VINERI, 2024-04-19, 8:56 PM


Main
Registration
Login
Welcome Guest | RSS  
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 3 of 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Forum moderator: MORENA  
Forum » POEZII/ POEMS/ POEMAS » POEZII IN ROMANA » SCRISORI DE DRAGOSTE
SCRISORI DE DRAGOSTE
MORENADate: JOI, 2009-09-17, 8:46 PM | Message # 41
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
applause applause applause Foarte frumoase cuvinte chiar mi se umezisera ochii citind aceste randuri frumos nu am ce spune

I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BossyDate: VINERI, 2009-09-18, 7:28 PM | Message # 42
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Quote (MORENA)
happy happy happy happy happy pffffffffffffffffff super scrisoarea Bossy am ras sa mor m ai binedispus inainte de somn smile smile smile smile
Quote (Bossy)
iti trimit si aceasta scrisoare pierduta sperand ca va ajunge la tine , la inima ta ... ca daca ajunge la maica-ta e nasol , femeia aia nu are suflet ! Dar sa nu vorbim acum de mama ta ... e Dracu in fusta

Sa inchei in ritmul scrisorii sper sa citesti tu mesajul meu sa nu ajunga altundeva raspunsul


hahaha more poi ce sa ii faci dragostea e peste tot nu conteaza nivelul de educatie sau bani atat l-a dus capul atat a scris si el .. tare tipu sper ca iubita lui sa aiba simtul umorului happy happy happy


We Ride Together We Die Together
 
BossyDate: VINERI, 2009-09-18, 7:30 PM | Message # 43
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Candva eram departe si am invatat ca fuga salveaza si te invata, dar ca tot timpul va fi un moment al intoarcerii. Un moment in care trenul va cobori in aceeasi gara aparent luminoasa, de tavanul careia atarna flori rosii ce impanzesc parfumul lor mai ales noaptea, aceeasi gara mucegaita sub podelele noi schimbate de muncitori vitregi…
Aceeasi gara pe al carei panou se suprapun destinatii, mereu alte destinatii, dupa care alergi, in urma carora te impiedici, fara un bilet luat dinainte, fara un bilet sigur, fara sa ai certitudinea locatiei, fara nimic.
Doar pleci, te arunci de scara unui tren si fiecare sunet al sau iti sopteste ceva, te astepta cumva si te masoara cumva, te grabeste sau te urmareste, te lasa sa stai in siguranta sub camera video de pe hol care urmareste fumatorii, te cucereste si te chinuie.
Astazi, de astazi, nu imi mai pasa.
De astazi plec si nu mai vreau, nu te mai vreau, nu mai pot, nu mai e loc; nicaieri nu mai e loc; nici macar pentru sufletul meu in sufletul meu.
De astazi nu mai am suflet si ce va fi, va fi!


We Ride Together We Die Together
 
BossyDate: VINERI, 2009-09-18, 7:32 PM | Message # 44
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Vreau sa-ti spun ceva, ceva ce unii doar ar banui: nu stiu cum sau de ce, dar fara tine sunt
singura, fara tine trec mii de ani in doar o zi. Ma-ntristez iar lacrimile-mi curg siroaie...
Uneori as vrea sa fiu singura cu tine sub picaturile reci ale ploii si nimeni in jur. E ciudat sa
fii doar tu langa mine si sa te iubesc si ma doare cand sunt altii in jur iar eu sa nu te pot cunoaste.
Cand ma gandesc l tine, inima-mi bate tot mai tare, genunchii mi se-nmoaie, intreg corpul imi
vibreaza... Poate k iubirea inseamna sacrificii, poate ca iubirea inseamna durere, suferinta, daruire...
iubire. Dar stii ce? Nu plang ca s-a terminat, ci ma bucur ca s-a terminat cand nici nu a inceput...
Te iubesc..


We Ride Together We Die Together
 
BossyDate: VINERI, 2009-09-18, 7:33 PM | Message # 45
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Scrisoare deschisa catre cel care a inselat

Erai centrul universului meu, candva, intr-un trecut care parca s-a inchis dureros de rece. Te iubeam doar pe tine, in fiecare zi gasind puterea de a nu mai vedea decat iubirea ta si te iubeam a mia oara intr-o existenta in care parca te cunoscusem de o mie de ani.

Ma revolt impotriva unui Cer pustiu, un Cer care ma priveste neinteles si ma intelege privindu-ma. Ridic pumnul catre un Cer, dar astazi el este rosu, nu albastru. Cerul meu
picura lacrimi de sange si avalanse de nori spre pamantul meu.Fii Cerul meu, lasa-ma sa iti fiu pamant; departe, unul de celalat, vom regasi puterea de a ne iubi, din nou, propria fiinta.

Cavoul nostru ne asteapta magnific, lucind intr-o luna macabra- a mia iubire pentru acelasi suflet pierdut, a mia pierdere pentru acelasi suflet iubit paradoxal, pamantul existentei mele este pustiit de cerul tau...lasa-ma sa ma mai oglindesc o data, pentru o ultima data, in lumina din ochii tai.

Dar nici ochii tai nu mai sunt albastrii, ei sunt acum rosii, ca cerul tau, ca aerul tau, ca visele mele. Ti-as cere sa revii dar te-as goni, ti-as cere sa fugi dar imi e teama ca te-as rechema, ti-as cere sa existi dar te-as ucide cu prima atingere, esti sclavul si stapanul meu.

As putea sa te numesc Zeus, dar nu ai mai avea valoare in Infernul pe care il creezi. Te-as putea denumi Apollo, dar, Dumnezeule, lumina ta ar fi prea orbitoare pentru ochii mei plansi. Te-as putea striga Lethe, dar imi e teama ca uitarea nu imi va fi definitiva. Te-as putea numi Lucifer, dar dimineata mea nu ar mai avea aceeasi frumusete. Ti-as putea spune Ahile, sau Narcis, sau Prometheus. te voi uita, pierdut in timp.

Astazi buzele tale mi-au adus nemurirea. Stiai ca sufletele care plang neincetat nu pier niciodata?

Scrisoare deschisa de la cea care a inselat

Sa nu ma intrebi de ce- nu voi sti probabil sa iti raspund. Sa nu ma acuzi de lacrimile care iti ard fata, asemenea acidului. Sa nu ma ierti si sa nu ma strigi.

Ia loc, te rog. Soarbe dintr-o cana o cafea amara. Sunt bune lacrimile mele?

Ti-as povesti mai multe, dar vezi, nu timpul meu va fi cel care va durea. Aseaza-te si-asculta-mi cantecul de jale, nu e minciuna, nu e tristete- un fagure de miere amar ca aceasta cafea pe care ti-o ofer.

N-as cunoastea raspunsul prin cate timpuri si pentru ce motive dar tradarea nu cunoaste reguli, nici timp, nici spatiu. Tradarea mea e tradata prin tine.

Cineva imi spunea ca exist pentru a face rau. Un amant tradat, obosit de explicatii nocturne.

Altul, un increzut in iubirea pe care i-o purtam, ma acuza ca nu voi putea iubi niciodata. Vezi tu, anii mei se masoara in iubiri si iubiri ratate, pierdute, ratacite, inselate sau furate.

Mai spune-mi odata ca ma iubesti. Trecutul meu a devenit prezent iar prezentul va fi curand uitat; mai invata-ma odata amintirea, si iertarea, si pastrarea. Mai invata-ma odata rana.

Oare cate iubiri pierdute se rasucesc acum in mormantul iubirilor ucise? Si daca le-am pierdut si le-am tradat, le-am aruncat fara sa-mi pese ca ma vor blestema, asemeni pruncilor izgoniti inainte de a lua viata. Iar blestemul iubirilor trecute ma apasa si ma raneste.

Invatam sa fim, invatam sa respiram, invatam gangurind sa ne hranim la sanul maicii noastre, invatam sa mergem, sa citim, sa dansam, sa iubim, sa dezamagim, sa adoram. Invatam pe rand, sa inselam vise si sa tradam oameni; invatam, in final, sa murim..


We Ride Together We Die Together
 
Cyrus83Date: DUMINICA, 2009-09-20, 2:55 PM | Message # 46
MODERATOR
Group: Members
Messages: 192
Status: Offline
Puiutul meu iubit, incerc sa-mi las inima sa vorbeasca sa-mi sopteasca cele mai minunate cuvinte ce ar semnifica macar
putin din ceea ce simt pentru tine. Dumnezeu te-a creat pentru mine si daca ar exista cineva care ar putea sa-ti daruiasca
un suflet si o dragoste care sa te faca mai fericita decat o pot face eu, atunci pe mine Dumnezeu m-a creat degeaba,
pentru ca fara tine viata mea nu are sens. Tu esti pentru mine o minune si atunci cand iti prives ochii simt cum la
fiecare clipire a ploapelor tale in jurul meu infloresc mii de flori, tu esti primavara mea si daca tu nu ai fi, inima
mi-ar fi inghetata de o iarna eterna. Zambetul tau imprastie atata fericire de scoate orice muritor din starea de
suferinta, ca atunci cand florile si toate vietuitoarele se bucura de ivirea zorilor. Si daca tu nu ai fi, pentru mine
soarele nu ar mai rasarii niciodata. Te iubesc atat de mult si-i multumesc lui Dumnezeu ca a avut grija ca si tu sa ma
iubesti si poate daca tot a facut sa ne intalnim ma va ajuta sa fii numai a mea, sa fii sotia mea.

al tau si numai al tau pui care te adora

 
MORENADate: DUMINICA, 2009-09-27, 9:08 AM | Message # 47
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline

Este noapte acum afara si este c-am tarziu..... Este timpul sa adormi Iubitul meu ... nu mai fi trist te rog, si nu mai ofta ... viseaza acum la mine...., viseaza -ma ca sunt cu tine iti voi asterne ca perna sufletul meu si te voi inveli cu inima mea .... Alinta ma in visul tau saruta-ma asa cum stii doar tu si imbratiseaza-ma cu drag. Doreste ma asa cum te doresc si eu cu fiecare zi mai mult si mai mult.
Stiu ca te gandesti la mine stiam ca vrei sa fiu cu tine acelas vis il am si eu.
Stiu ca ma iubesti si simt cum ma doresti numai pe mine . Aud cum tu ma chemi in visul tau la fel te strig si eu in visul meu .... Trimite-mi doar dragostea ta si iti promit ca eu o voi pastra va sta la loc de cinste in INIMA MEA

Attachments: 1675273.gif (44.7 Kb) · 9681780.gif (105.7 Kb)


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
Cyrus83Date: DUMINICA, 2009-09-27, 3:01 PM | Message # 48
MODERATOR
Group: Members
Messages: 192
Status: Offline
PENTRU UN SUFLET PUSTIU
Am inceput din nou sa scriu, cuvintele curg pe coala alba si nu se mai opresc, de fiecare data cand scriu ma gandesc la tine, la noi. Oricat as incerca sa te uit nu pot, fiinta mea revine la viata numai cand estri tu in preajma mea. Ne cunoastem de cand eram copii, practic am copilarit impreuna, insa totul a inceput in urma cu 5 ani in acel sarsit de vara, nu o sa uit niciodata seara aia, o seara de vara calduroasa cu luna plina, seara cand mai imbratisat pentru prima oara cand mia dat primul sarut, dau timpul in urma si am impresia ca totul se petrecea ieri, simti din nou emotia primului sarut, inca iti simt mainile in jurul trupului meu inbratisandu-ma, de atunci au inceput cele mai frumoase zile din viata mea, era o relatie ascunsa, si totusi o relatie frumoasa. M-am indragostit de tine din prima clipa cand mai luat in brate sau poate te iubeam deja si miera frica sa recunosc, tot ce stiu e ca de cand mai sarutat lumea mea ai devenit tu, tu erai ochi mei, ratiunea mea, puterea mea de a merge mai de parte si de a iubi. Am avut o relatie frumoasa care a durat 3 ani. As vre sa scriu tot ce am trait alaturi de tine toate momentele frumoase petrecute alaturi de tine dar nu miar incapea totul in o suta de pagini.
3 ani am trait o poveste de dragoste foarte frumoasa in care am fost fericita, am iubit si am suferit foarte mult, pentru ca tu nu ai fost niciodata al meu .
Imi amintesc cand ti-am spus prima oara TE IUBESC , ca ai fost surprins mai luat in brate si miai spus ca nici tu nu esti indiferent ca tii la mine dar relatia noastra nu ar avea nici o sansa pentru ca ne desparte distanta, si el nu putea avea o relatie cu o singura persoana mai ales la distanta chiar de ar iubi-o foarte mult si nu era cazul nostru, pentru ca in relatia asta doar eu iubeam. L-am acceptat asa, cu alte relatii timp de 3 ani pentru ca alta posibilitate nu as fi avut il iubeam prea mult, nu suportam idea de a nu mai fi al meu nici asa, nu aveam puterea sa merg mai departe fara el, vorbeam la telefon si cand ne vedeam faceam orice sa-i fiu pe plac traiam pentru el, nu vroiam sa acept idea ca nu e al meu ca nu a fost niciodata si nici nu va fi vreodata.
Sufeream foarte mult cand era departe de mine, multa lume imi spunea sa renunt pentru ca imi face rau relatia asta, nu pot sa spun ca in toti acesti ani el a avut o mie de relatii iar eu am fost singura, am incercat si eu sa am mai multe relati am incercat sa-l uit iubind pe altcineva dar orice as fi facut nimeni nu era ca el, nu ma iubea dar ma facea fericita, sau poate ma iubit dar vroia altceva, altceva insemnand de exemplu ca sa casatorit cu o fata bogata frumusica dar pe care nu o iubeste, ce sa zic ea seamana foarte mult fizic cu mine.
Poate nu ma intelege nimeni de ce am aceptat relatia asta, dar nu-l cunoasteti, nui cunoasteti ochi sunt atat de cristalini, si buzele are niste buze atat de frumoase si un suras atat de gingas, si un suflet atat de bun, nu mai iubit dar ma facut fericita. Vrea sa mai spun ca nu am mai avut nici o relatie cu el de doi ani iar el sa casatorit anul asta, dar in adancul sufletului meu traieste, amintirea lui este vie si nu va muri niciodata (acum iubesc din nou dar nu o sa mai iubesc niciodata cum l-am iubit pe EL, am un prieten care ma iubeste si cu care am de gand sa ma casatoresc dar amintirea lui va trai mereu in sufletul meu, iar fiinta mea revine la viata numai cand este el in preajma mea.
Ma invatat tot ce e mai frumos pe lumea asta sa iubesc, pentru asta si pentru toate clipele frumoase pe care mi lea daruit nu pot decat sa-i multumesc.
 
MORENADate: LUNI, 2009-09-28, 5:20 PM | Message # 49
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline

Iubirea, paradisul celor doi ce se iubesc, prietenia adevarata, cartile, arta, muzica, poezia, stiinta, imaginatia, echilibrul.. sa cauti si sa gasesti ceea ce iti place. sa ii ajuti pe ceilalti, prieteni, necunoscuti, oameni, locuri.. lucrurile simple, valorile sufletesti, momentele magice, visarea, gesturile uluitoare, natura, oamenii buni si adevarati, sunt lucrurile ce fac viata frumoasa.
mi-e dor de tine. mi-e dor sa iti simt picioarele calde intinse langa picioarele mele. mi-e dor sa stau culcata in poala ta si sa te cuprind cu bratele de dupa mijloc. mi-e dor sa ne sarutam. mi-e dor sa ma iei de mana pe strada. mi-e dor sa adormim in iarba. mi-e dor sa ne privim in ochi si sa ne ascultam respiratia calda pe obraji. mi-e dor sa vorbim si sa ne citim poezii. mi-e dor de buzele tale dulci. mi-e dor sa traiesc cu tine. mi-e dor sa invatam absolut totul unul de la altul.

Attachments: 5527343.gif (41.5 Kb)


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BossyDate: SAMBATA, 2009-11-07, 1:44 AM | Message # 50
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
super poeziile si scrisorile tale morena cu acele p[oze atasate par mai pline de viata wine good

We Ride Together We Die Together
 
BossyDate: SAMBATA, 2009-11-07, 1:50 AM | Message # 51
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline

Am marea rugaminte sa citesti aceste randuri macara sa din curiozitate pentru ca ce o sa scriu mai jos este ce am simtit pentru tinene si ce simt. Se intampla in viata sa iubesti dar sa fii ranit ... iti iei viata de la capat vrei sa uiti tot, dar amintirile sunt mereu in inima ta amintindu-ti ca iubirea este cel mai frumos lucru care te poate condamna la suferinta .Acum e tarziu, sa mai adaug ceva la tot ce a fost frumos … atatea ganduri frumoase ,atatea clipe minunate intr-un timp asa de scurt incat mi-a amutit gandul printre lacrimi. Am colindat cu tine printre imagini pline de frumusete , imagini asa de placute pe care nu am cum sa le uit vreodata Ma intreb mereu acelasi lucru:de ce trebuie sa iubim atat de mult persoane cu care nu putem fi…. Daca nu suntem facuti unul pentru celalalt ... de ce ne-am intalnit ? De ce a trebuit sa vii in viata mea si sa patrunzi atat de adanc in sufletul meu daca nu am fost aleasa inimii tale…De ce sufletul de multe ori ti-l ia tocmai acela care nu are nevoie de el? Oare exista dragoste absoluta? sau ochii care nu se vad se uita? Cand imi amintesc clipele petrecute impreuna imi vine sa mor de dorul lor . A fost un vis aproape implinit! m-am lasat purtata de glasuri pe aripile amintirilor,ca sa retraiesc inca o data clipa nostra.. Am am banuit ca daca pleci in Alglia ne vom desparti dar inima mea a refuzat să creadă că ne vom desparţi . Nu imi vine sa cred ca distanta dintre noi te-a indepartat asa mult de mine .Acum vad cu ochii mintii cum m-ai privit pentru ultima data in ochi. Nu credeam ca ultimul sarut va fi atat de plin de suferinta… In sufletul meu va ramane mereu acel sarut dulce cu care mi-ai furat inima…Iar numele tau este scris in inima mea el va ramane acolo pentru todeauna … Vei fi mereu o amintire frumoasa pe care seara de seara o sa mi-o amintesc…un gand care va ramane in mintea mea si in sufletul meu o viata intreaga , pentru ca ai fost cel mai bun si mai scump sufletel de om pe care l-am intalnit vreodata... alaturi de tine am petrecut cele mai frumoase clipe din viata mea…Cand tiam scris aceste randuri mana mea a scris dupa dictarea creierului si a sufletului caci ochii mei nu au mai vazut au fost plini de lacrimi iar inima mea mai avea un pic si inceta sa mai bata , fiecare lacrima care a alunecat pe obrazul meu a fost o picatura din dragostea enorma pe care o port pentru tine. De aceea in seara asta nu am mai rezistat.. si m-am decis sa pun capat suferintei din sufletul meu ... Tu chiar crezi ca eu pot sa incep asa usor o relatie la cata dragoste am purtat eu pentru tine inseamna ca esti prea credula sau u nu ai vazut ca am stat toata saptamna pe interner sa vorbesc cu tine ... am sunat pe o prietena si i-am spus ce anume sa zica ... Desigur saptamana asta care a trecut eu am vorbit foarte mult cu Adriana ... ea stia desigur cat de mult te iubesc si cat de greu si cat de dureros era indiferenta ta fata de mine ...Si de cate ori am intrebat-o ce anume sa fac in legatura cu relatia mea cu tine ca totul sa fie ok. Dar asta este tot ce iubesc trebuie sa pierd ... Nu stiu cred ca pana la urma sunt blestemat sa pierd tot ce iubesc ca pana acum asa sa intamplat..... .De ce m-am legat eu atat de tare de tine? De ce mi se intampla mie dragostea asta atat de amara? .... Cate planuri am facut impreuna ... dar se vede treaba ca au fost in zadar acele planuri ... Pentru ca u aveai alte planuri fata de mine pe care nu mi-ai spus pana cand nu ai ajuns in Anglia .... De ce nu ai putut macar sa imi spui chestia asta mai demult atunci cand ai venit la tara dupa mine sa ne impacam cand am aflat eu de Andreea toate chestiile alea .... Ma intreb de ce ai venit in seara aia dupa mine la treierat .... Am mii de intrebari care ma chinuesc acum ... si nu pot sa imi dau singur raspunsurile ... De ce mi-ai spus sa te astept daca u nu aveai nici un sentiment fata de mine? sincer nu stiu unde am gresit poate ca te-am intalnit sau poate ca te-am iubit as vrea sa sa-mi spui unde am gresit....

Attachments: black-backgroun.jpg (48.2 Kb)


We Ride Together We Die Together
 
MORENADate: MARTI, 2009-11-17, 7:24 PM | Message # 52
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Quote (Bossy)
super poeziile si scrisorile tale morena cu acele p[oze atasate par mai pline de viata

Mersi frumos Bossy incerc sa dau o alta imagine poeziilor sa le mai umplu cu caldura chiar daca asta vine din acele imagini.


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
MORENADate: MARTI, 2009-11-17, 8:59 PM | Message # 53
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline


TE IUBESC !!! Fiecare respiratie ce mi-ai daruit-o este un imn de slava inchinat TIE... IUBITUL MEU... Iti multumesc pentru
ca m-ai transformat dintr-un bulgare de huma intr-o femeie... si mi-ai daruit un suflet mare... atat de mare si totusi ma
doare ca nu TE pot cuprinde... Iti multumesc ca m-ai invatat sa iubesc tot ce ma inconjoara si te ador pentru ca m-ai
invatat sa TE aud si sa TE simt in lacrimile ploii, in rasuflarea vantului, in caldura soarelui, in lumina lunii, in
stralucirea stelelor... in zambetul copiilor, in intelepciunea batranilor... in parfumul trupurilor cuprinse de dragoste.
Iarta-ma ca nu TE pot iubi atat de mult cum imi doresc... iarta-ma pentru inconsecventa, pentru slabiciuni, pentru tot ce
fac rau stiind ca as putea face bine.... iarta-ma si daruieste-mi intelepciune... astfel incat sa devin una cu TINE...
Sufletul meu vrea sa danseze etern cu TINE... roaga ingerii sa cante !!! Te iubesc ... si astfel iubesc totul... sau ma
straduiesc sa iubesc totul... caci mai si cad... sunt doar o femeie...
... un suflet ce te adora...

Attachments: 1692369.gif (46.0 Kb)


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
Forum » POEZII/ POEMS/ POEMAS » POEZII IN ROMANA » SCRISORI DE DRAGOSTE
  • Page 3 of 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Search:

Copyright by MORENA © 2024