VINERI, 2024-04-19, 8:30 PM


Main
Registration
Login
Welcome Guest | RSS  
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Forum moderator: MORENA  
Forum » POEZII/ POEMS/ POEMAS » POEZII IN ROMANA » SCRISORI DE DRAGOSTE
SCRISORI DE DRAGOSTE
MORENADate: MARTI, 2009-06-09, 10:04 PM | Message # 1
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Sunt o femeie norocoasa si asta ti se datoreaza numai tie.
Tin minte prima data cand cand m-ai luat de mana si m-ai privit cu intelegere, iar eu te-am respins speriata de increderea pe care mi-o acordai.
Prima data cand m-ai sarutat si ti-am spus ca nu e bine.
Prima data cand am incercat sa ma despart de tine.
Acum privesc in urma si imi vine sa rad, dar daca nu a-i fi fost atat de sigur pe tine si atat de sincer, cine stie ce s-ar fi ales de mine. Tu mi-ai deschis mintea si m-ai facut sa vad realitatea, tu mi-ai dat incredrea de care aveam nevoie, tu m-ai facut femeia pe care acum multi o invidiaza si care in trecut a fost dispretuita, tu m-ai invatat ce inseamna sa iubesti.
Fara tine as fi ca o vaza sparta, care oricat de mult a-i incerca sa o lipesti, nu va fi niciodata ca inainte. Te iubesc pentru ca asa am simtit de prima oara cand ti-am marturisit si te iubesc din ce in ce mai mult cu fiecare lucru pe care-l faci.

Attachments: 8182052.png (60.6 Kb)


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
MORENADate: MARTI, 2009-06-09, 10:07 PM | Message # 2
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Nu pot sa imi astampar inima care tinde sa imi sparga pieptul cu bataile ei. DE CE? Deabia ti-am spus noapte buna, ne stim de 2 ani si jumatate si inca mai simt o emotie de nestapanit. Mi-e frica sa nu fiu prea insistenta cu sentimentele mele arzatoare, mi-e frica sa nu te plictisesc, sa nu te simti sufocat de inima mea neastamparata. Mi-e frica sa nu te supar cu prostiile mele de texte, dar te iubesc si in fiecare seara cand ma despart de tine, nu pot sa adorm pentru ca deabia astept sa se faca din nou dimineatza ca sa pot sa te sun. As vrea sa-mi inabus aceste porniri, as vrea sa le pastrez pentru mai tarziu, cand toata lumea spune ca falacara se va stinge incet incet. Dar pe masura ce trece timpul, eu te iubesc din ce in ce mai mult. Oare ma voi plictisi vreo data de tine si de viata alaturi de tine?

Attachments: 8672606.png (60.6 Kb)


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BossyDate: MIERCURI, 2009-06-10, 7:28 AM | Message # 3
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Iubito

Trezindu-ma din umbra noptii, am vazut in raza soarelui imaginea ta, de aceea as vrea sa imprim cu litere de aur in inima ta cuvintele mele.
E greu sa ma gandesc ca totul s-ar sfarsii si ca iubirea nu este vesnica, dar eu am jurat in adancul marii, iubire eterna si chiar de s-ar crapa pamantul si m-ar trimite la celalalt capat al lumii, eu tot aceeasi ochii negrii si plini de mister o sa iubesc. Iti jur iubire ce va stapanii intreaga mea viata si va depasii si viata de peste moarte, rupand umbra inspaimantatoare si nesfarsita negura a mortii, iar noi doi sa stapanim totul, cerul, soarele , lacurile, viata si sa luminam moartea ce nu ne poate despartii. Tu esti prezenta in orice clipa a vietii mele, de tine imi amintesc, marea, muntele, campiile si dealurile.
Prin bunatatea si blandetea ta se poate invinge orice greutate,in umbra trupului tau ma simt in siguranta si inteleg din privirea ta ceea ce este bine si imi dau seama ca tie iti pasa de mine. Sting tigarea cu gandul ca ma poate ucide si m-ar indeparta de tine.
Tu esti totul pentru mine, apa, aer si lumina si de aceea iti spun ca
TE IUBESC!!
Al tau iubit...


We Ride Together We Die Together
 
BossyDate: MIERCURI, 2009-06-10, 7:35 AM | Message # 4
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
..... Am inceput din nou sa scriu, cuvintele curg pe coala alba si nu se mai opresc, de fiecare data cand scriu ma gandesc la tine, la noi.Oricat as incerca sa te uit nu pot, fiinta mea revine la viata numai cand estri tu in preajma mea.Ne cunoastem de cand eram copii, practic am copilarit impreuna, insa totul a inceput in urma cu 5(cinci) ani in acel sarsit de vara (19-August-2001), nu o sa uit niciodata seara aia, o seara de vara calduroasa cu luna plina, seara cand mai imbratisat pentru prima oara cand mia dat primul sarut,dau timpul in urma si am impresia ca totul se petrecea ieri, simti din nou emotia primului sarut, inca iti simt mainile in jurul trupului meu inbratisandu-ma, de atunci au inceput cele mai frumoase zile din viata mea, era o relatie ascunsa, si totusi o relatie frumoasa.Mam indragostit de tine din prima clipa cand mai luat in brate sau poate te iubeam deja si miera frica sa recunosc, tot ce stiu e ca de cand mai sarutat lumea mea ai devenit tu, tu erai ochi mei, ratiunea mea, puterea mea de a merge mai de parte si de a iubi.Am avut o relatie frumoasa care a durat 3 ani.As vre sa scriu tot ce am trait alaturi de tine toate momentele frumoase petrecute alaturi de tine dar nu miar incapea totul in o suta de pagini.
3 (trei) ani am trait o poveste de dragoste foarte frumoasa in care am fost fericita, am iubit si am suferit foarte mult, pentru ca tu nu ai fost niciodata al meu .
Imi amintesc cand ti-am spus prima oara TE IUBESC , ca ai fost surprins mai luat in brate si miai spus ca nici tu nu esti indiferent ca tii la mine dar relatia noastra nu ar avea nici o sansa pentru ca ne desparte distanta(el fiind din Bucuresti si eu din Alexandria cat am fost copii am crescut la tara de asta practic am crescut impreuna), si el nu putea avea o relatie cu o singura persoana mai ales la distanta chiar de ar iubi-o foarte mult si nu era cazul nostru, pentru ca in relatia asta doar eu iubeam.Lam aceptat asa, cu alte relatii timp de 3 (trei) ani pentru ca alta posibilitate nu as fi avut il iubeam prea mult, nu suportam idea de a nu mai fi al meu nici asa, nu aveam puterea sa merg mai departe fara el, vorbeam la telefon si cand ne vedeam faceam orice sa-i fiu pe plac traiam pentru el, nu vroiam sa acept idea ca nu e al meu ca nu a fost niciodata si nici nu va fi vreodat.
Sufeream foarte mult cand era departe de mine, multa lume imi spunea sa renunt pentru ca imi face rau relatia asta, nu pot sa spun ca in toti acesti ani el a avut o mie de relatii iar eu am fost singura, am incercat si eu sa am mai multe relati am incercat sa-l uit iubind pe altcineva dar orice as fi facut nimeni nu era ca el, nu ma iubea dar ma facea fericita, sau poate ma iubit dar vroia altceva, altceva insemnand de exemplu ca sa casatorit cu o fata bogata frumusica dar pe care nu o iubeste, ce sa zic ea seamana foarte mult fizic cu mine.
Poate nu ma intelege nimeni de ce am aceptat relatia asta, dar nu-l cunoasteti, nui cunoasteti ochi sunt atat de cristalini, si buzele are niste buze atat de frumoase si un suras atat de gingas, si un suflet atat de bun, nu mai iubit dar ma facut fericita.Vrea sa mai spun ca nu am mai avut nici o relatie cu el de doi ani iar el sa casatorit anul asta, dar in adancul sufletului meu traieste, amintirea lui este vie si nu va muri niciodata( acum iubesc din nou dar nu o sa mai iubesc niciodata cum lam iubit pe EL , am un prieten care ma iubeste si cu care am de gand sa ma casatoresc dar amintirea lui va trai mereu in sufletul meu, iar fiinta mea revine la viata numai cand este el in preajma mea.
Ma invatat tot ce e mai frumos pe lumea asta sa iubesc, pentru asta si pentru toate clipele frumoase pe care mi lea daruit nu pot decat
sa-i multumesc.....


We Ride Together We Die Together
 
MORENADate: SAMBATA, 2009-06-13, 7:26 PM | Message # 5
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Iubitul meu ,

Cind doua suflete, se doresc unul pe celalt , oricat de departe se aflau unul de celalat se gasesc in sfarsit ...o unire puetrnica si pura la fel ca sufletul insasi... incepe pe pamant si continua pentru todeauna in ceruri . Aceasta unire este dragostea , dargostea adevarata ... o religie ca carei credinta este cel iubit, a carei viata se naste din devotiune si pasiune, si pentru care cele mai mari sacrificii sunt cele mai dulci delicii.

Aceasta este dragostea ce tu mi-o inspiri ..Sufletul tau e capabil sa iubeasca cu puritatea si pasiunea ingerilor; dar el trebuie sa iubeasca numai un alt inger, gand care ma cutremura cu deznadejde.

A ta pentru todeauna

...........


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BossyDate: VINERI, 2009-06-19, 9:43 AM | Message # 6
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
E ciudata viata , e ciudat modul cum iti rezerva surprizele , e ciudat cum spulbera orice continuitate de trecut ... e pur si simplu incredibil ceea ce se intampla in jurul nostru ... m-am tot gandit la coincidentele acestea perpetue... nu inteleg nimic... incercam sa fim mai buni... incercam sa aratam afectivitate , incercam sa ne facem remarcati , incercam sa ne dam silinta cat mai mare in tot ceea ce facem , incercam sa fim cat mai sinceri si cat mai onesti , incercam sa nu facem persoana de langa noi sa sufere , mai bine acea suferinta sa ne afecteze pe noi , ne doare sa stim ca persoana la care tinem sufera , ne doare sa stim ca persoana la care tinem nu se simte bine , ne omoara gandul ca persoana la care am visat atata timp nu poate fii a noastra...ne doare ca dupa atata timp de suferinta si destin nedrept lucrurile nu se indreapta , ne doare sa stim ca persoana la care tinem ,desi nu am intalnit-o de mult, se afla in bratele altcuiva , ne doare sa stim ca ceea ce visam nu se
gaseste pe lumea asta plina de ura si de prostie , ne doare ca mergem acasa si nu avem la cine sa ne gandim , ne doare ca suntem singuri !!!! ... desi avem pe cineva alaturi nu avem certitudinea ca este al nostru,ca este de incredere,ca tine la noi...si toate acestea pentru ca traim intr-o lume stricata , in care sinceritatea si increderea nu mai exista demult , toate aceste valori au fost inlocuite cu valori perfide,fara sens,fara nuanta,fara contur....cuvinte fara sens,fara rost...si cand intalnim asa numita "dragoste" suferim enorm pentru ca nu o intelegem,pentru ca nu suntem capabili sa iubim , pentru ca ne batem joc de ea,spunem de foarte multe ori "te iubesc" dar oare stim cu adevarat ce inseamna aceasta expresie?Oare chiar stim puterea si semnificatia expresiei "te iubesc" ?...Dumnezeu spune tot timpul in vechea scriptura "iubiti-va",e cea mai mare putere lasata de Dumnezeu pe pamant....cine suntem noi sa ne batem joc de aceasta putere ?... o spunem in orice imprejurare, cand vrem sa indreptam lucruri...repede apelam la "te iubesc",crede-ma foarte putini cunosc cu adevarat sensul acestei expresii...si foarte putini o inteleg,de aceea te nasti cu acest dar,te nasti pentru a iubi...si regreti pentru ca persoana pe care o iubesti nu intelege cand ii spui "te iubesc"...este acea forta care dupa 3 zile dupa ce ne-am cunoscut a inceput sa ne lege , este forta cate te-a facut sa simti ca ma gandesc la tine, este acea forta care ti-a aratat ca lumea-i mult mai simpla decat incercam noi sa o complicam cu ajutorul mintii noastre distructive,cream in jurul nostrum palate, guverne, manipulam...si ? asta inseamna cu adevarat a trai ? ... a fii proriiul tau sclav ?... Citeste cu atentie ceea ce ti-am scris , am fost nevoit pentru ca nu am avut sansa de a te lasa sa ma cunosti,nu a fost timpul necesar,iar aceste cuvinte ma reprezinta ... sunt o parte din sufletul meu... Amandoi stim ce am simtit inainte, chiar dupa prima data de cand te-am cunoscut,nu are rost sa te jenezi nu are rost sa te amagesti si sa te imbeti cu apa chioara! Daca se intampla sa fim impreuna se nastea o dragoste mare intre noi,acum ne aveam unul pe celalt, prindeam aripi,si impreuna stransi in brate spargeam si cele mai cumplite necazuri ale vietii...nu trebuie sa ma crezi,crede ce-ti spune inima si nu ai sa gresesti niciodata...fa-ti viata in asa fel incat sa suferi cat mai putin de pe urma deciziilor pe care le iei...nu pune "MILA" intr-o relatie!!! Nu face decat sa amane dezastrul ce urmeaza,doi oameni stau impreuna pentru ca ceva ii uneste,ceva ii leaga,ceva ii determina sa se respecte....acel ceva este "DRAGOSTEA"....acel ceva este DUMNEZEU....tot il pomenesc pe DUMNEZEU...pentru ca vreau sa-ti transmit un mesaj, si nu pot sa ti`l spun decat prin intermediu mailu`lui..si asta ma doare ca nu ti`o pot spune in fatza....lasa-ti inima sa-ti iasa din piept si sa vada ceea ce incerc sa-ti spun !!! Speranta intotdeauna moare ultima....odata cu fiinta ta !!! Sa nu ma uiti niciodata...


We Ride Together We Die Together
 
BossyDate: VINERI, 2009-06-19, 9:46 AM | Message # 7
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Tot ce vei citi, este o mica, dar lunga exprimare a sentimentelor care ma
chinuie, care nu ma lasa in pace, sentimente fara de care nu as putea trai.

Am scris pe cerul albastru, dar norii mi-au sters cuvintele. Am scris pe
tarmul marii, dar valurile mi-au sters cuvintele. Am scris in Yahoo mail sin
in inima mea, si nimic si nimeni nu imi va putea sterge cuvintele.(din inima
ca din mail..poate).

Dimineata:

Ma trezesc cu gandul la tine,cu speranta ca te voi vedea macar in trecere,speranta
ca te vei gandi si la mine,speranta ca voi mai putea adauga in inima ta macar un
sentiment microscopic de iubire.

Dupa-amiaza:

Simt un gol in inima si o durere in stomac (de mancat am mancat, dar oare ce pisici
as mai vrea?). As vrea...sa te am aproape. As vrea...sa te strang in brate. As
vrea...sa-ti simt parfumul. As vrea..sa te sarut. As vrea sa dispara timpul, (sa
stau cu tine cat vreau), dar mai ales sa nu existe persoane care sa ne desparta.
Dupa care stau si ma gandesc...daca nu il voi vedea azi? Atunci ii cer lui Dumnezeu
sa ma transforme intr-o raza d soare, ca sa te pot privi in ochi....sau daca da
ploaie sa ma transforme intr-o picatura d apa, sa iti ating chipul...iar daca da
ninsoare sa ma transforme intr-un fulg de nea...sa ma asez pe buzele tale, sa te
sarut, dupa care sa ma evapor, sa ajung in ceruri sa le povestesc ingerilor ca,
alaturi de tine am descoperit raiul.

Seara+noaptea:

Moooa...asta e cea mai grea parte a zilei. Ma gandesc ca daca m-as transforma
intr-o perna, as putea sa dormi cu tine in brate. Dar nu ma pot transforma...asa
ca stau intinsa in pat si ma gandesc...a mai trecut o zi, dar oare de ce nu sunt
fericita? Exista un singur raspuns...sunt innebunita dupa tine si nu imi e teama
sa recunosc cum le este altora. Te visez noapte de noapte...dar am uitat sa iti
spun..te vreau doar pe tine. Oare nu stii unde s-a pierdut iubirea mea mumosu-le?
Imi dai voie sa o caut in inima ta? Cred ca acolo se poate ascunde cel mai bine.

Dragostea nu este numai flori (alea care inca nu mi le-ai dat...), zambete
(astea la noi sigur nu lipsesc...),inseamna si lacrimi (alea pe care le vars eu
in zilele cand nu te am aproape), dorinta (atunci cand iti vad buzele...si disper
dupa sarutul tau), pasiune (asta nu se poate spune...), si de aceea nu foarte
multi descopera puterea dragostei...

Cate stele vor muri fara sa simt? Cata vreme va trece fara sa te ating? Cate
strigate de dor se vor pierde-n vant? Cate zile voi trai cu tine numai in
gand?........As vrea sa pot stii raspunsul la intrebarile astea.....

De ce ploua azi? De ce plange cerul? Eu cred ca plange pentru mine...Oare? sau
plange pentru tine....Asa sa fie? Dar ploua prea mult, cred ca plange pentru
amandoi, pentru ca inca nu ne-am intalnit. Maine daca este soare afara ce zici...ne
intalnim? Mai ales la aceasta ultima intrebare as vrea sa imi
raspunzi................................

Te iubesc...........


We Ride Together We Die Together
 
MORENADate: VINERI, 2009-06-19, 11:06 PM | Message # 8
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Inainte sa te fi intalnit tanjeam de dragoste pentru tine, te chemam, te cautam , eram disperata ca nu-mi iesi in cale .Stiam ca niciodata nu voi mai putea iubi.De cate ori imi apareai in vis erai tu, asa cum esti, cu privirea calda ,cu mainile tale diafane si cu surasul tau sfios.Numai ca te vedeam mai putin frumos decat esti caci cea mai inflacarata si cea mai dezlantuita imaginatie nu poate atinge sublima poezie a realitatii .Exista in tine un izvor nesecat, o fantana din care tasneste mereu un farmec irezistibil, esti o caseta deschisa , plina cu cele mai pretioase comori.
Daca sufletul tau minunat s-ar putea fixa si pastra intr-o oglinda , atunci toate oglinzile prin fata carora ai trece ar face pe oricine sa dispretuiasca cele mai divine tablouri.
Fiecare cuvant, fiecare aspect diferit al fiintei tale se graveaza in oglinda sufletului meu , gratie unui varf de diamant si nimic nu ar putea sterge aceasta profunda amprenta.Ti-as putea desena , fara sa fii prezent, sufletul si chipul ce le am totdeauna in fata ochilor .
Pe masura ce imi infigeam cu incapatanare visele sub valul de fum , ingrosat de trecerea anilor, vederea mi se tulbura, contururile iubirii isi pierdeau precizia si un fel de viata impietrita si moarta patrunde in aceste palide umbre ale unei iubiri imposibile.
In cele din urma , am descoperit ca aceste vise aveau o vaga asemanare cu sufletul ce il adoram in adancul inimii mele.Oftam la gandul ca cel pe care urma sa-l iubesc se afla intre umbre, si ca murise cu sute de ani in urma. Gandul ma chinuia uneori pana intr-atat incat plangeam cu lacrimi fierbinti si ma apuca o manie fara margini impotriva mea pentru ca nu m-am nascut in alte secole, cand mai traia iubirea mea.
De cum te-am cunoscut, ceva s-a curmat in mine, a cazut un val, s-a deschis o usa si m-am simtit inundata launtric de un val de lumina. Am inteles ca in fata mea se afla viata si ca am ajuns, in sfarsit, la rascrucea hotaratoare.Sufletul neclar si estompat ce incercam sa-l deslusesc in umbra s-au luminat subit.Nuantele intunecate care innecau inima au devenit incet , incet mai deschise. Din dimineata in care soarele dragostei a rasarit in viata mea , totul s-a schimbat.
Cand imi pierdusem speranta de a te mai gasi vreodata, imi invinuiam visul ca-i mincinos si-mi certam furioasa soarta.Imi spuneam ca sunt nebuna cautand un asemenea suflet sau ca natura e stearpa si Creatorul prea putin destoinic spre a realiza visul simplu al inimii mele.Ma asteptam ca, drept pedeapsa ca te-am creat ,sa fiu pedepsita pentru speranta mea , o dorinta vesnic neimplinita.

Ma pierdeam ore intregi in contemplarea ta,ma lasam patrunsa de minunata iubire a sufletului tau pe care o raspandeai ca o aureola luminoasa, pluteam pe nemarginitul ocean al dragostei .Ma maniam impotriva mea, imi faceam cele mai mari reprosuri ca ma lasam torturata astfel de o asemenea iubire. Apoi intelegeam ca dragostea mea nu este condamnabila, te pot iubi in voie, fara remuscari, ma pot lasa purtata de iubire , oricat de mare, oricat de neinfricata ar fi pasiunea pe care o incerc , e o pasiune ingaduita si pe care o pot marturisi.
Te rog , dragul meu, nu ma uri ca te iubesc oricum, chiar si atunci cand te-ai ascuns sub val.Gandeste-te ca te ador din clipa in care prima raza de gandire a stralucit in mintea mea, ca imi apareai in vis cu o coroana din picaturi de roua.
Lasa-ma sa te iubesc tot restul vietii, sa fiu umbra pasilor tai, sa respir sufletul tau. Nu-mi lua dreptul la iubire, daca ai sufla in flacara pe care ai aprins-o , nu va ramane in adancul fiintei mele decat un pic de praf mai marunt , impalpabil , presarat pe aripile sufletului meu.

Inaintand in varsta, dulcea fantoma a iubirii imposibile ma obsedeaza si mai des.O vad zambind ironic amintindu-mi ca nu voi mai iubi niciodata, ca nu voi fi iubita niciodata.
Ce nefericita am fost din cauza ta inainte sa te cunosc, ce nefericita am fost din cauza ta dupa ce te-am cunoscut!
Ma intreb, va mai putea vreo iubire sa-mi deschida raiul din vise ? Voi mai intalni in pragul vietii un inger pazitor infasurat in aripile sale , tinand in mana cheia de aur a iubirii?Imi va mai deschide el sufletul?
IARTA-MA CA TE IUBESC!


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BossyDate: MIERCURI, 2009-06-24, 4:43 PM | Message # 9
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
As fi vrut sa te atrag in mirajele mele sa incepi sa ma iubesti mai mult k tine sa am cheia sufletului tau,sa iti cunosc toate temerile,sa te invat sa iubesti sa cum si-ar dori sufletul meu pt a ma face fericita asa cum imi doream.
Tu nu ai stiut decat sa imi aduci tristeti.Acum imi doresc decat sa fiu soarele care te incalzeste,ploaia care te uda vantul care
te loveste atat de tare pt ati arata durerea din sufletul meu,dar in acelasi timp as vrea sa fiu razele soarelui care te incalzesc ori de cate ori iti este frig.Te iubesc atat de mult incat mi-as dori sa fiu tot cea ce te inconjoara.
Te iubesc la nesfarsit!


We Ride Together We Die Together
 
BossyDate: MIERCURI, 2009-06-24, 4:44 PM | Message # 10
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
-Te iubesc ca-n prima zi, cand raze de soare aurii, cadeaua usor purtate de vant, asupra noastra pe Pamant.
-Tu esti visul meu ...unicul meu vis ...as vrea sa te atrag in viltoarea pasiunii, sa te string asa de tare incit TU si EU sa devenim un singur suflet.
-Te iubesc, te voi iubi, si chiar daca soarta ne va desparti, iubirea noastra va sta acolo sus scrisa-ntr-o stea.
-Te iubesc iti spun intr-o secunda, dar ca sa-ti demonstrez imi trebuie toata viata!
-As vrea sa poti sa te vezi prin ochii mei .Numai asa ti-ai da seama ce mult insemni pt mine!
-E greu sa iubesti, si va fi intotdeauna, dar adu-ti aminte ca cineva te iubeste, si acela sunt EU .
-Cand te-am vazut prima oara, mi-ai incalzit inima. A doua oara mi-ai produs scantei, iar acum imi fac inima sa arda!
-Iarta-mi ochii pentru ca te admira...Mi-ai furat inima cand te-am vazut.
-Saruta-ma si vei vedea stelele. Iubeste-ma si ti le voi da.
-Dorinta mea este sa-ti spun cat de mult te iubesc! Sa te vad in fiecare zi sa-ti stiu bucuriile si sa-ti alin necazurile.
-Te voi iubi la nesfarsit! Nu-ti voi jura dar...ITI PROMIT!
-Fa-ma ciudat sau nebun dar de cate ori inima-mi bate numele tau eu il rostesc!
-Nu ma intreba ce simt cand suntem despartiti: e ca si cum o parte din mine n-ar mai fi.


We Ride Together We Die Together
 
BossyDate: MIERCURI, 2009-06-24, 4:48 PM | Message # 11
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Iubita mea ,iti multumesc ca ai intrat in viata mea, ca mi-ai transformat viata din ceva fara sens intr-un vis frumos din care nu vreau sa ma trezesc niciodata. M-ai facut cel mai fericit de pe pamant, stii uneori am impresia ca totul e doar un vis dar tu ma saruti si realizez ca totul e real. Ii multumesc lui Dumnezeu ca te-am cunoscut si ca mi-a dat seansa de a te avea... Acum voi profita de aceasta sansa voi incerca sa fac sa fie totul perfect cum e acum, sa nu te pierd niciodata iubirea mea. Ai toate calitatiile, esti superba si de asta te iubesc atat dragostea mea. Ai grija de zambetul tau, de buzele tale, de sufletul meu... Ai grija de inima mea... Ai grija de noi si de dragostea noastra. Te iubesc enorm si asta nu se va schimba... Te ador puiutzul meu scump

We Ride Together We Die Together
 
MORENADate: JOI, 2009-07-02, 11:48 AM | Message # 12
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Imi erau atat de dragi diminetile pentru ca ma puteam bucura de privelistea chipului tau luminat de o neasemuita frumusete.
Imi erau dragi diminetile cand clipele treceau cu o incetineala magica in timp ce ma lasam invaluit de frumusetea trupului tau gol, de mirosul lui, de amintirile noptii….
Cum ai putut sa ma lasi prada singuratatii, lumina vietii mele, tu n-ai cum sa-ntelegi cat de mult insemni pentru mine, tu ma iubesti si spui ca te chinuie dorul de mine, dar n-ai sa aflii niciodata cat de dureros e dorul de tine. Dorul de tine e cea mai mare suferinta pe care ar pute-o indura o femeie , doamne am fost cea mai norocosa dar astazi ma simt cea mai nefericita…
Vino mai degraba iubite, vino, dar ca sa nu mor de fericire… vino pe rand ; trimite-mi maine o scrisoare, si poimaine trimite-mi o scrisoare alaturi de o sarutare… si tot asa pana o sa ajungi la usa mea, iar cand vei intra arata-ti intai doar un piciorus, asa ca sa vii pe rand cum ti-am cerut si ca sa pot avea o scuza… cand o sa te musc…
Te ador….


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
MORENADate: MARTI, 2009-07-21, 11:56 PM | Message # 13
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline

Cineva va fi intotdeauna aici sa te iubeasca, cineva va pretui intotdeauna caldura zambetului tau si fericirea inimii tale.. Cineva va incerca intotdeauna sa gaseasca cuvinte sa-ti multumeasca pentru ca ai umplut viata cu vise devenite realitate si amintiri frumoase.. TE IUBESC nu doar pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt eu cand sunt cu tine.. TE IUBESC pentru ca ma ajuti sa fac din viata mea nu o taverna ci un templu, din faptele mele de zi cu zi.. nu un repros, ci un cantec.. Cineva te va iubi intotdeauna, iar acel cineva voi fi intotdeauna EU! Totul ne desparte pe mine si pe tine.. distanta, oamenii, viata.. poate si destinul.. iata ce vreau sa-ti spun: nu ma tem nici de zambetul tau, deci nu ma tem de nimic; sunt ceea ce-i dincolo de fereastra odaii tale.. departarea.. Amintirea ta nu are unde sa ma afle, glasul tau nu poate sa ma strige caci nu stie unde sunt intre cele patru zari.. Stii sa asculti? Auzi vantul la fereastra? Auzi pasarile care vin si pleaca ducand si aducand primavara? Stii ce-i nostalgia? Privesti uneori pe fereastra fara sa vezi nimic.. sunt pe-acolo si intr-acolo.. fara fiinta o apropiere si o indepartare in preajma ta.. TE IUBESC!

PS. Aceasta scrisoare am sa o dedic unui suflet cald unei persoane deosebite care mi-a fost aproape in momente grele si pentru asta ii multumesc.

Cu multa dragoste
MORENA

Attachments: 9068537.png (60.6 Kb)


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
MORENADate: VINERI, 2009-07-24, 0:44 AM | Message # 14
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline

Stau uneori si ma intreb, oare si tie iti trec aceleasi ganduri prin minte? Au trecut totusi atatea luni, de ce gandul meu fuge mereu la tine?
Asta am vrut, a fost decizia mea, daca ma intrebai atunci de ce am hotarat asa, probabil ti-as fi raspuns pentru ca nu mai simteam nimic.
Acum dupa atata timp, raspunsul meu este acelasi dar sub o alta forma. Nu mai simteam iubire din partea persoanei pe care inca o iubeam. Sentimentele mele nu s-au stins, doar s-au atenuat pentru ca nu am stiut sa mentinem iubirea pe o linie de plutire. Nu am stiut sa ne manifestam iubirea pe care o purtam unul fata de celalalt.
Golul in stomac, furnicaturile, toate senzatiile acestea disparusera, nu mi se parea normal. Iubirea noastra se maturizase odata cu noi. Nu am vrut sa fiu matura, nu am vrut sa ma maturizez, am vrut doar sa traiesc intens fiecare clipa din viata si sa ma bucur de ea.
Ma simteam tanara, puternica, cu sete de tot ceea ce e nou. Oare am gresit punand capat unei iubiri mature, care imi oferea liniste, stabilitate, confort, toate sentimentele acestea pe care le simteam alaturi de tine?
Am pierdut cel mai bun prieten, omul alaturi de care am fost fericita, omul langa care m-am maturizat si am ajuns astazi ceea ce sunt. Nu spun ca numai tu ai contribuit la maturizarea mea dar ai fost un pion important in aceasta maturizare.
Acum stiu ce vreau, dar probabil vreau prea mult, pentru ca ceea ce vreau nu este usor de gasit. Nu caut, dar nici nu stau retrasa.
Imi pare rau si cand spun aceste cuvinte nu spun ca-mi pare rau ca am pus capat acestei relatii, care stagna, ci imi pare rau ca am pierdut o persoana draga mie, un prieten bun, o parte din copilaria mea, o parte din maturitatea mea, o parte din sufletul meu, o parte din mine.
Imi pare rau ca nu pot vorbi cu tine, ca nu esti alaturi de mine, ca nu sunt alaturi de tine, ca nu ne mai putem impartasi, macar din cand in cand, anumite lucruri, imi pare rau ca nu mai putem sa ne auzim, sa ne vedem, sa ne ascultam cum o faceam altadata.
Dar suntem diferiti, eu tanjesc dupa lucrul acesta, pe cand tu fugi de el, cum ai fugit intotdeauna. Din punctul asta de vedere am fost diferiti si acesta este doar un lucru care ne-a diferentiat.
Stateam si ma gandeam la ceea ce-mi spuneai de fiecare data, ca eu sunt iubirea vietii tale, ca fara mine nu poti sa traiesti, ca orice s-ar intampla tu ma vei iubi toata viata, eu lucrurile astea nu ti le-am spus niciodata si se pare ca este mai bine sa nu le spui, pentru ca, cuvintele sunt doar cuvinte.
Am devenit foarte sceptica, nu mai cred nimic, asta pentru ca pe tine te-am crezut, chiar am crezut cuvintele tale care aveau sa reziste prin sentimente o viata intreaga. Dar in ce s-au transformat, ceea ce exprimau acele cuvinte? Numai tu sti, numai tu poti raspunde la intrebarea asta.
Totusi tu ai fost cel care si-a exprimat iubirea prin cuvinte. Cuvinte care s-au pierdut sau si-au reluat valoarea sub o alta forma in fata unei alte persoane.
Acum ma intreb un alt lucru, care din noi era mai matur sau mai visator. Eu una nu am folosit astfel de cuvinte dar o pot face acum spunand ca imi lipsesti, ca imi este dor de tine, ca, faptul ca nu esti langa mine uneori ma face sa ma simt pustiita.
Cred ca asta este adevarata dragoste, iar acum dupa atata timp pot spune foarte vehement, eu am fost cea care a iubit cu adevarat. Am iubit sincer si am crezut un barbat care spunea ca ma iubeste doar in momentele acelea cu toate ca el credea altceva.
Uneori timpul demonstreaza multe, si ne face sa realizam ca, gresim in anumite privinte, afirmatii. Suntem infantili uneori.
Poate ca nu vrei vrea sa citesti aceste randuri, poate pentru ca nu te va interesa, nu-ti va pasa, sau poate, pentru ca te vor durea, cu toate astea eu imi asum aceste randuri, si ti le voi trimite, ca tie ti-au fost adresate de la primul cuvant pana la ultimul.

Attachments: 2348283.png (60.6 Kb)


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BossyDate: VINERI, 2009-07-24, 7:27 AM | Message # 15
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Quote (MORENA)
PS. Aceasta scrisoare am sa o dedic unui suflet cald unei persoane deosebite care mi-a fost aproape in momente grele si pentru asta ii multumesc.

foarte frumoase cuvintele tale ... smile smile


We Ride Together We Die Together
 
BossyDate: VINERI, 2009-07-24, 7:29 AM | Message # 16
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Dragoste adevarata
Am citit undeva ca iubitii nu se intalnesc la un moment dat. Ei sunt mereu unul in altul. Si eu stiu ca suntem cu adevarat
indragostiti pentru ca ni se pare ca numai noi iubim cu adevarat, ca nimeni inaintea noastra nu a facut-o atat de intens si nimeni n-o va face niciodata, la fel ca noi.
Doar gandindu-ma la clipele cand am fost impreuna mi se pare ca nici un barbat n-a mai insemnat vreodata pt o femeie ce insemni tu pentru mine.
Imi doresc ca de acum sa nu mai simtim ploaia si sa ne fim unul altuia adapost. Sa nu mai simtim frigul si sa ne incalzim unul pe altul. Am impresia ca de acum va fi gata cu singuratatea caci ne vom tine unul altuia de urat.
Gandeste-te ca mai avem doar viata intreaga inainte sa o petrecem impreuna... Te iubesc bebe... si DA... vreau sa fim impreuna mereu.


We Ride Together We Die Together
 
BossyDate: VINERI, 2009-07-24, 7:32 AM | Message # 17
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Prima iubire
DESTINUL A VRUT SA NE UNEASCA DINTR-O INTAMPLARE SI ASA AM INCEPUT SA VB DESPRE ORICE SI AM DEVENIT IUBITI . PRIMA DATA CAND TE-AM VAZUT ERAI ASA DE DRAGALASA SI SCUMPICA DIN PRIMA MI-A PLACUT DE TINE . IMI PARE RAU CA NU AM AVUT INCREDERE IN TINE SI DIN CAUZA ASTA NE-AM CERTAT SI NU AM MAI VB DE 4 ZILE SI SIMT CA A TRECUT 1 AN SI MIE IMI ESTE GREU CA TE ADOR ASA DE MULT SI ITI SIMT LIPSA FOARTE MULT AS VREA SA MA ALINTI NUMAI CUM STIAI TOTUL A FOST ASA DE FRUMOS, INOCENT . AM PLANS PENTRU TINE DE ABIA ACUM IMI DAU SEAMA CUM E SA FII INDRAGOSTIT SI SA SUFERI VEZI TU IUBIREA TE POATE DUCE PE CULMELE FEICIRII DAR SI PE CULMELE DISPERARII . SIMT CA TOTUL S-A INKEIAT S-A SFARSIT SI INIMIOARA MA DOARE SI NU SUPORT ABSENTA VREAU SA FII CU MINE DAR STIU CA NU SE MAI POATE .AS VREA SA IMI CER IERTATRE DACA AM GRESIT CU CEVA . SI E ADEVARAT CAND SE SPUNE CA PRIMA IUBIRE NU SE UITA....TE IUBESC


We Ride Together We Die Together
 
MORENADate: VINERI, 2009-07-24, 3:59 PM | Message # 18
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Quote (Bossy)
foarte frumoase cuvintele tale ...

MERSI FRUMOS lips lips lips


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
MORENADate: VINERI, 2009-07-24, 4:06 PM | Message # 19
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
O IUBIRE IMPOSIBILA
Ea îl privea dureros de cald. Privirea îi era umedă de lacrimi necăzute şi îl mângâia în gândul ei cu fiecare clipire suavă şi rară. Nici să clipească nu ar fi vrut...îi era teamă să nu îl strângă între pleoape şi apoi să-l facă să dispară. Ochii ei negri, minunaţi si plini de iubire îl implorau în tăcere să-i ceara sa rămână, iar el nici măcar nu o privea!
Cu gesturi aproape stângace îşi strângea fiecare sentiment în valiza de regrete şi dute-vino ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat...ca şi când la el stăteau toate biletele de călător speculant de sentimente.
Femeia se ridică încet, îi luă mâna şi i-o sărută zâmbind. Îl privi galeş şi îşi plimbă mâinile pe chipul lui visător, îl sărută apoi încet şi apăsat pe frunte, pe ochii, pe obraji, pe bărbie, pe gură şi cu un gest aproape disperat se aplecă asupra valizei şi scoase din ea ultimul sentiment rămas ... toată dragostea ei. Părea un accesoriu mai mult inutil, dar ea vroia să îl lase pe perna ...poate cândva îi va folosi în viaţă să ştie că dragostea ei era acolo.
Totul era ireal de dureros, iar tăcerea lui era plină de amintirile unor zâmbete dintr-o citronadă aproape acră.
Ea se simţea ca şi când ar fi ştiut că urmează o catastrofă şi nu putea face nimic care să-i zdruncine lumea de visător...îi zâmbea doar printre lacrimi, vroia să îl simtă sub palma invizibilă a sufletului şi să ştie că este acolo...încă, vroia doar să îl mângîie şi să îl închidă între porţile calde şi sincere ale iubirii ei mature şi frumoase, dar...nu...ea trebuia să îl lase si să plece!
Trenul se auzea şuierând în gara sentimentelor spulberate, iar peronul rânjea aproape demonic sub talpa sufletului ei care sângera la fiecare pas ce o apropia mai mult de despărţire.
Se opri..., iar el pentru prima dată tresări privind-o. Întinse mâna către ea şi nici aici nu putea să nu fie egoist...şi o sărută apăsat şi iubitor. O strânse la piept cu putere şi o alintă aproape drăgăstos. Sufletul ei începu să urle în timp ce el o ucidea pentru ultima dată. Vru să îl prindă de mână...să i-o pună pe inima ei, dar se opri privindu-l...nu putea să îl rănească, nu vroia să îl rănească...ştia că oricum el nu ar fi oprit-o pentru multă vreme. Dacă ar fi iubit-o cu adevărat ar fi luptat pentru sufletul ei, i-ar fi spus ca o va astepta iar si iar, dar aşa ar fi rămas doar în chirie pentru încă un timp...ar fi ucis-o de atâtea ori încât până la urmă şi ea ar fi învăţat cu adevărat să moară.
Şi trenul se auzea din ce în ce mai aproape. Şuierul prelung ca un urlet disperat ce agoniza era tot mai strident în urechile inimii ei ce îşi dorea să se oprească în timp ce ea nu putea face nimic decât să aştepte clipa în care îl va lăsa de mână.
Îşi simţea şi ultima celulă din corpul putred de durere şi ar fi vrut să cadă în genunchi în faţa vieţii, dar nu auzea altceva decât un urlet sfâşietor, o fanfară de bătăi disperate ce strigau mereu "iubitul meu te iubesc", un şuvoi de lacrimi...toate o năpădeau, vroiau să iasă şi să urle, să ţipe răvăşind-o în mii de particule, să moară, să agonizeze, să rămână inerte şi să uite să simtă !
Era ca şi când murise şi vroia să uite că se poate muri, că există durere, zâmbet...vroia doar să uite că mai există...vroia să îşi rupă sufletul care îi sfâşia respiraţia...vroia să îşi coasa buzele...să îşi picteze în negru privirea...să îşi arunce auzul de pereţii vieţii surde la durerea ei...să îşi strângă inima de gât şi să....moară!


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
MORENADate: VINERI, 2009-07-24, 4:07 PM | Message # 20
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Se întoarse către el pentru ultima oară. Zâmbi şi îi aranjă grijulie inima la locul ei...i-o pansă şi i-o sărută...apoi se ascunse în spatele ochilor lui să poată lua din ei puterea de a rămâne măcar în picioare...să ia frumuseţea lor şi să înveţe să nu o uite vreodată.
Vroia să se spulbere de durerea ochilor lui, a buzelor pe care nu le va mai săruta, a sufletului căruia nu îi va mai putea cânta la vioara iubirii ei melodiile cântăreţului orb..., a mângâierii lui care o făcuse să se simtă invincibilă şi minunată, dar de dragul ei el o ajută să urce în tren şi îi intinse valiza de sentimente. Mâna i se încleştă câteva clipe pe mânerul iubirii...inima începu să îi bată încât i se făcu rău, dar i-o lăsă să o ia la el , sa bata doar pentru el.
Atunci...privindu-l ,deja urcata în trenul care nu se mai întoarce totul în ea se răzvrătise...divinitatea murise câteva clipe..nu mai vroia să simtă, dar amintirea ochilor lui calzi, a glasului său atât, atât de dulce şi a sufletului său atât de drag ei...a tras alarma trenului pentru ultima oară, atât cât să mai poată săruta cu buzele amintirii care nu va pieri pentru ultima oară...
Dacă alarma nu ar fi oprit pentru o clipă amintirea... nu ar fi putut să plece pentru totdeauna!
Trenul porni...roţile lui păreau că trec peste ea afundând-o într-un gol fără ieşire... scârţâitul lor îi smulgea bucăţi de suflet asemeni unor vulturi hulpavi..., iar ea ridică mâna pentru ultima oară fluturând din batistă.
El se îndepărta din viaţa ei fără să se audă...ca o fantasmă...lăsând doar în urmă paşii sufletului ei înfipţi în asfaltul vieţii care o strângea de gât hohotind satisfăcută.
Îl iubea prea mult să ...ea va rămâne doar cu amintirea lui pentru că dacă l-ar fi reţinut însemna să se deteste toată viaţa în timp ce îl privea şi se bucura de el...doar ea...nu şi el.
Pentru iubirea imensă şi necondiţionată găsise puterea să zâmbească, să îşi strângă egoismul şi durerea de gât în timp ce mânuţa ei firavă flutura batista despărţirii, iar trenul galopa... Galopa spre ce? Spre cine oare galopa sufletul ei tânăr şi frumos?...Ea nu avea de unde să ştie...nici măcar acest drept nu i l-a lăsat...au ramas toate la el...şi dreptul ei de-a ştii de ce nu a putut rămâne, dar probabil într-o zi va primi şi ea un răvaş îngălbenit de timp şi udat de amintirea iubirii ei ce-l va urma peste tot şi... va afla de ce a lasat-o sa plece.., dar poate atunci va fi deja oarbă să îl mai vadă...oarbă de atâta drag şi dor de el!"


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
Forum » POEZII/ POEMS/ POEMAS » POEZII IN ROMANA » SCRISORI DE DRAGOSTE
  • Page 1 of 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Search:

Copyright by MORENA © 2024