JOI, 2024-03-28, 4:16 PM


Main
Registration
Login
Welcome Guest | RSS  
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum moderator: MORENA  
Forum » SA NE CUNOASTEM » PREZENTARE » CATE PUTIN DESPRE FIECARE
CATE PUTIN DESPRE FIECARE
MORENADate: SAMBATA, 2009-06-13, 12:46 PM | Message # 1
OWNER
Group: Administrators
Messages: 649
Status: Offline
Bun venit tuturor . Numele meu este Morena brasoveanca de fel momentan lucrez in Londra si sunt administratorul acestui site . Pentru a ma cunoaste mai bine am sa va spun cate ceva despre persoana mea.
Sunt creativa, incapatanata pana peste masura. Ambitioasa si mereu cu pofta de viata. Nemultumita?Intotdeauna mereu am sa cer mai mult de la mine pentru ca sunt sigura ca pot. Mi-as fi dorit ca toti care pretind ca iti sunt prieteni sa stie sa cunoasca intru-totul semnificatia acestui cuvant.Nu toti suntem in cuprinsul unei mari fericiri gata sa ne sacrificăm si câinele familiei pentru buna-purtare a prieteniei ? Tastatura nu inghite asemenea bancuri englezesti..Prietenie – acest cuvant necesita anumite sacrificii, toata lumea stie acest lucru, insa putini ii stiu valoarea ei .
Intotdeauna m-au interesat legile pe care adolescentul si le creeaza in jurul lui. O parte din el este aruncata in delirul varstei, o alta, in mainile unor prietenii fals-crezute pe care sarmanul le va regreta intr-un tarziu. Iar ultima parte e de-o scarba de nedescris: e vorba de partea in care esenta lor – pe care cuvantul ‘om’ trebuie cu inima grea sa o indure – e murdarita de egoism si ipocrizie infantila insusi de ei.
As vrea sa nu devin niciodata meschina sau ipocrita , sa pastrez doar amintiri frumoase . Nu ma atasez de obiecte si nu le colectionez, ma tem cel mai tare de mine si de D-zeu ,nu imi place sa fiu jignita sau suspectata de nesinceritate, imi pare rau cind gresesc si fac tot posibilul sa-mi repar acea gresala, accept critici si reprosuri doar de la cei care ma cunosc si imi sunt prieteni in adevaratul sens al cuvantului.
Detest minciuna, falsitatea, lingusala si prieteniile bazate pe anumite scopuri. Sunt sociabila, comunicativa imi place sa ascult bucuriile si tristetiile semenilor mei si fac tot posibilul sai ajut macar cu un sfat, fire vesela si cu simtul umorului bine dezvoltat.
Ar fi bine sa inchei aici nu vreau sa va plictisesc prea mult sper ca din aceste randuri ati reusit sa ma cunoasteti cate un pic.

Va multumesc pentru timpul acordat lecturarii si sper ca aceasta colaborare sa dureze si pe viitor.

Va multumesc


I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears. But I can listen to you, and together we will search for answers.
 
BossyDate: JOI, 2010-03-04, 6:31 PM | Message # 81
ADMIN
Group: Administrators
Messages: 722
Status: Offline
Urez bun venit tuturor celor care s-au alaturat echipei nostre speram ca alaturi de noi sa gasiti ceea ce cautati .. un raspuns la toate intrebarile

We Ride Together We Die Together
 
Forum » SA NE CUNOASTEM » PREZENTARE » CATE PUTIN DESPRE FIECARE
Search:

Copyright by MORENA © 2024