilesc noi recorduri, de la an la an. În Noua Guinee a fost descoperită cea mai mare specie de şobolan, Phloeomys Cumingi. Măsurând, culmea, cât o pisică, mai exact 70 cm, fără a pune la socoteală şi coada, acesta este cel mai mare şobolan cunoscut.

Printre recordurile care provoacă zâmbete se numără cel de cel mai lung câine, un copoi irlandez care măsoară 2, 32 m, dar şi Heaven Sent Brandy, un Chihuahua cu lungimea de numai 15 cm, desemnat, evident, cel mai scurt câine din lume.

 
MORENADate: JOI, 2009-08-06, 11:57 PM | Message # 9
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Cele mai ciudate recorduri din lume
Cel mai rapid inghititor de viermi – C. Manoharan din India a inghitit 200 de viermi in 30 de secunde. Manoharan vrea sa isi mai asume un record, acela de a-si introduce doi serpi pe o nara si a-i scoata pe gura.

Cel mai mare numar de pepeni sparti cu capul - Australianul John Allwood a spart cu capul 40 de pepeni intr-un minut.

Cel mai scump WC din lume – In anul 2001, Lam Sai-Wing, un bijutier din Honk Kong s-a gandit sa construiasca un W.C. din aur masiv. Piesa este evaluata la 3.5 miloane de dolari. Este o investitie paradoxala din moment ce esti dispus sa arunci banii la W.C.

Cea mai ciudata dieta – Francezul Michel Lotito a mancat, intr-un an, 128 de biciclete, 15 carucioare de supermarket, 6 candelabre si 2 perechi de schiuri.

Supravietuitorul – Premiul pentru supravietuire a fost acordat americanului Roy C.Sullivan, un padurar care a fost lovit de fulger de 7 ori. A supravietuit miraculos avand doar cateva arsuri pe piept, i-au ars sprancenele si parul si a pierdut o unghie de la picior. A murit in 1993, dar nu din cauza traumelor. S-a sinucis din cauza unei deceptii in dragoste


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
black_devilDate: VINERI, 2009-08-07, 7:51 AM | Message # 10
Lieutenant
Group: Members
Messages: 35
Status: Offline
Un fermier din Worcestershire este posesorul celui mai mare miel nascut vreodata. Bruno a venit pe lume luni, avand nu mai putin de 10 kilograme, de trei ori mai mult decat cantareste la nastere un miel de talie normala.
 
MORENADate: VINERI, 2009-08-07, 10:45 AM | Message # 11
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Instructorul de yoga, indianul G.P. Vijayakumar a inghitit 8 pesti si apoi i-a scos pe nas intr-un minut.

Putini pot egala isprava chinezului Dong Changsheng care a tras o greutate de 1,5 tone cu pleoapele

Attachments: 6975789.jpg (41.8 Kb) · 4293292.jpg (29.9 Kb)


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BossyDate: SAMBATA, 2009-08-15, 3:20 PM | Message # 12
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
La doar 90 de mile distanta de Dubai, se naste un nou paradis al luxului. Noua perla de pe harta turismului international este inima Emiratelor Unite Arabe, iar numele sau este Abu Dhabi.


Hotelul de 3 miliarde de dolari ce se construieste aici este doar o mica parte din povestea de dezvoltare a orasului de la marginea Golfului Persic, care este gata sa investeasca peste 200 de miliarde de dolari pentru a arata ca este cel mai bogat oras dn lume. Guvernul Statelor Arabe impreuna cu compania Mudabala Development, condusa de Khaladoon Khalifa al Mubarak, un vizionar in virsta de 31 de ani, planuieste sa faca investitii pe teritoriul orasului Abu Dhabi, in urmatorii zece ani, in valoare totala de 200 de miliarde de dolari. Intregul oras este un santier, la fiecare colt de strada se ridica zgirie-nori, hoteluri, muzee, spitale si fabrici. "Ne miscam foarte repede, doar imaginati-va, in ce alt oras din lume spui ca ai nevoie de o companie aeriana, si in numai doi ani de la lansare, detii 21 de aeronave si realizezi zboruri catre 37 de destinatii? Sau ai nevoie de 15.000 de camere de hotel si construiesti imediat 100 de hoteluri?", se intreaba Khaladoon Khalifa al Mubarak. Abu Dhabi este capitala Emiratelor Unite Arabe si, in acelasi timp, cel mai bogat oras din lume. Are 420.000 de locuitori ce "stau" pe una dintre cele mai mari rezerve de petrol din lume, o treime din intreaga cantitate de titei a planetei. Astfel se face ca Abu Dhabi are investitii in strainatate de peste o mie de miliarde de dolari. Marea majoritate a turistilor isi indreapta atentia catre Dubai, insa Khaladoon Khalifa al Mubarak doreste sa repuna Abu Dhabi pe harta si nu accepta nici o comparatie a orasului sau cu Dubaiul. Desi lui Mubarak nu ii place sa compare cele doua orase, chiar el recunoaste ca dezvoltarea capitalei are de invatat din greselile Dubaiului.
Attachments: 3877465.jpg (60.4 Kb) · 2639220.jpg (39.9 Kb) · 9554353.jpg (55.4 Kb)


We Ride Together We Die Together
 
BossyDate: SAMBATA, 2009-08-15, 3:26 PM | Message # 13
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Burj Dubai cea mai inalta cladire din lume

Proiect de 20 de miliarde $
AMETITOR. Cu o inaltime de aproape 800 de metri, turnul Burj Dubai va deveni in 2008, data finalizarii proiectului, cea mai inalta cladire din lume.

30 de mii de apartamente insumand 4,2 milioane de mp spatii de locuit, cel mai mare mall din lume, spatii rezidentiale, sali de fitness, un luxos hotel marca Giorgio Armani, o imensa terasa situata la peste 440 de metri altitudine sunt numai cateva dintre
Turnul din Dubai va cuceri lumea in 2008

facilitatile oferite de ametitorul proiect.
Renumit pentru proiectele extravagante, Dubai, cel mai luxos oras din Emiratele Arabe Unite, va detine in curand si cel mai inalt zgarie-nori din lume. Turnul este realizat din trei componente dispuse in jurul unei sectiuni centrale, cu 160 de etaje si 575 de metri inaltime. Urmeaza pe verticala o suprastructura din otel, care va da inaltimea de neegalat a turnului. Aici se vor gasi numai ascensoare si turla constructiei. "Fiecare nivel ridicat este o piatra de incercare pentru Burj Dubai, o structura care cere indemanare si capacitate arhitecturala", spune Mohamed Ali Alabbar, presedintele companiei de investitii Emaar Properties. Peste 20 de mii de muncitori lucreaza acum la constructia cladirii, iar ritmul de lucru este ametitor. La fiecare trei zile, cladirea se inalta cu inca un nivel. "Turnul va avea o forma inimitabila", adauga Alabbar. Inceputa in 2004, constructia are acum 79 de etaje si o inaltime de 200 de metri.

Attachments: 1429982.jpg (56.9 Kb)


We Ride Together We Die Together
 
BossyDate: SAMBATA, 2009-08-15, 3:32 PM | Message # 14
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Cel mai mare camion din lume

Cel mai mare camion din lume cantareste 203 tone cand este gol si masoara 7.7 metri in inaltime si 14.5 metri lungime. Acest monstru pe roti poate cara aproximativ 400 tone la o viteza medie de 64 km/h si costa 3 milioane dolari. Utilajul este unul neconventional, foarte diferit de ceea ce ne-am putea astepta: are un motor diesel de 2723 KW (3650 cai putere)care genereaza putere pentru 2 motoare electrice. Deci sistemul se aseamana mai mult cu o „locomotiva electrica rutiera” decat un camion obisnuit.
Va puteti imagina cum se conduce acest camion gigant? Cei care l-au produs afirma ca este ca si cum ai conduce o masina cu cutie automata si ca nu este foarte greu odata ce te obisnuiesti cu inaltimea.
Din pacate nu poate fi condus in oras si asta nu din cauza asfaltului care nu ar putea suporta greutatea ci pentru ca ati ramane fara combustibil imediat ce iesiti din cartier.
Attachments: 4543261.jpg (20.8 Kb) · 7871172.jpg (22.0 Kb)


We Ride Together We Die Together
 
nycoleDate: MARTI, 2009-08-25, 1:42 AM | Message # 15
Major general
Group: Moderators
Messages: 234
Status: Offline
vaiiiiii. sa te calce asa ceva faint pff sper sa nu dau ochii cu el k fug mancand pamantul sob asa ceva ne trebuia pe timpul razboiului si sigur castigam pray
 
BossyDate: JOI, 2009-08-27, 2:49 PM | Message # 16
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
as incarca un camion cu fete sa le pot bascula la mine acasa in piscina tongue tongue tongue

We Ride Together We Die Together
 
BossyDate: JOI, 2009-08-27, 4:03 PM | Message # 17
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Cel mai lung sarpe din lume

Titanoboa cerrenjonensis era un şarpe constrictor gigantic care a trăit acum 60 de milioane de ani, în Palocen, în pădurile tropicale din America de Sud. Acesta se hrănea în principal cu crocodili şi broaşte ţestoase gigantice.

Resturile scheletului său parţial, găsite într-o mină din Cerrejon, în Columbia, au fost descoperite printre alte fosile de reptile de o echipă internaţională de paleontologi.

Existenţa sa aduce o verigă lipsă a evoluţiei, după cum au explicat cercetătorii în revista Nature: înainte de această descoperire, nu a fost găsită nicio fosilă de vertebrate între 65 şi 55 de milioane de ani în America de Sud.

"Acum avem o fereastră deschisă asupra epocii care a urmat dispariţiei dinozaurilor, ceea ce ne permite să vedem cu cine semănau succesorii lor", a declarat dr. Jason Head, de la Muzeul Naţional de Istorie Naturală Smithsonian, din Washington DC.

Jason Head a precizat că acest şarpe gigantic era lung cât un autobuz şi mai greu decât o maşină.

Attachments: 3291870.jpg (84.3 Kb) · 9572996.jpg (117.1 Kb)


We Ride Together We Die Together
 
MORENADate: SAMBATA, 2009-08-29, 8:52 PM | Message # 18
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Cel mai mare numar de copii

Doamna Bernard Scheinberg (Austria) a avut 69 de copii si a murit la 58 de ani. Sotul ei s-a recasatorit si a mai avut inca 18 copii cu a doua sotie. In total el a avut 87 de copii.

Doamna Fiodor Vassiliev a avut tot 69 de copii, in 27 sarcini:

- de 4 ori cvadrupli

- de 7 ori tripleti

- de 16 ori gemeni

Cel mai mare numar de feti in pantecele unei femei

La 22 iulie 1971, in Roma, o italianca de 35 de ani purta in pantece 15 feti (10 fete si 5 baieti). Doctorul Montanino a trebuit sa o opereze pentru a extrage fetii atunci cand era in a patra luna de sarcina.

Cele mai in varsta femei care au avut un copil

- 90 ani (in Biblie) Sarah, mama lui Isaac

- 67 ani (Romania) 2005 Adriana Iliescu, fertilizata artificial, a nascut doi copii, o fetita vie �i celalalt mort

- 65 ani (India) Mahapatra, a nascut in 2003 un baietel

- 63 ani si 9 luni (SUA) o fetita in aprilie 1997

- 63 ani (Italia) un baiat in iulie 1994

Cea mai tanara care a avut un copil

In general, varsta de 12 ani

Lina Medina (nascuta in 1933, Peru) a avut menstruatie la 3 ani si jumatate si a adus pe lume un bebelus la 5 ani si jumatate.

Cea mai mare descendenta

Sultanul Abou al-Hasan (secolul al XIV-lea) a avut 1.862 copii.


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BossyDate: SAMBATA, 2009-11-07, 2:44 AM | Message # 19
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
happy happy happy care o fi barbatul cu cei mai multi copii oare

We Ride Together We Die Together
 
BossyDate: SAMBATA, 2009-11-07, 2:58 AM | Message # 20
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
AVIZ DOAMNELOR SI DOMNISOARELOR surprised
Topul celor mai bogati oameni din lume

Publicatia economica Forbes a intocmit topul anual al celor mai bogati oameni din lume. Ocupantul primei pozitii ramane acelasi, Bill Gates reusind si in acest an sa ramana cel mai bogat om de pe planeta.

In ceea ce priveste domeniile de activitate, observam ca cele mai profitabile ramana afacerile din software si retail, familia Walton, proprietara a celui mai mare retail din lume reusind o performanta remarcabila, si anume cinci prezente in topul celor mai bogati 20 de oameni din lume.

Nume Avere Domeniu de activitate

1.Bill Gates 46 miliarde de dolari software
Conduce cea mai mare companie software din lume, Microsoft.

2.Warren Buffet 44 miliarde de dolari investii
Conduce concernul Berkshire Hathway, care are afaceri in mai multe domenii, de la asigurari la productia de energie sau de mobila si vopsea. De asemenea, Warren Buffet detine pachete de actiuni din portofoliul American Express, Coca-Cola si Gillette.

3.Lakshmi Mittal 25 miliarde de dolari industrie
Este proprietarul celui mai mare producator de otel din lume, Mittal Steel.

4.Carlos Slim Helu 23,8 miliarde de dolari comunicatii
Este cel mai bogat om din America Latina, averea sa crescand in ultmul an potrivit Forbes cu 10 miliarde de dolari. Este proprietarul operatorului de telefonie Telmex, dar detine afaceri si in domeniul asigurarilor sau in retail.

5.Printul Alwaleed Bin Talal Alsaud 23,7 miliarde de dolari investitii
Detine un pachet de 10% din Citygroup si este proprietarul mai multor hoteluri din Arabia Saudita, Marea Britanie sau Monaco.

6.Ingvar Kamprad 23 miliarde de dolari retail
Este primul european din topul intocmit de Forbes. Este fondatorul si proprietarul producatorului de mobila Ikea.

7.Paul Allen 21 de miliarde de dolari software
Este co-fondator al Microsoft.

8.Karl Albrecht 18,5 miliarde de dolari retail
Este cel mai bogat om din Germania. Detine lantul de magazine Aldi, care are vanzari anuale de peste 50 miliarde de dolari.

9.Lawrence Ellison 18,4 miliarde de dolari software
Este fondatorul Oracle.

10.S. Robson Walton 18,3 miliarde de dolari retail
Este presedintele celei mai mari companii de retail din lume, Wal-Mart.

11.Jim Walton 18,2 miliarde de dolari retail
Este cel mai tanar fiu al lui S. Robson Walton. Pe langa implicarea sa in afacerea familiei, mai detine si una din cele mai mari banci din SUA

12.John Walton 18,2 miliarde de dolari retail
Fiul cel mai mare al lui S.Robson Walton, ocupa postul de director la Wal-Mart.

13.Alice Walton 18 miliarde de dolari retail
Singura Fiica a familiei Walton.

14.Helen Walton 18 miliarde de dolari retail
Este mama lui S. Robson Walton si vaduva lui S. Walton, cel care a deschis primul magazin cu reduceri.

15.Kenneth Thomson 17,9 miliarde de dolari mass-media
Si-a construit averea din veniturile gigantului media Thomson Corp.

16.Liliane Bettencourt 17,2 miliarde de dolari cosmetice
Este fiica lui Eugene Schueller, fondatorul L'Oreal.

17.Bernard Arnault 17 miliarde de dolari vestimentatie
Este proprietarul grupului LVMH.

18.Michael Dell 16 miliarde de dolari tehnologie
Este fondatorul celui mai mare producator de computere din lume, Dell.

19.Sheldon Adelson 15,6 miliarde de dolari turism
Detine mai multe hoteluri si cazinouri in Las Vegas

20.Theo Albrecht 15,5 miliarde de dolari retail

Attachments: 9344018.gif (190.6 Kb) · 6520532.jpg (103.8 Kb) · 8793286.jpg (73.9 Kb) · 1076245.jpg (108.0 Kb)


We Ride Together We Die Together
 
Forum » MONDENII » GUINESS BOOK/CARTEA RECORDURILOR » Recorduri din Natura
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search:

Copyright by MORENA © 2024