JOI, 2024-03-28, 8:33 PM


Main
Registration
Login
Welcome Guest | RSS  
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 3 of 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Forum moderator: MORENA  
Forum » POEZII/ POEMS/ POEMAS » POEZII IN ROMANA » MESAJE DE DRAGOSTE TRISTE
MESAJE DE DRAGOSTE TRISTE
miraDate: DUMINICA, 2013-11-17, 12:26 PM | Message # 41
membru
Group: Users
Messages: 1
Status: Offline
Hoy a las 1:55 A.M.
As fi vrut sa am discutia asta cu tine fata in fata, dar cum ma indoiesc ca vei mai dori sa ne intalnim, m-am hotarat sa iti scriu. Stii bine cat sunt de mandra, dar tu m-ai facut sa-mi calc principiile cum nu credeam ca o voi mai face vreodata; asa ca ma mai ... umilesc o data in fata ta. Voi incepe prin a-ti cere iertare; ai avut dreptate ca m-am comportat urat cu tine acum ceva zile, ca un copil rasfatat care are impresia ca I se cuvine totul si se enerveaza cand I se ia jucaria preferata. Stiu ca faptul ca am avut niste zile proaste nu ma scuza, dar ca o naiva ma asteptam ca tu sa-mi alungi gandurile si sa ma faci sa uit.

In continuare, o sa te cert un pic pentru ca o sa explodez daca nu o fac.. si cum mi-am inchis contul de mess pentru ca nu ma puteam abtine sa nu .. te deranjez, o sa profit acum. M-ai acuzat... m-ai judecat si m-ai declarat vinovata ca as fi o persoana care inseala, care probabil te-ar inselasa si pe tine daca ar avea ocazia. Din cate tin eu minte si tu ai inselat, dar eu nu te-am acuzat niciodata. Nu incerc sa ma scuz, dar inainte sa ma acuzi ar trebui sa stii toate datele relatiilor in care am ajuns sa fac acest lucru. Nu stii cate nopti am plans inainte, cat am cerut o schimbare, cat am tras de acea relatie s-o fac sa mearga...dar poate fara sa fiu luata in seama. Nu am inselat niciodata din placere, din perversitate, ci pentru a fi luata in brate la sfarsit.. de multe ori nici nu ma interesa actul in sine, ci cele 5 minute de dupa, cand ma simteam un pic iubita. Daca eu iti povesteam doar faptul ca l-am inselat pe x cu y si nimic mai mult, daca nu vroiam mila si compasiunea nimanui si nu iti spuneam si cat am fost facuta sa sufar inainte de a ajunge acolo, asta nu iti da dreptul sa ma arati cu degetul si sa arunci cu noroi in mine.

Ai zis ca sunt rea.. ca m-am purtat urat cu tine si ca sunt razbunatoare, dar hai sa vedem si cum ai fost tu cu mine, din punctul meu de vedere. Stii bine ca intre noi mereu a fost vorba de curiozitate si o oarecare atractie.. faptul ca nu ma puteai avea/ nu te puteam avea a facut ca atractia sa fie mai intensa. Cand s-a intamplat sa ne cuplam prima data nu s-a pus vorba de sentimente, doar de o dorinta realizata. Cand am observant ca tu ascunzi "relatia", ca te feresti sa se afle si sa fii vazut cu mine, m-am simtit...dispretuita... Pentru tine ramasesem acea pustoaica fitoasa, mofturoasa si usuratica. De aceea te-am ranit in orgoliu. Stiam unde sa lovesc sa te fac sa suferi. A fost o contra oarecum corecta, zic eu... poate o meritai. Ti-ai astamparat cheful de mine si mi-ai arat ca doar asta te interesa. Dar ceea ce s-a intamplat la ultima intalnire a fost altfel. Pentru mine. M-am indragostit. Si tu ti-ai dat seama, cu toate ca nu ti-am spus-o direct. Ai jucat murdar; m-ai facut sa cred ca si tu vrei mai mult...nu cred ca ai uitat ce imi scriai in mesaje; ai fost de-a dreptul pervers; daca voiai doar o tavaleala puteai sa spui...te-ai jucat cu mine..ca sa mi-o intorci zici tu... sau a trebuit sa-ti sug ula ca sa-ti dai seama ca nu ne potrivim? Dupa atatia ani de cand ma cunosti, nu ai realizat ca nu ne potrivim? Nu te acuz ca m-ai fi obligat, departe de mine gandul, mi-a facut placere, dar puteai fi sincer cu mine, ca nu era un capat de tara. Nu ti-a trebui mult ca sa "iti para rau" ca mor de dorul tau... Crezi ca pareri de rau aveam eu nevoie? Am podul plin de ele. Acum e randul meu sa te acuz, doar ca spre deosebire de mine, tu ai dat intr-un om cazut.. intr-un om pe care nu-l durea mandria, il durea inima. Muream sa ma bagi in seama... sa-mi zici cateva vorbe dulci, dar tu "credeai" ca prin indiferenta faci ca toate sa treaca. As pune aci o fata cu un zambet amar, dar astia nu au inventat si o astfel de fata.... Asa ca te intreb eu acum, cine e mai rau, eu sau tu?  Iarta-ma ca nu ti-am intors si obrazul celalat cand mi-ai ranit orgoliul, dar tu ai dus rautatea la un alt nivel. Tu mi-ai dat sperante ca mai apoi sa te ... in ele.  Mi-ar fi placut sa-ti zic toate astea in fata, dar nu stiu de ce raman fara cuvinte cand sunt in fata ta. Din pacate am experimentat pe pielea mea ca atunci cand esti indragostit esti mai prost. Mi-ar fi placut sa fiu exceptia care confirma regula.

  Si la sfarsit, as vrea sa ma ierti daca "te-am enervat prea tare cu kkturile mele".
 
alynut99Date: DUMINICA, 2014-08-24, 7:16 PM | Message # 42
membru
Group: Users
Messages: 1
Status: Offline
O lebada pluteste
Pe valurile marii
O inima te roaga
Sa nu o dai uitarii .

-----------------------

Trandafirul infloreste
Cine scrie te iubeste
Tot asa si cititorul
Sa iubeasca autorul .

------------------------

Daca luna si stelel
Ar fi fir de telefon
As vorbii draga cu tine
Si nu te-as mai lasa sa dormi .

-------------------------

Iti trimit prin nori
Un buchet de florii
Si pe o mica stea
Simpatia mea
 
Forum » POEZII/ POEMS/ POEMAS » POEZII IN ROMANA » MESAJE DE DRAGOSTE TRISTE
  • Page 3 of 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Search:

Copyright by MORENA © 2024